Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz frankdelgado #102120 üzenetére

    Aki PS4-fan, azt megértem, hogy ezzel jön. A 4K-megjelenítés nem lehet érv a PS mellett, hisz a Scorpio erősebb lesz, VR-tartalom a PS-re sem nagyon van, viszont vonzó exkluzívok terén szerintem is jobban állnak a japcsik.

    Azt mondjuk sosem értettem az ilyen vitáknál, hogy a sok agyas miért nem tudja megérteni, hogy mindenki másképp súlyozza a szempontokat, azaz Y-nak a Horizon Zero Down nélkül csak álmatlan éjszakái lennének, ám eközben X telibesz@rja a Zero Down-t, viszont soha nem cserélné le az xbox-os kontrollerét és a szinte hangtalan Xbox One-ját, meg pl. az EA Access-t sem dobná a kukába. Sőt, olyan érthetetlen őrültek is léteznek, akik a mai napig esküsznek 1-2 kinectes játékra, így 360-ast is tartanak otthon. :)

    Ha már másik platform: én pl. - nem is ritkán - elcsábulok PC irányba. A minap meg is vettem minden idők (eddigi) legjobb városépítő játékát, a Cities: Skylines-t egy Humble Bundle akcióban (egészen nevetséges összegért, 6,99 euroért), pedig jelenleg nincs is olyan PC-m, amin szépen, erőlködés nélkül elfutna. Azt hiszem, fogok venni egy GTX 1050Ti-s masinát (vagy ha nagyon olcsón meg akarom úszni, akkor egy használtat, 750Ti-vel), hogy tudjam nyomni a régi pécés játékaimat és a gépigényesebb, de csak pécére (vagy utóbbi platformra jóval olcsóbban) megjelenő kaland- és stratégiai játékoktól se legyek elvágva.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó ASUS, HP és egy N100-as mini PC, m.2 ssd-k és házak, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák