Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz medvekutya #39496 üzenetére
Minuszban. Valamelyik résszel játszottam fél órát, nem vagyok a széria rajongója.
Live-Die-Respawn
-
A.tessz
senior tag
Play it akciók között találtam egy érdekeset. Xbox one kontroller 7990 forint (Mediamarkt standján.)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
godzsy2
senior tag
válasz hitchins #39489 üzenetére
Ahogy sch_a írta, adj fix IP-t a boxnak és arra nyisd meg a portokat. Lehet újraindítottad a routert és azért osztott ki más IP-t, mint ami előtte volt. Egyébként nekem ma este elég sz*r volt az AW, fel is húzott rendesen. Inkább leültem GTA-zni.
orichalcos: köszi szépen.
-
gazsiazasz
csendes tag
De ha bekapcsolod a routeren az uPnP-t, akkor az Xbox beállítja a portokat automatikusan
-
oriic
HÁZIGAZDA
A topik összefoglalójába bekerült új anyagok, linkek:
Az Xbox One által használt portok
Az Xbox One rendszerfrissítései, és azok tartalma(így remélhetőleg már tényleg minden infó benne van az összefoglalóban )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sch_a
addikt
-
hitchins
őstag
válasz godzsy2 #39479 üzenetére
Na most már végképp szétestem.
Egy netes leírás alapján beállítottam a portokat. De a Nat type a boxon továbbra is moderated maradt.
Az alábbi videót követve sikerült végül átállítanom open-re.
https://www.youtube.com/watch?v=tandmmX5t6kMiután ez megvolt COD is ok-nak tűnt, de aztán kiléptem a menübe és mikor újra ránéztem megint STRICT volt.
Kiléptem az xbox settingsbe ahol az ip 192.168.1.7 ről 1.5-re változott!!!
Gondoltam akkor manuálisan visszaírom az IP-t, 1.7-re de nem segített.Akkor olvastam a hozzászólásodat így beszúrtam egy új portot de így sem volt jó.
Töröltem és újra felvettem az összes portot, így a box nat type visszaállt moderate-ra.
Videót követve újra sikerült átállítani open-re, de a COD továbbra is STRICT.akkor most mit csináljak még.
Tény hogy nem vagyok szgép zseni de leírás alapján azért még megcsinálom amit kell, viszont vicc, hogy egy konzolnál ilyennel kell szarakodni. Ráadásul nem jutottam sehová -
senior tag
válasz medvekutya #39432 üzenetére
Vicc, pedig ez miatt vennék kizárólag, mert szerintem árához képest jól szól az earpod... Az egy másik kérdés, de lehet csak én vagyok ennyire érzékeny több játék óra után a partyfülhallgatótól ( gondolom mert mono ) megfájdul a fejem..
-
Hunt3r22
őstag
Happy wars-ba ettől a connection sz*rságtól, agyf*szt kapok. Akadozik a net, nem tudsz futni. Melyik elmebeteg készítő talál ki ilyet?
Xr
-
Knobber
aktív tag
válasz medvekutya #39455 üzenetére
Az fain, de ha utánaszámolok:
- Xbox one Edigitalba most 100eFt
- Witcher bundle meg 128.790 Ft a konzolok szervizébe.
- Külön a Witcher 3 19.790 Ft
Tehát ha megveszem külön a játékot , és a konzolt jobban járok. És a bundleben meg csak letöltőkódot adnak.
Azt hittem jobb deal leszYoutube: Knobber
-
gianni85
veterán
Ha valakinek lenne kedve megcsinálni az alap és storm island coop bucket list-et, az jelezzen. Random emberekkel ez lehetetlen. Nagy nehezen valaki elfogadja a free roam meghívást, aztán meg b@szik csinálni...
-
PiE137
senior tag
Nem, ezt konkrétan úgy irják az oldalukon, hogy az ő általuk megadott profillal kell letölteni a gépre, utána viszont a saját profiloddal kell/lehet játszani a játékot.
Inkább azt nem értem, hogy ez technikailag hogyan valósul meg?
Egy játék nem csak egy adott profilhoz köti magát? Vagy azt tudja a box rendszere, hogy egy gépre telepitett játék bármilyen azon a gépen használt profillal menjen? -
PiE137
senior tag
Sziasztok!
A consoleros.net-et ismeritek, megbízható oldal?
Gta 5 vásárlásán gondolkodom, ott találtam a legolcsóbban 40€-ért, de vmi profilt adnak a pénzért cserébe, amivel letölthető a gamma.
Ezt a módszert ismeritek, nincs vele gubanc? Mert nem régóta van meg a boxom, és eddig csak kulcsos letöltést vásároltam, szal nem vok teljesen képbe.Segítségetekre számítok, és előre is köszönöm!
-
-
godzsy2
senior tag
válasz hitchins #39467 üzenetére
Ha tudsz, térj vissza a kábeles megoldásra, de sokkal jobb nem lesz tőle. Az AW-nál pont ez a probléma, hogy nincs dedikált szerver. A játék maga dönti el, hogy a lobby-ban ki legyen a host. Ezt több tényező szerint választja ki:
- milyen jó az interneted, akié jobb, nyilván azt választja
- az is fontos szempont, hogy milyen játékos vagy: ha kemplesz és nem vagy agresszív játékos, nem fog téged választani. Biztos megfigyelted már, hogy általában mindig ugyan azok végeznek az elsők között, mint az előző meccsekben, persze, ha nem rak át másik lobby-ba magától.Nameg ott az a bizonyos "skill based matchmaking", ami annyit tesz, hogy a tudásoddal megegyező játékosokkal rak össze egy lobby-ba a játék. Hiába van hozzád közelebbi játékos, mondjuk országon belül, ha ő gyengébb vagy jobb nálad, akkor se fog összerakni titeket.
Én pl. a múlt héten egy kaliforniai játékossal játszottam. Pedig nagyon nem kéne tengeren túli játékosokkal összeraknia. A brit játékosok is mindennaposak szinte, rajtuk már meg sem lepődöm. Magyar játékossal ritkán találkozom.
A killcam-ben azt látod vissza, amit a szerver lát. Ha ilyen fordul elő, hogy a killcamben nem is látod magad lőni, akkor lépj ki a lobby-ból és keress másikat. Lassan fél éve, hogy kijött a játék, sajna mintha egyre kevesebben játszanának vele. És ebben a részben már online játékos számláló sincs, így nem tudsz viszonyítani, hogy van-e elég játékos.
Én ha belépek egy játékmódba és azt látom, hogy csak 1-2 potenciális játék van, akkor tudom, hogy az laggos lesz. Olyankor direkt olyan class-t választok, amiben a gyors perkek vannak.
-
Dinasti
senior tag
válasz N.otorious #39468 üzenetére
Én kb 7 évig mobilnettel toltam a WoW-ot kb 2 éve a World of Tanks-t most meg mobilnettel tolom ps4 en és x360on is. Semmi gondom nem volt lagg meg ilyenek terén. Szóval magában a 10 megás T-s nettel szerintem nem kellene hogy gond legyen.
-
hitchins
őstag
válasz N.otorious #39458 üzenetére
Megis keves a 10/1 vagy csak instabil?
Hol tudnam checkolni? -
vg
addikt
válasz N.otorious #39458 üzenetére
Szerintem meg a wifi miatt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tölthető a Happy Wars.
Elindítom a játékot, kapásból 3 acsit kapok.
Live-Die-Respawn
-
hitchins
őstag
Onine játékkal kapcsolatban kérnék egy kis segítséget.
BF4-nél illetve most COD AW-nál is tapasztalom, hogy valami nem stimmel online játéknál.
Némelyik körben egyszerűen hiába lövöm az ellenfelet nem akar megfeküdni. Hátába beleeresztek egy egész tárat, aztán megfordul és leszed 2 lövéssel, vagy egymás felé megyünk és hiába én lövök előbb akkor is én halok meg.Ami furcsa, hogy cod aw-nál pl killcamot látom és sokszor úgy tűnik mintha nem is lőttem volna, csak álltam volna egy helyben, pedig tudom, hogy játék közben én kezdtem el előbb lőni az ellenfelet.
Tapasztalt valaki hasonlót. Ez szerver hiba lehet, vagy inkább net probléma?
A netem nem túl acélos T-home 10/1 kábelnet de régen 360 korszakban volt lassabb is de nem rémlik hogy ilyesmit tapasztaltam volna, vagy ha volt is biztos nem ilyen gyakorisággal, különben emlékeznék.
Wifi-ről megy egyébként.Más nem nagyon megy közben illetve de az IPTV néha.
Van erre valami megoldás, esetleg valami beállítás box-on vagy routerben. Vagy egyszerűen csak karcsú a netem? -
adrian94
őstag
Úgy látom idén megint COD nélkül maradok... Ez kuka lesz ismét..
-
adrian94
őstag
Goat Simulatorban van multi ?
-
zozika2
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes még megvenni a Forza 5-öt? Most jó áron lenne.
Viszont nemsokára jön a Forza 6, ha jól tudom.
Vagy inkább Project cars?
Köszi! -
Shamat
aktív tag
-
Kecuhun
senior tag
-
törölt tag
Ahogy itt olvasgatom a hozzászólásokat nevetséges, hogy a fejhallgatók többségével nem megy az adapter!
-
Jovanny2
őstag
Én is vettem még az elején egy adaptert, de a háztartásban lévő egyik headsettel sem volt tökéletes, úgyhogy vettem egy gyári fülest, leszereltem a csatiját és összeforrasztottam a Turtle Beach fülesem XBA moduljának a kábeleivel (mivel a TB nem volt képes kiadni egy One-képes bluetooth modult). Így most működik, de a picik miatt inkább az MS gyári félfülest használom, hogy tudjak ugrani, ha felébred valamelyikük. A 7.1-es TB-csel megszűnik a világ. Na majd ha már 1 szobában alszanak...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gianni85 #39424 üzenetére
KIpróbáltam, nálam nem működik az Apple fülessel. Viszont van itthon egy droidos telóm is, annak a fülesét ha nem dugom be teljesen a jack aljzatba, akkor hallom a játékot is, meg a party hangokat is, plusz a mikrofon része is működik, engem is hallanak.
Live-Die-Respawn
-
Csocsy
tag
Iphone fülessel hallasz másokat, de téged nem hallanak.
Az Iphone vmilyen más szabványt használ, és ezért nem működik a mikrofon része az xbox headset adapterrel.
A samsung galaxy SII-höz való headset-tel viszont tökéletesen működik, hallok mindent, engem is hallanak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy Stereo Headset Adapterre szereték kötni egy Stereo mikrofonos fülest aminek külön jack-en van a mikrofon és füles része. Egy sima adapter elég hozzá ami egybehozza, vagy spec kell.
Azért kérdezem mert a Xbox.com oldalon irnak arról, hogy CTIA és az OMTP szabványok is vannak.
Vettem egy ilyen adaptert, de lehet rosszat mert nem jön össze vele a dolog. Nem hallom rajt a chatet de a játékhangokat igen, és a mikrofonra is ráküldi a játékhangokat
Valakinek hasonló előfordult már? -
oriic
HÁZIGAZDA
Offolást ne ide srácok, mert törölgetnem kell majd.
Más:
Halo 3: ODST májusban jön. Ingyen lesz mindenkinek, aki december 19-ig megvette Halo Collection-t.
Live-Die-Respawn
-
B3ny00
aktív tag
válasz medvekutya #39417 üzenetére
Kéne egy 50milla
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
medvekutya
aktív tag
válasz ImpersonatoR #39396 üzenetére
1 hete adtak volna annyit érte nekem, amennyit írtál
illetve egy jótanács : lehetőleg keress társaságot, akik már járatosak a destiny-ben és segítenek húzni a karaktered / karaktereid.
[ Módosította: mukibuci ]
-
pelenka35
őstag
Ha esetleg valaki kap elder of scroll online béta kulcsot és nem kell neki szívesen fogadnam,köszönöm. :-)
Gamertag:Rob3rt75
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest