Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
-
MODERÁTOR
lapozzunk
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
s7evcsenko
addikt
Meg tudom azt nézni valahol (mielőtt megvenném), hogy egy játékon milyen feliratok érhetők el?
Most konkrétan a "Sherlock Holmes" érdekelne, hogy van-e benne magyar felirat?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
joocek
aktív tag
Jó füles!
Nekem nagyon be jött. Adapter nincs de 8-9000 ft! jól szol és elég nagy nem nyomja a fülem.
Genius hs-g550
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
Bogyi007
veterán
válasz a.sebi #66454 üzenetére
A mai eseményekről én lemaradtam - van egy gyanúm hogy jobb is.
VPN történet meg eddig is kimaradt.Akciófigyelő rovat következik: Érdemes a Tesco áruházakba menni. Egyrészt EA Games játékok 6-8 ezer forintokért vannak és én a Szegedi Rókus krt. Extra Tescoban 6990 forintért behúztam az uccsó példány Day One Edition Forza Horizont 2-t.
Volt még más One-os történet is, mindezekről kicsit később írok még.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zsocy
őstag
válasz Blazkowicz #66476 üzenetére
Sajnos nem fog neki összejönni, oda nem másolható semmi ilyesmi. DLNA-val tud filmet streamelni a boxra és azon keresztül lejátszani ha nagyon akarja.
-
zkas90
senior tag
válasz Lt Petya #66478 üzenetére
A megfelelő hely. A megfelelő hely 2.
Van egy Avermedia_hu nevű emberke ott, aki vagy tényleg az avermedia szolgálatában dolgozik, vagy csak nagyon vágja a dolgokat. Én oda írnék a helyedben.[ Szerkesztve ]
-
Lt Petya
újonc
Sziasztok! Előre is bocsánat, ha rossz helyre írom a kérdésem,de van egy olyan gondom, hogy vettem egy avermedia gamecapture hd 2-t az xbox one-omhoz,és valamilyen okból nem veszi fel a partyban lévő személyek hangját, csak az enyémet, valamint a játékot.Valaki tudna-e nekem segíteni ebben, hogy mit-hogyan állítsak be ahhoz, hogy sikerüljön a party chat-et is felvenni? Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Blazkowicz
tag
Hello.
Elég tapasztalatlan vagyok a konzolok területén. Barátom vett egy One-t és szeretne a laptopjáról videót másolni (USB-n keresztül) a One merevlemezére, hogy onnan játssza le a tv (már ha összejön). A kérdés csak annyi hogy ez összejöhet? Nem történt semmi amikor összekötöttük a 2 gépet. A beállításokban is szétnéztünk kevés eredménnyel.
-
sumi4623
tag
sziasztok! az mitől van h ismerősömnek elromlott az xbox-a és szeretne írni a chat-en a microsoftnak. de nem tudja elinditani valamiért. ez mitől lehet?
-
ITjunior
tag
válasz Stevenstyle #66452 üzenetére
ezt sajnálattal olvasom! akkor ne erőltessem? Bal oldal konkrétan, és az analóg kar (bal oldali szintén) mintha kicsit "cuppogna", mint a kanál a lekvárban. ez mitől lehet ?
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
Madoc
veterán
Division Skillek bemutatása : [link]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Lehiñito #66464 üzenetére
Mehet a link is, mert gondolom nem a tied az emag.
Ennyiért nem rossz vétel. De ugye adapter nincs hozzá, csak jack-es kontrollerhez jó, arra figyelni kell.
Live-Die-Respawn
-
Lehiñito
senior tag
Újra akciós a Hama Insomnia Ice füles x1-hez az emagon. 5,5k. Ingyen szállítással.
-
negyven2
veterán
válasz s7evcsenko #66456 üzenetére
Nem igazán kell ezzel törődni. Voltak problémák korábban azzal, hogy páran nem tudták beaktiválni a goldot. De én pl tegnap vettem 13 hónaposat és gond nélkül megette.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PreD82
csendes tag
Az Xbox One képét kitudom terjeszteni Win 10-es laptopra? Vagyis tudok játszani TV nélkül is a Win 10-es laptopon ?
-
Jovanny2
őstag
Ha jól értem, akkor a kolléga neten akar vásárolni, G2A-nak nincs köze a boxhoz. Egyébként ha játékról beszélnénk, a boxon akkor sem kellene régiót váltani, mert a játékok nem régiózárasak. Az xbox.com-on lehet a lokalizációval bohóckodni.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Cs_r
újonc
válasz s7evcsenko #66456 üzenetére
Próbáld meg átállítani a régiót pl. az USA-ra, úgy hátha sikerül.
-
s7evcsenko
addikt
G2A-n akarok venni valamit, de ezt az üzenetet kapom:
"Due to law restrictions the product cannot be activated and used in following countries: Magyarország. "
Ez miért van? Kapott már más is ilyen üzenetet?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
a.sebi
őstag
Skacok a lázadáson kívül az utolsó 50 hsz szakmai! Bravó így kell csinálni! Itt bejelentik hogy mi hol olcso , a paraszt elmegy a vpn topicba 😃 és nem kell örömködnünk hogy valaki spórolt egy százast! Fasza!
Fix hun , bárhol megveheted!
[ Szerkesztve ]
-
FOXhun
tag
Üdv!
Lassan aktuális lesz a 12 hónapos Gold vásárlás. Legtöbbször G2A, CDkeys, oldalakat ajánljátok, ahogy visszanéztem.
A kérdésem az lenne, hogy a Gold szerintetek menne, ha más régiójú Xbox Store-ból venném?
(a vásárlás menete nem érdekel, azt ne írjátok, megoldom )
Csak azért kérdezem, mert ott se drága (már ha jól váltottam), pl: Kolumbia 8.200 Ft, Brazilia 8.350 Ft, Oroszország 8.700 Ft... stb, biztos több helyen olcsó még.Előre is köszönöm az infót, tanácsokat.
-
godzsy2
senior tag
Én ezt már a múltkor megmondtam.
Én CoD-nál próbáltam az anti-recoil-t. Semmi értelme nincs, mert minden fegyverhez más beállítás/érték kell. Én meg vagyok annyira lusta, hogy felálljak slotot váltani, ha másik fegyvert akarok használni és csak 10 slot van.
Max. a rapid fire-t érdemes használni a burst-ös fegyvereknél, de a célzásban az sem segít.
Egyedül a bill+egér használata jelenthet előnyt.
-
ITjunior
tag
ha egy új kontroller egyik oldala recseg ropog akkor azt lehet gariztatni? arra is van ingyen futár? TNX!
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem összhangba hozták a feltételeket pl. a PC-s best buy topikkal, ahol ha jól emlékszem már évek óta tiltott az ilyen diskurzus.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Madoc
veterán
válasz LedyGyuszi #66429 üzenetére
Szolgáltatás..érted! Na a szoftver vásárlás az minden csak nem ez.A kölcsönzés az már az lenne.Visszább linkeltem Nav-os véleményt.Régi de nincs ujabb álláspont.Keress rá. Offot befejeztem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
L_YKing
addikt
Elkepzelesem sincs mi lehet a problema, nem enged semmivel sem jatszani. Testeltem a netem es ott "mindent rendben" irt.. Pedig jo lenne jatszani...
Nem ad ki semmi menupontot csak a homeot, mellette connect to Xbox Live opcio ami nem mukodik.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Skacok!
Volt mar nektek olyan, hogy beragadt az elozo napi "allas" a boxban? Ugyan azt a partyt, embereket online, szoval minden ugyan az... Kozben pedig offline-t ir, pedig csatlakozva vagyok a netre..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FOXhun #66432 üzenetére
Elvileg igen.
___
Homefront: The Revolution béta - Digital Foundry teszt
- Unlocked framerate with adaptive v-sync leading to lots of micro stuttering.
- Framerates of "low 20s to mid 40s" with an average of 33fps
- Network bugs(animation glitches, character model sync issues, etc)
- Has some "surprising large and detailed maps"
- Has some Destructibility. You can shoot down a TREE!!!Live-Die-Respawn
-
LedyGyuszi
addikt
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
FOXhun
tag
A headset engem is érdekelne, igaz nekem csak valami egyszerű kellene XO-hoz, a mostani X12-t váltanám valami olyanra, ahol nincs vezeték a Box/TV és a füles között (mindig beleakadnak a kutyák). A füles és a kontroller között nem gond a kábel. Néztem egy TB fülest, ezt: [link] , de nekem gyanúsan olcsó. Ismeri esetleg valaki ezt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel még mindig szakmai topikban vagyunk, kéretik az offolást befejezni. Köszönöm szépen!
Live-Die-Respawn
-
sch_a
addikt
Nem csak az illegális, amivel megkárosítasz valakit. Bár ezzel megkárosítasz, mert nem fizetsz magyar ÁFA-t. De nem az én problémám, ha továbbra sem tudod felfogni, mi a gond a VPN-es vásárlással. Gyanítom más is rájött, hogy nem tiszta a dolog. Különben engem bannoltak volna csak, és nem a témát tiltják.
(#66422) gianni85
Ez meg a másik egyébként... Ki tudja mennyire megbízhatóak ezek az ingyenes VPN szolgáltatások.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Téma váltás miat feldobom hogy milyen fejhallgatót érdemes venni ami jo one-hoz ps4-hez és vezeték nélküli nem kell ilyen szuper kütyü olyanra gondoltam ami ár értek arányban Megéri
-
gianni85
veterán
aki publikál az készüljön fel utána a privát üzenetekre
Egyébként meg ha jól értelmezem gift card vásárlásról még mindig lehet diskurálni, tehát nem áll meg a világ.
Ez a VPN is addig jó, amíg valakinek nem élnek vissza a kártyaadataival, mert lenyúlták a "secure" vpn proxy-n keresztül vásárlás közben. Aztán akkor tényleg megérte a pár ezer forint spórolás(#66423) Bazsi1987
full wireless-t nem fogsz találni ami megy mindkét konzollal. One-hoz kelleni fog chat kábel. Ami One-on full wireless, az csak One-on működik[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Tippem nekem is volna hogy mit kéne hova verni.. De semmivel nem tudtad alátámasztani hogy illegális.ellenben Nav -tól származó link-el kb. igazolva volt hogy nem az. Illegális-megkárosít.Kit is? Erre soha nem válaszoltál csak okos vagy.
-
FOXhun
tag
Gondolom ettől függetlenül a különböző régiók árait, akcióit lehet még publikálni.
Pl. BO3 Season Pass Argentína kb. 9.800 HUF
(ha valaki lát olcsóbban ne tartsa magában) -
Madoc
veterán
Igen ez már cenzúra.Hivatalosan, pénzért, olcsóbban, mikrofostól,nem warez programokkal. Tiltsuk akkor be a g2a meg a cdkeys ajánlásokat is mert jóárasítanak!K..va dühös lettem.
-
JenciHUN
aktív tag
És már az összefoglalóból is eltűnt a kis iromány...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Figyelem! Mostantól tilos a topikban a VPN-es vásárlásról való diskurzus, és az ahhoz való segítség kérés. Mindenki privátban oldja meg az ilyeneket!
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
Ki tisztogat itt és miért? És miért is nem beszélhetünk vpn-es vásárlásról? Hivatalos álláspont?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest