Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Azért ez a kontroller + FH2 + FM6 bundle nem rossz 126 EUR-ért. Főleg, hogy lemezes játékok. Kicsit korábban is bedobhatták volna, hogy lesz ilyen, akkor ezt vettem volna, így megvettem a korábbi hasonló csomagot (kontroller + FM5 69 EUR-ért), meg a mostani bundle-ben szereplő két Forzát használtan e-bayről (FH2 30 EUR, FM6 40 EUR). Anyagilag mondjuk kb ugyanott vagyok, ha azt veszem, hogy a Forza 5 éppen valami 20 EUR körüli akcióban van.

    Vettem még egy Venom Docking Stationt is 22 EUR-ért a kontrollereknek, ehhez járt két akku is, eddig maximálisan elégedett vagyok vele, minőségi cuccnak tűnik, aztán majd meglátjuk, hogy meddig (hány feltöltésig) bírják az akkuk. De legalább addig sem szanaszét vannak a kontrollerek.

    Az 1TB-os csomag, amit a 299 EUR (+5 EUR posta) Amazonos akcióban sikerült behúzni, egyébként egy alap játékgép volt, amire kívülről ráhúztak egy Fallout 4-es kartont. Viszont jack-es a benne lévő kontroller, járt hozzá a 14 nap gold tagság, és adtak hozzá headsetet is. A Fallout 4 dobozos verzióban volt benne, a Fallout 3 pedig letöltőkódként.

    Tegnap benéztem a német MM-be, hogy megnézzem, mivel készülnek a hétvégére, de az xboxos akciózás kb nulla, PS-ből van néhány akciós csomag, de nagy részük Disney Infinity-s, az árak meg föötte vannak mindenben a német MS Store pillanatnyi árainak, szóval meh... Vettem viszont egy Project Spark kezdőcsomagot 5 EUR-ért, hétvégén talán lesz időm kipróbálni.

    MInecraftet már előre megvettem, amikor a Store-ban 4 EUR-ra volt akciózva, szóval a kisebbik lányom is le van foglalva, ha gépideje van. (Ő most skin-packekért nyúz, de azért álljon már meg a menet, hogy ilyen hülyeségekkel is lehúznák már az egyszeri usert...)

    Tomb Raider Definitive Edition lemezesen egy UK kereskedésben volt 20 EUR, elvileg jövő hét elejéig az is ideér.

    Szóval lassan összeáll egy használható kezdőcsomag, aztán lehet játszani dögivel. Az eddigiek alapján most tartok egy híján 500 EUR-nál, ami egy egészen elfogadható ár ennyi mindenért, szóval egész jól sikerült az idei bevásárlószezon. :DDD

    Persze van még pár játék, amin gondolkodom, de egyelőre vagy kellő akció nincs rá, vagy egyszerűen még az akciós árát is sokallom, vagy még nem döntöttem el, hogy tényleg akarom-e.

    - Rise of the Tomb Raider egyelőre akciósan is borzasztó drága.
    - Witcher 3-at nem tudom, honnét szeditek olcsón, MS Store-ban most 70 EUR, pedig ez érdekelne.
    - The Crew-ról olyan ellentmondásos kritikákat látni/hallani, hogy egyelőre nem merek belevágni, pedig az alapfelállás érdekelne. Na mindegy, majd ha elfogy a Forza Horizon 2.
    - Diablo 3-at PC-n próbáltam, de nem fogott meg túlságosan, persze ott van helyette WoW, de konzolon nem tudom, hogy milyen lehet, ki kéne próbálni. Pedig az Ultimate Evil Edition, amiben az alapjáték is benne van, egész jó vételnek tűnik 35 EUR-ért.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák