Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz Stauffenberg #85058 üzenetére
"A CoD már régóta olyan, mintha Michael Bay rendezné. Ebből nem kérek. "
És tényleg Én a modern warfare-nél hagytam ott a sorozatot, pont emiatt.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
SütiGTi
senior tag
[link]
Titanfall 2 nekem nagyon bejön Bár szerintem nagyot változott a játékmenet. Azért tetszik nagyon -
Jani_007
csendes tag
Sziasztok!
Az EA szerver nálatok is gyakran szokott "Server Disconnected you have lost connection to the session" lenni?
Elég bosszantó egy félórás BF1 Conquest vége felé amikor szétkapcsol.
A hálózat wifi kapcsolat upc modem.
Ezzel [link] próbálkoztam, de néhány óra múlva visszatérő hiba nálam.
Köszi előre is a válaszokat (segítséget) -
a.sebi
őstag
válasz norbi2010 #85075 üzenetére
Es akkor mi van? Ha suzuki lenne senkt sem zavarna 😄 amúgy nem tudom hogy tudsz e róla de a prohardver lapcsalád, több lapból áll ahol igenis autós témák is vannak 😉
Pl 32000 hsz el a bmw club nevezetű fórum ami szintén a lapcsaládhoz tartozik!
Tehát mielőtt beszóósz , járd körül hogy milyen fórumtémák vannak a prohardver lapcsalád alatt 😉
Őstagként lehetne ennyi rálátásod a dolgokra ! 😄
Nem baj perceket beszélgetsz velem , és éveket okosodsz! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz KD6-3.7 #85079 üzenetére
Akinek bejött a TF1, annak a 2 is befog. Ami az elsőben hiányzott,szar volt, az a másodikban javítva lett. Nameg a grafika is rengeteget fejlődött, a mozgás is.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak azért, mert elvileg érkeznek a Season-ök konzolra is!
Véleményem szubjektív...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz strcpy #85085 üzenetére
Én csupán azért írom be, ha esetleg valakinek lenne kérdése az adott termékkel kapcsolatban, annak elmondhassam a saját véleményem.
Sokan megkerestek már a projektor miatt is, a kínai telefonok miatt is, nekik is mind mind szívesen elmondom a véleményem róla. Másik fórumokon is bevett szokás aláírásba tenni a cuccukat, sok jó emberrel is megismerkedtem már így másik fórumokon is, akivel azonos volt az érdeklődés, mert láttam ugyanaz a cuccunk van. Lényegében..Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
strcpy
tag
válasz strcpy #85064 üzenetére
Nem voltam teljesen korrekt. Ha játékra szánod, akkor fontos az alacsony válaszidő is; erre szintén tudnak megoldást a másik topikban.
Azt, hogy a cuccainkat beírjuk az aláírásba mindig is
cigánykodásnaktartottam.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz bulikavagyok #85078 üzenetére
Nincs kedved kicsit takarítani?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
csabamigo
aktív tag
Srácok
Lehet hülye a kérdés de milyenublic ID-t
kell beírni Bf1-nél hogy multizni is tudjak(1hó EA acc.-om van)?Az Élet a Legjobb Méreg!
-
norbi2010
őstag
válasz birorichard #85077 üzenetére
Én csak ezek miatt gondoltam: Lapcsaládunk: PROHARDVER! Mobilarena IT café GAMEPOD.hu LOGOUT.hu Sg.hu, ezek közül nekem eddig sem ordítja azt, hogy autós oldal, de rendben, sorry.
-
KD6-3.7
őstag
válasz bulikavagyok #85078 üzenetére
Az lesz mive pont van meg az 1 honapbol szoval le is toltom.
-
nagyúr
válasz KD6-3.7 #85074 üzenetére
Nincs erre bevett gyakorlat -bár volt aki visszakapta a pénzét-, de ez valószínűleg csak a jóindulatukon múlik. Szerintem ha beleteszel egy játékba pár 10 órát már nem fogod visszakapni a pénzed -ennyi időt meg érdemes rászánni egy FPS-re, h hozzászokj az irányításhoz és élvezd a játékot. Szerintem fizess elő egy hónap EA Access-ra és teszteld a Titanfall-t. Ha az bejön akkor valószínűleg nem fogsz csalódni a második részben sem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
addikt
-
KD6-3.7
őstag
Valaki kapta már vissza digitális játékért a pénzt? Mi a jó duma, hogy biztos visszaadják? 30 napom van rá, hogy visszakérjem tudtommal.
Megvenném a TF2-t, de ha nem adja akkor vissza akarom kérni a pénzt. Trial vagy demó jó lenne. Új vagyok még az FPS világban konzolon szóval félve veszek meg akármit is... -
a.sebi
őstag
válasz birorichard #85071 üzenetére
Jah jah a hiteles telefonokat en is szeretem ...es amikor megmagyarazzak hogy megétlri 31 ft os percdijert elofizetest kotni.... 😄
[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
válasz birorichard #85068 üzenetére
Fájnak ezek a kerdesek! Szinte olyan mintha menozesből írná be!
Figyelj csíra veszek új tvt 3 kiloert! Szted jo lesz? -
luckyboi82
tag
Sziasztok!
A TF1 nagyon bejott a Vault gamesrol ma szedtem le és már 15os szinten vagyok, nem tudom hogy ez mennyire jó, de lényeg hogy én élvezem Most honnan tudnám a Tf2-t letolteni a lehető legolcsobban? Mindenképpen megveszem, nagyon adja az első is!
-
strcpy
tag
válasz Botosil1985 #85061 üzenetére
Én... Én nem tudom...
Az ilyen kérésekre még midig ott van a Milyen TV-t vegyek? topik.
De csak ha ennyi kell:
Igen, előrelépés lenne.
Szép képe van.
Ha S-ed van:
HDR: pipa
4K: pipaTávol álljon tőlem, hogy sértegesselek, de szerintem ilyen kognitív képességekkel ne vegyél 300 ezres Braviat.
-
Medocsabi
addikt
válasz Stauffenberg #85058 üzenetére
Szavamra,ezt olvasva láttam magam előtt a filmet!
-
strcpy
tag
válasz Botosil1985 #85059 üzenetére
Erre tessék!
-
Botosil1985
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy nekem van egy ps51e 450 samsung plazma tv ami Hd ready s.Le szeretném cserélni erre a típusra sony 55 xd7005 4k tévére. AZ a kérdésem hogy Ellore lépés lenne ez a tv.milyen lenne a kép. Köszönöm
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Medocsabi #85054 üzenetére
Én nem akarnám, hogy a CoD 1-2 játékmenetén változtassanak, pont azért szeretem őket, mert nem viszi el a játékidő 70%-át valami teljesen elborult átvezető jelenet, amiben mutáns teherhajó ütközik az űrállomással, miközben te egy helikopteren lógva repülsz át egy atomhurrikánban összeomló szabadságszobron ami hirtelen tüzet kezd hányni és te százával aprítod le a szaltózva jetpackező terroristákat, hogy aztán egyedül megmentsd az egész világot. A CoD már régóta olyan, mintha Michael Bay rendezné. Ebből nem kérek.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Stauffenberg #85050 üzenetére
Egy olyannak Én is örülnék, csak hát ugye a COD2 BW-s már
Mondjuk ettől függetlenül még tényleg jó ötlet lenne.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
luciferk
senior tag
válasz eL Geri #85053 üzenetére
Hát akkor valószínű, hogy az olvasón változtattak valamit vagy egy másik fajta olvasót tettek az xone s-be és így már biztonságosan üzemeltethető álló állapotban is, és az vajon igaz, hogy az xone s-be 540rpm-s vinyót tettek? mert az gyenge-savanyú, ez lassú telepítést stb okoz.
-
Medocsabi
addikt
Én ha ma elszabadulok váci úti konzolvilágban átveszem a gémet,ha este végzek akkor holnap reggel.Aztán hétvégén(ha párom odaenged a boxhoz a tomb raider miatt)kiprószálom.
(#85050) Stauffenberg:
Én ennél is tovább mennék,mi lenne a a részek címe/sztorija maradna,de teljesen új játékmenettel adnák ki,mai engine-ekkel? ->ezek IGAZI remasterek lennének,és szerintem letarolnák a piacot.
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
Szevasztok, az xone s boxban más fajta blu-ray olvasó van mint a sima xone-ban? mert a sima xone kézikönyvben azt írják, hogy állva nem üzemetelhető de az xone s 2tb box mellé meg mellékelik az álványt amely az állva üzemeteltetéshez szükséges.
-
a.sebi
őstag
válasz Stauffenberg #85050 üzenetére
Nekem az mw 3 a kedvencem 😄
De ez most nagyon bejön , az utolsó 5 év legjobb codja egy fos remastered regi game! De legalább van egy cod amit sokáig fogok nyúzni, iw abszolút nem érdekel, elsem indítottam 😄 -
Stauffenberg
nagyúr
válasz eL Geri #85039 üzenetére
Engem csak a CoD MW Remaster érdekelne, de ahogy nézem külön sehogy nem lehet beszerezni. Az a rész még határeset volt a régi jó CoD-ok és az új fos CoD-ok között (de inkább jó volt, mint rossz... az MW2 szerintem már inkább cirkusz volt).
Amire a világ összes pénzét rákölteném az egy CoD 1 + UO + CoD 2 remaster csomag lenne! Istenem de szép idők voltak még azok!
-
eL Geri
őstag
válasz birorichard #85046 üzenetére
Ettől totál behaltam
Esküszöm megöltök -
birorichard
őstag
-
Mister_X
nagyúr
-
okibots
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
eL Geri
őstag
-
eL Geri
őstag
Na Call of Duty: Infinite Warfare-ezik itt már valaki?
Bevallom, engem a kampány majd érdekel... de csak fele / harmad áron.
(Hisz a játéknak is kb. csak a harmada a kampány.) -
Rathrol
senior tag
Akinek van Xbox one elit kontrollere az írjon már rám privát üzenetbe.
-
Rederik
tag
válasz Stauffenberg #85035 üzenetére
Köszi a tippet és mindenkitől az infókat. Sikerült is vele gold akciósan megvenni a Fifát. Tehát megy a 14 napos gold-dal is, ami 564Ft volt.
Mindig mondtam, hogy az információ sokszor többet ér bárminél
A havi live-nál minden alkalommal rendszer hibaüzenetet dobott nekem. De amikor a játékot vettem ugyanaz az ablak tovább lépett gond nélkül. Most már mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
okibots
aktív tag
válasz Stauffenberg #85033 üzenetére
Igen, a deals-ek mennek vele, és a multi is. Egyedül a havi 4 játékot a Gold keretein belül nem kellene, hogy engedje letölteni (nekem nem is engedte soha),de amint olvasom, te átcsusszantál a rostán
Rederik Miért nem tudsz havi live-ot venni?
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bulikavagyok #85027 üzenetére
Most azért ellenőriztem, hogy tényleg Deals With Gold akcióban vettem-e a Tomb Raider Definitive Edition-t, de igen, ezek szerint tényleg abban vettem, elég volt hozzá a 14 napos trial Gold is.
-
eL Geri
őstag
Na találtam egy számomra érdekes anomáliát!
Tavaly szeptemberben állítólag volt egy olyan GOLD ingyen játék, hogy 360-as Crysis 3.
Viszont a Crysis-ok nincsenek benne a visszafelé kompatibilis listában.
Akkor abban a hónapban nem volt játszható az összes ingyen játék ONE-on?Hm, én azt hittem, hogy ezek mindig kompatibilisek
Már egy ideje várom, hogy Crysis 3-azni tudjak ONE-on, de nem nagyon látok rá esélyt. Valahol mintha konkrétan nyilatkozták is volna, hogy nem foglalkoznak vele. -
Rederik
tag
válasz bulikavagyok #85027 üzenetére
Köszönöm!
-
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #85016 üzenetére
Ez már nem, de most egy Reliant Supervan III a háttérképem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Ha én veszek 1 hónapos gold előfizetést, akkor azzal is meg tudom venni az akciós játékokat, s 1 hónap után használni is? ()
Most nézem, hogy a Fifa 33%-al olcsóbb, ha van gold-od, s még az egy hónapos gold-árát belevéve is olcsóbb lenne, mint simán...Köszönöm a választ.
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #85022 üzenetére
Akkor a "rejtély" megoldva: ha a Live-on fizetsz elő van automatikus megújulás, ha kódot használsz, nincs.
Botosil1985: Ez nem az a topik!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Botosil1985
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy nekem van egy ps51e 450 samsung plazma tv ami Hd ready s.Le szeretném cserélni erre a típusra sony 55 xd7005 4k tévére. AZ a kérdésem hogy Ellore lépés lenne ez a tv.milyen lenne a kép. Köszönöm
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bulikavagyok #85020 üzenetére
Én az EA Accessnél csak az érvényesség idejét látom és fizetési módként a feltöltőkártyát. Az 1 hónapos EA Accesst a géphez kaptam. Ha nem újul meg, legfeljebb előfizetem Live-on, ennek legalább a mi régiónkban is jó az ára.
A Gold kapcsán viszont tényleg az van, hogy a Trial itt nem jelenik meg, de eddig le tudtam vele szedni a Gold játékokat (kivéve Xbox 360-as) és a Deals With Gold kedvezménnyel is tudtam vásárolni.
Mindegy, most vettem 2x14 napos Trial kódot, aztán majd az apróról veszem a többit. Ebben a hónapban úgysem érdekelnek az Xbox 360-as Gold játékok, más hátrányát meg nem láttam.
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #85018 üzenetére
Úgy értettem, h az EA Access mindenképpen megújuló, de a Gold-al nem tudom, h mi a helyzet. De ott látnod kell mindkettőt! Valószínűleg azért nem látod, mert még nincs élő előfizetésed (a trial gondolom nem számít annak), így nincs minek megújulnia.
Nekem így néz ki:Szerk.: Szerintem csak akkor lesz megújuló, ha a Live-on veszed az előfizetést! Kódosnál nem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bulikavagyok #85017 üzenetére
Igen, reagáltam is rá. De írtad, hogy a Gold kapcsán nem tudod mi a helyzet. Az EA Accesst látom itt listázva, de a Live Gold-ot nem. Ez azt jelenti, hogy nem is fog automatikusan hosszabbodni?
-
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Stauffenberg #85009 üzenetére
Lehet, hogy biztonsági megfontolások állnak a háttérben.
(#85005) Mister_X: Szerintem tuti!
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
lsg
tag
válasz daneel92 #85010 üzenetére
Szia!
Ez azért van, mert valószínűleg instant-on módban van a box. Ilyenkor készenlétben van, letölti a frissítéseket vagy ha nem vagy otthon és közben a neten veszel valami játékot weben, akkor elkezdi azokat is letölteni. Az energia beállításoknál át tudod állítani, hogy kikapcsoljon rendesen, ha zavar.
[ Szerkesztve ]
-
daneel92
tag
sziasztok!
nemrég vettem egy xbox one s-t. a gond azzal lenne,hogy még ha ki is van kapcsolva teljesen (energiatakarékos kikapcsolást választom,minden létező háttérfunkciót letiltok, amit kikapcsolt állapotban csinálhat a konzol), akkor is hallani egy minimális sercegő hangot a konzolból. napközben nem vészes, de éjszaka lehet hallani, és mivel az ágyamtól két méterre van, nem tudok tőle aludni,ki kell húznom a tápkábelt a konnektroból. kérdés,hogy ez minden xbox one s-nél így van, vagy esetleg hibás maga a példány, és ki kéne cserélnem? előre is köszi a válaszokat!Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #85001 üzenetére
Nem arról van szó, hogy fontos-e, hogy tudjak beállítani saját háttérképet, de a lehetőség egyébként adott, csak éppen valamilyen teljesen érthetetlen okból a Microsoft azt szeretné, ha én nem az Xboxon tölteném le a képet hozzá, hanem fognék egy PC-t (vagy Mac-et ), ott tölteném le, abba dugjak be egy USB meghajtót, másoljam fel a képet majd vigyem át az USB meghajtót az Xboxhoz, dugjam rá, másoljam át az Xbox saját meghajtójára, majd térjek vissza a beállítások közé, ahonnan már be tudom állítani a frissen felmásolt képet háttérnek.
Pedig adná magát, hogy elindítom az Edge-t, keresek egy nekem tetsző nagy felbontású képet, letöltöm és beállítom háttérnek. Ezt egy Windows tudja mondjuk 30 éve. Szóval nem arról van szó, hogy Neked vagy Nekem számít-e milyen a háttérkép a dashboardon, hanem az, hogy a Microsoft miért ilyen nyakatekert módon teszi ezt lehetővé. Hozzáteszem még az sem megoldás, hogy a böngészőben kiteszem teljes képernyőre a fotót és screenshotolom... mert nem lehet a böngészőt screenshotolni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz bulikavagyok #85006 üzenetére
Home partnerem elofizetett egy hónap live-ra, mielőtt velem homeolni kezdett, nekem ugye egy éves liveom volt. Neki meg ugyanúgy vonta a MS havonta. Szóval inkább mindenki figyeljen oda!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Mister_X #84989 üzenetére
Ronda lett? Pont ettől féltem.. IW-tōl sem estem hasra a bétában, így nem is bánom, hogy maradtam a TF2-nél(ami szerintem sokkal jobb grafikailag, mint az IW)
Láttam haveromnal PC-n a BF1-et, hat ég és föld. Pedig csak medium grafikán megy nála is FHD-n.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #85004 üzenetére
Lehet, h csak szerencséd volt! Vicces, de tényleg előfordulhat. Elég nagy a zűrzavar a Live-om mostanában. Én úgy tudom, h a 14 napos kód csak trial, és ezért nem lehet vele letölteni ezeket a tartalmakat. De javítson ki vki ha tévedek!
Élni és élni hagyni
-
Mister_X
nagyúr
Én betettem egy csecse festett cseresznyevirágos hátteret, mert a sima egyszínű hátterek nem jöttek be. Pedig én se nézegetem amúgy, de biztos emiatt alszom nyugodtabban
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bulikavagyok #85000 üzenetére
Eddig a géphez kapott 14 napos trial kódot használtam, de le tudtam tölteni a Gold játékokat, legalábbis amik One-ra vannak. A 360-as játékokat nem sikerül (böngészős Marketplace-ről sem).
-
Zjunior
veterán
-
Csapoati
nagyúr
Nekem is hasonló, csak egy kritérium van: autós legyen.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Stauffenberg #84960 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Én pl. ezt az egész háttérkép kérdést értetlenül szemlélem, nagyjából 5 másodpercig látom a menüt, amíg elindítom a játékot. Addig felőlem hupilila is lehetne, sárga pöttyökkel és rózsaszín csillagokkal."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest