Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
redXIII
senior tag
válasz JamesHun #67191 üzenetére
Nem mondanám azért annyira jó fülesnek. Ami mellette szól hogy adnak hozzá adapter. Ha ki tudsz fogni használtan magában egy adaptert, meg összespórolsz inkább mondjuk egy kingston hyperx cloudra, vagy cloud II-re, lehet hogy jobban jársz. Meg az ms headsetre volt már itt panasz anyagminőségileg nem egy.
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
lmno
őstag
Sima Alan Wake még nem megy One-on? A kiegészítőt látom már fel lehet telepíteni, de a simára (lemezes) azt írja, hogy nem kompatibilis.
-
tunkiih
őstag
Előrendelhető a Rocket League Store-ból.. 4ezer szerintem korrekt érte, behuzva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én tulajdonképpen ezek miatt tartottam meg a Kinectet (leginkább a hangvezérlés, amit sokat használok) mert valóban nagyon kényelmes tud lenni – viszont ha nagyon őszinte vagyok magamhoz, akkor erre elég luxus egy 30k-s perifériát fenntartani.
Elég szerencsétlen lépés az MS-től, hogy totálisan leépítette, főleg úgy, hogy a kezdetekben ugye csak ezzel együtt lehetett megvenni a dobozt. Egy rakás embernél szerintem most ott áll a feleslegesen megvett tartozék, ami kicsit szomorú."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
JamesHun
addikt
na ez az én szerencsém
kb sehol nincs xbox one sztereó füles készletenSeriesX: JamesSHun
-
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
válasz Kecuhun #67117 üzenetére
Én is azt néztem szerintem az lesz.
(#67122) cyberkind:
(#67116) sch_a:
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
negyven2
veterán
válasz bulikavagyok #67183 üzenetére
A poén az, hogy nekem nem volt alapértelmezett Home-nak beállítva az Xbox amikor megvettem és bejelentkeztem először rajta.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
sch_a
addikt
válasz Döglött Róka #67186 üzenetére
Csodálkozol? "(PH! addikt)"
-
ITjunior
tag
köszi köszi!!
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
nagyúr
válasz ITjunior #67181 üzenetére
Xbox One konzol megjelölése otthoni Xbox konzolként -de ez az alapbeállítás egyébként.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
ITjunior
tag
Korábban valaki írta, hogy érdemes saját magunkat home-ba rakni, hogy offline is lehessen játszani? Ezt hogy kell? Nem találom...
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
JamesHun
addikt
azért milyen jó az ügyfélszolgálat
reggel 6:30 kor leadtam egy rendelés sztereó MS fülesre
most rájuk csörögtem mégis mikor kapom meg
vidéken van (ezzel nincs is baj), de lehet félre van téve, intézés alatt van még, majd jelezni fogják jövő héten azt megvehetem-e vagy elvileg jön új készlet és onnan megvehetemtöbb mint 1 munkanap felemelni a telefont és megkérdezni a vidéki boltot / raktárukat eladható-e az az 1 db füles?
Azért nem küldtem csak el a büdös ***** ba őket, mert jó áron van és csak 2.000 ft al drágább verziót találtam eddig, de nem sok hiányzott, hogy beszóljak a talán jövő héten megkaphatomra, hogy kell a sz*rnak a fülesetekSeriesX: JamesSHun
-
Bogyi007
veterán
válasz Döglött Róka #67166 üzenetére
Nem az. Én az egyenességet jobban tolerálom mint a sunyiságot, bárki is az aki véleményez, ez független rangtól, regisztráció idejétől, bármitől.
Ő most ide írta válasznak, hát megtette van akinek tetszik, van akinek nem. De legalább vállalta nyíltan.
Azt viszont nem kedvelem amikor privátban talál meg újonc és kifogásol valamit - ez velem is megtörtént mostanság és tudomásom szerint többünkkel is.#67173) Buster17 Ez tényleg nem volt rossz vétel. Gratula a zsákmányhoz!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
lsg
tag
Tudtok esetleg olyan oldalról, ahol megvan heti bontásban, hogy goldban milyen akciók voltak? Mert tervezem néhány játék megvételét, de ha esetleg van közte olyan ami még nem volt akcióban akkor várnék vele.
-
Bogyi007
veterán
válasz Buster17 #67127 üzenetére
Nekem ezt az szünteti meg ha valamit bedugok a bal oldalon levő USB csatiba - mivel van Disney Infinity 2.0 játékpadom így kézenfekvő dolog is volt a probléma megoldása.
(#67130) godzsy2 Azóta van magyar profilom, amióta haza lehetett migrálni az akkoriban még külföldön levő profilokat. Így nálam csak akkor van gond az Activity Feed használatával, ha magyar régóra van állítva a box - bár hozzáteszem, mostanság mintha már ott is egyre több dolog működne jól (Preview tag is vagyok) talán csak a frissítés az ami néha dadog....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
robi-k
őstag
válasz kerlac #67143 üzenetére
Azért ennyire nem vészes a helyzet, vannak még játékok Kinect Xbox One-ra, pl. én - azaz inkább a lányom - már nagyom várja, hogy végre megérkezzen a Kinect.
Már megvettem hozzá a Just Dance Disney Party 2 + Sport Rivals + Zoo Tycon játékokat, kezdetnek. -
Lefty
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #67120 üzenetére
Ja, hogy ertem.
Mas, ki tolja a Dying Light Followingot mar? Azt hiszem ma oldottak fel. Alig varom, higy nekiessek.
-
törölt tag
Köszi srácok!
-
kerlac
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #67141 üzenetére
Óriási... én csak ezért vettem xbox-ot, PC párti vagyok, de arra sincs időm gyerekek miatt, gondoltam kinectre legalább ugrálhatnak a kölkök meg én is... mondjuk annyira a kontrollerrel sem tudok mit kezdeni....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz kerlac #67140 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, hogy az MS lemondott a Kinectről.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kerlac
őstag
Frankó... a kinectes sport rivalsban alig van pár sport, persze lehetne vásárolni hozzá kismillió ruhát, de könyörgöm, ki a tökömet érdekel, hogy milyen színű dresszben ugrál a játékos, ha nem játszhatok pl boxot, pingpongot... azt hittem lesznek elérhető sportok bővítésként, mint ahogyan a Dance centralban lehet újabb zenéket venni hozzá....
-
senior tag
válasz Döglött Róka #67125 üzenetére
Nem értem mire fel ez a kötekedés... de köszi..
-
nagyúr
-
törölt tag
One-hoz alapból hány év garancia van? Vegyesen írják a webshopok az 1 és 2 évet. Vagy olyan, hogy ha beregelek akkor kettő, egyébként meg egy?
-
godzsy2
senior tag
válasz Buster17 #67127 üzenetére
Én nem nagyon értek az ilyesmihez, de egy konzolt szerintem felkészítenek ilyesmire, mármint biztos földelik. Lehet inkább a konnektorodat kéne földelni, nem?
(#67114) bulikavagyok
Nekem is magyar régiós a profilom. A gépem is magyar lokációs. A Smartglass app rendesen mutatja az activity feedet, látom ki-milyen videót, screenshot-ot lőtt, az achivmentjeit, kit vett fel barátnak. Az xboxon ilyet nem mutat, de ott nem is szoktam nézni, mert nem a fő képernyőn van. Viszont lent havernál még az aktuális gold akciókat sem mutatja valamikor, ami nálam meg működik.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Ha játszok fülzavaró statikus hang zavarja a fülem. Ilyenkor mi van? Földelni kéne az xboxot, na de hogyan?
-
senior tag
Sziasztok, betudnátok linkelni azt az xbox.com os weblapot ami megmutatja milyen saját játékaim vannak a profilon??
köszi
( rögzített Hsz-ben se lenne rossz )
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz zsolti72837 #67113 üzenetére
Dirt Rally nem is kérdés, a többi még szarra se való.
-
pelenka35
őstag
576 kbyteban beszámítják a használt one-t?
Gamertag:Rob3rt75
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
nagyúr
Nekem is az volt 2013 óta, de januárban az ügyfélszolgálat áttett magyar régióra, mivel nem tudtam letölteni a 360-as GWG tartalmakat. Azóta nem láttam a teljes tartalmat semmilyen platformon sem (PC, laptop, telefon, box). Hétfőn visszaraktam a boxot US régióra, ott azóta minden rendben van, de a többi eszközön a helyzet változatlan sajnos.
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #67115 üzenetére
US régióm van ezer éve, első perctől hibátlan az Xbox app és az xbox beta app is és konzolon is jól látok mindent, sőt telefonon is
szomorú ha az acc magyar régiós és tényleg nem megy
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kecuhun
senior tag
Mindenképpen a Dirt Rally. Xbox One-ra majd csak április 5-én jelenik meg. Szerintem érdemes megvárni.
-
sch_a
addikt
Próbáld ki a demokat. Dirt Rally meg még nincs Xboxra. De az első két förmedvénynél csak jobb lehet.
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #67114 üzenetére
Az újratelepítés sem segített, és migrálni sem tudok -gondolom azért mert még nem telt el 3 hónap a legutóbbi "költözésem" óta. Faxa, nézhetem továbbra is, h kinek ki lett az új ismerőse!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
Szerintetek melyik a legjobb rally-s játék?
WRC 5
Sebastian Loeb Rally
Dirt RallyELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Pacee90
tag
Tudnátok abban segíteni,hogy az miért lehet,hogy a gold nem működik homeolás-nál ? Megcsináltam magamnak a fiókomat, homeoltuk egy barátommal, minden tök jó a letöltés működik ,de a barátom goldja nem él az én fiókomon. Amit kaptam boxhoz 14 napos kód azt is beírtam,el is fogadta,de még sincs goldom...Köszi előre is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #67105 üzenetére
Egyelőre még nincs infóm arról.
#67104) Hunt3r22
Pár órája hivatalosan bejelentették hogy készül az idei rész. Egyelőre ennyit tudunk.
Live-Die-Respawn
-
-
nagyúr
válasz Bogyi007 #67106 üzenetére
Tévedés, akkor sem lesz jó -legalábbis nekem nem lett jó. Épp tegnap panaszkodtam vkinek, h bármire állítom, soha nem mutat szinte semmit. A boxom is US-re van állítva most, és az alkalmazást is úgy állítottam be, h a box beállításait vegye figyelembe. Bárhogy állítom, mindig sz@r. A win10-es alkalmazás dettó. Pedig a laptopomat is US régióra állítottam. Lehet, h újra fogom telepíteni, hátha.
Nekem amúgy azóta van ez, amióta hazamigráltam a profilomat.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bogyi007
veterán
válasz adrian94 #67101 üzenetére
SmartGlass applikációt min használod? Mert ha droidon és a konzolodon magyar régió van beállítva akkor átveszi annak a régiós beállításait és akkor nem mutat szinte semmit. Viszont van az alkalmazásban egy opció ami által ez kikapcsolható és akkor más régiót vesz figyelembe és akkor már jó lesz.
-
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
Valami kis ízelítőt is kapunk az új Codról?
Xr
-
adrian94
őstag
Az miért van, hogy ha megy a One és párosítom a Smart glass-el addig minden tevékenységet (barátok videói, képei, kiírásait) látom, de ha kikapcsolom a One-t akkor meg csak azt, hogy ki kit vett fel barátnak ?
Illetve még mindig nem kapok értesítéseket (ha valaki like-ol videómat, screenshotomat vagy felvesz barátnak) a One-on... Xbox.com-on és Smart Glass-en hibát ír...
Már nagyon unalmas ! Ha felhívom a supportot akkor ők tudnak segíteni ? Pedig a beállításokban be van kapcsolva, hogy kapjak mindenről értesítést... de még az activity feed-ben sem látok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest