Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
arnikusz #31045 üzenetére
Nem tudom, de érzésem szerint kb. erre gondolt a kolléga:
A Scar nem rendelkezik talentel
talentek a fegyvereken éljenek
high value targetek, incursion-ök
Kezdőként én sem értek ebből egy kukkot sem. Elolvastam a leírást, hogy lvl30 előtt mik a tanácsok, sokkal előrébb nem lettem.
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv urak!
Most fogtam bele a játékba egy cimborával, 2 órát játszottunk, tehát még nagy tapasztalat nincs. Kicsit kaotikus még nekem a dolog, keresem a helyét mindennek. Ha valakinek van valami tanácsa így az elejétől (elolvastam az összefogallóban linkelt hsz-t, de azért az sem az elejéről szól, inkább amikor már aktívan benne van az ember), azt szívesen fogadnám...illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy az végig így van a játékban, hogy egy egyszerű basballütős suttyóba 2 tárat kell beleengedni egy automata fegyverből, hogy lefeküdjön? Mert kicsit furcsa, hogy mindenki úgy jön felém, mintha én közben a Terminatort dobálnám kavicsokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest