- Mégis elkészülhet a Sleeping Dogs mozifilm?
- Hivatalosan is bemutatkozott a Vaulbreakers (PC)
- Summer Game Fest - Megvan az idei show pontos dátuma
- Multiversus - Ezúttal végleg leállítják a játékot, de részben játszható marad
- Free Play Days - 5. hét: Sword Art Online Fractured Daydream, The Survivalists
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jovanny2
őstag
válasz bulikavagyok #68195 üzenetére
A QB-t én is várom a profilomra, vagy egye fene, a home társ profiljára. Vásároltunk már annyit, hogy megérdemeljük. De az is jó, ha addig megint lesz egy 25% SG gift card leárazás.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
El Gringo
senior tag
a store-on az Előrendelések árai a megjelenés előtti napig érvényesek mindig? Konkrétan a Divisionre gondolok, de talán nem lényeg.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Sh4rk
aktív tag
-
nagyúr
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #68190 üzenetére
nah most megkevered itt a jó népet....Xbox vagy PC akkor? Miért akarsz hitvitát és minek hozod ide a pécét?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz tiv83us #68188 üzenetére
Ergonómiailag nálam is boxos kontroller a nyerő, illetve a minőségén kívül kb mindenben jobb szerintem mint a DS4. Amit még mindenképpen kiemelnék ezzel kapcsolatban, az az, h két Eneloop akkuval elmegy kb 30 órát is a 10-12 órával szemben, és nem kell "gányolnom" a beépített akkuval, ha cserélni szeretném miután tönkrement.
Én egyébként anno a Forza miatt vettem boxot, de kicsit sem bántam meg. A sors fintora, h azóta már hanyagolom a Forzát, mert jött a boxra egy számomra sokkal ütősebb multiplatform cím (Project CARS).[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
őstag
nálam az ea access még mindig nem megy
másnak is szar vagy nálam van valami?
azt írja microsft servicees not availablecryptot minden termékemért elfogadom
-
tiv83us
veterán
válasz bulikavagyok #68184 üzenetére
Jah vagom, gondoltam, hogy nem lehet hatalmas elteres, maga a "felulete" jott be jobban a PS4 analog karon, meg az, hogy kicsit lazabb volt a kar. Viszont az XOne controllerjenek van rezgo ravasza, fenyevekkel jobban kezreall, es szebb. (Ez fontos! ).
A PS4 rendszer jobban tetszik, mint ez a Windows alapu metro-bullshit, viszont Xboxon van az osszes gaming haverom. Ezeket latba vetve az Xbox jott ki nyerteskent - de mint mondtam - a controller billentette meg a merleget a One iranyaba.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
nagyúr
-
Jovanny2
őstag
válasz tiv83us #68182 üzenetére
Javítsanak ki ha tévednék, de steel csak a D-pad és a kanalak hátul, maga a ház (még ott is, ahol annak néz ki) műanyag/gumírozott, max fémfüst van rajta. Szerintem előtte próbáld ki egy MM-ban, vagy mi van ott nálatok. Lehet, hogy a súlya sem fekszik majd neked, mert mindezek mellett elég nehéz (részben szerintem ezért tűnik minőségi cuccnak, de a joy ugyanaz a szar, mint a simában, és megjegyzem, a PS-ében is).
szerk.: nem én vagyok a szakember, de bulika is megerősíti amit írtam.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
tiv83us
veterán
Ez is csini, de tulajdonkeppen ami foleg megfogott az Elite-ben, az az, hogy massziv acelbol van az egesz, a cserelheto karok annyira nem izgatnak, ami a regularon van, az nakem teljesen megfelel.
De a brutalis kinezet es hogy steel a cucc, az nagyon csalogato. Biztos joval nagyobb elmeny vele jatszani, mint ezzel a total muanyag cuccal.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz orrlyuk9 #68175 üzenetére
bulikavagyok: Teny. hogy a PS4 analog karja sokkal jobb, de legalabb a D-Pad-et megcsinaltak rendesen. A 360-e kozelitett a hasznalhatatlan kategoriahoz. Viszont a PS4 controllere borzaszto kenyelmetlen az en kezemnek, olyan, mintha 6 eveseknek terveztek volna. Kar erte, mert az analog kar tenyleg nagyon jo.
Tulajdonkeppen sokaig dedelgettem a gondolatot, hogy inkabb PS4-et veszek, amig ki nem probaltam a boltban a gamepadeket, az vegleg eldontotte a kerdest, hogy X One lesz belole. Az is lett.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
nagyúr
válasz tiv83us #68171 üzenetére
Sajnos a sima One kontroller leggyakrabban előforduló hibáját (analóg kar) nem javították az Elite-nél sem, mivel ugyanaz a (silány minőségű) alkatrész van mindkettőben. Én is rá voltam kattanva megjelenéskor, de szerencsére akkor még nem nagyon lehetett beszerezni kishazánkban... Ettől függetlenül biztos nagyobb élmény játszani vele, csak nem szeretnék évente-másfél évente újat venni belőle.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz tiv83us #68169 üzenetére
Az Elite kontroller elég komoly mértékben testre szabható: cserélhetőek a karok (különféle hosszúságúakat lehet használni), állítható a ravaszok keménysége, rakhatsz ilyen "füles" gombokat az aljára, szabadon mapelheted a gombkiosztást, ilyesmik.
Állítólag tartósabb is, de volt itt a topikban valaki, aki nem feltétlenül támasztja ezt alá.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tiv83us
veterán
válasz tiv83us #68169 üzenetére
Kozben megneztem rola par videot (az Elite gamepad-rol)...Hat nagyon durva, az egesz steelbol van, meg a featureok, a kis tartozekok... Ejj $150, de nekem ez kell.
Valaki hasznal elite controllert itt a forumon? Tenyleg ennyire megeri, mint amennyire magasztaljak?
Meg azert varok, meg egy kicsit leamortizalom a stock controllert, de nekem ez kell es kesz.bLaCkDoGoNe
Thx
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz parandroid #68165 üzenetére
Persze, egy kis KFC-t viszek neki, vagy egy 6-os Bud Lightot. Okey, 15 dolcsiert lesz ket hasznalt Xbox Classicom, yay! De minek?
sirszevenap: privi ment.
Far Cry tartja szepen a 30 fps-t. Kar, hogy nem nagyon izgat ez a stilus.
Mas: Nem tudom, Magyarorszagon vannak-e ilyen akciok, pl ami 360-on sokszor megjelenik kozepen, hogy 1 dolcsi most egy havi gold, ilyesmik vannak One-on?
Mas 2: Az Elite Controller a D-Pad-en kivul miben kulonbozik a vanilla kontrollertol?
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Hol most a legolcsóbb 1 havi gold?
Run&Ride
-
Game-over
aktív tag
Akinek kell Trackmania Turbo béta kód, az írjon rám!
-
Bazsi1987
őstag
Szeretnék venni egy lunar white joystickot de nincs Sehol? Lehetséges hogy ez csak limitált volt vagy még majd kapnak a boltok?
-
parandroid
félisten
válasz tiv83us #68162 üzenetére
Nem t'om felétek mi az illem, 'ye great southern pansies', én vinnék azért neki egy sixpacket, azt még számold hozzá az árhoz, máris nem olyan olcsó.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
sirszevenap
addikt
válasz tiv83us #68158 üzenetére
Kicsi OFF: Melyik részen laksz egyébként? Közeli rokonaim New Jerseybe, aztán megemlíteném nekik ezeket, ha eddig még nem tudták! Ha már volt róla szó, bocsi. Nem tudtam most nagyon visszaolvasni.
ON: Far Cry Primal... Van akit itt komolyabban lázba hoz a dolog, engem sajna nem nagyon!
Bankkártyával? Hát persze!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Far Cry Primal Xbox One Frame Rate Test
Pixel counts put the native resolution of Far Cry Primal on the Xbox One at 1440x1080.
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
Nem sajnos, az kimaradt...
Majd valakitol lekunyeralom a kodotps: tenyleg nem beszelek mar errol tobbet, de talaltam kozben egy Classicot ingye, csak a lencset kell megtisztitani, a tag nem akar vele tobbet szarozni, beirtam, hogy nem nagyon ertek hozza, de azert elviszem, erre beirt egy masik tag, hogy alljak meg az uzleteben, es ingye megtisztitja 1 oran belul 5 dolcsiert 2 Xbox, bi-biii!!
[ Szerkesztve ]
-
SütiGTi
senior tag
Jatekot lehet valahol "manualisa" frissiteni? SW azt irja hogy must update to play online de a jatekon bellul. Ha ujrainditom a jatekot akkor nem frissiti le, de jatekban meg ezt irja :-(
Szerk. : Konzol restart utan csinalja a frissitest. 4.4GB
Mit frissitenek? :-)Szek2. : Oric: ugy nem akarta, csak miutan a gepet ujrainditottam :-)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tiv83us #68158 üzenetére
Lesz, de zárt béta lesz. Ha megvetted anno a Wolfensteint, akkor a mellé kapott kóddal regisztrálhattál a bétára. Hogy mikor indul, azt nem tudni, nincs róla hivatalos infó.
#68161) SütiGTi
Elvileg ha elindítod a játékot, fel kellene dobnia, hogy van elérhető frissítés.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
Anno dolgoztam Estates Sales agentkent (kliens elhunyt, a csalad felfogad egy ceget, hogy adja becsulje fel es adja el a dolgokat, amiket maga utan hagyott). Altalaban olyan szinten aron alul adtunk dolgokat, foleg elektronikai cuccokat, hogy fajt, hogy en csak akkor csaphattam le ra, ha bezart a kiarusitas. Emberek vittek a 40"-es LCD-eket 150-200 dolcsiert (ez 2-3 eve igen jo uzlet volt...). Inkabb az ekszerekre koncentraltunk meg az antik butorokra, china meg ilyesmi, bar azok is pofatlanul olcson mentek.
Lenyeg a lenyeg, tenyleg olyan dolgokat ki lehet fogni egy kis szerencsevel, hogy hihetetlen.
En 3 hete koltoztem el es tulajdonkeppen kb 30 dollarbol berendeztem az egesz kerot ilyen sale-kbol. Csak butor, elektronikai cuccaim megvoltak.Na de nem offolok tobbet, csak tenyleg nem kell ennyire hihetetlennek velni, hogy nehany ember csak megakar szabadulni dolgoktol, amik fogjak a port es foglaljak a helyet es nincs szivuk kifogni. Tenyleg, sracok ne essunk mar egymasnak ilyen faszsagokon, tiszta ovi. 12 eves koromban persze, hogy azt hazudtam, hogy 5 GI Joe-t kaptam anyutol karacsonyra, kozben pedig csak kolcson kertem unokatesomtol harmat, meg a szomszedtol kettot, de igy 32 evesen miert lennek... minek hivtal, nagyorru Moricka? Szal vagod.
ON: Akkor a Doom-nak vegulis lesz hivatalos betaja Marciusban? Valaki mintha emlitette volna. Nagyon ra vagyok kattanva most.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Trackmaniának amúgy lesz open bétája? Vagy mikor jár le a hírzárlat és számolhattok be róla, hogy mennyire király / mennyira szar / mennyire so-so? Vagy az is titok, hogy meddig titok?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
OK, akkor ha mindenki kitombolta magát visszatérhetünk a topik témájához.
Érdekesség:
Insurgency: Sandstorm jön konzolokra is.
HUD nélküli realistikusz FPS?
Live-Die-Respawn
-
vg
addikt
válasz parandroid #68150 üzenetére
Igazándiból nem izgat, hogy ez neked magas, de miért kell a szüleimet belekeverni? Csapd pofán magad te elit vip ph tag.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Hű, de kemény vagy, apukád biztos nagyon erős.
Csak azt tudnám, neked miért fáj, hogy tiv most szerzett 5 dolcsiért egy 15 éves xbox-ot, ami mára amúgy néhány fanatikuson kívül (akiknek már úgyis van) a kutyának sem kell. De nem kell válaszolnod, együtt tudok élnia tudattal, hogy ez nekem magas.
p
-
vg
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #68148 üzenetére
Te pedig egy hisztizős, átkiabálós kislány.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz tiv83us #68146 üzenetére
Hagyd, a srác feketeöves troll.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
FullGas
aktív tag
Megrendeltem Corvin konzolnál az Xbox One 1TB Limited Edition Forza Motorsport 6 Bundle verziót (125.000Ft)
Arra jutottam hogy megér 15 ezer pluszt az alap géphez képest a Forza 6 + az egyedi megjelenés. Illetve ha jól olvastam a kontroller is picit jobb mint a sima.[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz parandroid #68142 üzenetére
Pontosan. Minden kisebb varosnak van egy exchange oldala, kb ilyen celokra, megszabadulni dolgoktol apro penzekert, vagy ingyen akar - amiket itt mar nem nagyon hasznal senki, csak ilyen elmebetegek, mint en.
vg: Ha eljossz a cuccert, amit keresel, akkor lovok egy meghivot, de szerintem nem eri meg, meg fapaddal sem.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz parandroid #68142 üzenetére
Ne vicceljünk már , 1 euros kinect meg 5 dolláros tökéletesen működő classic? Ha esetleg valaki tudna, akkor vennék 30 euroért xbox one gépet, két karral, kinectel. Bármelyik facebook csoportba belépek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na csak hogy ON téma is legyen.
The Technomancer trailer Nyáron jön, bár sokat nem várok tőle.
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
Nem ebayről kell venni, hanem helyi platformokon. Ebay nagyon elkurvult az utóbbi időben, tele van teljesen abszurd hirdetésekkel - 20 éves laptopokat 100-200 EUR-ért ajánlgatnak rajta "gyűjtőknek", használt iphone 4 200 EUR, meg ilyen marhaságok. Németeknél is alig használja már valaki, helyette inkább ebay kleinanzeigen, meg quoka, és társaik, no meg városok adok-veszekes facebook-csoportjai mennek.
p
-
tiv83us
veterán
Nem kell ez a flegma duma, "kepben vagyok".
Most epp talaltam a West Asheville Exchange Group oldalon egy Xbox classicot 5 dolcsiert, controller nelkul.
Mar irtam is a csajnak, hogy holnap megyek felvenni.
Igen, tudom mennyi eBay-en, ezert nem onnan veszem, hanem valami szomszedtol, vagy turibol.
Nem tudom, mi olyan szuper hihetetlen ebben.[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kollega USÁban él, ott simán kapsz ennyiért classic boxot.
tiv83us:
Thx, ennyi év után is hallok újdonságot a rendszerről.
(#68138) vg
Működő első szériás Xbox Classicért aki 10k-nál többet fizet, az meg is érdemli. Használtan még olcsóbban is be lehet szerezni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
Tulajdonkeppen multheten ingyen hozzam dobtak volna egyet, de lecsusztam rola, gyerek koltozott, tele volt lommal, felrakta a helyi (varosi) FB csoportba, siman vihettem volna. Most beposztolom, hogy 25-ert vennek Xbox Classicot, kb 3 ajanlat fog varni, mire felebredek.
Tegnap elott egy alig hasznalt irodai szeket szereztem igy. Ja meg egy tv allvanyt.
Apamnak meg bika kabelt a kocsihoz, gyereknek volt vagy 10, foglalta a helyet, szetosztott nyolcat.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Mar rohadtul banom, hogy elpasszoltam a regi Xboxomat...
Szerintem az lesz, hogy beugrok holnap a turkaloba es veszek egyet 15-20 dolcsiert controllerrel egyutt.
A jatekok meg mindig megvannak tip-top allapotban 2003-2005 otaKozben jott az SMS az MS-tol, hogy visszallt a rend...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tiv83us
veterán
Jaja, kozben fol lettem sotetitve, thx
Azt kene pedig ugy feltunkolni, mint a GoW-ot, 60fps meg legalabb 720p
Ja es kene X1, kompatibilitas is, arra van valami lehetoseg? Ugy KOTORoznek, de a 360 emulatorjan brutalisan akad es nincs zene
-
Krisz0630
senior tag
Senki nem tolja még az új Far Cry-al?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Azmiaz az AR Store? Felkeltetted az erdeklodesemet
A Doom 1-2 amugy mennyire felujitott balhe? Marmint vagom, hogy X360, de az mit takar? Hogy lehet le-fel nezni, meg feel van tunkolva 720p-re?
Jaa, mar latom, ezt en anno megvettem 5 dolcsiert meg 360-on onlany
[ Szerkesztve ]
-
-
tiv83us
veterán
En most rendeltem elo, de en csak ezt kapom...
"Pre-order DOOM to receive an exclusive Demon Multiplayer Pack Pre-order the Standard or Collector’s Edition of DOOM and receive the exclusive Demon Multiplayer Pack, which includes one unique Demon-themed armor set with three skin variations, six Hack Modules, six exclusive metallic paint colors, and three exclusive id® logo patterns that can be applied to weapons or armor. "
Tudom, Live-on keresztul kellett volna, de ugy 16 dolcsival tobb lett volna, en meg cheap vagyok
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #68111 üzenetére
Új hír köszi, tegnap még csak az ausztrál store-ban volt fent a játék. Az előrendelők limitált ideig megkapják a DOOM 1-2 X360-as verzióit.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Az volt már, h a Doom is Argentínában a legolcsóbb (12k)? Mondtam én, h fogunk még ott vásárolni..
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
Store-ból ment a vásárlás is most és elindult szépen a letöltés is.
Telepíthető játékaim még nem jelentek meg viszont.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tiv83us
veterán
Azok nalam eddig is mentek, a store, meg a DLC contentekkel van gond.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
multi, üzenetküldés, partychat, online game, appok...letöltést mindjárt megnézetem....TM Turbo-t tegnap este 19 körül szedtme le és játszottam is vele.
apropó: éjjel Quantum Break is 44GB-ra nőtt...vagy valamikor
-
nagyúr
-
B3ny00
aktív tag
Hello
valaki valamit tud erről a liverol ? a goldom most nem is tudom megújítani valahogy.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
pzstm
titán
amúgy újra rendben minden a Live-al, két accal is teszteltük
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo 3DS XL +8GB memória kártya + 6db játékkal Mario is! tokkal, töltővel, újszerű állapotban!
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest