Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
SW Battlefront első kép..
-
B3ny00
aktív tag
Akinek megvan Mortal irhatna pár szót róla éri a pénzt?
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
hitchins
őstag
válasz Dinasti #39092 üzenetére
Jaaj nem kellet volna megnyitnom megorulok ezektol. Vajon az osszes roman ceg ugyanott fordittat magyarra???
Mi a lo**** az hogy legeladottabb termek? Ilyen szo nincs b***. Hogy lehet valamit nagyon eladni. Vagy eladod vagy nem...legfeljebb legnagyobb szamban eladott termek.
Idiota Dacia reklamban is nyomjak hogy legeladottabb auto...
gratulalokSorry a kirohanasert de falramaszok attol hogy nem lehet normalisan magyarul beszelni.
-
Dinasti
senior tag
Nem tudom volt e már linkelve,de inkább 2 szer mint 1szer sem [link]
-
hitchins
őstag
Nem ismerem igy nem tudok velemenyt mondani.
Teny hogy en nem vagyok rajongoja az ilyen indie cuccoknak. En nem azert vettem onet hogy olyan jatekokkal jatszak ami xbox classicon is menne.
Ezzel egyutt nem zavarna hogy vannak ha mas nem a kislanyom elbohockodik vele☺ csak nekem az arany sok. Jobban orulnek tobb "nagy" cimnek es kevesebb ilyennek. -
-
Dinasti
senior tag
válasz hitchins #39083 üzenetére
Én utoljára anno a Cod 1-2 vel játszottam single részt. Szóval az Aw-ra nagyon kiváncsi voltam,de én is hasonlóképen érzek iránta. Lehet a kb 10 év kihagyás okozta de szerintem nagyon jó lett mind solo mind multi terén. Gondolom ha 2003 tól minden évben codoztam volna akkor ennyire nem fogott volna meg
-
nagyúr
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #39080 üzenetére
Nem kell ahhoz neked sisak
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
hitchins
őstag
-
nagyúr
Ezt is túléljük valahogy.
F1 2015: Xbox One-on alacsonyabb a felbontás[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
senior tag
válasz appleGjuice #39066 üzenetére
Tényleg érdekes egy játék, bár itthon ülve 2 embert szerintem leköt
Nagyon szép ez a Project cars, fel is írtam a whislistemre
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #39078 üzenetére
Sehova, ez dísz. MInt anno Halo 3-nál a sisak. [link]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
nagyúr
-
EnDaN
tag
válasz bulikavagyok #39074 üzenetére
1:35 körül mondja hogy egy februári build amit látunk
-
nagyúr
-
tunkiih
őstag
válasz bulikavagyok #39072 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy ez már a Final verziobol van, amit linkeltem.
-
nagyúr
-
tunkiih
őstag
Most néztem meg, bakker ez tényleg nagy buli lehet ha átjönnek a haverok.. visítok.
-
nagyúr
-
tunkiih
őstag
1 egész friss videó a hamarosan megjelenő Project Cars XB1 verzióból.. ha esetleg..
-
MunezXBK
nagyúr
De jót visítottam. Há milyen egy kretén játék ez?
-
appleGjuice
tag
Én a gang beasts-et várom nagyon. [link] Nagyon poénnak tűnik, bár még steamen is csak early access.
-
Dinasti
senior tag
Üdv! Kicsit feltolt ez az uj bejelentés . Nem igaz hogy lassan 2 éve kint van a piacon a One és ennyire ne legyen játék rá. Most komolyan a Farming simulatort kell kiadni 1 atomerőműre? Nevetséges... Aláírom,hogy lehet vele játszani,de nekem bőven elég androidra ilyen stílusú game.
-
storm3
senior tag
válasz gianni85 #39059 üzenetére
Amugy alig-alig van par jatekhoz letoltokod, mindenhol( cd kulcsos oldalak) kb ugyanazt a sacc 20 jatekot latom.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Jovanny2
őstag
válasz vroland44 #39050 üzenetére
Az nem lenne baj. Lehet, hogy arra gondolt, de a második fele a mondatnak az, hogy "PC-re is picit drágán jön majd". Az nem tudom hogy jön össze a letöltőkóddal. Mindegy, a digitális verzió One-ra még drágább lesz, mint a lemezes, ezért én is csak reménykedni tudok, hogy igazad lesz a bundle kódokkal, csak ezért nem lesz első napos vétel. Mindenképp kód/digitális kell a home miatt. Egyébként az euró csendben lement 7-8%-ot az elmúlt hetekben, ez lehetne hatással (legalábbis a lemezes) játékok áraira.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
gianni85
veterán
Jó hát britek szerintem eléggé ízlésficamosak, trendkövetőek, és éves bérletük van a hype-vonatra
Náluk BF, Fifa, Cod állandó sláger az egész évben, és az éppen hype-olt (és/vagy éppenséggel tényleg kimagasló) új megjelenés is simán top3-as. Egyébként nem fikázom a hardline-t, ha nem untam volna meg a sorozatot a BC2-nél, akkor lehet nekem is tetszene (ugyanez igaz a Cod-ra, azt valahol a BO-MW3 magaslatában untam meg) -
zzola
titán
válasz a lovas #39051 üzenetére
Heti játékeladási toplista
Ennyire szar lenne a Hardline? Harmadik hete ez az eredmény... -
JamesHun
addikt
válasz ImpersonatoR #39032 üzenetére
reménykedek egy 10 körüli árazásban
annyiért must buy
de ha jól láttam még PC-re is picit drágán jön majd :SSeriesX: JamesSHun
-
cyberkind
félisten
Tudom hogy picit off, de remélem nem gond ha megkérdem.
A 360-as cuccoknál van ez a házhoz jövős garanciacsere, vagy ezt a boltba kell küldenem?
-
EmThor
addikt
Behúztam a Metro Redux-ot store akcióban, várom h kipróbálhassam!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Def26
félisten
Jött egy üzenet az xbox live -tól, hogy"welcome to preview program... blabla"
Én nem kérvényeztem ilyet, másnak is jött?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gianni85
veterán
na akkor lehet még idén megveszem én is
(#39034) a lovas
én speciel nem tudtam, hogy lesz Witcher bundle (már ha igaz). Inkább a Sony reszortja, hogy minden egyes játékkal kidob egy PS4 bundle-t[ Szerkesztve ]
-
a lovas
tag
Igen es?eddig semmi uj infót nem mondtál ezekkel.
-
pzstm
titán
6-7ezerert lrtoltokodosan homeolos haverral...az még lehet nekem is Megéri 😃
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
Ez a witcher xo-s cim lesz mint a unity ahogy nezem. Lesz belole sima meg kinect boundle ami jo mert lesz letoltokod jo penzert. Raadadul magyar feliratos is lesz.
-
woodbear
addikt
-
appleGjuice
tag
Most nézem az xbox honlapján, hogy a witcher 3 mérete 25,15Gb. Kicsit keveslem, ahhoz képest, hogy mekkora terület, részletesség meg tartalom jellemzi. De ha tényleg ennyi, akkor legalább a hdd-n marad másra hely.
-
L_YKing
addikt
-
N.otorious
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a gta multit hogy kell játszani?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
adrian94
őstag
Valaki szokta használni a Smart Glass-ot ? Be vagyok jelentkezve és látom, hogy van Activity Alertem.. rámegyek és kiírja, hogy Something went wrong when loading this section. Aki használja az megtudná nézni, hogy jó-e ? Illetve a fő oldalon ahol a friendek videói, screenshot-ai stb.. lennének ott meg ezt írja : When your friends do stuff like unlock achievements, record game clips, and add friends, you'll see it all here.. de nem tölt be oda semmit...
Valami ötlet ?
Szerk: Most néztem és xbox.com-on sem látom ezeket..
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Xbox One game streaming to Windows 10 will be enabled soon with an Xbox app update
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Shamat
aktív tag
-
Grougon
tag
válasz appleGjuice #39002 üzenetére
BP 9.ker (corvin negyednél) választhatok digi kábelnet (max 8/2) vagy telekom adsl(max 30mbit) között.
Inkább mobilnetezek LTE-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óvodások homokozója
- Macska topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.