-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
Nem tudják, persze. Ott a hibakód, miért nem adtad meg azt nekik? Olyan voodoo varázslat nem játszik, hogy a profilod mondjuk magyar, de a gépet usa store-ban van, azért nem megy? Vagy fordítva? Esetleg megpróbáltad a bankkártyád web-en és a box-on hozzáadni? Mellesleg, legvégső megoldásként próbáld meg a commerce.microsoft.com oldalon, ha ott se megy, akkor vegyél ps4-et.
-
dunc
nagyúr
válasz
medvekutya #39989 üzenetére
Nem tudják, mi a gond. Ennyi.
Ha több ajándékkártyát adok a profilomhoz, akkor összeadódik az összegük?
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz
medvekutya #39987 üzenetére
Jah, nem sikerült megoldani.
-
dunc
nagyúr
De egy lusta egy banda.....csak 10 től vannak! (ms)
-
medvekutya
aktív tag
válasz
B3ny00 #39982 üzenetére
fizetőeszközök kapcsán a benyeli, tán nem a legszerencsésebb helyzet 😃😃
amennyiben valaki kedvelné a gyűjtői változatokat és a mortadellát is 😊
[ Szerkesztve ]
-
Ti Bo
aktív tag
Lehet nagyon tufa kérdés, de jelenleg melyik az a játék ami grafikailag legjobban kihasználja a One képességeit?
-
medvekutya
aktív tag
válasz
medvekutya #39969 üzenetére
fél tízkor keltem, mert addig aludtam 😃😃
-
Def26
félisten
válasz
medvekutya #39969 üzenetére
Te sose alszol? 😆😴
-
I3ence
tag
válasz
FlashLed #39964 üzenetére
Szerintem ezek az itteni felhasználók 90%-ának megvannak. Ha bedobtál volna egy 20 játékos listát Wolfensteinnel, Metroval, Far Cry-al, már lehet sorban tolonganának.
Én mondjuk így nem is tudnék random emberrel Homeolni. Öcsémmel is alig bírjuk eldönteni, hogy mit mikor vegyünk meg, éppen ki fizesse.
-
redXIII
senior tag
-
Ti Bo
aktív tag
Köszi mindenkinek! Nézegetem a gameplay videókat, de a legtöbb összehasonlítás a ps4-el..... Natúr one gameplay meg csak néhány akad.
cyberkind: akkor multin ne is törjem a fejem? Sajnálnék most összerakni egy pc-t, mert kb a vga árából kijön a one akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
Ti Bo
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék venni a közeljövőben egy ONE-t a 360 mellé. Gondolom grafikailag hatalmas a változás. Ami fontosabb: Gta V mennyire stabilan fut?
-
dunc
nagyúr
Mert ez a főkártyám, amin sok pénz van, és jobb a békesség!
"(#39949) storm3 válasza dunc (#39948) üzenetére ÚjVálaszPrivát2015-05-02 17:55:23
storm3
(fanatikus tag)
En minden tranzakcio utan eltavolitom a kartyam, szerintem nem ez a gond. Bar max 5x ha vásároltam a shopbol."És látod ez alapba nem lehet gond!
De úgy gondolom zárjuk is a témát, ezt majd én megoldom!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Nos, hogy délutáni pihenőmből felébredve rendbe tegyem a dolgokat. Sony annyiban hangzott egy, hogy miután fellépet a problémám, felhívtam a bankom, minden rendben van a kártyával, és próba képen a PSN rendszerébe beregisztráltam a kártyát, egyből oké volt. (szépen leszedte a 42 ft próbaterhelést) Viszont most még egyszer leírom az alapproblémát. Adott egy Visa kártya amint van pénz, érvényes, stb.
Szóval régebben beregisztráltam a kártyát a MS nél, ment röcc nélkül vettem vele, játékot, goldot, kiegészítőt, egyszóval a kártya nem ludas! Ezt követően nem terveztem vásárlást, és egy mozdulattal a normál módján szépen sikerült eltávolítani a kártyát.Majd tegnap úgy döntöttem veszek néhány dolgot, de az istenért nem sikerül beregisztrálni a kártyát. (igen ugyanazt amit elsőre szépen sikerült használni) Ügyfélszolgálat : sajnos ünnepnap, hétvégén, nem lehet hívni. (ez vicc, amúgy hívtam már őket máskor valóban megoldják a dolgokat) Angol : Egy minimális Angoltudással rendelkezem, de nem olyan szintem, hogy ezt a problémát le tudjam írni.
Ettől függetlenül megpróbálkoztam tegnap a support/chat segítség igénybevételével. Webforditás segítségével, megpróbáltam a problémám leírni, és viszonylag sikerült is, ők is a bankra mutogattak ,hogy amikor visszaírtam, hogy bank megerősítette azt ,hogy nincs korlátozva a kártya, akkor állandóan a bankkártya regisztrációs oldalt linkelgették a chat ablakba, majd jeleztem nem működik, akkor jött a sajnálják, sajnálják, remélik jóba maradunk, és továbbra is ügyfél maradok. (ezek jöttek ki igen a webfordításba) Rákérdeztem rendszer hiba e náluk, amire nem írtak, se igent, se nemet, de annyit, hogy sajnálják az ideglenes nehézséget.
Sőt 2 X hívtak Amerikai számról, furcsa volt, mert még a várost is kiírta telefonom! Ott annyit tudtam mondani, hogy nem értem mert minimális az Angoltudásom, erre kiírták a Chaton a Magyar telefonos ügyfélszolgálat elérhetőségét, majd vége lett a chatnek.Ennyi, tehát már csak kíváncsiságból hétfőn rákérdezek mi van!
Tippem, miután töröltem a kártyám, nem lehet újra hozzáadni, vagy a rendszer ezen része hibás. (tegnap, és ma is sokszor, nem jöttek be az opciók "sajnáljuk de ennek nem szabadott volna megtörténnie" )Röviden, vagy inkább hosszan ennyi a történet! -
tunkiih
őstag
Nekem sem volt velük sosem problémám, a 360nál kontrollert cseréltettem, itt pedig a hibás gépet. Teljesen gördülékenyen megy minden, gariztatásban szintugy hibátlan a rendszerük.
Felesleges hisztizni, ahogy a többiek is irják ha ennyire sürgős valami hétvégén is megy a nemzetközi chat.
.. de viszont elképzelhető hogy a tökéletes Sony már a telefon csörgés alatt 1 helikopteres osztagot küld (ünnepnapokon is!).Feljebb irta valaki, hogy 1 ismerőse ezért adta el a gépet.. csak gratulálni tudok!!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
medvekutya #39938 üzenetére
Lenne, csak még az alapjátékot sem játszottam ki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy érzed persze. Én azért az általam linkelt oldalt még megpróbálnám a helyedben.
Feleslegesen idegesíted magad amúgy szerintem. Nyugodj meg, igyál valamit!
Amúgy én pl, nem is használom kártyámat vásárlására, hiába van beregisztrálva. Inkább veszek feltöltő-t és accountról vásárolok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Donibrasco #39925 üzenetére
Nekem is jó , otp-s master carddal próbáltam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tessék felmenni chatre, azonnal segítenek, nem szidni kell őket, hanem próbálkozni. És igen, magyar support hétvégén nem elérhető. Főleg mert ünnep volt pl tegnap.
BTW, bármi gondom volt az évek alatt, a support azonnal segített. Még refund miatt is.
szerk:
Commerce.microsoft.com oldalán próbáltad már?
szerk2:
"Kit érdekel a hétvége, vagy az ünnep, és is szoktam dolgozni akkor.....
"
Ez nem így működik.
Ha ők nem akarnak dolgozni, nem dolgoznak. Fő csoportjuk éjjel nappal elérhető, senki nem kötelezheti őket arra, hogy éjjel-nappali magyar support is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz
Donibrasco #39925 üzenetére
Eddig jó volt, és vásároltam is vele!
És a szar............
Nem kell okoskodni értek hozzá, nem tehetek arrol, hogy fos az MS supportja! Valami mindig rossz, vicc a rendszerük! És fizetős.....[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz
medvekutya #39920 üzenetére
ügyfélszolgálat......
nem lehet senkit hívni mert hétvége van.......nagyon érdekes!
megáll az élet mert hétvége van! XD
-
adrian94
őstag
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dunc
nagyúr
válasz
gianni85 #39916 üzenetére
Igen de vártam némi fejlődést több mint egy év alatt, nincs gondom vele, csak ez így kevés picit, a fizetési probléma meg egy szánalmas support miatt van! Hétvégén megáll az élet egy szar ügyfélszolgálat se működik.....A lényeg nem hiányzik nekem az idegesség, és szórakozni szeretnék korlátok nélkül, az én dolgom annyi, hogy fizessek, és minden oké legyen.....
PS4 is volt megjelenéskor, azóta nem tudom mi változott, alapba kijátszottam magam, most annyira nem is köt le! Nyár szép idő, edzés, autó, szukák!
Jah és munka XD
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz
medvekutya #39913 üzenetére
Ez egy vicc.....mindenhol jó a kártyám, és itt is jó volt, most meg szarakodik, kb 20x próbáltam.....ügyfélszolgálat meg 3 napig nincs.......
Nem hiányzik ez nekem, ha viszik viszik.
Amúgy is csalódott vagyok, hogy a 1080/60 fps kihívás......Még alszom rá egyet......[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
Viszatérve a Goldos témához, hogy milyen játékokat kínálnak ingyen. Örüljünk, hogy játszhatók ezek. Bár amekkora mázlink van egyszer megkapjuk a Fighters Within-t, ami nem játszható.
Apropó abdét, nekem egy dolog hiányzik már csak. Uploadból tudjak több képet, videót feltölteni OneDriveba, elég unalmas egyesével "serelni".
-
dunc
nagyúr
"Használjon más fizetési módot
Ez a fizetési lehetőség nem működik. Használjon más vagy új fizetési módot Ha kérdései vannak, forduljon a bankjához.
Bezárás
CP205
858cb5aa-dc72-4087-afc8-935afc090141
2015/05/01 - 19:32:37 UTC"Ezt írja pedig már vásároltam vele! MS nagy számtech guruk.....de állandóan rossz a rendszer, nem jó weboldal stb.....
-
dunc
nagyúr
Nem értem miért nem jó neki a k... bankkártyám!
Eddig jó volt.......
-
FlashLed
senior tag
válasz
ImpersonatoR #39903 üzenetére
Ja igen.
Forza5,Fifa15,Marvel Lego Super Heroes,Assasin's Creed IV Blackflag,Assasin's Creed Unity,Forza Horizon 2 presents Fast & Furious .
A többi az ea accesből letölthető játékok és a gold-dal tölthető teljes játékok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Távcső topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- BestBuy topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xbox One S 1TB
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Újszerű Steam Deck 512GB + HDMI USB dokkoló + hordozó tok + üvegfólia + doboz + analóg védő