Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
válasz medvekutya #37399 üzenetére
medve egyébként neked megvan még az xboxod?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.otorious #37396 üzenetére
Nem. Csak a charge kit-et töltheted USB-vel. A te akksidhoz külön töltő kell.
Live-Die-Respawn
-
zzola
titán
válasz medvekutya #37395 üzenetére
pzstm azt mondta, nem lehet regisztrálni a gyári HS-et..
-
N.otorious
senior tag
Ha a joy ba akkus elemet rakok, usb vel azt is tölti ugye?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
I3ence
tag
válasz medvekutya #37388 üzenetére
Gép tartozékait engedi csak itt, pl. a kis egyfüles headsetet. Holnap felhívom őket.
@woodbear: Természetesen a túloldalról gondoltam
-
bajzal
őstag
Lehet kérdeztem már (bocsi ha igen) de a játékoknál van valami multi (online pass) kód féleség? Mint 360-as játékok többségénél? Vagy ha veszek használt játékot akkor csak simán berakom és megy a multi?
-
I3ence
tag
MS Stereo Headsetet valaki cseréltetett már ki? Mikrofonom nem ad ki hangot, ha meg igen, akkor csak recseg.
Csak hétköznap, telefonon lehet intézni a cserét? Nézelődtem xbox.comon, de nem találtam semmit.
-
Lefty
addikt
Witcher johetne mar, kellene valami amivel ha van idom jol el lehetne molyolni.
-
plejik
addikt
Hat ennek a gta online-sok értelme nincs...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
N.otorious
senior tag
válasz medvekutya #37380 üzenetére
Ezt nem aktiváltam, mert azt hiszem kér számlaadatokat, ami meg nincs nekem.
-
medvekutya
aktív tag
-
N.otorious
senior tag
válasz medvekutya #37378 üzenetére
De regisztráltam.
-
medvekutya
aktív tag
válasz N.otorious #37377 üzenetére
nemnemnemnem
amúgy nem regisztráltál új fiókot ? -
N.otorious
senior tag
Ha nekem nincs live gold om, de valaki meghív multizni akinek van, akkor úgy megy a multi?
-
a.sebi
őstag
lesz ez mèg olcsobb!!!
-
hadogabi1
senior tag
Na csak sikerült nekem is befejeznem a sunset overdrive-t kb 3-4 hónap alatt. Ennyi időm volt csak játszani vele. 10 óra kb a főküldik. Megnézem majd a mellékküldiket is mostmár. Jópofa game amúgy.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
woodbear
addikt
Elég jókat írnak mindenhol a DMC definitívről. Ott nyúltak a játékba ahol kell. 8-9 pontokat kap sorba...még itt figyel a 360as verza is, de megveszem ezt akkor majd fél év múlva ingyen lesz kb. Most 30€ körül indult.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bajzal
őstag
válasz cyberkind #37360 üzenetére
Jaja, néztem, hogy csak az új Thrustmastereket támogatják, T300RS ami 100k kb. igazából nem is az a baj, mert a G27-em 80k volt, nem olyan nagy az árrés, hanem, hogy a T300RS-hez kéne még TH8A váltó, meg kuplungos pedál ami összesen már vagy 200k ami nagyon drága Na mindegy...
-
bajzal
őstag
válasz cyberkind #36953 üzenetére
Néztem videót, mivel mindkettőn ugyan az a grafika így a hardveres előny nem érdekel. Exkluzív játék egyenlőre meg csak a forza ps-nél pedig csak a gran turismo, de igazából annyira egyik se, mert egyik konzol sem támogatja a Logitech G27-es kormányomat. Valamelyik konzol is csak pc mellé lenne gta 5 multira, fifa multira és egyéb exkluzív játékokra lenne.
-
Sousuke
tag
Sziasztok, kerestem a fórumban és az összefoglalóban is, de a kérdésemre nem találtam választ. Az Xbox One tud kezelni AC-s wifit vagy csak N-es wifit tud?
-
woodbear
addikt
válasz losilee1337 #37345 üzenetére
A sorrendembe még a ryse és a fc4 van előtte
Oldalam: www.swsfoto.de
-
tunkiih
őstag
válasz medvekutya #37328 üzenetére
Én is elgondolkoztam rajta, akkor még elérhető volt, de még rámegy a posta, meg mindig is "hangszórós" voltam.. igy nem éltem vele.. max behuzok egy használtat, ha kell. Porosodott volna csak szegény.
-
woodbear
addikt
Akit esetleg érdekel az evil within...most elég jó áron van (duplájáért vettem és még nem járt a gépben )
kattOldalam: www.swsfoto.de
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz medvekutya #37334 üzenetére
Hja nagyon jo cucc. Ennyiert best buy akarkinek.
Live-Die-Respawn
-
sch_a
addikt
Használ valaki ilyet? Megéri az árát? Vagy érdemesebb adaptert venni?
-
medvekutya
aktív tag
amúgy most megint elérhető, lehet valaki csak berakta a kosarában, de nem vette meg
-
zsocy
őstag
Ez sajnos annyira olcsó lehetett hogy már el is fogyott
Mennyiért adták amúgy? csak kiváncsiságból kérdezem.
-
medvekutya
aktív tag
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sch_a
addikt
Az early acces él most a Hardline-ra? Gondoltam előfizetek EA accessre egy hónapra, hogy kipróbáljam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bajzal
őstag
Néztem egy teszet:
Bekapcsolás (cold boot)
PS4: 20 másodperc - Xbox One: 65 másodperc
Standby elhagyása
PS4: 3 másodperc - Xbox One: 12 másodperc
NBA 2K14 telepítése lemezről
PS4: 36 perc - Xbox One: 46 perc
Az NBA 2K14 lemez behelyezése és az indítás között eltelt idő
PS4: Azonnali használat - Xbox One: 6 perc
Az NBA 2K14 főmenüjének betöltése a Dashboardról
PS4: 38.7 másodperc - Xbox One: 29.6 másodperc
Egy Quick Match betöltése az NBA 2K14 főmenüjéből
PS4: 37.6 másodperc - Xbox One: 31.4 másodpercÉs az Xbox-nál az miért 6 perc? Vagy nem is értem. Beteszem a lemezt és még 6 percig csinál valamit? Vagy, hogy van ez?
-
L_YKing
addikt
-
Lefty
addikt
Köszi a tippeket, kár, hogy nem iszom
-
Lefty
addikt
válasz bulikavagyok #37301 üzenetére
hát igen így is csak főleg hétköznap este, vagy vasárnap szoktam valamit elővenni. most pont lenne rá időm, de bármit indítok el, 10 perc után kinyomom.
(#37300) medvekutya
azt mondja, hogy GTA5, Mordor, AC Unity, Fifa15, Sunset Overdrive, Titanfall, BF4, Ryse, Dead Rising 3 -
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest