Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
assalkah
tag
Sziasztok!
Segítenétek légyszíves? 2016.12.06-án vásárolt Xbox ONE S-emnek (576kbyteban vásárolt) lehet tudni, hogy pontosan mennyi garancia van/volt a gépre? Arra lennék kíváncsi, hogy 1 vagy 2 év garit adtak hozzá. Tudom, hogy meg lehet nézni, ha az xbox honlapján hozzá van adva a profilomhoz a gép, de sajnos bent vagyok a minisztériumba és itt le van tiltva portja. Sajnos a vevőm pedig 14:00ig kérte, hogy nézzek utána Nagyon köszönöm a segítséget!
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
assalkah
tag
válasz Stauffenberg #113867 üzenetére
Nekem csak pár pici problémám van vele, hogy nem látom mennyit haltam és a squadban lévő csapattársakat nem jelzi más színnel a minimap, így meg nehéz együtt menni, összejátszani a random emberekkel. Gondolok itt a supportra ami buffolja a squadot. Észrevettem, hogy a nevek mellett ott van a piktogram, hogy melyik csapatban vagy, de szerintem az kevés. Scoreboardon kívül van más hely ahol lehet statisztikát nézni? Ettől függetlenül tetszik a játék.
-
assalkah
tag
Valaki esetleg ebben tud segíteni? [link]
Köszönöm
-
assalkah
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy itt teszem fel a kérdést az XO topikban. Keresztfiamnak külső winchestert szeretnek venni 360hoz. Mire kell figyelnem a vásárlásnál? Illetve, ha meg van mire kell figyelni a csatlakoztatásnál? (előtte formázás vagy magának leformázza pl?!)
Köszönöm a választ!
-
assalkah
tag
válasz l.skywalker #105269 üzenetére
Kábelen kapja. A wifit csak addig nyomtam be amíg kipróbáltam, hogy vajon nem emiatt van-e problémája az UPLOAD-nak, de sajnos ugyanezt produkálta azzal is.
-
assalkah
tag
válasz l.skywalker #105207 üzenetére
Nekem 2. hónapja ezt a hibaüzenetet dobja fel. Volt már resetelve a box, wifin és kábelen is próbáltam a netkapcsolatot és az UPLOAD többszöri újratelepítése se segített. Így kb használhatatlan az egész. Nem tudok livera se feltölteni vágott videót, csak a fixet amit felvettem. Írtam hibaüzenetet is az MS-nek, de nem válaszoltak azóta sem. Esetleg valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
Sziasztok van itt olyan aki UPLOAD appal szerkeszti a videóit Xboxon?! Van valami más alternatíva, hogy meg tudjam vágni és utána LIVE-ra feltölteni a GAME DVR-os videóimat PC nélkül? Az UPLOAD kb 1 hónapja nem működik nálam. Köszi a segítséget
-
assalkah
tag
Valaki esetleg erre tud valami megoldást?
l.skywalker: Felveszlek én is, mert nem kaptam meg az értesítést arról, hogy hozzá adtál volna
-
assalkah
tag
válasz l.skywalker #101439 üzenetére
Szokták mondani rossz az aki rosszra gondol és hülye aki nem
Engem is felvehettek nyugodtan, ha leszek nyomhatjuk a BF1et Most úgyis rá kellene feküdni mindjárt 90es szint.
-
assalkah
tag
Sziasztok! A legutolsó update óta nem sikerül az UPLOAD alkalmazással a vágás után feltönteni a videókat, hogy utána live-on is meg tudjam osztani őket. Újra raktam az appot, reseteltem a gépem, a netet újra configoltam, de továbbra is azt az üzenetet dobja fel nekem, hogy nincs internet kapcsolatom próbáljam később. Ez megy kb 3. hete. Valakinek valami ötlet? Van egyébként Xboxon más app amivel videót lehet vágni? Köszi
Ez a hibaüzenet:
-
assalkah
tag
Utazok ki jövő hónapban Amerikába és felmerült bennem, hogy veszek 1-2 dolgot a boxhoz, ha netalántán olcsóbb lenne vagy jó akciót látok. A tartozékok gondolom kompatibilisek az europai gépekkel, de a játékokkal is ez a helyzet? Mi az amit biztos ne vegyek meg?Nem szeretném, ha meglepetés érne miután hazahoztam Köszönöm
-
assalkah
tag
válasz gianni85 #96952 üzenetére
Az a játék maga volt a megtestesült tökéletesség. Minden másodpercét élveztem, de a gwentet valahogy nem tudtam megszeretni benne. Nekem ott is maradtak befejezetlenül. Lehet azért, mert a megjelenés óta Heartstoneozok és valamiért nekem az jobban bejön.
-
assalkah
tag
válasz XFishboneHUN #96701 üzenetére
Akkor megveszem most a DLC-t. Jöv hónapban meg digitalisan az alapverziót. Köszi
-
assalkah
tag
válasz Vadernagyúr #96678 üzenetére
Nem. Addig tudsz játszani velük amíg él az EA ACCESS előfizetésed.
Valaki tudja esetleg a választ? Jelenleg lemezen van meg a BF1, de szeretnék most egy Premium Passt ami ugye digitális tartalom. Az a kérdésem, hogy nem fogja-e zavarni a rendszert, ha én a jelenleg lemezzel induló játékra veszek egy DLC-t, de a későbbiekben meg szeretném venni digitálisan az alap játékot a lemezt meg eladni. Kivitelezhető? Nem akarom a teljes bundlet (játék + premium pass) most megvenni, mert annyit nem szeretnék rászánni egyszerre. Most elég lenne a Premium Pass, kövi hónapban meg megvenném az alap játékot.
-
assalkah
tag
Igen, valamivel könnyebb lenne, de nem számottevően. A paraméterek amiket írtam az az akkumulátor nélküli mért súlyuk a hivatalos oldalról egyébként. Ehhez még hozzá kell adni az akkumulátor súlyát.
(#94453) MeSKA: Én kettőt vettem eddig és patentül mennek. ~4 óra alatt feltöltődnek és kb 5-6 napig mennek napi 3-4 óra játékkal. Szerintem kifogtál valami széria hibásat.
-
assalkah
tag
Közel 1 hónapnyi tapasztalat után úgy érzem sikerült hellyel-közzel kiismerni az elite kontrollerem, így bátorkodom megosztani veletek a tapasztalataimat. FPS játékok miatt vettem, Overwatch és Battlefield 1 a kettő favoritom. Első ami szembeötlő volt azonnal az a súlya a kontinak ami egy picit kerekítve 350g az alap kivitel az 280g. Ez a 70g különbség nálam olyan 3-4 óra után kezd kellemetlenné válni, ami kimerül annyiban, hogy elkezd fájni a csuklóm, de ezt a kettő évvel ezelőtti kerékpárbalesetemnek tudom be inkább amiben szilánkosra tört a csuklóm. Az alap kontrollertol is megfájdult a csuklóm néha huzamosabb ideig tartó játék után, de ezzel hamarabb jelentkezik. Kis pihenőkkel elkerülhető. Maga a kontroller nagyon jó minőségű a gumiborítás az ott tartja a kezedben a kontrollert biztosan, viszont itt is jelentkezik az a probléma, hogy ahogy telnek az órák játék közben úgy érzed, mintha ragadna a tenyeredhez, picit nyirkos érzést keltett bennem. Akinek sokat izzad a tenyere annak idegesítő/ kellemetlen lehet szerintem. Ami számomra aggasztó (szerintem ez az egyetlen gyenge pontja) ezért nem is használom azok a trigger zárak ami felezi ugye a lenyomási távolságot. Az a problémám vele, hogy ha be van nyomva akkor egy közepesen hangos kopó műanyag hangját adja. Amivel nem lenne gond, csak olyan érzést kelt az emberben, mintha szét akarna törni. Szerintem nincs semmi a triggerben ami csillapítsa az erőt amivel benyomom és ezért kelti bennem ezt az érzetet. Ha nincs benyomva a zár akkor természetesen semmit se hallani a triggerekből. Itt ki is fújtak a negatív tapasztalatok.
A stickek a mágneseknek köszönhetően nagyon precízek, itt érezhető a legnagyobb különbség az alapkivitelhez képest (nem tudom milyen megoldást alkalmaztak, de érzem, hogy más). Nagyon könnyen cserélhetőek az alkatrészek, a billentyűk mérete ideális, nem túl kicsi, nem túl nagy. Most már sikerült megszoknom annyira, hogy ne nyomjam le véletlenül egyiket sem. Az Xboxos applikációjában pedig MINDEN beállítható, (külön piros pont jár azért, mert könnyen átlátható maga program) variálható az ember kedve szerint. Kettő configot tudsz alapértelmezettnek beállítani amivel a kontrolleren tudsz azonnal váltani, de egyébként én mindegyik játékra csináltam 1et (6db configom van) és kb fél perc átállítani, ha mondjuk nem az alapértelmezett kettőt szeretnéd használni.Ódákat tudnék zengeni róla, mert nekem nagyon bejön, de inkább próbáltam a negatív tapasztalatokat felsorolni hátha segít valakinek. Én leginkább a célzásban éreztem nagy fejlődést, illetve sokkal jobb a játékélmény azoknál a játékoknál ahol ki tudod használni a billentyűket. Mondjuk nekem a Forza Horizon 2 is sokkal jobban tetszett úgy, hogy a két alsó billentyűvel váltottam. Én ajánlom mindenkinek aki jó áron hozzá tudni jutni és ki is tudja használni azokat a plusz dolgokat amiket tudTehát:
Pro:
- A stickek valami hihetetlenül precíz célzást tesznek lehetővé és cserélhetőek ennek köszönhetően teljesen a játékstílusodra szabható
- A gumiborítás nagyon jó fogást garantál
- 2 db általad beállított config azonnal elérhető
- Minőségi érzést kelt az emberben nem csak a kontroller, hanem a tartozékok is (cipzáras tok, 3 fajta stick, az alsó billetyűk, illetve a szövetborítású USB kábel)Kontra:
- Huzamosabb használat mellett lehetséges, hogy zavaró a súlya
- Gumiborítás hasznos, de ha izzad az ember tenyere akkor nagyon zavaró tud lenni
- Trigger gombok zárt állapotban kopogó hangot adnak ki
- Ár[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
Sziasztok!
GR Wildlandsről tudunk valamit? Akik regisztráltak a bétára és kapnak is kódot azoknak mikor küldik ki? Vagy már hiába várok?!
-
assalkah
tag
Valaki erre esetleg [link]?
-
assalkah
tag
-
assalkah
tag
válasz IntelKiller7 #92994 üzenetére
Szép jó reggelt mindenkinek!
Megkérdezhetem, hogy free volt a regisztráció a bétára és lemaradtam róla vagy az előző HALO Wars tulajoknak jár/ járt csak? Valahonnan lehet szerezni esetleg? köszi
szerk.
(#93010) IntelKiller7: és tényleg
[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
válasz hackeeeee #92951 üzenetére
Persze ebben igazad van! "Ajándék lónak ne nézd a fogát" Egyetértek, csak ha van más alternatíva akkor már inkább azt használom. Lehet, ha már nehezen szabadulok majd meg XY játéktól akkor kipróbálom.
(#92952) okibots: Megnézem majd akkor az árakat, mert még odaáig se próbáltam meg eljutni, csak 1x néztem rá anno április környékén amikor megvettem az első konzolom, de megijedtem a kinézete miatt, hogy ez "komolytalan" és itt meg is ragadt a dolog. Köszi
Egyébként nem szoktam utalgatni, mert amit tudok azt személyesen rendezek le. Nem szeretem a postát se. Húgom karácsonyi képeslapja NYC-ből tegnap érkezett meg (BP) úgy, hogy nagyszülők/ szülők még karácsony előtt megkapták az Ukrán határtól nem messze. Vicc..XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
assalkah
tag
válasz IntelKiller7 #92947 üzenetére
Ezért nem használom ezt a honlapot, mert olyan mintha oda lenne böfögve az egész. Igényesség nulla, és maga a kivitelezés is zero és ebből kifolyólag kedvem sincs böngészni rajta.
-
assalkah
tag
válasz _adaml21_ #92936 üzenetére
Ahogy El Geri is írta. Használtan, lemezes formában éri meg a legjobban. Ajánlom, hogy nézelődj Xboxos FB csoportokban. Sokszor látom, hogy nyomott áron szabadulnak meg a játékoktól. Én így szereztem be a FM 5-6-t lemezesen 3900 Ft-ért. Egyébként abból a két játékból amit említettél annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni. Egymás alá mennek az árakkal.
-
assalkah
tag
válasz Atomgeszi #92910 üzenetére
Én a Béke téren (13.ker) laktam fél évig (nyári szezonban) egy újépítésű társasházban.
Ami viszont fura volt, hogy más szokványos zajt, mint a húsklopfolás, fúró, kalapács stb. nem tapasztaltam egyszer sem, csak ezt napi 1x max 2x. Szerencsére hamar kész lett a lakás és húzhattam vissza a jó régi nyugis lakásomhoz.A sok örömlány kéjenc sikolyától bírtam a falra mászni a nyitott ablaknál (muszáj volt nyitva hagyni, mert nem volt légkodni). XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
assalkah
tag
válasz zsolti72837 #92826 üzenetére
Jobbulást kívánok Apukádnak és kitartást az újrakezdéshez!
-
assalkah
tag
válasz gianni85 #92696 üzenetére
Nem muszáj egyedül játszatni a Diablo3-t. 2-3 ember mindig akad a friend listemből akivel tudok játszani, ha kedvet kapok hozzá. Most van új event is a Diablo 20. születésnapja miatt, illetve jön az új Nephalem. (Necromanta) Szerintem érdemes beszerezni
-
assalkah
tag
válasz Csapoati #92416 üzenetére
Ha nem fogadnak el utalványt én se vettem volna meg. A konzolom árának felét én is sajnáltam volna KP-ban kicsengetni egy kontrollerért. Még akkor is, ha tényleg érezhetően sokkal jobb.
szerk.: Most viszont eladnám a slim kontrollerem ami ugye még garanciás. Lehet abból problémám, ha adok egy fénymásolatot az 576 kbyte-os blokkomról? Egyáltalán az új tulaj egy fénymásolattal tudja majd érvényesíteni a garanciát a kontrollerre? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
válasz Bogyi007 #92413 üzenetére
A Konzolvilágban kaptam végül "ajándék" GOW UE letöltőkóddal 45e HUF volt. Nem tudom, hogy a későbbiekben, hogy fog majd szuperálni, de így első blikkre nagyon masszívnak tűnik és az általam a sima kontrollerben kifogásolt stickek mechanikája is kicsit más. Nem tudom miben különbözik, de érezhetően jobb a minősége és az irányítását is sokkal precízebbnek éreztem miután cserélgettem a mágneses stickeket. A gumiborítás, a ravaszok állíthatósága meg szerintem csúcsszuper. Ami talán egyelőre negatívumként szerepel nálam az a stickeknek a lenyomási pontja ami talán majd, ha bejáratom könnyebb lesz, de egyelőre kicsit nehezebb lenyomni. Miután ezt kipróbáltam és a kezembe vettem a Slim fehér kontrollerét, háááát nagyon gagyi hatást kelt az emberben. Összességében nagyon meg vagyok elégedve vele, de véleményem szerint az alapcsomagnak is ezt a minőségű kontrollert kellene tartalmaznia
Egyébként mi volt amit kifogásoltak a többiek?
-
assalkah
tag
Tegnap sikerült szert tennem egy elite kontrollerre. Végre! Nagyon tetszik a kialakítása a felhasznált anyagok minősége. A configolás nem volt több 10percnél és már pörgött is az Overwatch. Még szokni kell az alsó billentyűket, mert sokszor megnyomtam azt is amit nem szerettem volna, de ez majd úgyis változik később. Amikor a kezembe vettem az első érzésem az volt, hogy "pfuh ebben aztán van anyag" kb 2x nehezebb is, mint a sima kontroller. Érezhető rajta a minőség. Aki gondolkodik a vásárlásán annak bátran ajánlom!
-
assalkah
tag
válasz Csapoati #92326 üzenetére
Köszi! Igen az Edigitalnal elfogadják az utalványt, de már "kifutott" termékként jelölik
Viszont nagyon csábító, hogy az EMAG-nál 2 év garanciát írnak az elite kontrollerre és most "csak" 40.490 HUF. A garancia úgy van feltüntetve, hogy Magánszemély: 24 hónap. Ez szerintetek mit akar takarni? Nem csak 1 év jár rá az MS-től?
(#92327) Bogyi007: Köszi a választ! Beszéltem asszonnyal és leállított a TV vásárlással, mert neki valami hajsütőre vagy mi a búbánatra van szüksége.
-
assalkah
tag
Van itt esetleg olyan fórumtárs aki vásárolt már valamelyik konzolüzletben (Bp) Erzsébet AJÁNDÉK utalványra? Végig nézegettem a nagyobb konzolos boltok honlapjait, de nincs erre utaló információ egyiknél sem, hogy elfogadnák-e. (Az erzsébet utalvány kereső honlapja nem releváns, mert több bolt is hiányzik a listáról) A Media Marktban elfogadják, de sajnos én tegnap (Westend) nem találtam náluk Elite kontrollert. Max délután végigtelefonálom az összes boltot amit találok. Köszi
-
assalkah
tag
Szerintem nem nekem akartad címezni vagy félre értettél. A box eladásával kapcsolatos saját esetemet mondtam el. Nem az övét.
(#92132) Madridista83 : 11ezer Forintba került nekem a váltás az 576 beszámításos akciójában. Szerintem ennyit még megért. + 20-30ezret már én se adtam volna ki érte.
[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
Igazad van, de ne legyen már egy fél éves (tehát még 1.5 év garival) és egy 3-4 éves gép is 50ezer! Elhiszem, hogy mindenki a legkevesebb kiadással akar minél jobb gépet venni, de azért némi plusz értéke legyen már a garanciának mondjuk, ha csak az alapfelszerelést nézzük ahogy írtad is. Ez ahogy észrevettem nem valósul meg sajnos.
(#92124) HKorn: Pontosan! Haha
-
assalkah
tag
válasz Medocsabi #92116 üzenetére
Én ezért használtam ki az 576kybte beszámításos "akcióját". Nem volt kedvem szórakozni a sok madárral. Úgy vigyáztam a boxra, mint a szemem fényére. Makulátlan volt a Drága. (Bnőm azóta is 2. szerelmemnek aposztrofálja) Én se kaptam anno sajnos jobb ajánlatot 50ezernél. Így meg beszámolták 70ezerért. Drukkolok, hogy sikerüljön eladni
-
assalkah
tag
válasz _adaml21_ #92030 üzenetére
Igen lehet emiatt gariztatni az MS-nél. Régebben beszélték itt is, hogy a bolti csere, 14 napos visszavásárlási gari stb. viszont nem érvényes erre, mert nem befolyásolja a rendeltetésszerű használatot, de majd kijavítanak, ha nem jól mondom. Nyugodtan megváltoztathatod a kártyát nem fog elveszni az előfizetés.
-
assalkah
tag
válasz _adaml21_ #92024 üzenetére
Nekem is hallkan zizeg. Ne foglalkozz vele szerintem. Én sose hallom, csak ha direkt figyelem. Én is majd később szándékozom gariztatni, ha netalántán majd hangosabb lenne. Az előfizetések kezelését az xbox honlapján a bejelentkezés után a nevedre kattintva fogod megtalálni "Subscription" címszó alatt.
-
assalkah
tag
válasz Siffredi #91934 üzenetére
Nem szoktam dobálni és az asszonyt se szoktam nyakonverni vele, ha már játszani se hagy. Ez az ami elszomorít igazán, hogy csak játékra használom és mégis pár hónap után a stickek ide oda fityegnek amikor állniuk kellene alaphelyzetben, mint a feszület. Nekem ez a 3. kontrollerem amit visszafogok küldeni emiatt. Képtelenség így a finom célzást gyakorolni. Emiatt gondolkodom csak egy elite kontroller beszerzésén.
-
assalkah
tag
válasz parandroid #91916 üzenetére
Sok mindenben egyetértek veled, de egyébként amit beígértek a 2013 E3-on annak a felére szükségem sem lett volna, de az alap dolgokkal, mint az MS store bénázása azzal igazán kezdhetnének valamit, illetve a kontrollerek minőségével. Én se vagyok az aki felül a hype vonatra, de ha jó ár/ érték arányú termék lesz a Scorpio akkor el fogok gondolkodni egy váltáson, de csak pár hónappal a release után és az itteni fórumozók véleményeit átnyálazva. Amióta állami dolgozó vagyok megtanultam, hogy csak azt hiszem el amit látok. Ígérgetni mindenki tud. Ebben az MS is nagyon jó
-
assalkah
tag
válasz lacy86 #91599 üzenetére
Kihírdeted és priviben elküldöd a kódokat. Én így jártam el mindig. Ezzel el is kerülhető a rossz szájíz. Egyébként nekem nincs rossz tapasztalatom ilyen témában. Eddig csak illedelmes emberekkel találkoztam itt. Kivétel volt amikor számomra nem evidens témában tettem fel kérdést és egy ember lehúrrogott, hogy láma kérdés volt (amivel így utólag egyetértek, de nekem anno tapasztalat nélkül nem volt egyértelmű)
-
assalkah
tag
válasz zsolti72837 #91565 üzenetére
Youtubon találsz erről a "célkeresztről" teszt videót. Anno szemeztem vele, de a tesztvideóból szerintem neked is le fog jönni, hogy inkább zavarónak mondanám, mint segítségnek. főleg az a vékony kábel ami kilóg belőle és végig fut a TV közepén.
-
assalkah
tag
válasz _adaml21_ #91497 üzenetére
Nekem eredeti van mindkettőben és maximálisan meg vagyok elégedve velük. 1 hétnél hamarabb nem szoktak lemerülni átlag napi 2-3óra játékkal+party chat. Én barátibb áron jutottam hozzá, mint 5.990/db. Ha 1 kontrolleről van szó akkor én az eredetit venném az biztos. Kettő esetében már nem biztos.. Én nem használtam más utángyártott akkumulátor kitet.
-
assalkah
tag
Szerintem is! Az a játék valami hihetetlenül magával ragadott anno. Egy kis pihenővel végig is játszottam egy szuszra. Most a Never Alone-al játszom (kb 60%-nál tartok) és nekem valamiért nagyon hasonlít egymásra a két játék. Lehet, hogy a történetmesélés, illetve az átvezetők miatt, de ez is 5* nálam. Nagyon érdekes. Olyan, mintha az Alaszkában élt/ élő népcsoport történetéről/ kultúrájáról készült National Geographic dokumentumfilmet játszanád végig. Most 750Ft volt storeban +DLC. Ennyit simán megért. Engem magával ragadott.
-
assalkah
tag
válasz zsolti72837 #90834 üzenetére
Media Marktban (westend) is láttam tegnap ilyen fehér kontrollert.
-
assalkah
tag
válasz bulikavagyok #90823 üzenetére
Egyetértek veled! Nekem nincs meg a Blizzard mountain DLC ezért nem tudok véleményt nyílvánítani, de részemről a legjobb DLC a Witcher 3 Blood and Wine volt.
-
assalkah
tag
válasz HagaNRG #89815 üzenetére
Nem tudom, mert én mindig áramtalanítok mindent amikor ezeket takarítom. Ebből kifolyólag ilyen problémám nem volt soha. Meg tudok lenni a fizikai gombbal is szó se essék róla, csak nekem nem volt vele problémám és ezért volt fura számomra, hogy kikerült.
-
assalkah
tag
válasz Jovanny2 #89809 üzenetére
Én biztos nem fogom ezért szervízbe küldeni. Játék közben a hangfalak miatt amúgy se hallom. Fejhallgatónál meg végképp.
Más: a ONE S-ből kihagyták az érintéssel való indítást? Pedig olyan jó pofa volt a FAT ONE-ban ez a funkció. Jobban bejött, mint a fizikai gomb.
-
assalkah
tag
válasz szandra1988 #89803 üzenetére
Akkor az hibás lehet, mert nekem ki van kapcsolva az instant on, tehát minden kikapcsolás után leáll a rendszer és teljesen elhallkul. Természetesen bekapcsolt állapotban valamennyire "serceg", de egyáltalán nem zavaró számomra. (Nem is értem, ha energy saving módban van akkor nektek, hogy mehet még a gép kikapcsolás után)
-
assalkah
tag
válasz szandra1988 #89800 üzenetére
Ha ki van kapcsolva az INSTANT ON akkor semmilyen módon nem szabadna sercegnie, ha ki van kapcsolva.
-
assalkah
tag
válasz hackeeeee #89666 üzenetére
Az fura, mert nekem a 576 Pólusban mondta az eladó srác mindegy ma beregisztrálom és megnézem! Köszi
Egyébként a ONE-omat amikor beregisztráltam anno csak 1év 7 hónapot kaptam amit jeleztem és akkor derült ki, hogy a gép amit megvettem az MM-ben az már be volt regisztrálva régebben. Jelzem nem refurbished verziót vettem. Korrigálták anno 2 évre legalább ennyi szerencsém volt.
[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
válasz Petreszku #89446 üzenetére
Nem hiszem, mert amikor 3 óra játék után levettem a kábelről akkor kérte, hogy csatlakoztassam a kontrollert ami azonnal kikapcsolt. Az a fura, hogy nem is világít a kis narancssárga pötty az USB kábel kontrollerhez közelebb eső végén. Régebben ez fehérre váltott, ha feltöltött a kontroller. Nem értem ez miért lehet.. Létezik, hogy nem kompatibilis egy 1-2 éves P&C kit a ONE S-el vagy rossz aljzatra dugom?
Nem néztem, de a konzol hátulján van még USB port?
-
assalkah
tag
Valaki használ esetleg ONE S kontrollert play & charge kittel? Még a FAT One kontrollerében feltöltött akksim tegnap lemerült és feldugtam töltőre, de valamiért nem tölti az akkumulátort.. Mi lehet a gond? A lemezlejátszó alatti USB portba dugom, de semmi reakció.. Úgy érzékeli, mintha nem lenne benne akku. Csak vezetékkel működik így
-
assalkah
tag
válasz Rage47 #89355 üzenetére
Kb 2-3 hete néztem meg a storeban. A linked alatt azt írták, hogy van trial verzió. Boxnál is így kellene lennie? Nekem nem volt a storeban. Ha esetleg megvetted akkor tudnál róla pár szót írni, ha megkérlek? (van-e bug, képromlással viszi-e át a képet, illetve, hogy boxon is hallgathatok-e a háttérben zenét, miközben játszok) Köszönöm!
-
assalkah
tag
válasz Feenyx #88903 üzenetére
A 4K TV-s kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem azzal használom. Viszont én tegnap számíttattam be a Pólusban. 30ezret kellett ráfizetnem, de ha levonod a játék árát amit kapsz hozzá (Én BF1-el kértem, mert már meg volt) akkor csak 20ezer a váltás annyit meg simán megér! Én nekem megérte ennyiért cserélni. Jóval kisebb a hangja a gépnek és ahol eddig voltak pici fps droppok ott már egyáltalán nincsenek. Viszont, ha adhatok egy tippet. Ne a Mammutba vidd, mert ott nekem azt mondták a makulátlan gépemre, hogy hibás és nem veszik be, mert a kontroller LB RB gombja hangosabban kattog, mint kellene neki. Nem is értettem miről beszél. Így vettem újonnan, így használtam. A Pólusban pedig meg dícsérték a gépem, hogy milyen szép állapotú ahhoz képest, h X idős. Én ajánlom a váltást
-
assalkah
tag
Ha van itt olyan aki hasznát venné egy 14 napos próba goldnak az dobjon egy üzenetet email címmel és elküldöm a kódot
-
assalkah
tag
válasz Romeo619 #88795 üzenetére
Ugyanaz lehet a probléma, mint ami nálam volt. A szűrésnél azt állítsd be, hogy a gépeden lévő videókat mutassa, ne csak azt amit livera feltöltöttél. (én is idő közben kikapcsoltam az automatikus feltöltést utána meg nem találtam a felvett videókat amíg nem állítottam át, hogy mit mutasson)
-
assalkah
tag
válasz Absinthe16 #88778 üzenetére
Úgy nem fog menni sajnos a garancia érvényesítés. A németországban vásárolt konzolhoz kapott + kontrolleremnél kérték a német MM számláját.
Más: Valaki volt itt aki beszámíttatta a konzolját az 576 akciójában? Nagyon felidegesítettek tegnap. 1.5 órát tesztelték, még játszottak is rajta 2kör Overwatchot és a végén kitalálták, hogy a kontrollerem LB-RB gombja lenyomáskor más hangot ad ki, mint amit ők hallottak eddig. (a hangja erősen hasonlít a régi MS IntelliMouse 1.1 egérnek a hangjára mikor klikkel az ember) Azt mondták, hogy ez hiba és nem veszik át a gépet. Kicsit csalódottnak érzem magam, mert láttam milyen gépeket számítottak be 70ezerért. Jó ízlésű ember meg se veszi.. Én meg hoppon maradtam, mert egy más konstrukciójú kontrollerre simán rávágták hogy ez hibás, amikor így vettem újonnan és használtam. Nem fogok a kardomba dőlni, hogy nem lesz csere ONE S-re, de ez nekem úgy kb mindent elmond az 576-ról. 1.5 órát szívattak a semmiért.
-
assalkah
tag
valaki probalta az 576 akciojat? Az X1 beszamitasnal mire figyelnek? A 99.900as bundlen gondolkodom. Ifz 29e lenne a valtas. Koszi
-
assalkah
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy az X1 kontrollere kompatibilis az új X1 S-el? "S" tulajnak adom el és nem szeretnék meglepetést okozni mindkettőnknek. Megnézném gugliba, de melóban minden hivatalos MS oldal tiltva van ami Xboxxal foglalkozik Köszi!
-
assalkah
tag
válasz Döglött Róka #87845 üzenetére
Pár buggal (pl ajtó mögött gugoló fél seggel az ajtóval szimbiózisban élő enemy) én is találkoztam, de 1 kivételével általában nem zavaróak. Nem befolyásolják a játékélményt. Viszont az, hogy a befejeződött játék scoreboard képernyőjéről 5 esetben 4x kifagy 1x meg 10perc mire kilép a főmenübe. Na az tényleg idegesítő nagyon.
Jut eszembe arról a hibáról van valami hír ami a béta alatt volt, hogy az időjárást nem a szerver, hanem a gép generálta és emiatt előfordúlt, hogy ahol nekem homokvihar kerekedett ott a másiknak verőfényes napsütés volt??! Ezt kijavították?
-
assalkah
tag
Nálam ez akkor fordúlt elő amikor a kontroller amivel játszottam lemerült és ezért bekapcsoltam a másik kontrolleremet, hogy folytassam és akkor feldobta a profilválasztási képernyőt, de nekem minden alkalommal választható a saját profilom is. Ezért nem is tudom, hogy nálad miért lehetett ez az anomália. Régóta játszom, de engem csak úgy magától nem dobálgatott még ki.
-
assalkah
tag
válasz Stauffenberg #86962 üzenetére
Attól függ mennyiért jut hozzá az ember. Én 3.5e forintért jutottam hozzá per db. Mondjuk nekem 4db kellett. (Nem kizárólag magamnak)
[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
Sziasztok! Valaki tudna segiteni esetleg, h a FH2 multi megy X1 es X360 kozott? Baratom elofizetne livera, ha menne. Koszonom
-
assalkah
tag
Valaki meg tudja mondani esetleg, hogy Home-olás az működik X360 és X1 között?
-
assalkah
tag
Valaki esetleg csinált már az UPload alkalmazással saját videót? Zenét szeretnék bevágni a movie alá és az lenne a kérdésem, hogy elég feltennem egy pendrivera a zenét amit alatta szeretnék hallani? Nem volt otthon pendrive így nem tudtam kipróbálni.
Illetve régebben kérdeztem, de nem kaptam választ arra a kérdésemre, hogy szerintetek érdemes megpróbálni a garanciát érvényesíteni a kontrollerre? (esne szét az egész, recseg ropog pedig csak 4 hónapos) Köszi
-
assalkah
tag
válasz Stauffenberg #84926 üzenetére
Osztom a véleményedet. Én is 80asra felhúztam az alap sensit (20) és már jobban is ment azonnal. Azóta beletettem 35órát ezzel a beállítással és már ég és föld ahogy játszottam és ahogy most megy. (Előtte keveset játszottam BFel) Ha van kedved vegyél fel és nyomhatjuk valamikor
-
assalkah
tag
Szerintetek erdemes a kontroller gariztatasaval probalkozni, ha a silany minosegu osszeszereles miatt recseg ropog a kezemben a kontroller? Rohadt idegesito es meg nincs fel eve, h megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
-
assalkah
tag
válasz Medocsabi #83091 üzenetére
A HALOt és a Forzát szeretem(de az FH3ra még nem fizettem be). Egyébként nem az exlusive tartalom alapján döntöttem, mert akkor a PS-t választottam volna (mondjuk esélytelen, hogy PS user legyek, mert ott kerülöm a sony produktumait ahol tudom). Áprilisban amikor megvettem az első konzolom akkor próbáltam ki az exlusive palettát ( persze a régebbi részekkel kezdve) és a GOW sorozat kivételével mind tetszett.
-
assalkah
tag
Ha valakit érdekel a fentebb is említett Operations Gear Pack GOW4hez az dobjon egy privit és elküldöm neki az aktiváló kódot. Én kétlem, hogy valaha felhasználnám
-
assalkah
tag
válasz XFishboneHUN #82985 üzenetére
Esetleg EA Access nem elég? Akkor annyira nem sietek haza
-
assalkah
tag
Sziasztok!
Van itt olyan esetleg aki úgy használja az XO-t, hogy nem azon a TV-n játszik a lakásban ahova a box eredetileg le van rakva? Az én esetemben az lenne, hogy a nappaliban van a box (rákötve a tv-re), de ha esetleg az asszony a barátnőkkel elfoglalja a nappalit akkor a jövőben úgy szeretném, hogy a galérián lévő számítógép monitorán folytathassam a játékot. Ehhez mit kellene beszereznem? Nagyon örülnék, ha lenne valami wireless technológia ami átdobná a képet a monitorra.
Illetve egy másik kérdés. Van itt olyan akinek a táp tücsök ciripelő hangot ad ki? Gariztassam esetleg?
Köszi a segítséget.XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
assalkah
tag
válasz Legolas91 #80531 üzenetére
Nekem play and charge kit van mindkettő kontrollerben a kezdetek óta és kb napi 3-4 óra játék (party chattel) 4-5 napot bírnak ki. Én meg vagyok velük elégedve teljes mértékben. Headsetből pedig nekem is az van amit Rage47 kolléga ajánlott. Én nagyon szeretem. Nem éreztem még egyszer se kényelmetlennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest