Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz interstate76 #99231 üzenetére

    Én hobbi felhasználó vagyok. Ergo anno volt 50k pénzem, bementem a boltba és megvettem ami ennyiből kijött. Ez egy X360 volt. Majd a Gold előfizetésekkel "magához láncolt" a Microsoft, mert már most van annyi játékom One-ra, mint 360-ra, pedig még csak 2 hét múlva jön meg a konzol.

    Innentől kezdve pedig az én véleményem az (és ez az amit a vitában mindenkinek oda kéne írnia :D ), hogy lehet a PS4 jobb illetve lehet, hogy ebből a pénzből PC-t kéne összeraknom, de a tartalmak és a lehetőségeim miatt (időgép lenne ennyiért... :Y ) ez a legkényelmesebb megoldás nekem. Mivel a One S még nincs 1 éves és még sok-sok játék jön ki rá, gyanítom, hogy egy jó darabig nem is fogok váltani. A 360 is csak megélt valahogy 10x évet.

    válasz (#99232) norbi2010:
    És jól mutatja a felhasználói ismeretemet, hogy fogalmam sincs pontosan a PS exkluzív tartalmairól. (talán a Horizon Zero Down-t hallottam mostanság)

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák