Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #30598 üzenetére
Viszont kívánjuk Neked is !
-
Anonymus23
veterán
Na így év végére végre adott egy Barret mellényt.
Közepes tűzfegyver (1217), közepes páncél (1893), életerő öléskor + 23% TP, de sikerült rá pörgetni (viszonylag hamar) 1258 plusz páncélt, így 3151 a páncél.
Elmegy, kíváncsi vagyok, hogyan működik játék során:
Egy skilel 424/391, 2 skillel 407/443.Ugyanez a gear, ha ezt kicserélem egy reckless mellényre (amin viszont Stamina módosítók vannak):
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
LucentTwo
tag
Minek mellé az AK?
Egy Famas kell alpha szett mellé. Az adja meg a plusz 15% sebzést a Famas talent miatt, aza jó AR párosítás.
Én is megvettem, eddig LVOA-t használtam, mert nem akart esni. Pörgettem is egy kérlelhetetlent rá a gonosz-pusztító mellé. Nem tudom, h a halálos megérné e jobban, hiányozni fog e aza 15% CHD.
-
duvi
nagyúr
válasz zkispet8 #30594 üzenetére
Fenti Téma összefoglaló/Segítség Új Játékosoknak/
- Underground tartalmat megnyitó küldetés
- Underground és a Survival lejárat a Terminálba -
zkispet8
csendes tag
Sziasztok és előre is boldog új évet mindenkinek.
Még új vagyok a Division játékban, alig egy hete játszom vele. Ma értem el a 30-as level szintet. A kérdésem az lenne, hogy tudom elérni a Föld Alatti (Underground DLC) játék szintet? Meg vettem a Season Pass-t de jelenleg is offline és azt írja teljesítsem a Karantén Központ biztosítása mellékküldetést. De sehol nincs a térképen, valahol fel kell venni? Előre is köszönöm a választ. -
törölt tag
beszereztem a jatek zenejet. kar, hogy a (szerintem) legjobb zene nincs rajta.
-
gunszt
tag
Helló,
PS4-en DLC-el kapcsolatban lenne egy elég nehéz kérdésem
Bocs ha már volt de a keresőbe nem találtam rá választ.
Van egy US és egy HU accom, mindkettő primary a PS-en, de US-t használom csak, arra gyűjtöm a trophykat etc.
Van egy Division lemezes alap játékom, amit itthon vettem szal EU-s, de ugye tudok játszani vele simán az US accon, viszont szeretném megvenni a SeasonPasst... a kérdés melyik storeban kéne hogy tudjak játszani az US accomon vele ?
Azért vannak aggályaim mert egyrészt ubi-s játékoknál nemtudom hogy megy ez, másrészt alapból levan töltve már a dlc a base patch-ben szal csak unlockolni kéne vhogy... van valakinek tapasztalata ezzel kapcsoaltban ? nem dobnék ki szívesen 9k-t
Sry látom ez PC only, nyugodtan töröljétek ha gond
[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
Most láttam a Cheat Sheet-ben, hogy vannak a 35-ös Gear módosítok. Eddig is ott voltak vagy most kerültek be nemrég?! Ha igen akkor vki találkozott már velük vagy mint jelenthet ez? (talán ismét gear emelés)
[ Szerkesztve ]
-
Dancs Ákos
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volna kedve heti kiemelt célpont küldetéseket tolni?
Fél 6 tól online vagyok
Max szintű a karakterem.Vegyetek Fel: verdasco1984042
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
oneal1
senior tag
az hogy lehet hogy az egyik fegyveremen tudom használni az Ádáz képességet, a másikon pedig nem engedi mert nincs meg hozzá a megfelelő mennyiségű elektronika? a másikon akkor hogy lehet?
-
LeonAran
tag
válasz micafighter #30574 üzenetére
A Liberátor egy nevesített könnyű M4, tudtommal.
Tapasztalatom pedig az , hogy rohadt jó!Uplay: Repityu15
-
vaakuum
addikt
válasz qukesz #30566 üzenetére
Akkor ezek szerint ezt érdemes erőltetni, mert ez mindenre jó. Viszont mi a megzavarási ellenállás?
Illetve van valahol egy surviror leirat, amiben benne van, hogy miket/honnan érdemes gyűjtögetni a kimentéshez?
Most sikerült harmadjára kijönnöm egyedül, de sem jelzőpisztolyom, sem vírus nem volt meg. Nem találtam division technológiát...tegnap meg 6-ot is. És tegnap is csak szédelegtem, mégis összejött."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
demmer123
őstag
Kidobta tegnap is és ma is a Barett mellényét.
Ma amit dobott van rajta páncél alapból de elektronikás volt át kellet kalibráljam életerőre.
Így viszont 408k a szívósságom annyi elég szerintetek ?
Eddig 427 volt.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz CactuS #30567 üzenetére
DZ5-ben a vendornál egy jó hangtompító. Liberatort beraktam a firecresthez,egyet pörgettem rá így most Kompetens - Gonosz - Tehetséges. Utóbbi talent ölés után 15%-kal megnöveli a képzettség erőt 20 mp-ig,~188k eletronikát feldobja nekem ~215k-ra,továbbá akkor is aktiválódik ha a turret öl.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
torma1981
veterán
Pontosan lehet tudni mikor lépünk mi időben be a képbe? Azt lehet tudni hogy fekete pénteken kezdődött az egész.
De csomó helyen karácsony fa van. Hazakban, karácsonyi buli maradványok. Az minimum 28 nappal a járvány kitörése után van. Addigra már tuti nagy gond volt. De akkor miért tartottak volna bulit? Jó lenne pontos idő mikor mi történt. Mikor jött a JTF stb. Mert az eddig pontosan nem derül ki. -
myckey
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
Mostani resetben a vendornál ezeket néztem ki: 552 Holosight (recept), Firearms Mod, esetleg Enhanced PP-19 és Black Market RPK-74 E. Fegyverből Liberator/Lightweight M4, Navy MP5 N esetleg Classic M1A. Kihagytam valamit ami jó vétel lehet még kezdőnek?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
vaakuum
addikt
válasz El Gringo #30555 üzenetére
Mi az a BoO?
Illetve lenne még kettő másik kérdésem:
1) az egzotikus sebzés tűrés az micsoda? Azzal minek lesz ellenállóbb a kari? (reménykedem, hogy mindennek)
2) a megzavarási ellenállás az micsoda? (a zavarodottságit tudom, néha bezizeg a képernyő, és írja, hogy meg vagy zavarodva, de elvileg az egy másik ellenállás fajta), de a megzavarás az mikor következik be?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ScomComputer
veterán
Köszönöm az (#30521)-ra adott válaszokat,most akkor azt kérdezném,hogy hogyan tudok gyorsan fejlődni..azaz lv13-ról lv30 lenni,mi a titka a gyors fejlődésnek?
Köszi szépen előre is a segítséget? -
nagyúr
-
xyvalaki
aktív tag
válasz micafighter #30519 üzenetére
Akkor ez elég trükkös. De nekem inkább a páncélzat a gond. 5-ös világszinten nehéz küldetésnél is alig akar adni valamit. Amit meg kapok az gyengébb a mostaninál is.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
nagyúr
válasz El Gringo #30555 üzenetére
Érdemes az ACR-el foglalkozni ?
Multkor vmelyik napi küldi dobott egy jót.
A tálentjei miatt bedobtam második fegyónak az LVOA-C mellé.Nyomtam ma kis DZ-t (VTomi-val).
Olasz csapattal is,mindig meghívnak,ha látnak online.
Volt pár manhunt,jó buli volt,négyen azért más a sztori,mintha ketten megyünk.Loot semmi,de a DZ kredit is gyűlik,és szépen lépkedek felfelé DZ szinten.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
El Gringo
senior tag
könnyű m4 a BoO-ban + ACR-tervrajz. Jó hét
[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
myckey
veterán
válasz TheProb #30553 üzenetére
Igazából, nálam 1440P ben, teljesen kimaxolva szalad a játék. ( talán az egyik AA van off állapotban, )
Csak az érdekelne, hogy mit kapcsoltam be feleslegesen, vagy mit lehet lentebb venni ,érzékelhető romlás nélkül.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
TheProb
veterán
-
myckey
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy mi az a grafikai beállítás, ami kb. semmit nem ad hozzá a vizuális élményhez, ellenben jó pár fps nyerhető vele ?
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
ZsyfKo
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz ZsyfKo #30548 üzenetére
Restart,ha akkor sem megy lépj be valakihez elvileg az megoldja. Minden mellékküldetés kész az adott zónában ? Mivel nem csak a kis ötszöges missziókat kell teljesíteni hanem azokat is amik a bázisfejlesztéshez adnak pontot.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
ZsyfKo
senior tag
Neki akartam állni a keresés és elpusztítást küldiknek célpontinfo miatt, de elakadtam mert nem tudom felvenni a küldit, azt írja csináljam meg az összes küldit, na nekem lekellene adnom de nem engedi, inaktív a JTF katona. Ilyenkor mi van?
OnePlus 8T
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz TheProb #30546 üzenetére
A térdvédő alatti slotban a ládákat látod majd amit lv30 után kaphatsz a napi feladatok után,vagy ha veszel. A biohazard jeles rész a DZ-re vonatkozik,9 tárgy lehet benne egyszerre amit majd ki kell mentened helikopterrel mivel fertőzöttek azok a tárgyak.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Snip3r_HUN #30544 üzenetére
Akkor még 1 kérdés :
A térdvédő alatti slotba mik mennek és mikor fogok olyanokat kapni?
De ha szeretnétek még 1 kérdést, akkor ugyan ez a kérdés a biohazard logós slot-ra is"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz TheProb #30543 üzenetére
Azt mutatja hogy az adott fegyver fajtából vagy item-ból hány darab van nálad. A negyedik karakteremet tegnap kezdtem el lv26-nál hagytam ma abba,holnap már az is kész lesz.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Snip3r_HUN #30540 üzenetére
Jah, nemrég volt ennek tesztalanya..
Amúgy jól jártam azzal az amozon-os elárazással. ~7,700ért nagyon best buy volt a gold edition.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
myckey
veterán
válasz Snip3r_HUN #30540 üzenetére
Köszönöm.
Egyébként a Gold kiadás lett behúzva.
36 ojróért.[ Szerkesztve ]
-
-
bozont
veterán
válasz myckey #30538 üzenetére
Szerintem nem, de ha steamről indítod akkor kellene hozzá a uplay mindenképpen. Úgy meg nincs is értelme steam-en keresztül telepíteni/futtatni.
Mindenesetre én behúztam a Gold edition-t, bozont00 néven vagyok uplayen. Az ingyenes hétvége alatt 10-es szintig jutottam, gondolom megmaradt minden.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Egy kérdés.
Amennyiben most Uplayről veszem meg a gamet, ( 20%, az mégis csak jó dolog ) azt a későbbiekben Steamen el tudom érni ?
-
-
myckey
veterán
Bozont
Egy csónakban evezünk.Én is Uplayről akarom behúzni a gamet, a 20% -os kóddal, amit a 100 uPontért kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz távcsőves #30533 üzenetére
Ez jó hír, már csak annyi kérdésem lenne a dologgal kapcsolatban, hogy az egész vásárlásra vonatkozik a -20% vagy csak egy tételre?
Mert jelenleg is akciós mind az alap és a SP is, ezekre még a kupon és olyan 11e körül jönne ki a vége. Ennél olcsóbb gondolom úgysem lesz a közeljövőben a teljes pakk. -
bozont
veterán
válasz micafighter #30530 üzenetére
Most ezt írja a kupon megvétele alatt: "Abban az esetben, ha a termék már kedvezményes, csak a nagyobb kedvezményt érvényesítjük."
Ez utólag jött volna be? Vagy ettől működik most is? -
micafighter
nagyúr
válasz belaazallat #30502 üzenetére
Feltámasztós support station (a ,,doboz")
Recovery link:
(#30528) TheProb én megvettem a skineket mert viszonylag sok pont "kinyerhető" a divisinból, de amugy hasznosak a pontok mert 100 pontért kérhetsz 20%os kupont az uplay shopba, ami általában összevonható más akciókkal, pl SP alapára 40EUR, ez 50% akcióba volt karácsonykor (20 EUR) és erre tettem egy 20%os kupont, igy 16EUR-ért vettem az SP-t az uplay shopban.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
uPlay pontokat mennyire éri meg elszórni pl fegyver skinre?
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
válasz micafighter #30491 üzenetére
(#30492) Anonymus23: oke, bar a roviditesek meg nem ugranak be egybol a valaszokat koszonom.
(#30526) micafighter: rossz, nagyon rossz. alapbol ritkan talal 30 alatt partnert es az meg ritkabb aki tudja is, hogy mit kell csinalni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz ScomComputer #30521 üzenetére
PVE területen van egy kék ötszög küldetés az oldja fel.
Összefoglalóban a megtalálod.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
yozsee11
aktív tag
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz ScomComputer #30521 üzenetére
Lv30 után lesz egy küldetés amivel feloldható. Azért nem látod mert még csak Lv13-as vagy.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz micafighter #30481 üzenetére
Ugyan az a mission, megint 3 ökör. Nem lehet kirakni őket, elég bosszantó, nekem kellett kilépnem a saját lobbymból, mert már agyf@szt kaptam.[kép]
-
micafighter
nagyúr
-
xyvalaki
aktív tag
Tegnap, bennünket kb. 3 másodperc alatt levert egy, azaz egy ember. Pedig négyen voltunk, ebből hárman 256-os egy 240-es. Kicsit fura volt hogy egy lövés egy ember és semmit nem tudtunk tenni.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
qukesz
senior tag
Érdekes eseménynek lehettem ma tanúja. 4 tagú magyar csapattal DZ-be indultunk a supply cuccokért.
Megöltük a mobokat, kinyitottuk a ládát, erre észrevettük hogy az egyikünk már a földön.
Egy másik 4 tagú magyar csapat kezdett el apritani minket.
De eközben tőlük is elhullott egy.
Aztán meglátták hogy magyarok vagyunk mi is és nem győztek elnézést kérni.Egy igencsak befolyásos emberrel voltam egy csapatban. Nagyon barátságos társaság gyűlt össze.
8 magyar egy ilyen kis helyen.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
micafighter
nagyúr
válasz torma1981 #30511 üzenetére
Mindegy mikor veszed és mikor aktiválod, a tartalma ugyanaz lesz Aki season passal együtt rendelte elő a játékot, késöbb ugyanúgy megkapott minden tartalmat, mint aki később vette a season passt. Sokunknak megvan már a season pass, és a következő kiegészítő ( Last stand) jövő év elején jön, meg fogjuk kapni automatikusan amikor megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Ez a Seasson Pass hogy működik? Ha később váltom be amiben netán benne lesznek újabb DLC akkor azokat is le lehet tölteni? Vagy csak amikor vettem azokra érvényes?
-
micafighter
nagyúr
válasz ScomComputer #30506 üzenetére
Ugyan így jártam pár hete, próbáltam megvenni és nem sikerült, utána számoltam és 7 forinttal csúsztam le róla, ugyan ennyi volt az ára Játszottam egész este az ubi 20%-os kuponért de persze nem bírtam összeszedni annyi pontot Másnap mikor tettem pénzt a számlámra már lejárt az akció De most szerencsére kapott megint akciót, meglett a 20%-os kupon is ugy hogy be tudtam húzni 16€ért
[ Szerkesztve ]
-
PETEE78
senior tag
-
S1M0N
senior tag
válasz ScomComputer #30506 üzenetére
Szerintem kevés a pénz.
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok...tudom nem tartozik szorosan a játékhoz de.....
Meg akarom venni az SP-t, de valamiért mindig visszadob mikor a fizetésre kerül a sor...6200Ft van a kártyán ez lenne kevés...köszi...(#30507) S1M0N:
Köszi...a valutaváltóval számoltam és ugye tartalmazza az áfá-t is..mennyinek kellene lenni szerinted?[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Anonymus23 #30500 üzenetére
Ilyesmire gondoltam, ty
-
belaazallat
addikt
válasz micafighter #30498 üzenetére
Szia!
Ezek ikonjait meg tudnád mutatni? "recovery link és a feltámasztós support"
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Egy korszak vége
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest