Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Timer #112312 üzenetére
2 éve összes assist off+manuális váltó, kuplunggal beállításokkal játszok és továbbra is tartom, hogy a 6-hoz képest Arcadosabb lett és sokkal könnyebb a GTR-t is úton tartani! Igen esőben is, jóval könnyebb, sokkal kevesebb tócsa vezet meg, nagyobb sebességgel lehet átrongyolni a vízátfolyásokon is. Lehet neked, így az elején nehéz, de aki régóta játszik a szériával, annak a 6-hoz képest ez könnyebb. Féktávoknak szerintem semmi baja, ABS off-al is simán meg lehet vele állni bárhol, legyen az esőben, vagy szárazon. (Ja és mielőtt kérdés lenne természetesen contorollerrel és Friction assist off)
Sokan félreértik, ez nem lehúzás, csak tapasztalat és ettől még én is megveszem a játékot, csak jobban örültem volna, ha a 6 vonalán mozog tovább és nem arcadosítják.
-
Madoc
veterán
válasz Timer #110099 üzenetére
Választani most is lehet pc-vagy konzol. Egér - kontroller. Választották is sokan a kontrollert szóval... A dashboardon hiányzik az egér meg stratégiai játékokba.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Timer #109161 üzenetére
Ezért vártam, hogy hátha USB-s kamera támogatás jön majd a One-hoz....
Egyébként pedig, hogy gerjesszem a PS kontra Xbox story-t, azért ez az adatbázis feltörés nem túl szép dolog. Még szerencse, hogy nekem nincs bankkártya adat megadva a PS Accountomon
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Timer #104475 üzenetére
Semmi gond. Minden vélemény számít. Mondjuk szerintem ez mindaddig a világ legfeleslegesebb vitája, míg lesznek játékok, amik csak PC-ra, csak PS-re és/vagy Xbox-ra jelennek meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Zoleee83
addikt
válasz Timer #104460 üzenetére
Engem konkrétan az zavar, (nem a te kommentjeidben ne érts félre!) mikor a pc-s cimborám elmodja hogy:
-Tee hát milyen drága a konzolod meg a játékaid rá, nekem PC-m van és minden fut rajta!
-Aha hányat is vettél meg a játékokból, meg mennyi is volt az a PC?
-Hát ~300k volt a PC, monitorom már volt, a játékok meg tudod..
-Aha,jó köszi én eddig ~90k-nál járok nekem is volt TV-m, de gondold át lécci, nincs több kérdésem..[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
-
XFishboneHUN
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
Én nem értem ezen a 600 dolláron rugózást, miközben ma már egy új AAA játék lazán kerül 100-130 dollárba. Eleve 60 dollár az alapjáték, ahhoz kell még egy 40-60 dolcsis season pass, meg gyakran még ezzel sem kapsz meg minden tartalmat, további 10-20 dollárokat is simán leakasztanak.
A mi kontinensünkön meg mindezt 1:1 arányban váltják euróra.
600 dollárért nem veszed meg, de egy játéknyival olcsóbban már igen? Vagy csak akkor ha két játéknyival olcsóbb?
Én továbbra is azt mondom, hogy a Microsoft nagyon el van tévedve, ha azt hiszi, hogy azért van több PS4 játékos, mert nem elég erős az Xbox One. Ha nem kezd bele sürgősen kreatív, ötletes, "hypeolható" és mindenekelőtt friss exkluzívok fejlesztésébe, akkor lehúzhatja magát.
Az emberek nem a TFLOPS teljesítmény miatt mennek PS4-re meg PS4 Pro-ra, hanem mert ott van Horizon Zero Dawn, Uncharted, God of War, Detroit Become Human és a többiek. Xboxon meg csak ismétlések, melyek még az Xbox Classic és Xbox 360 érából jönnek.
Ebből nem lehet huzamosabb ideig megélni. A Sony is felfogta, hogy az Uncharted sikeres, de jobb nyugdíjba küldeni és új sztárokat behozni, melyek megcsinálják a platform szerencséjét.
Szóval szerintem tök mindegy mennyiért fogják adni a Scorpio-t, nem az árazásán és nem a teljesítményén múlik majd a sikere.
-
Bogyi007
veterán
Úgy van benne igazság ahogyan leírtad: VAN PC-M ami másfél éves. És pont.
Egy másfél éves PC-n még elfutnak azon XOne húzócímek amik PC-re is jöttek és a multi címek is ott vannak.De a jelentős többség nem rád hasonlít - vagy van PC otthon neki ami max filmnézésre s böngészésre jó és az mellé vesz Boxot vagy nincs is neki számítógép otthon és úgy vesz konzolt.
Na ez a tábor köszöni szépen elvan és ki is áll a One mellett szerintem...
És függetlenül a Ps4 eladásoktól a One nyereséget termel jön az erősebb ráncfelvarrás is akinek az kell, szóval nincs para.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Stauffenberg
nagyúr
"Az FPS műfaj kontrollerrel egy vicc, hiába próbálja itt néhány kolléga önámítással ennek az ellenkezőjét mantrázni."
Egyet is értek, meg nem is. Egyrészt az egy megmásíthatatlan tény, hogy a kontroller sosem tud olyan precíz, gyors és pontos lenni, mint az egér, ez rendben is van. De azt felejted el, hogy konzolon a legkiegyenlítettebbek az esélyek, mindenki ugyanazzal a kontrollerrel nyomja (a hekkelt egér szerintem egy vicc és épp úgy távol áll a PC-től az is, én nem tartok tőle).
Én PC-n és konzolon is tolok párhuzamosan FPS-eket (most a Battlefield 1-et éppen Xboxra sikerült beszereznem) és tudom, hogy teljesen más világ a kettő, de mindegyik épp ugyanannyira élvezhető. Persze csak akkor, ha nem akarod a PC-s beidegződéseket erőszakkal bevinni a játékba, mert akkor csak frusztrációt szül. Máshogyan kezelsz egy szituációt konzolon, mint PC-n. Aki ezt nem akarja megérteni, csak magával tol ki, aztán megy a fórumokra anyázni és kvázi lehülyézni azokat, akik szerint a konzolos FPS játék is lehet baromi élvezetes.
Én sok évet letoltam e-sport közelben PC-n (CS, COD, BF), klánoztunk, kupákon indultunk, azt hittük ezt véresen komolyan kell venni, mert attól lesz élvezetes. Közben a konzol világított rá, hogy nem kell, ez egy lazább közeg (van aki azt mondja rá casual, ez is rendben van).
Ráadásul engem például TheBrokenMachine videói sokkal jobban lenyűgöznek, mint a PC-s fregmúvik. Szerintem sokkal nagyobb művészet a kontrollerrel így bánni, mint az egeret ügyesen tologatni.
-
okibots
aktív tag
"Az FPS műfaj kontrollerrel egy vicc, hiába próbálja itt néhány kolléga önámítással ennek az ellenkezőjét mantrázni."
Már akinek. Én játszani szeretek és szórakozni, elfelejteni a gondokat bajokat. Nem azért ülök le egy játék elé, hogy morgolódjak, szitkozódjak, és verjem a nyálam, hogy ez egy sz*r.
"A Box gyakorlatilag ül a szekrényen, és be sincs kapcsolva, eltekintve havi 1, maximum 2 alkalmat. "
Add el, ha eladod nem kell rá költeni semmit (az érzés is elmúlik, hogy venni kéne rá valamit, mert csak áll magában), valamint nem utolsó sorban pénz is befolyik belőle, amit más számodra hasznosabb dolgokra költhetsz el.
"18-20k-t nem adok egy címért, az biztos."
Senki nem mondta, hogy mindent a megjelenés napján kell megvenni, ha meg PC-re olcsóbb vedd meg oda. Tudod, hogy csak egy végigjátszásra kell akkor várd ki olcsóbban lemezesen majd add el. Így nem lesz egy halom felesleges ámbár olcsón vett játék a fiókodban.
"BF3 hentelésről PC-n "
Innen látom, hogy te ezt "komolyan" veszed, amivel semmi baj nincsen. De ha tudod magadról, hogy ez számodra nem egy tét nélküli szórakozás, akkor teljesen felesleges egy percig is felhúzni magad azon, hogy kontroller vagy billentyűzet a jó megoldás e. Hiszen a válasz egyértelmű, neked.
"nincs atom durva gépem, másfél éves a konfig, de eddig mindent vitt, amit kellett eddig, és a steam-es leárazások, G2A kulcsok kínálatánál a box felhozatala sohasem lesz olcsóbb, bármilyen akció is van."
Teljesen egyet értek, nem kell atom gép ahhoz, hogy élvezhetően játszunk egy játékkal PC-n (már ha optimalizálva van, de ez már megint mély téma). Amiket felsoroltál, az mellett ott a warez (csak vicc, tudom senki sem tölt már le fizetős játékot ingyen )
"A Media Center funkciót már nem is említem, úgy sz@r, ahogy van."
Igazad van, teljesen rosszul lett az anno lekommunikálva, most meg háborognak érte a user-ek, teljes joggal. Működő képes, de nem a 2013 utáni trendek fényében.
"PC mellé egyenesen felesleges."
Igazad van ebben is, ha van egy géped ami képes a mai játékok futtatására, akkor felesleges a box. (vannak kivételek, például mikor a haverok másik platformon vannak, kényelmi funkciók stb. )
Gran Turismo tényleg jó játék volt, anno PS1-en halálig volt játszva a lemeze
Remélem nem veszed "köpködésnek", semmi ilyen nem volt bennem, és szerintem az írásomon is látszik.Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
L1MaT
tag
Én nemrég vagyok xbox one s tulajdonos (4 hónap) mellette van egy elég jó lenovo gamer laptopom. Amióta megvan a box én lapin nem játszottam. Ezt mind úgy mondom hogy évekig PC-n verseny szinten játszottam. Jelenleg munka és a kemény élet mellet viszont nekem kényelmesebb a TV elől elvenni a kontrollert és beülni a kanapéra játszani mint hogy görnyedjek a sarokban a PC előtt. Játékokat én bőven találok főleg hogy mindenevő vagyok szóval én tökéletesen megvagyok elégedve egyenlőre. Később esélyes hogy kisseb lesz az öröm és mivel már végigtolok sok játékot vadászni kell majd az új címeket de szerintem amire kilett találva és amiért vettem azt tökéletesen kiszolgálja. Nembeszélve arról hogy a családot is össze hozza pár közös játék a kanapén ezt a PC szintén nem tudja. A GWG címek közt én találtam mindig olyat ami letud kötni persze vannak jobbak ezeknél nyilván.
Szerintem ez a vita hogy ez jobb az jobb nagy hülyeség mert mind egyformán jó abban és arra amire kitalálták. Mindenki vegye és használja azt ami neki személy és igények szerint a megfelelő.
Szóval én nem értek eggyet veled de kinek a pap kinek a papné
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Kicsit jobban utána kellett volna nézned, én ezért vettem 360-at (bár táncikálni minden platformon lehet, pc-n is, bár nem tudom, hogy hogy oldják meg). Én várom, hogy bejelentsék végre, hogy miért lesz jó a skorpió, de ha csak az erő miatt akkor PS4-et veszek. Egyébként sok dologban egyetértek veled.
(#96366) HF77: Szvsz butaság havonta alkatrészeket cserélgetni egy pc-ben, nekem az van amit az aláírásomban is látsz, a gép 3 a videó kártya meg már közel 6 éves és akkor sem volt egy csúcsmodell és minden játék fut rendesen a mai napig, az újabbak is (bár 1-2 bug halmaz, mint Batman AK valszeg nem menne, de az félmilliós gépen is akadt), persze nem max grafika, nem 60 fps és nem is UHD felbontás, de ezek jelenleg konzolon sincsenek meg.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
pzstm
titán
Köszönjük hogy megosztottad gondolatiadat! Köszi, hogy PC-n játszol aktívan é sremélhetőleg Windows 10-et választottál a legjobb élmény elérése érdekében
Gran Turismo legenda állításoddal sokan fognak vitatkozni, akár PS-es berkeken belül, ha nem elfogultak.
Forzákat meg megveheted majd PC-re is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HF77
őstag
röviden...??
szerintem már az is vhol f@szság, hogy valaki pc mellett tart konzolt...ennyire kivan éhezve minden game-re..?!
én régen pc-s voltam, csak a tököm volt tele azzal, hogy minden hónapban pakolhatom bele a különféle hardvereket...ezért lett konzolom, semmi másért!!
és miért pont xbox..? na ez, amire talán nem tudok ésszerű magyarázatot....ez fogott meg..talán ennyi!Sify=
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
-
Bogyi007
veterán
Nekem egy ilyenem van, Digi kábelem van itthon így egyben ahhoz is jó Set top Boxnak, fel is lehet venni vele - amit aztán mindjárt át ehet dobni Pc-re és ott is le lehet játzaniés szerkeszteni - eddig ami filmet, sorozatot az Nmagról "kölcsönöztem" mindent lejátszott és például az Auchanban is megkapod kevesebb mint 9000 forintért.
(#95935) peterkeT: Na ezt vállalta be tavaly ilyenkorra az EA az Unravel esetében. Az egyik legnagyobb kedvencem az a játék.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sugarforce
addikt
Persze nyilván nincs benne olyan komoly védelem, mint egy milliós cisco, stormshield vagy sonicwall tűzfalakban. De azért az se épp egészséges nézőpont, ha amugy is "csak soho cucc", akkor szarni az egészre. Persze ez csak az én véleményem.
(#93120) peterkeT : Persze, fejtsd ki a véleményed, nem arról van szó, de ha nem érdekel, miért kell kényszeredetten hozzászólni, meg fikázódni? Ha valami nem érdekel, továbbgorgetem, nem fogok hozzászólni, de ezt csak az én elbaltázott értékrendem mondatja velem.
Psztm: Részemről jöhet továbbra is, engem is érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Az UPNP egy biztonsági résekkel teli, kifejezetten nem ajánlott funkció.
Inkább DMZ vagy a portok manuális átengedése. Az utóbbi a legideálisabb, mert a Microsoft által közzétett listát beállítva, csak a Live működéséhez szükséges portoknak engedsz közvetlen hozzáférést, míg a DMZ az engedélyezett gép teljes forgalmához (bár ez egy Xbox esetén nem akkora para).
De az UPNP-t érdemes gyorsan elfelejteni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Az odáig rendben van, hogy ha nem fizetem tovább, nem fogok tudni egyes játékaimmal játszani, de érinti-e mindez az EA Access-t? Illetve, ha két hónap múlva mégis úgy döntök, hogy kell megint a Live, a korábban letöltött (de átmenetileg játszhatatlan) játékok újra játszhatóak lesznek?"
EA Access független a Live-tól, kivéve a multiplayer móddal rendelkező játékokat, azokhoz kell a GOLD, mármint a multis részükhöz. (pl BF4, FIFA). A havi GOLD játékokkal ugyanúgy tudsz játszani, ha lesz majd újra GOLD-od.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
-
nagyúr
Azt ne felejtsd, h ez még csak béta! Nekem egyébként tegnap sikerült működésre bírnom! Igaz, nem néztem végig egy filmet sem, de az 500-as HDD-vel megbirkózott. Később még tesztelni fogom. Mivel a másik két megoldás (Media Player/Plex) is tele van hibákkal, így szükségem lenne egy jó lejátszóra.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bogyi007
veterán
Ps3-on a Move kifejezetten jó cucc volt, nekem szinte minden támogatott játéka megvolt rá. Nagyon nehezen is engedtem el magamtól...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
MKV filmről van szó?
Mert ha igen akkor:
-Ha egy vagy több videosáv található, akkor az első sávot játssza le a rendszer.
-Ha egy vagy több hangsáv található, akkor az első sávot játssza le a rendszer.
-Ha egy vagy több feliratsáv található, akkor a feliratok nem jelennek meg, de a fájl betölthető és lejátszható.Live-Die-Respawn
-
Sh4rk
aktív tag
Pont azt írod le amit én. Nem minden nas képes mindenre...
Nem úgy kell megválogatni egy rendszert, hogy amit éppen kapni, hanem úgy, hogy amit szeretnék majd tőle.
Ha szar a hálózatod, akkor miért egy xboxt vettél? Hol olvastad azt, hogy usbről mindent lejátszik?
Megint elolvastam nem találom az usbről mindent lejátszik mondatot...
Szánalmas... olyanok vagytok (tisztelet a kivételnek) mint a feleség aki a vitát azzal zárja le, hogy értsd úgy ahogy "gondolom".
Xboxtól meg azt várni működj, ahogy gondolom... dts hang hibátlan... 2.0 sztereora konvertálás...
Kiszálltam...[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
Kúrvára nem értem ezeket a kifakadásokat. Plex tökéletesen teszi a dolgát.
15 éve mikor utoljára használtam windowst futtató számítógépet már akkor sem a wmp- használtam, mert xar.
Ha nast használsz akkor oda kell a plex szerver, ha gépet akkor oda. Nem értem mi nem működik embereknek.
Sorozat feliratos, és tökéletes, mkv-k mennek. 3x gb anyagok is. De ha a hálózatod nem bírja csökkentheted a felbontást, hogy menjen jól. Ezek az amatőr kiborulások kiba idegesítőek. Jah és jelzi és folytatja is a megkezdett filmet... -
Bogyi007
veterán
Eddig ki nem került semmi belőle - bár már lehetne rostálni, Fifa14 például már felesleges a 15 és a majdani 16 mellett.
-
Teko001
őstag
-
nagyúr
-
Bishi
tag
Szerintem is a Kodi a legjobb médialejátszó alkalmazás jelenleg. Míg azt meg - mivel a DLNA egy kalap sz@rt sem ér - a Nas tartalmát mappolni nem lehet, addig nem volna szabad ilyesmiket kijelenteni, hogy média központ. Ha meg csak ezen 2 funkció bemenne, akkor mondhatnánk, hogy az egyik legjobb média lejátszó lenne. Akkor nem kéne a HDMI passthrough sem. Most még akinek kevés HDMI bemenet van az erősítőjén az jobb, ha +1 bemenettel számol a meglévő eszközei mellé, mert sem át nem engedni, se nem kiváltani nem képes más eszközöket az Xbox.
-
Jovanny2
őstag
Azokra nem, és valószínűleg azok a hardver különbségei miatt nem is lesznek. Pedig nem ártana a gyér felhozatal miatt...
@Ori: te nem Topicgazda voltál mostanában? A Házigazda jobb, vagy rosszabb?
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest