-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapozzunk
-
s7evcsenko
addikt
Meg tudom azt nézni valahol (mielőtt megvenném), hogy egy játékon milyen feliratok érhetők el?
Most konkrétan a "Sherlock Holmes" érdekelne, hogy van-e benne magyar felirat? -
joocek
aktív tag
Jó füles!
Nekem nagyon be jött. Adapter nincs de 8-9000 ft! jól szol és elég nagy nem nyomja a fülem.
Genius hs-g550
-
Bogyi007
veterán
válasz
a.sebi #66454 üzenetére
A mai eseményekről én lemaradtam - van egy gyanúm hogy jobb is.
VPN történet meg eddig is kimaradt.Akciófigyelő rovat következik: Érdemes a Tesco áruházakba menni. Egyrészt EA Games játékok 6-8 ezer forintokért vannak és én a Szegedi Rókus krt. Extra Tescoban 6990 forintért behúztam az uccsó példány Day One Edition Forza Horizont 2-t.
Volt még más One-os történet is, mindezekről kicsit később írok még.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz
Blazkowicz #66476 üzenetére
Sajnos nem fog neki összejönni, oda nem másolható semmi ilyesmi. DLNA-val tud filmet streamelni a boxra és azon keresztül lejátszani ha nagyon akarja.
-
zkas90
senior tag
válasz
Lt Petya #66478 üzenetére
A megfelelő hely. A megfelelő hely 2.
Van egy Avermedia_hu nevű emberke ott, aki vagy tényleg az avermedia szolgálatában dolgozik, vagy csak nagyon vágja a dolgokat. Én oda írnék a helyedben.[ Szerkesztve ]
-
Lt Petya
újonc
Sziasztok! Előre is bocsánat, ha rossz helyre írom a kérdésem,de van egy olyan gondom, hogy vettem egy avermedia gamecapture hd 2-t az xbox one-omhoz,és valamilyen okból nem veszi fel a partyban lévő személyek hangját, csak az enyémet, valamint a játékot.Valaki tudna-e nekem segíteni ebben, hogy mit-hogyan állítsak be ahhoz, hogy sikerüljön a party chat-et is felvenni? Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Blazkowicz
tag
Hello.
Elég tapasztalatlan vagyok a konzolok területén. Barátom vett egy One-t és szeretne a laptopjáról videót másolni (USB-n keresztül) a One merevlemezére, hogy onnan játssza le a tv (már ha összejön). A kérdés csak annyi hogy ez összejöhet? Nem történt semmi amikor összekötöttük a 2 gépet. A beállításokban is szétnéztünk kevés eredménnyel.
-
sumi4623
tag
sziasztok! az mitől van h ismerősömnek elromlott az xbox-a és szeretne írni a chat-en a microsoftnak. de nem tudja elinditani valamiért. ez mitől lehet?
-
ITjunior
tag
válasz
Stevenstyle #66452 üzenetére
ezt sajnálattal olvasom! akkor ne erőltessem? Bal oldal konkrétan, és az analóg kar (bal oldali szintén) mintha kicsit "cuppogna", mint a kanál a lekvárban. ez mitől lehet ?
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Division Skillek bemutatása : [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lehiñito #66464 üzenetére
Mehet a link is, mert gondolom nem a tied az emag.
Ennyiért nem rossz vétel. De ugye adapter nincs hozzá, csak jack-es kontrollerhez jó, arra figyelni kell.
-
Lehiñito
senior tag
Újra akciós a Hama Insomnia Ice füles x1-hez az emagon. 5,5k. Ingyen szállítással.
-
negyven2
veterán
válasz
s7evcsenko #66456 üzenetére
Nem igazán kell ezzel törődni. Voltak problémák korábban azzal, hogy páran nem tudták beaktiválni a goldot. De én pl tegnap vettem 13 hónaposat és gond nélkül megette.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PreD82
csendes tag
Az Xbox One képét kitudom terjeszteni Win 10-es laptopra? Vagyis tudok játszani TV nélkül is a Win 10-es laptopon ?
-
-
Cs_r
újonc
válasz
s7evcsenko #66456 üzenetére
Próbáld meg átállítani a régiót pl. az USA-ra, úgy hátha sikerül.
-
s7evcsenko
addikt
G2A-n akarok venni valamit, de ezt az üzenetet kapom:
"Due to law restrictions the product cannot be activated and used in following countries: Magyarország. "
Ez miért van? Kapott már más is ilyen üzenetet? -
a.sebi
őstag
Skacok a lázadáson kívül az utolsó 50 hsz szakmai! Bravó így kell csinálni! Itt bejelentik hogy mi hol olcso , a paraszt elmegy a vpn topicba 😃 és nem kell örömködnünk hogy valaki spórolt egy százast! Fasza!
Fix hun , bárhol megveheted!
[ Szerkesztve ]
-
FOXhun
tag
Üdv!
Lassan aktuális lesz a 12 hónapos Gold vásárlás. Legtöbbször G2A, CDkeys, oldalakat ajánljátok, ahogy visszanéztem.
A kérdésem az lenne, hogy a Gold szerintetek menne, ha más régiójú Xbox Store-ból venném?
(a vásárlás menete nem érdekel, azt ne írjátok, megoldom)
Csak azért kérdezem, mert ott se drága (már ha jól váltottam), pl: Kolumbia 8.200 Ft, Brazilia 8.350 Ft, Oroszország 8.700 Ft... stb, biztos több helyen olcsó még.Előre is köszönöm az infót, tanácsokat.
-
godzsy2
senior tag
Én ezt már a múltkor megmondtam.
Én CoD-nál próbáltam az anti-recoil-t. Semmi értelme nincs, mert minden fegyverhez más beállítás/érték kell. Én meg vagyok annyira lusta, hogy felálljak slotot váltani, ha másik fegyvert akarok használni és csak 10 slot van.
Max. a rapid fire-t érdemes használni a burst-ös fegyvereknél, de a célzásban az sem segít.
Egyedül a bill+egér használata jelenthet előnyt.
-
ITjunior
tag
ha egy új kontroller egyik oldala recseg ropog akkor azt lehet gariztatni? arra is van ingyen futár? TNX!
-
Madoc
veterán
válasz
LedyGyuszi #66429 üzenetére
Szolgáltatás..érted! Na a szoftver vásárlás az minden csak nem ez.A kölcsönzés az már az lenne.Visszább linkeltem Nav-os véleményt.Régi de nincs ujabb álláspont.Keress rá. Offot befejeztem.
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
Skacok!
Volt mar nektek olyan, hogy beragadt az elozo napi "allas" a boxban? Ugyan azt a partyt, embereket online, szoval minden ugyan az... Kozben pedig offline-t ir, pedig csatlakozva vagyok a netre..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FOXhun #66432 üzenetére
Elvileg igen.
___
Homefront: The Revolution béta - Digital Foundry teszt
- Unlocked framerate with adaptive v-sync leading to lots of micro stuttering.
- Framerates of "low 20s to mid 40s" with an average of 33fps
- Network bugs(animation glitches, character model sync issues, etc)
- Has some "surprising large and detailed maps"
- Has some Destructibility. You can shoot down a TREE!!! -
LedyGyuszi
addikt
-
FOXhun
tag
A headset engem is érdekelne, igaz nekem csak valami egyszerű kellene XO-hoz, a mostani X12-t váltanám valami olyanra, ahol nincs vezeték a Box/TV és a füles között (mindig beleakadnak a kutyák). A füles és a kontroller között nem gond a kábel. Néztem egy TB fülest, ezt: [link] , de nekem gyanúsan olcsó. Ismeri esetleg valaki ezt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel még mindig szakmai topikban vagyunk, kéretik az offolást befejezni. Köszönöm szépen!
-
sch_a
addikt
Nem csak az illegális, amivel megkárosítasz valakit. Bár ezzel megkárosítasz, mert nem fizetsz magyar ÁFA-t. De nem az én problémám, ha továbbra sem tudod felfogni, mi a gond a VPN-es vásárlással. Gyanítom más is rájött, hogy nem tiszta a dolog. Különben engem bannoltak volna csak, és nem a témát tiltják.
(#66422) gianni85
Ez meg a másik egyébként... Ki tudja mennyire megbízhatóak ezek az ingyenes VPN szolgáltatások.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Téma váltás miat feldobom hogy milyen fejhallgatót érdemes venni ami jo one-hoz ps4-hez és vezeték nélküli nem kell ilyen szuper kütyü olyanra gondoltam ami ár értek arányban Megéri
-
gianni85
veterán
aki publikál az készüljön fel utána a privát üzenetekre
Egyébként meg ha jól értelmezem gift card vásárlásról még mindig lehet diskurálni, tehát nem áll meg a világ.
Ez a VPN is addig jó, amíg valakinek nem élnek vissza a kártyaadataival, mert lenyúlták a "secure" vpn proxy-n keresztül vásárlás közben. Aztán akkor tényleg megérte a pár ezer forint spórolás(#66423) Bazsi1987
full wireless-t nem fogsz találni ami megy mindkét konzollal. One-hoz kelleni fog chat kábel. Ami One-on full wireless, az csak One-on működik[ Szerkesztve ]
-
FOXhun
tag
Gondolom ettől függetlenül a különböző régiók árait, akcióit lehet még publikálni.
Pl. BO3 Season Pass Argentína kb. 9.800 HUF
(ha valaki lát olcsóbban ne tartsa magában) -
Madoc
veterán
Igen ez már cenzúra.Hivatalosan, pénzért, olcsóbban, mikrofostól,nem warez programokkal. Tiltsuk akkor be a g2a meg a cdkeys ajánlásokat is mert jóárasítanak!K..va dühös lettem.
-
JenciHUN
aktív tag
És már az összefoglalóból is eltűnt a kis iromány...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Figyelem! Mostantól tilos a topikban a VPN-es vásárlásról való diskurzus, és az ahhoz való segítség kérés. Mindenki privátban oldja meg az ilyeneket!
-
Madoc
veterán
Ki tisztogat itt és miért? És miért is nem beszélhetünk vpn-es vásárlásról? Hivatalos álláspont?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Mozilla Firefox
- Várja az első ügyfeleket az Intel 18A nevű node-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...