-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz arnikusz #31045 üzenetére
Nem tudom, de érzésem szerint kb. erre gondolt a kolléga:
A Scar nem rendelkezik talentel
talentek a fegyvereken éljenek
high value targetek, incursion-ök
Kezdőként én sem értek ebből egy kukkot sem. Elolvastam a leírást, hogy lvl30 előtt mik a tanácsok, sokkal előrébb nem lettem.
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv urak!
Most fogtam bele a játékba egy cimborával, 2 órát játszottunk, tehát még nagy tapasztalat nincs. Kicsit kaotikus még nekem a dolog, keresem a helyét mindennek. Ha valakinek van valami tanácsa így az elejétől (elolvastam az összefogallóban linkelt hsz-t, de azért az sem az elejéről szól, inkább amikor már aktívan benne van az ember), azt szívesen fogadnám...illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy az végig így van a játékban, hogy egy egyszerű basballütős suttyóba 2 tárat kell beleengedni egy automata fegyverből, hogy lefeküdjön? Mert kicsit furcsa, hogy mindenki úgy jön felém, mintha én közben a Terminatort dobálnám kavicsokkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Drón topik
- Path of Exile (ARPG)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPad topik
- Hardcore café
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...