Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Zjunior
veterán
GTA V érdemes még venni?
Játszik vele vki nem tudom melyiket vegyem GtA vagy Witcher 3Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
tunkiih
őstag
válasz bulikavagyok #58594 üzenetére
Ez mindig is ígyvolt, a Forza is csak így volt magyar 360on.
-
nagyúr
-
sch_a
addikt
Mondjuk én pont tegnap állítottam vissza magyarra a locationt boxon.
-
pzstm
titán
hát lehet.....engem nem izgat....
mikor Xboxon letöltöttem, akkor a box USA régión volt természetesen
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
vrobi.nyh
csendes tag
Sziasztok
A cdkys.com on járt már úgy valaki hogy, nem kapta meg a játek kódot? Vettem egy játekot tegnap sikeres volt a tranzakció látom az orderek közt de hiába nyomok a get cod ra semmi nem történik már ítam a supportnak meg fbn is de semmi válasz -
Def26
félisten
válasz szrichie77 #58584 üzenetére
Nem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szrichie77
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy amatőr kérdésem.
Az xbox one lemezes játékok régió függők? -
sch_a
addikt
Na megvettük a Witcher 3-at. Amcsi store-ból, VyprVPN-nel, mastercarddal. 27 dollár volt. Van benne magyar felirat.
-
Lefty
addikt
X360-as GoW kodok bevaltas utan csak dec 1tol jelennek meg a telepitheto jatekok kozott?
-
nagymadve
csendes tag
Akinek nem kell olcsó xboxhoz, hozzácsapott fifa, az keressen meg! Egyre vevő lennék!
-
Helmoras
őstag
válasz bulikavagyok #58562 üzenetére
Igen mar nalamis, valami hiba volt... be is zsebeltem a season passal egyutt
-
L_YKing
addikt
válasz hackeeeee #58566 üzenetére
Nekem nagyon bejon. Van benne pl. legicsata az valami iszonyat jo, igaz sokszor meghaltam az elejen benne de vegere meg belejottem es siman 2.-3. helyezes voltam. A tobbi is nagyon porog es az a jo benne, hogy egybol talal ellenfelet es nem egy orat kell varni mire nagy nehezen sikerul.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ejj, ez nem jó hír. Az irányítást már nagyjából megszoktam, közel sem annyira, mint kellene, de alakul a helyzet.
Próbáltam a trial-t végülis a grafika tetszett. Az irányítás kicsit fura volt, de gondolom ez megszokható.
Elite controller-t terveztem karácsonyra, de az úgymond az esélytelen kategóriába csúszott, így ezen kezdtem el filózni.. De jelenleg csak lemezesen, mert ha mégsem jönne be hosszabb távon, akkor megválnék tőle.
Véleményem szubjektív...
-
Mukih
tag
válasz hackeeeee #58566 üzenetére
Én PC-re nem venném meg. Még csak most jött ki, de már vannak hackerek (épp tegnap néztem egy PC-s streamet és ott pont volt egy)-meg voltak is róla hírek-. Én is jobban szerettem régen az egér+bill kombót, de szerintem One-on is jó, elég könnyen és gyorsan meg lehet tanulni célozni. Nekem egyáltalán nem tűnt fel, hogy 720p-s (elég szép a grafika), na meg igazából ha csata van akkor annyira nincs is időm figyelni a grafikát. Igen, nagyon pörög a multi
[ Szerkesztve ]
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
pzstm
titán
sziasztok!
Witcher3-at online vettem magyar store-ból, felirat mégsincs magyar. Nekem nem hiányzik, hometársamnak igen. Tipp?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki tolja a Battlefront-ot, mondja el Nekem, hogy jó One-on?
Agyalgatok rajta, de még valahogy nem sikerült magamat meggyőzni róla One-ra. PC-s változaton filózok mellette, a beállítási lehetőségek miatt. Toltam már a trial-t, végülis annyira nem tűnt fel az (elvileg) 720p, de kicsit azért elkeserítő. A multi pörög?
Véleményem szubjektív...
-
Baltazár123
senior tag
Egy kis segítség kéne, mert túrom a netet, de még nem találtam erről infót.
Ezen az oldalon alul írják, hogy mikkel lehet XO-n is játszani és itt felbukkantak olyan címek, amiket én nem láttam eddig és most sem látom a visszafelé kompatibilitás listában.
Konkrétan a Risen, Disney Epic Mouse2 meg Halo4-t néztem, de nem merem megvenni, amíg nem találok valami megerősítést erről, hogy elfutnak XO-n is. Ha valaki tudja, hogy hol van erről infó, megköszönném.
-
Zjunior
veterán
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
-
Helmoras
őstag
A magyar storeban visszaalt a witcher ara? Vagy csak nalam nem stimmel valami?
-
Zjunior
veterán
Hogyan vegyem meg a 25$ Witchert h jó legyen?
Se paypal se bankkari nem fogad el, feltoltokartya meg nincs 25$-os.
Aki megvette olcson leirná hol?
Köszi!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #58558 üzenetére
Igen, es az dúrva h 150 ezer emberből!
-
Nayrobi
őstag
Szerintem mind a 60 darabot a prohardveresek szerezték meg, hehe. Én eddig is olvastam a topicot, de most az emagos akciónak hála hat playstation konzol mellé beköltözik az első xbox is a házba, kíváncsi vagyok meddig marad és hogy fog tetszeni, mert a Forzán kívül egyik ex sem fogott meg eddig igazán. Majd meglátjuk
-
zkas90
senior tag
-
tDr1v3r
veterán
Jó reggelt urak! 'Éves Gold most merre a legolcsóbb?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
bencus09
csendes tag
válasz Donibrasco #58508 üzenetére
-
zkas90
senior tag
válasz Integrator #58549 üzenetére
Még nincs 24 órája sem, hogy megkérdezted.
Ha már te lusta vagy, megteszem én neked és megnézem pár storeban.magyar: 8990 ft
usa: 29.99$
uk: 24,99 font
sg: 43,40 sg$
orosz: 2 499 oroszpénznemargentina: 299 argentín $
ausztrália: 49,95 ausztrál$
belga: 29,99 euro
brazil: 91 rubel$ (asszem ez az ottani pénznem neve)canada: 39,99 candai $
cseh: 799 cseh korona
chile: 23,900 chilei $ ?
colombia: 103,9 colombiai $?dán: 230 kr
német: 29,99 euro
spanyol: 29,99 euro
francia: 29,99 eurohong kong: 239 $ (hong kongi gondolom)
india: 2 320 Rs... najó meguntam, te is megtudod ezt csinálni. (Egyébként szerintem ahol maga a játék a legolcsóbb, ott lesz a legolcsóbb a SP is)
[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
Tudja valaki, hogy a Fallout 4 Season Pass melyik régióban a legolcsóbb? Nem találtam erre összehasonlító oldalt. A http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php nem tud ilyet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Roland93
aktív tag
Mit kellene beállítanom, hogy a kép részlet gazdagabb legyen ? Most olyan mintha xbox 360 minőség alatt lenne kicsivel. full HD ra van állítva, monitorra kötve.
-
Def26
félisten
Én is (egy meglepően kellemes meglepetés volt közös ismerősünktől ) Beírtam a kódot xbox.com -on, elfogadta de nem írt ki semmit a doom -ról. Xbox -on nem látok semmi letölteni valót.
Remélem azért valamilyen módon kapom a letöltést.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Zjunior
veterán
Witcher 3 mennyit ér?
Digitálisan 7200 vagy 11000 576-tól lemezesen....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kaptam Doom alfához meghívót Xbox One-ra.
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Nem is azt mondanám, hogy csalódtam volna, mert voltak így is jó akciók és végül mazsoláztam hog mit vegyek, de a Gears Ultimate jöhetett volna önmagában akciósban....
Sokáig rágódtam a Forza Horizon 2 megvételén de végül a Trials Fusion és aRare Replay-t vettem meg.
Killer második évada hétvégére kerül...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Something_
őstag
Csalodtam a bf-ben, ezert ma megvettem a bo3at. Sosem multiztam cod-ban, de eddig nagyon tetszik.
Utana olvasgatok a dolgoknak, mert eleg sok cucc van benne. Esetleg ha valakinek van valami jo gyorstalpaloja, azt belinkelhetne. Koszi! :-) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #58292 üzenetére
A crew jó lenne, de nagyon elbaszarintották a grafikát ezzel az új motorral.. Szép, de to much..
Véleményem szubjektív...
-
n000rbi
senior tag
válasz zkas90 #58516 üzenetére
Ööö, talán mert neten rendeltem? Egyébként van 3 fekete kontrollerem, ezekből 1 volt olyan, hogy elsőre hibátlan. A másik kettőnél már el kellett játszanom a cserét. Nyilván csak szerencsétlen vagyok és az összes selejtet én veszem meg A minőség a béka segge alatt van ebben a genben, ezen nincs mit szépíteni.
-
Vasy09
őstag
válasz Donibrasco #58519 üzenetére
Nem vehettél 5-öt, mert mindenki csak egyet vehetett!
Gamertag: Vasy09
-
Bogyi007
veterán
válasz joocek #58512 üzenetére
Más stílus mint a Dead or Alive de nekem ez is tetszik. Meglepően jól el lehet játszani már az első évaddal (a lemezes példány azt tartalmazza) is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
negyven2
veterán
Igen én így jártam. Vettem 30 CAD gift cardot a kanadai MS store-on. Beváltatom, meg akartam venni a 28 CAD-ba kerülő Borderlands:THC-t és kérte hogy adjak még meg egy bánkártyát mert kevés neki a 30$. Utána vettem észre, hogy kiírja, hogy 28+ tax. Így vettem még egy 10-est és megvettem (így 31,36 lett a vége), mert majd ugyis fogok még ott vásárolni egy Sunset Overdrive Delux-ot ami jelenleg 50CAD (~11K), de remélem lesz rá legalább egy 50%-os kedvezmény, így elég lesz 20$-t vennem mert 12%-os adóval is kijön (maradt 8,64$-om még)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
zkas90
senior tag
válasz Golyo69 #58504 üzenetére
31$ cdkeys (paypal működik)
rengetegen vettük innen és működött frankón
(#58515) storm3 - A forint alapú gift card is annyiba kerül amennyi rá van írva.
(#58509) n000rbi - Oké kifogtál egy rosszat. A nagy számok törvénye alapján kell, hogy rosszabb minőségű darab legyen. Ezeket is gépek gyártják. Nem kézzel egyesével. Tehát nem várhatod el, hogy mindet megnézzék egyesével, hogy tökéletes e. Az MS ingyen kicseréli, talán még kapsz 14 nap ingyen liveot is mellé.
Egyébként bontsd ki az üzletben legközelebb és akkor nem kell ezzel sem szenvedned. Nem is értem hogy miért nem csinálják ezt az emberek. Nem vettem még semmi elektronikai cuccot ami 15 ezernél drágább és ne bontottam volna ki helyben.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz negyven2 #58511 üzenetére
Tehát ha nekem 30 dollárt ír xbox.com-on, megveszem a 30 dollárnyi gift cardot amazon, majd megvenném belőle a játékot, akkor nem fogja engedni, mert hirtelen hozzácsapja az adót? Fantasztikus, akkor ugyanott vagyok, mint a szingapúrival. Köszi, hogy szóltál!
(#58512) joocek
Egy karakterrel ingyenes a játék. Kipróbálhattad volna.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
gabesz839
senior tag
válasz Donibrasco #58508 üzenetére
Nem értem most olvasom vissza hogy van aki itt írta hogy ott vette.?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
n000rbi
senior tag
-
bencus09
csendes tag
Hát igen elég félreérthetően fogalamaztam elnézést érte. Csak megrendelni sikerült nekem is azt írták ,hogy hétfőtől legkésőbb szerdáig kihozza a futár. Nem gondoltam hogy tudok venni egyet az egyik ismerősöm velem egy időben reggel az indulásnál szeretett volna venni one-t de ő már nem tudott 1 perc alatt elfogyott!
-
sch_a
addikt
Azt nézem közben, hogy kanadai store-ban még olcsóbb a witcher 3, ráadásul pont 30 CND így nem kellene fölöslegesen nagyobb értékben gift card-ot venni, mint a szingapúrinál. Megkérdezem még a home-társam, ha őt nem érdekli, akkor lehet mégis lemez lesz nekem. Egyébként nekem úgy rémlik, hogy valamelyik update óta belekerült a magyar nyelv az összes verzióba.
-
Golyo69
senior tag
Live-ot hol a éri meg a legjobban venni?
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest