Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Bár mindegyik hands-on próbál pozitív képet festeni a játékról, azért a sorok között olvasva vannak számomra red flagek:
- Lineáris. Nagyon, ahogy én értelmezem az elmondottakat és úgy fest nem is lesz hosszú játék.
- Csak a bot lesz a fegyverünk. Ez egyrészt jó, mert tökéletesre tudják polírozni vele a harcot, viszont eléggé leszűkíti a variációs lehetőségeket és gyak. nullázza az újrajátszhatósági faktort, nem mellesleg még nagyobb hangsúlyt tesz a bossokra, amikről meg...
- Nem beszélhettek. Mutattak párat, ezek változatosak, bár egyik sem tűnik nagy újdonságnak, de legalább szépek.
- Balansz, nehézség, változatosság számomra még nagyobb kérdés most, mint eddig, ezeken a videókon gyak. ugyanazt csinálták mind, kicsit ilyen két generációval ezelőtti akció / hack&slash feeling volt a játékmenet modern grafikával. Nem biztos, hogy baj, csak félő, hogy a tizedik óra környékén unalomba fullad, hogy dobálja egymásra a bossokat és ugyanúgy csapkodod őket hosszú perceken át.Kb. ennyit szűrtem le, továbbra is szkeptikus, de meggyőzhető vagyok. Az tuti, hogy páratlanul látványos lesz viszont.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Kvelstadt
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Sekiro jó példa, mert az újrajátszhatósági faktor (hiánya) egy valid kritika volt vele szemben a többi FromSoft játékhoz képest, max a Kuro's Charm adott egy változót a hardcore játékosok számára és ennyi. Cserébe nem volt lineáris, jó volt benne a felfedezés és azért masszív 30 órás a végigjátszása HLTB szerint.
PS5-re 26K a játék, egy rövidke tech demóért kicsit sok lenne.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tuhajohn
tag
Amikor bejelentették ezt a játékot még érdekelt, addig amíg meg nem tudtam, hogy soulslike lesz. Nem unják még ezeket?
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Remek a világ, amiben játszódik. Ezt ha megtöltik tartalommal, ami koherens ...akkor fasza lesz.
A jóslással majd várjuk ki a játékot...szrk
Egyébként van ahol nem Soulslike nak van beállítva, hanem inkább klasszikus akcio-rpg. Blokkolás nincs is benne, inkább ugrálás/kitérés. Kevésbé nehéz is.
Fegyverállásokat is kapunk, ami áll. teljesen egyedi lesz pár elemében és az átalakulásokkal fűszerezik az egészet.
A boss harc az mondjuk odafigyelős itt is...[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Megy találgatás a térképet illetően is...Történet orientált van említve, de az egyes pályák nem lineáris módon teljesíthetőek. Sekiro/Nioh meg Demon Souls van említve találgatásoknál.
Sztori centrikus, semi-open world. God of War...Valami lehet bejön nekik
Próbálok egyelőre pozitíva hozzáállni, jó ideje követem. Tetszik a téma és a vizualitás, karakterek !
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
donki
senior tag
Nekem már wishlisten van egy ideje. Szerencsére nyaralni fogok, amikor kijön, így mindenképpen erős fogok tudni maradni, meg fogom tudni várni a steam értékeléseket. Bár szerintem kíváncsiságból mindenképp megveszem.
Amúgy nekem nem tűnik souls like-nak egyáltalán. Vadul spammeli az ütéseket, a boss meg keveset sebez rajta.[ Szerkesztve ]
-
rumkola
veterán
válasz zsolesz967 #8 üzenetére
Én a Bloodbornet vakon vettem meg, azt hittem God Of War stílus, úgy is kezdtem el játszani. 30 perc után ment apróra, azóta sem bírok soulslike -ra nézni, nekem egyátalán nem szórakoztató. Sajnálom, hogy ez is olyan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest