-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
elképzelhető, hogy történt valami változás a játékban? Csak mert kb 1 hete 10-15 fps csökkenés történt nálam ugyan azon beállítások alatt, és rendesen szaggat a játék. Nem tudok rájönni mi lehet az oka. Semmin nem változtattam.
-
arnikusz
veterán
Sokan vannak 1000 óra felett.
Eddig az volt a trend, ha jött egy patch akkor mindent kezdhettél előröl gearelődés terén.Most 1.6-al bár még nincs pontos info- DZ -PVP-re koncentrálnak és lesznek új szettek, az eddigi infók/találgatások alapján a GS nem nő, de ki tudja és még ott van a Last Stand DLC is.
Ha 4 karaktert megcsinálsz 30-as szintre, mellette, ha megvan az UG és Survival és még a DZ 99 szintet is megcsinálod, jól elmegy vele az idő.
Végül is a DZ egyszerűen fogalmazva az end game tartalom.
Nemcsak az ellenségek lesznek erősebbek, hanem te is, ha folyamatosan gearelődsz és az ellenfél Játékosok is akik több ideje tolják és kimüvelték magukat, vagy egyszerűen csak csalnak és überek a DZ-ben.
Hol vannak már azok a régi 35 lvl shotisok és böhöm lángszórósok akik csak rád néztek és tente volt.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Kb az amit leírtál, ha van SP-d, akkor még UG + Survival meg majd az utolsó első éves DLC, ezen kívül lehet a fő küldetéseket nyomni még végtelenségig, incursion-ök, HVT + bossok vadászása.
Na meg persze a DZ, ami azért nem repetitív, mert ott vannak a pléjerek, abból mindenféle állatfaj.Mikor lesz vége? Ha megunod (vagy az asszony unja meg), vagy áramszünet van!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
vaakuum
addikt
Én először csak az alapjátékot vettem meg, hogy tudjunk ismerősökkel kicsit játszani...Jelenleg van 4 db 30-as karim, mindegyiket elkezdtem felkészíteni 1-1 setre (a gyűjtött típusokat ömlesztem a ládába, és az érintett karival válogatom. De legtöbbször a DLC-ben elérhető survivor játékmódból vannak a cuccaim, ugyanis nekem az nagyon bejött. Van, aki még nem izgult rá nagyon az ismerősök között, de szerintem a hétvégén őt is behúzzák a csőbe, így vasárnap már azt is tudjuk együtt tolni. Én pl. a survivort tekintem a játék csúcsának, de van, hogy sima napi küldiket tolunk együtt, csereberéljük a lootot egymás között is, és reménykedünk, hogy jó cucc esik. Nekem is van még benne minimum 2-300 óra, csakhát survivort úgy érdemes játszani, ha az embert nem szorítja az idő, hogy valahová menni kell.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #31390 üzenetére
Akkor gondolom lvl30 után az jön, hogy felszerelem magam sárga cumókkal és elkezdem hajkurászni a zöld szetteket.
Ezeket missionok hard-on való újrajátszásával, vagy inkább csak DZ-ben való randalírozással gyorsabb megoldani?
Amúgy mikor van ennek a játéknak vége? Amikor már top-top geared van, minden kimaxolva, összes DLC megcsinálva, akkor már csak mi marad, DZ-ben bóklászás?
Run&Ride
-
Serpiko
addikt
Bevésem eszembe elvileg van aztán a fene tudja! Mondom feleség dolgozik, kutya alszik tolom a haverokkal... Na mindegy majd délután. Csak nagyon ráfüggtem a gémre
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
pzstm
titán
válasz Serpiko #31386 üzenetére
általában csütörtökön szokott amúgy lenni, most jut eszembe, hogy ma már péntek van. Előző nap meg szokták osztani, van amikor topikba is bemásolják, hogy mettől meddig lesz a karbantartás
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #31382 üzenetére
Igen? Azt hittem, hogy a sárga cucc az über, és mindenki arra gyúr, meg persze a zöld szettekre.
Run&Ride
-
Serpiko
addikt
Meddig tart a leállás? Szabadnap mondom játszok azt piff
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
vaakuum
addikt
Ezeket a beakadós hibákat tervezik javítani a közeljövőben? Tegnap survin egyik csoporttag a lootolható doboznál felakadt a tereptárgyak és a szemeteszacskók között... sehogy nem tudott kijönni, pedig kétszer megfagyott, és próbálkoztunk, hátha felhúzáskor kicsit odébbrakja, és tudunk menni tovább. Nem így lett. Elég gáz bug.
Meg az is, amikor épület sarkában belülről kilootolom az eü-ládát, és kiírja a játék, hogy elhagytam a játszható területet, és újratölt 1 méterrel bentebb a szobában. Pedig ott nincs is beakadás, és még bőven a szobában tartózkodtam.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
HKorn
veterán
válasz ScomComputer #31364 üzenetére
Háát, 54 órám van eddig benne 29. szinten vagyok, de kb 24-től úgy húz egy haver, tier5-ös világban hard-on csináljuk a küldiket, de így is jópár órát beletoltunk már, hogy mielőbb elérjem a lvl30-at és még csak 29 vagyok.
Mondjuk amíg egyedül toltam addig sok időt áldoztam mellékküldikre, meg gyűjtögetésre, szal azért is a sok játékóra.
Most pár potyognak fasza sárga cuccok, de ugye még nem tudom használni, majd csak lvl 30-tól.
Amúgy hihetetlen mennyiségű tartalom van benne, meg komolyan összerakott game, nagyon tetszik, még egy darabig biztos elleszek vele.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Lifer092
senior tag
Srácok!
Egy kis Incursion maraton!
Ma olyan 17 óra magasságában egy Falcon Lost Incursion - Kihíváson?
Ha úgy alakul utána pedig egy Clear Sky szintén Kihíváson? -
nagyúr
Nem tudom volt-e már,de elég hasznosnak tűnik.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
LeonAran
tag
-
PETEE78
senior tag
-
myckey
veterán
válasz sixpak #31367 üzenetére
Nekem kb. 70 óra van benne, de még csak 23-as szintnél kapirgálok.
lvl 30 fölötti game től ne tarts!
Sőt!Sok dolog meg fog változni, megnyílni.
Sokan úgy tartják, hogy 30-as szintig csak gyakorló/oktató az egész. Utána indul a mandula.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
duvi
nagyúr
válasz SkyS1gn #31366 üzenetére
Igen, érdemes Sőt! Kimondottan ajánlott, mivel a setbónuszok nagyon sokat dobnak a hatékonyságon. Elég ha 4 db-ot összeszedsz, mert így már megkapod az összes bónuszt. Maradék kettő lehet másik setből és akkor abból is bekapcsol egy bónusz, vagy a négyes set mellé szerzel egy sárga savage kesztyűt, reckless (vagy Barrett) mellénnyel vagy 200% skillpower bonusos hátizsákot.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #31365 üzenetére
Én rank 27 vagyok, közel 50 óra után....igaz, rengeteget bámészkodok.
Kicsit félek, hogy ha megvan a lvl 30, utána már nem lesz annyira jó a játék....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz ScomComputer #31364 üzenetére
Ha van aki húzzon lv30-as karakterrel akkor ~3-4 óra alatt megvan a lv30, egyedül ~7-9 óra alatt volt meg.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
redXIII
senior tag
Sziasztok. Kicsit lemaradtam, mi ez a nagy kredit farmolási láz 1.6-ra?
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
addikt
válasz #35434496 #31358 üzenetére
Tök üres a DZ, 2 magányos mókamikivel találkoztam, szóra (golyóra) sem méltattak, pedig az egyikbe véletlenül beleeresztettem negyed tárat +1 supply drop kivételével az összesen lejárt a számláló Jöhetne az 1.6 igazán már (nem mintha túl sok időm lenne mostanában játszani, de hátha visszatérnének az Owerwatch huszárai is a Divisionbe ).
-
HKorn
veterán
Úgy érzem, hogy ez egy végtelen spirál, ahogy fejlesztem a karakterem, egyre erősödnek vele együtt az ellenség is, akárhogy táplom magam mindig ugyanúgy levernek többször is bármelyik küldetésben. 27. szinten vagyok, de kínszenvedés velem hasonló szintű missziókat megcsinálni.
Lehet 30. szint után majd jobb lesz, de most egyelőre kva nehéznek érzem.
Run&Ride
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #31354 üzenetére
Farmolom a játékosokat. Nortival kezdem. Merre bújkálsz norti?
-
addikt
Jó lassan ébredtek fel 2017-ben a fejlesztők
-
-=Jam=-
őstag
Fixed an issue where a player would receive extra wing supplies after joining another player's group.
Ajjaj, a negyedik karakterem lehet még ma kéne megcsinálni...
-
ceripapa
aktív tag
Ja ez csvak erre a cuccra van lexington marad
-
Snip3r_HUN
addikt
Aki még farmolni akar az ma tegye meg,mert holnap vége:
[Changelog] – January 13th – Maintenance
Here is the change to be implemented with the January 13th maintenance.Fixed an issue where players could quickly farm experience by continuously resetting missions. There is now a cooldown when resetting a mission multiple times in a row and skill are destroyed when a mission is reset.
Fixed an issue where a player would receive extra wing supplies after joining another player's group.In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
myckey
veterán
válasz Snip3r_HUN #31352 üzenetére
Annyi baj legyen.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
SCHEDULED SERVER MAINTENANCE
This Friday at 09:30 CET, 03:30 AM EST, 12:30 AM PST. Estimated downtime: 3h
Karban tartanak.
[ Szerkesztve ]
-
ceripapa
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
válasz ceripapa #31348 üzenetére
Ezzel a builddel 1 láda kb 1:40-1:50 perc. Mértük többször is, de egyedül lehet jól csinálni. kb 4-5 másodpercenként kell újraindítani a küldetés, ki se kell lépni a menüből, vagy figyelsz a lángszóró hangjára, vagy mindig bólint egyet a csávó/csaj, amikor mehet a küldetés indítás. Persze megfelelő adottságokat be kell hozzá állítani, volt, hogy egy turrettel elvoltam 20-30 percig (nem mértem az időt, csak már rohadtul untam én is, aki aránylag jól tűröm a monotonitást )
A 3x-os jutalom az jól jön, mert volt olyan hogy ez 44000 XP-t adott be, de minimum "körönként" 12-14000 XP
-
ceripapa
aktív tag
válasz Anonymus23 #31347 üzenetére
Jaja a linkoln az olyan , ott a láda esik az a lényeges , 1 kör ( 3 perc )~ 1 láda + amit mobok dobnak
-
Anonymus23
veterán
válasz ceripapa #31344 üzenetére
Nem, oda a 3x jutalom tálent kell (mármint a WarenGate-hez). Ez unalmas, leginkább alapanyag és credit farmra jó. 2-3 óra alatt ~600-ról felment 900 fölé mind a szövet, mind a lőfegyver alapanyag.
Itt nagyon kevés elektronika esik, és csak picivel több módosító. Elsősorban fegyver + itemek.
Illetve esik rendesen maga az alapanyag is.A Lincoln sniperes az érdekesebb lehet, de gondolom ott is a loot olyan amilyen. Ehhez nem csináltam buildet.
-
ceripapa
aktív tag
válasz Anonymus23 #31341 üzenetére
farmos gear mellé fejlövés bonusz xpvel mész ? :]
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz PETEE78 #31342 üzenetére
Nekem a farmolóson túl van egy Reclaimerx4 + Barret + Specializált zsák.
Mi UG-t szoktuk 2 taktikussal (Reclaimer + FC taktikus) csinálni, teljesen jól működik.
Ami még jól működhet az 3 Reclaimer + 3 Taktikus, itt ugyan nem lesz víz meg a többiek, de magas képzettség érhető el ezzel is.A farmolós is 320k képzettségnél van kill esetén, de ott nincs lövöldözés, csak kill
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #31341 üzenetére
Tegnap próbálgattam a taktikust... eddig 3firec+3 tact ba rohangáltam pve Lexire. Viszont 20. körre kipróbáltam a 4 Taktikust és így a csapattársak szépen feltolták a skillt 300 fölé.. Szóval nem rossz a 4 taktikus megoldás se, feltéve, ha a csapattársak tudnak sebezni is
You are being revived
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #31340 üzenetére
Azért az gáz, hogy leghamarabb a farmolós gear jött össze mondhatni maxosan:
291600 képzettség, +123% extra XP
A turret 10600-at sebez alapból, úgy hogy nincsenek hozzá módosítók (fél nappal előtte törtem be a Firecrest buildot, úgysem használom felkiáltással );) - The Power of the Light Side
-
kiserik
senior tag
válasz arnikusz #31324 üzenetére
Esik vegyesen minden, de sokkal sűrűbben, mint máshol, így annak az esélye, hogy értelmes lootot kapj, nagyobb. Kipróbáltam, 10 perc alatt 6 láda meg egy valag cucc. A zöldeket meg sárgákat eladva lett 4 millió credit, ebből vettem még 10 ládát, így a 10 perc végén 2 itemet tettem a stashbe későbbre, lett 1 millió + creditem meg 320 PC-m.
-
yozsee11
aktív tag
válasz Anonymus23 #31331 üzenetére
Tegnap miután elköszöntél még végigmentünk micafighter-el a bázisokon, hogy meglegyen neki az összes, és így 17-ről 20-as szintre felugrott, szóval elég jól tejel ez is és megvan pár perc alatt.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Anonymus23
veterán
A 10-ről 18 az kb ha egyedül akarod csinálni ugyanaz, mint ha letolod ugyanazon küldetéseket, mint akivel együtt akartok játszani.
Nem tudom mennyi karakteretek van már készen, és hogy mennyire akarjátok együtt tolni, de lehet érdemesebb lenne fullra az elején elkezdeni együtt egy újat, és akkor kb. hasonlóan lesztek végig. Ha az együtt játszás a cél, akkor érdemes lehet megfontolni.Ha csak 10-ről 18-ra akarsz eljutni, akkor abban akár én is tudok segíteni, nagyon hamar megvan (max fél óra szerintem, de lehet annyi sem) egy kis WarrenGate farmolás közben, semmit sem kell csinálni, csak állni egy helyben és néha összeszedni a lootot
-
myckey
veterán
Jelenleg én is pár kisebb szintű kezdő játékosnak segítettem.
Megcsináltunk pár -FŐ- küldit, kinyitogattuk a menedék helyeket ( vele az elérhető kis küldiket ) néha gyorsban lezongoráztuk a kerülethez tartozó mellék küldiket ( így le lehetett jelenteni a JTF tisztnek , ami megint csak küldetést ért, vagyis XP-t. )
Én is csak most leszek 22-es szintű, de azért, mert haveroknak segítek/segítettem hasonló szintre feljutni, így DZ -ben is tudunk együtt virgonckodni.
-
.LnB
titán
válasz Anonymus23 #31331 üzenetére
Köszi a szép összefoglalót. Sajna egy ideje "kiestem a kosárból" szóval nem tudom kikhez tudnék becsatlakozni, meg nem is akarok senkit feltartani. Írtam EMS-nek lehet majd ő segít. Nem akarok csak 10-ről 18-ra lépni, hogy utána együtt tudjunk játszani.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Anonymus23
veterán
Az a leggyorsabb ha valakihez becsatlakozol, aki már lvl30 és futsz utána, de vigyázni kell, mert bugos a játék, és "túlsegít" (az a véleményem, hogy ezt direkt benne hagyták, ha valaki nem akar kínlódni a szinteződéssel)
Tegnap kipróbáltuk megint. és működik::
lvl4-es karakter (éppen csak beesett a Boo-ra) becsatlakozott hozzám.
* Azonnal megkapta a Boo fejlesztéséhez szükséges összes pontot
* A 3 fő küldetés (Madison, Metro, Lincoln) letoltuk, hogy fel tudja fejleszteni a bázist 100%-ra, és máris 17-es szinten volt (persze küldetések között olyan magas lvl szettekbe öltözött ami plusz kill XP-t adott),
* Néhány/vagy az összes SH meglátogatása után +1-2 szint simán jön.Gyors fejlődés ezután, mind lvl 30-ashoz becsatlakozva
* Nagyobb XP-s küldetések (térkép jobb oldala)
* XP/loot farmolásnál: WarrenGate/Lincoln-on (állítólag 1 óra alatt lvl8-ról lvl30 elérhető)
* Kihíváson becsatlakozni 3 magas GS játékoshoz Lexingtonra (nekik is jön a loot és Phx) neked meg a magas XP.;) - The Power of the Light Side
-
.LnB
titán
válasz arnikusz #31329 üzenetére
Köszi, de én nem tudom mikor leszek, ha egyáltalán játszom ma. Csak kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
arnikusz
veterán
Egy 30 lvl szintű letolja a fő küldiket nektek és közben fedezékből támogatjátok.
Összes safe house felfedezése is szépen ad XP-t különösen a szemből jobb oldaliak alulról felfelé haladva emelkedő értékkel.
Estére ha nem lesz meg hívjatok be és 20 után tudok segíteni.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Akkor jól emlékeztem, és nem változott ez. Köszi. Kellene valahogy akkor gyorsan 8 szintet farmolnom. Mi erre most a leggyorsabb megoldás szerintetek?
-
.LnB
titán
Srácok, rég játszottam és nem emlékszem már. Mi van akkor ha haverral együtt nyomjuk. Az én kiskarim lvl10 az övé lvl18. Régen mint ha lvl18-ra nyomta volna be a nehézséget. Így van?
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #31322 üzenetére
Csak a Magányos Csillagért, csak azért.
Tegnap Survival szórakozott minimum 16 Delta/Mike után sikerült visszamenni, de ez elvett 8 percet és utána két szép sárga Páncélos beszorított a Rendőrség oldalsó bejáratánál és tente baba tente.
Térképpel, ha szemben állsz jobb oldalon a legszélső nevezetes pont az Építési terület maga a Kánaán, akár 3 Játékost is ellát . Véderő két kék páncélos és 4 piroska, de ehhez csatlakozhat az utcáról még 4 LMB piros. Ajánlott alapanyag gyűjtő hely a DZ előtt.
A második Survivalon két 3-as csapat gyűlt össze a DZ2 parkolóháznál, a mi csapatunkból ketten a második kimentéssel jöttünk ki, így jó tanács legyen legalább egy pisztoly a csapatban plusszba és még egy gyógyszer is 13 sec maradt hátra mikor beszálltam a helibe.
Amit korábban kitárgyaltunk egy kimentésnél még egyszer nem jön Hunter- a sajátod, ha leszeded és újraindítasz egy kimentést.
Kérdés ezt a Warrengate Lootgate-t érdemes csinálni ( xp/láda okés), de esett-e már valakinek belőle használható dolog?
Köszönöm.
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #31322 üzenetére
"....és ezzel mélyen megsértettem minden egysejtűt."
You are being revived
-
Anonymus23
veterán
válasz vaakuum #31320 üzenetére
Mindig voltak, vannak és lesznek is nyomorultak, akik ilyenben élik ki a "sikerességüket", és abban mérik magukat, hogy másokat le tudnak nyomni.
Pl akkor még "csak" kb 1100 órával magam mögött asszem talán éppen a 3. karakter volt soron, hogy mindene meglegyen, bent a DZ-ben legyaktak, az a karakter volt mondjuk 41. szinten, és elkezdett pofázni az egyik, akik 4v1-ben lelőttek, hogy "mi van level41 noob".
Erre mit lehet mondani? Ezek nem értenek a szidásból, mert az az Ő pályájuk, az értelmes beszédet nem tudják felfogni, morális szintjük meg valahol a papucsállatkák alatt van, és ezzel mélyen megsértettem minden egysejtűt.De van a másik oldal is, pl barátlistámon van sok külföldi, akikkel aránylag sokat játszottunk korábban. A múltkor DZ-ben bohóckodtunk, mentünk rá rugókra, és egy kis állóháború alakult ki, jön egy srác, ismerősnek tűnt a neve, de ott lövöldözött, és nem volt egyértelmű, hogy kire lő, lelőttem. Pár másodperc múlva jött az üzenet, hogy "Hi mate, thanks D" Semmi anáyzás meg ilyenek, visszaírtam neki, hogy bocsesz, harc volt, Ő írta semmi gond, ebben benne van az ilyen
Szóval van aki csak játszik, és van aki beleviszi az életét is ebbe.
Nagyon sokszor kitárgyaltuk már a DZ-t, különböző vérmérsékleten, lett itt belőle warn is meg minden, de a DZ-t és a benne lévő játékosokat nem szabad komolyan venni.
Néhány fontos DZ szabály van:
Ne nézd meg a lootot mielőtt kimented, mert kevésbé fáj ha elveszik tőled
Ha megnézted és jó, akkor mielőbb mentsd ki, és ha jön player a kimentésedre, akkor te lőj először, mert fontosabb a jó loot, mint az XP/DZ credit/kulcs, amit esetleg rugóként elbuksz.
A legfontosabb: Ne vedd komolyan ezt az egészet, a boltban semmit sem adnak a DZ creditedért és a fullos AB szettedért;) - The Power of the Light Side
-
Lifer092
senior tag
Teljesen igazad van ebben! Én sem nézem le, őt sem néztem le ettől függetlenül de ezeket az erőszakos, idegbeteg "játékosokat" nem tudom sokba nézni igazából. Legalábbis ez az én meglátásom. Ha PvP-t akar, akkor a saját súlycsoportjában játsszon, és akkor legyen is benne erő hogy ha már PvP akkor az legyen PvP. Nem mondom hogy én aztán titán vagyok és sérthetetlen mert sajnos lefekszek én is ha úgy adódik, de már hál'istennek van olyan szettem amivel nem feltétlen ijedek meg ezektől az idiótáktól. Engem egy dolog idegesít fel nagyon, az, hogy ha 2-3-4 rugó jön, természetesen hátulról és a hangjukból ítélve nagyjából olyan 13 évesek és nagyon kemények hisz lelőttek négyen 1 embert. Nem mondom azt hogy nem lehet élvezetes a PvP és mindenki elmebeteg aki ilyen formában megy a DZ-be, de a nagy részük sajnos elég komoly viselkedés zavarral küzd ahogy tapasztaltam...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Lifer092 #31319 üzenetére
Ez világszemlélet függő, aki másként gondolkodik, ezt nehezen érti/tudja elfogani.
Talán úgy van vele, hogy nem az a kihívás, amikor olyat lő le, akit bármikor, bárhol, csukott szemmel, balkézzel egerezve is lenyom. Szerintem ez egy tanulási folyamat. Érezd magad megtisztelve, hogy rajtad akar tanulni, te vagy neki kihívás! Komolyan mondom! Én pontosan emlékszem a régi CS source menetekre, amikor egy adott szerveren a 2torony vagy a dust2 pályán mindig akadt 1-2 camper player, akiknél azt láttam, hogy deathmatchben halomra lövi a csapatomat. És igen, én is mindig arra hajtottam, hogy kiszedjem őket a helyükről. Eleinte 10-szer haltam, mire őket kinyomtam 1-szer (és hiába statisztikázott a szerver, engem nem az érdekelt)...és vissza is jöttek fél pillanat alatt, és fejbenyomtak azonnal...fél év múlva már megvolt a kölcsönös tisztelet, tudták, ha sokáig camperkednek, akkor én is odamegyek, és "[ellenség a kapuknál]"-t fogunk játszani legalább is ezt vettem észre, miután nekik is volt, hogy 10-szer kellett próbálkozniuk, mire visszaszerezték a helyüket, ha éppen sikerült . Annak a látványa, hogy sniper helyett gépfegyóval mennek köröket, arra várva, hogy én is odébb megyek, kárpótolt minden korábbi bekapott fejesért
De ettóől függetlenül lehet fejben eazért tényleg vannak problémák egyesekkel, mert néha én sem értek embereket, pedig általában igyekszem.Szóval én magamból indulok ki, engem is a kihívás jobban vonz, nem a gyengékkel szembeni harc. Ez nem jelenti azt, hogy lenézem a gyengébbeket, mert ha szeretne próbálkozni, akkor tegye, állok elébe, de az olyanokkal szemben nem keresem a harcot, inkább én is segíteni szoktam.
Pl. tegnap jött úgyDZ-ben kolléga, hogy egyedül halomra lőtt minket (nyilván még mindig gagyi a felszerelésünk,és a játékban is van még hová fejlődnünk) de biza visszamentünk, hogy legalább egyszer megfeküdjön.[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
Tegnap DZ-ben voltam kicsit. Én alapjaiban véve sohasem kötök bele senkibe, engem egyáltalán nem vonz ez a legyünk rugók dolog.... Én épp az ellenkezője vagyok, ha valaki gyengébb társul mellém segítek neki stb. Jó kisfiú vagyok... Tegnap úgy döntöttem hogy keresek már más szemléletmódú játékosokat és jobb belátásra bírom őket...
Aztán társult hozzám egy gyengébb játékos is közben, 179 vagy valami ilyesmi gear score-al. Segítettem neki PvE-ben meg cuccokat gyűjteni, stb. Utána társult hozzánk egy BoksMester nevű játékos. Már előtte is leszedtem egyszer, mert nem bírt magával és rugózni akart. Aztán ott járkált körülöttem, az arcomba tolta az M60 vizipuskáját, aztán körbe-körbe járkál körülöttem... Nagyon nyugodt ember vagyok szóval nem volt bennem az hogy odavágok neki egyet aztán addig lövöm még el nem fogy mint az 1200 töltényem. Aztán mentünk tovább a kollégával, Boks is jött utánunk. Aztán behívott csoportba, én nem fogadtam el, mert tudtam hogy mire játszik... Elutasítottam, aztán azon kaptam magam hogy fürkész aknát küldött ránk, szegény srác akivel voltam meg sem tudott szólalni, megfordultam, aztán szépen megmutattam neki hogy a földön fekve kényelmesebb lesz. Utána hátba támadtak immár ketten, társamat leszedték aztán velem is próbálkoztak de most mind a kettőt a földre küldtem. Utána megint jött a Boks és megint szeretett volna kötözködni, de megint leszedtem 2 lövésből...
Ebből az egészből csak azt akarom kihozni, hogy némelyik ember komolyan erre élvez, hogy állandóan kel-fekszik? Tudja hogy jóval erősebb voltam nála, de csak jött... Ha már ennyire PvP-t akar akkor legyen már egy kicsit épkézláb karaktere aki nem fekszik meg 2 lövéstől, ha már ennyire keménynek hiszi magát. Szánalmas hogy némelyik embernek ennyire nem volt gyerekszobája...
-
nagyúr
válasz micafighter #31314 üzenetére
Aha értem.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #31315 üzenetére
Az RPKra gondoltam, az tuti LMG A karakteremnél van 2 is alfához az éhes dög mellé
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
-
El Gringo
senior tag
válasz Dancs Ákos #31310 üzenetére
Pakhan, FP AK-74
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
-
yozsee11
aktív tag
-
Dancs Ákos
csendes tag
Srácok PvE elleni harcokra milyen fegyvereket érdemes megvásárolni??Akár phoneix kreditből.
A rendőrségi M4,M4 kissé már unalmas számomra....
Alpha bridge szettet használok.
-
-
flash-
veterán
üdv
kérdés: dx12 módot miért nem tudom bekapcsolni?
win 10, r9 290 oc a vga-m..
-
addikt
válasz Anonymus23 #31302 üzenetére
valami martinezt kellett legyaláznom. csak kispiszollyal és pajzzsal tudtam. a többi fegyverrel mire 1 lövés leadtam már le is alázott a gép. vagy 2 órán keresztül újrakezdtem.
az irányitás sztem katasztrófa a játéknak. de csak megszokom remélhetőleg. a hangulata egész jó. főleg, hogy előzőleg a madmaxxel nyomtam. az egy unalmas monoton vacak.[ Szerkesztve ]
:)
-
PETEE78
senior tag
Annyira jó érzés, amikor dizsiben azért lőnek hátba, mert nem tölti be a kib textúrát és elkezd sétálni akarakter... 4 másodperc volt még hátra a rúzsból és így persze utolértek.
Gépfejlesztésig nem megyek vissza, így játszhatatlan. Addig marad a pénzgyűjtés Lexin 1.6-ra fasza!
You are being revived
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #31302 üzenetére
Én M44-et szoktam craftolni, arra rámegy a sárga optika is
Itt be is linkeltem egy pár buildet, amivel kijöttem, ezen látszik is, hogy minden mod sárga a fegyvereken.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz micafighter #31299 üzenetére
Jó az még PvP ben, míg nem találkozom ingerült real gamerekkel.
Mint tegnap is....nyugodtan várjuk a helikópátert, oda megyünk 5-en, minden fasza, aztán az egyik pillanatban a 4 fős csoportunk fekszik.Na de utána.......
(#31298) lacy86
Majd bele szoksz.Ja igen, a kontroller az más tészta.
(#31301) jer1cho
Ja, azon.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz ceripapa #31300 üzenetére
Sebaj, mi is így kezdtük (pajzs+kispisztoly) de nagyon hamar átálltunk vagy M60/G36-ra, vagy valamelyik sniperre.
Tényleg ha már sniper, egy kis ötlet:
Mivel bent a DZ-ben már nincs sniperes optika, ezért érdemes egy lila sniperről (jelesül arról esetleg, amivel bemész a DZ-be) leszedni az optikát, és azt rárakni a sárga sniperre.;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar