Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
válasz Anonymus23 #30295 üzenetére
Az volt a baj hogy még a Kimentési pontra se értem oda át utcán voltam még, szerintem az állványról szedtek le, esélyem se volt egyszer csak össze estem.
OnePlus 8T
-
Akra_hu
tag
Hali.
Valaki magyarázza már el nekem pontos működését a visszarúgás, pontos talentnak.
Pontosság célkereszt széthúzását csillapítja, visszarúgás pedig szórás irányának sebességét csökkenti. Én legalábbis így vettem észre. De, hogy melyik a hasznosabb... -
vaakuum
addikt
A gyereknek fenntartom az egyik player slotot a négyből, az az ő karaktere, amit fejleszt, viszont ehhez félreraktam neki egy csomó cuccot, hogy minden szinten legyen neki jó felszerelése, lévén azért még van mit fejlődnie, kevésbé rutinos...Így ha farmolok set itemeket, meg egyéb gold felszerelést, már nem nagyon tudom hova tenni (én meg nehezn tudom eldönteni, mi kell, mi nem, ezért farmolok sokat, aztán összehasonlítgatom őket, és a rosszakat eladom. De ehhez rengeteg hely kell.
Kérdésem, hogy ha mondjuk survival meccseket tolok, és kapom érte a lezárt ládákat, azokat korlátlan mennyiségben lehet tárolni? Majd kinyitnám őket, ha a gyerek is eléri a lvl30-at, és a cuccok egy részét oda tudom adni neki.
Vagy a lezárt ládákból sem fogok tudni egy idő után gyűjteni, ha nem nyitogatom őket?[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
HdRew
őstag
Van itt valaki, aki PS4-en játszik a játékkal? Tudom, hogy ez nem az a topik, van fórum a konzol játékok topikban, de az kicsit kihalt.
Gondolkozom a játék megvásárlásán, nagyon jónak tűnik, néztem viszonylagos végigjátszásokat is, Janival és Pistivel. (TheVr)
Az elején letettem a vételéről, mert azt írták nem olyan jó játék, de most akciós ( ), és állítólag az új DLC-kkel szuper lett.
Várom, hogy meggyőzzetek.
-
Anonymus23
veterán
válasz ZsyfKo #30290 üzenetére
Ha vannak hullák a kimentésen, akkor mindig óvatosan, és pulse.
Tegnap yozseeval, kimentés előtt elmentünk a DZ3-hoz, volt ott 2 hulla. Többnyire nincs már hunter ha több idő múlva megyünk, de itt hirtelen megjelent a 2 hunter.
Nem is lett volna gond, de mindkettőnket kivágott a játék.
Az egyik hunter már megvolt de a másik még nem.
Vagy 5-jére sikerült visszajönni (egyszerre), de mivel én fedezékben voltam, így életben maradtam és fel tudtam szedni yozseet, utána már könnyű volt.;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Pár napja kezdtem újra a játékot. A két betaban sokat játszottam (már amennyire a korlátozott idő engedte). Aztán a dolog valahogy abbamaradt a teljes verziónál.
Most vagyok lvl 12, ha valakinek lenne kedve többen tolni vegyen fel nyugodtan. vzarmo néven vagyok steamen és uplayen egyaránt. Megvan season pass és a dark zone is nagy kedvencem volt anno szóval bármelyik játékmód jöhet. -
duvi
nagyúr
válasz DokiBaxxi #30288 üzenetére
Hogy miért lett ennyire lebutítva, azt induláskor kitárgyaltuk és nincs értelme felmelegíteni ezt a témát. Ha eltekintünk az összehasonlítástól, akkor még így is nagyon szép és jó játékot kaptunk, ami bőven megérte/megéri az árát. Reméljük, hogy lesz következő rész és addigra a meghatározó tényezők is fejlődnek...
-
ZsyfKo
senior tag
Ez az esti Survival fantasztikus volt... Tök jól fel geareltem magam, volt 15 division techem tudtam craftolni rendesen, a virushoz vezető utat már ki takarították úgyhogy könnyű dolgom volt, 5 ügynök maradt még, nekem meg 10 percem maradt kimentésre 1 gyógyszer és 2 kapszula, mondom akkor irány a parkoló, hátuloról mentem az állvány felöl erre még oda se érek instant halál és megjelent 3 hunter a fejem fölött... mit ne mondjak kicsit se .... szét az ideg, sok idő a semmiért...
OnePlus 8T
-
DokiBaxxi
őstag
Hát nem kicsit vettek vissza. Főleg a fényeken, effekteken, apró részecskéken (pl. hó, füst) látszik, hogy volt butítás, de még így is az egyik legszebb játék. Amit végtelenül sajnálok az az, hogy "elcasualosították". A videóból látszik, hogy eredetileg egy lassabb játékmenetű játéknak készült (készülhetett) és a túlélésen nagyobb volt a hangsúly (kevesebb ammo, étel, ital, mindent scannelt a rendszer a videóban, szerintem a story is jóval nagyobb hangsúlyt kellett volna, hogy kapjon).
Nagyon kár, hogy egy ilyen "stat-buzi" játék lett belőle A map redukálásáról meg ne is beszéljünk...
Ami viszont pozitív, hogy a videóban egy-két UI rész elég csúnya volt szvsz. örülök, hogy azon csiszoltak.[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
arnikusz
veterán
válasz ZsyfKo #30277 üzenetére
Nem voltál vele egyedül 3 próba után inkább mentem segíteni karaktert húzni.
Urban MDR csak bóhockodni való estére bekerült a ládába a többihez.
Csináltam a 4.-re egy ilyet 4Alpha 2 Nomád, még lehetne javítani rajta, de inkább játszom.
34.5% CHC, 102% CHD, 54.4% páncél, 48.5% páncél sérülés.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
RazoR
veterán
válasz Snip3r_HUN #30285 üzenetére
Hát igen, de így sem csúnya, sőt! Talán majd a 2...
-
Gtaati
őstag
válasz Snip3r_HUN #30280 üzenetére
Koszonom! Ajjaj... csak bosszanto h pont egy hosszu.kuldetes vegen es kezdhetem teljesen elorol... dehat ez van
-
Dancs Ákos
csendes tag
válasz GrouNDSkulL #30281 üzenetére
Szintén zenész......
-
Gtaati
őstag
Hello!
Valak talalkozott mar a delta c-0-1243 hibaval? Mi okozhatja? Ma tobbszor kuldetes kozben ezzel a hibaval leallt a jatek...
Koszonom!!
-
duvi
nagyúr
válasz DokiBaxxi #30276 üzenetére
Főleg, hogy van még benne tartalék, mivel megjelenésre kicsit visszavettek az eredeti látványból.
-
ZsyfKo
senior tag
Fhú de nem ment most a Survival, 2 kört mentem aztán abba is hagytam, a játékosok fele az első 10 perben elhullott, aztán csak szét szedtek engem is a mobok, ez nem az én napom Survivalra.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
DokiBaxxi
őstag
válasz VincentVG #30275 üzenetére
Annyit tudok a Snowdropról, hogy elvileg a Division-hez írták. Hogy miért nem használják más játékokhoz, az számomra rejtély, mert szvsz. egy igen jó engine-ről beszélünk (mondjuk technikailag nem ismerem, de sokat elmond, hogy az első Snowdropos játék ilyen szép grafika mellett ilyen jól megy PC-n és megjelenéskor se voltak vele nagyon gondok.)
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
VincentVG
senior tag
SNOWDROP engine / Division kérdés:
ha jól tudom ez ubisoft /massive fejlesztés, két kérdés:
- ezt csak a UBI / svéd csapat használja? Division-hez fejlesztették?
- a watch dogs 2 miért ennyire gagyi? régebbi engine-el készült?
- ha jól tudom a TC/wildlands sem Snowdrop lesz..u.i. talán annyira nem off a kérdés.
Én egyébként mai napig meg vagyok elégedve a grafikájával, helyenként gyönyörű, szürkületben vannak gyenge pillanatai.. Frostbite után második legszebb engine nálam.. -
VincentVG
senior tag
Köszi Sniper, Duvi a választ.
Nekem nem mutatja a map, kerestem, rátúrtam neten és el is gyalogoltam oda és semmi..
(de valszeg a level 30 lesz a megoldás).
25-ös vagyok, pihentettem több mint fél évet a játékot, de most újra elővettem.
Fő storyból még van hátra 2 küldetés, azt úgy is le akartam nyomni a DLC-k előtt,
de ez azért elég béna h fórumozgatnom kell h egyértelmű legyen, mikortól játszható.Amúgy rámentem a kari/50%-os DLC-re, úgyhogy nem volt rossz vétel...
-
Anonymus23
veterán
Ér, csak nem feltétlenül sokat. Ha nagyon jó az M4-esed, akkor egy brutális jól jöhet hozzá, az Ádáz helyett.
De esik annyi cucc, hogy ha nem epic fegyver (pl M4 mostanság) akkor inkább farmolni kell tovább.(#30261) vegitossj7
Biztos azt nézegettem, hogy Q+E helyett mi van...
Konzolon nincs screencapture? Más konzolosk ugyanúgy linkeltek már be screent, az nem fényképező volt[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
duvi
nagyúr
-
FaTHI
őstag
Kaptam egy jó M4-et Halálos, Ádáz (nem aktiv sajna, és nem is lesz 3800elekrtonikával) tehát elpörgetném. Amit kérdezni akarok a harmadik talent ez az első lövés 25% égés ez ér valamit egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok,
Undergorund DLC csak 30 as szinttől játszható?
+ megvettem (mármint a DLC-t), nálam offline és kéri az egyik quarantén küldetést amit nem mutat a map..
mi a teendő? köszi előre is
-
LÁZ
addikt
válasz Dancorleone #30267 üzenetére
üdv, csak a ruhákat tudod változtatni, ha jól tudom, inventory, kinézet/appearance, ott tudod a ruhákat pakolászni, ha van esetleg vmi ajándék cuccod, azt pedig az ajándék vendornál tudod majd lekérni, bázisközpont, az emeleti lépcső után a sarokban.
a cuccok erősségi sorrendje, zöld-kék-lila-arany, és a zöld, ami a szettes cucc, már 2dbnál ad plusz bónuszt, de igazából a lényeg az, hogy az adott értékeidet melyik növeli jobban, dps/páncél/elektronika, de ezt úgy is mutatja az értékeinél, nagyon sarkítva , mint a wow , mindig találsz jobb cuccot/fegyvert, de az összefoglalót is érdemes átfutni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Dancorleone
csendes tag
Sziasztok! Még csak két napja játszom a játékkal, és bár nagyon tetszik, ezt a cucc fejlesztés dolgot nem nagyon értem. Igaz még csak 13 -as szinten vagyok, nem fogom, hogy az a jó, ha kék, zöld vagy rózsaszín (azt hiszem, színtévesztő vagyok rózsaszín/ lilában) vagy ha 13 as szintű a cucc, vany ha minél nagyobb a PAN szintje? Igyekeztem visszaolvasni a fórumban, de olyan kifejezéseket, és rövidítéseket használtok, hogy csak pislogok
Kérlek benneteket, hogy akit nem zavar, hogy csak 13. szinten vagyok és nem a legügyesebb, és szívesen játszana velem és esetleg el is magyarázná, hogy mi hogy van, az vegyen fel uplay -en! Sajnos az összes ismerősöm WOW - ozik.
HZsolesz74
Amúgy arra van mód, hogy ha mondjuk a figurád elkészítésekor feltettél valami idétlen festést, vagy hajzatot stb. azt később megváltoztasd? Én mindenhol kerestem de nem találtam. Furcsa lenne ha ehhez újra kéne kezdeni az egész játékot...
-
duvi
nagyúr
válasz Csoffadalom #30262 üzenetére
Téma összefoglalóban - ezt is - megtalálod, Vendors stuffs (hetente frissül).
-
planbmokus
senior tag
Ha valaki esetleg kóborolna kicsit, singlexspeed néven vegyen fel!
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
macy
addikt
válasz bikerlacee #30234 üzenetére
SP1, meg a frissítések legyenek fent a winhez. Havernál is hiányzott valamelyik és összefosta magát a demizson.
-
Csoffadalom
tag
Vendor lista linket kérhetnék?
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
vegitossj7
addikt
válasz Anonymus23 #30260 üzenetére
Konzolon főleg...
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vitya81
tag
Sziasztok!
Windows újratelepítésre adom a fejem. Csak annyi kérdésem lenne, hogy van-e a gépen (C:\) lokális mentése a játéknak, vagy nyugodtan formázzam a meghajtót, a játék telepítése után a 'mentések' Ubisoft szerverről töltődnek vissza?
Üdv! Viktor
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz akoska07 #30248 üzenetére
DZ1 középső bejáratnál van egy jó irányzék,és DZ5-ben a vendornál van egy hangtompító amit megéri megvenni.
(#30252) demmer123: Teljesen mindegy melyik szettben vagy,napi szinten kapok alpha cuccokat,ha alpha karival megyek be ha predatorral vagy a firecrest-el.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
robertvadasz
csendes tag
válasz Gtaati #30247 üzenetére
Még egy olyat kipróbálhatsz, hogy az Xbox alkalmazást eltávolítod. https://answers.microsoft.com/hu-hu/windows/forum/apps_windows_10-win_people/alkalmaz%C3%A1sok-t%C3%B6rl%C3%A9se/62fe8abb-6690-4026-bdbf-90344a4b50e9 (A harmadik; elméletileg visszaállítani az Áruházban lehet majd, de ha nem, írj egy privátot, megoldjuk) + steam-en, uplay-en is kapcsold ki a layer-eket, amint azt előttem írták.
Azért remélem megoldódik a problémád, addig is kellemes ünnepeket! (Nem lehet, hogy a Neted miatt laggol? Nekem a relytekhelyek-en szokot. [bár én xbox-on tolom]) Amúgy a játék is bugos, szóval... -
VTom
veterán
válasz micafighter #30251 üzenetére
Tudom, de én személyesen neki címeztem
(#30252) demmer123 DZ06 vendornál lehet venni egyet, ha a szett miatt kell, de elég szar.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Anonymus23
veterán
válasz demmer123 #30252 üzenetére
Ma HVT esett több is. De 99,999% nincs rajta +páncél és elektronikás. 1 db-t kaptam ma Cikasztól , amin végre van normális páncél de TF vagy Stamina pörgetni kell, plusz lőszer az már ugyancsak nincs.
Ő sentryben volt.
Én voltam mindenben (AB, Sentry, FC) nekem is esett több is, de mind rossz, én sokkal inkább azt mondanám, hogy vagy a Karácsony miatt, vagy a sok új játékos miatt állítottak valamit a loot %-on, mert előtte hetekig semmi. Ha a patch első pár napban nem farmoltál, akkor idáig bukta volt.;) - The Power of the Light Side
-
demmer123
őstag
Ti honnan szereztetek Alpha Hátizsákot?
Csak 1 Alpha Hátizsák kellene sehol nem dobja.Naponta veszem 200 főnixért a ládákat kb már 100-at vettem de 1 alpha nem esett belőle.
3 napja Sárkányfészek küldetést végig megcsinálom hogy hátha esik 1 alpha hátizsák,mivel ott fixen esik 1 hátizsák.Reméltem hogy esni fog de 50 küldetésből 1 esett de hulladék volt.
Olvastam külföldi oldalakat is.Ott azt ajánlják másoknak hogy ne alpha cuccokba farmoljanak mert nem fog esni alpha cuccok csak nagyon kis %-al.Pl ha Full Csapásmérőbe mész farmolni nagyobb eséllyel fog alpha cuccok esni.Ti erről hallottatok már valamit?
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Üdv!
Van vmi értelmes amit érdemes megvenni a heti bolt frissítés után ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Gtaati
őstag
válasz robertvadasz #30227 üzenetére
Hello!
Megneztem, de ez sem nyert, mivel alapbol ki volt kapcsolva a teljesitmeny hatekonysag. Szerintem R9 390 ennyit tud bizonyos palyareszeken... Az az erdekes h egyedul megyek csak a kornyezet vesz korbe, meg a furcsa h monitorozas szerint ahol 60-rol leesik 5x-4x fps-re ott 100%-on megy a vga ami normalis is, de megis darabosnak tunik a jatek es egybol eszreveszi a szemem, pedig 30fps korul kellene nem folyamatosnak lennie a kepnek....
Tapasztalataim szerint kozepes beallitassal mar nincs jelen ez a jelenseg de magas es ultranal igen es mindig ugyanazon a helyeken palyareszeken jon elo , csak vicces h akkor milyen gepet kell ala tenni?Azert koszonom az otletet es a segitseget!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Árnyék beállítások azonos beállítások mellett sokkal jobban futnak, ahogy elnéztem, de még ellenőrzés alatt.
Rendben, köszi! Haver valszeg jön hamarosan, aztán az elejéről megcsinálunk pár küldetést.
Kicsit másképp fut a játék mint konzolon.. A 60FPS + elég sokat számít.
Megnéztem, NVIDIA HFTS árnyékokkal, azonos helyen, DX12-ben 80 FPS, DX11-ben ~50.. Minden más grafikai beállítás azonos.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, 4.3.0. CPU usage miatt szoktam monitorozni, plusz az FPS miatt. De akkor ez itt kiesik. Ezen kívül a vga-hoz TDP limit kitolásához.
Kilépés után első start crash volt, 2. start már jó volt. Azóta működik.
Amit láttam DX12 teljesímény miatt, biztosan marad a DX12, mert sokkal jobban fut a játék.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ZsyfKo #30236 üzenetére
Csak kíváncsi voltam külsős véleményre. Plusz az. hogy esetleg itt van-e közöttünk olyan, aki játszik mindkét platformon.
Nem szippantott be annyira a játék, viszont mivel nem nagyon volt kivel játszani a barátok közül, ezért vettem meg inkább konzolra.
Véleményem szubjektív...
-
pottyoske197
tag
Bekes karacsony unnepeket minden Division Agentnek
harcok felfuggesztve,csalad az elso
de jut is marad isgyujtsuk az erot jovo evkezdesre hatha megtisztul a DZ
pottyoske
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van közöttünk olyan, aki játszik PC-n, és konzolon is egyaránt?
Alapból néha XO-n játszom, viszont most cimborák megvennék pc-re a gémet, és tudnánk együtt játszani. Mivel nincs crossplatform, elgondolkoztam, hogy beszállnék, csak a kérdés, hogy úgymond "megérné-e" megvenni PC-re is ezért?
~5k a játék, nem annyira vészes, csak elgondolkoztam...
Véleményem szubjektív...
-
macy
addikt
válasz bikerlacee #30231 üzenetére
Ennyi infó édeskevés lesz a segítséghez. Milyen géped van, milyen oprendszer fut rajta?
-
bikerlacee
csendes tag
Sziasztok! elnézést a "rookie" kérdésért, de megvettem én is a játékot; csak minden indítás után összeomlik; mit tegyek?
-
aktív tag
PvE-re szerintem remekül használható. Én is ezzel szórakozom már lassan 2 hete, viszont SMG-ből szerintem olyat használj ami amin van destructive és brutal meg mondjuk predatory. Savage kesztyű, reckless mellény (vagy Barret ha mázlid volt) vagy specialized backpack (mivel csak 3k körül van az electronics-om) közül ajánlott kettőt választani mellé. Arra ügyelj, hogy amire csak tudsz elite damage-et pörgess, hogy maximalizálni tudd a dps-ed.
-
Gtaati
őstag
válasz robertvadasz #30227 üzenetére
Hello!
Nagyon szepen koszonom Neked! En is keresgettem de nem sok mindent talaltam. Ha otthon leszek megnezem amiket kuldtel es kiprobalom!!
Koszonom szepen!
-
Matej
tag
Sziasztok!
Boldog karácsonyt kívánok minden játékostárnak.
Lenne egy kérdésem.
Mit gondoltok, egy D3-fnc set elevtronicc-al megtámogatva mennyire használható?
Firearms 4952 Toughness: 5560 Electronics: 3943
SMG talentek akövetkezőek.
- Dominant
- Commanding
- DeterminedKöszi a válaszokat.
Sziasztok
MaTeJ
-
robertvadasz
csendes tag
válasz Gtaati #30203 üzenetére
Szia! Rákerestem angolul a google-ben és ezt találtam: valószínűleg a videókártya a ludas, mert mások is panaszkodtak erre...az egyik megoldás a Power Efficiency kikapcsolása:
https://www.youtube.com/watch?v=yr7OBbm_kcc
https://www.sapphireforum.com/showthread.php?35828-r9-r390-Nitro-8GB-DDR5-Big-FPS-Drops-in-Games(Diablo3-The-Devision)
A másik érdekesség, hogy ellenőrizd le, hogy a játék nem a processzor beépített videókártyájáról futt-e? (De nem hiszem...)
+ Driver frissítés, uninstall, reinstall ha más nem segít...
Üdv.
Ui.: Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
Anonymus23
veterán
válasz DeadEcho_ #30222 üzenetére
Ugyanez van nekem is, de nálam kizárólag az UG gyűjtőponton, meg amikor elindul az UG küldetés.
Nem vram hiba, hanem Division
Nekem is full képernyőn van, ezt az ablakos módot ki fogom próbálni.Ja és gép restart után is csinálja, nem az a gond.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
TTomax
félisten
Érdekes, nekem szépen megy az MSI Aftereburner a játék alatt RTSS 6.5.1,GFE sem fagyaszt semmit a full screenel sincs gondom, mindez azért mert nem erőltetem a v-syncet a játékban. Tipikus jele a v-sync problémának hogy ablakos teljes képernyőben megjavul (mert hogy akkor a Windows kezeli és nem a játék a vsyncet)...én speciel fps limitet használok RTSSböl,és g-syncet.Olyan simán megy mint a vaj. Aki 60Hz-es monitoron játszik, az inkább kapcsolja ki a v-syncet a játékban meg az fps limitet (az is bugos) és nV control panelból engedélyezze/kényszerítse, el fog múlni igy minden probléma és az overlayek is maradhatnak.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
válasz DeadEcho_ #30222 üzenetére
Nalam is csinalta, tedd at teljes kepernyorol -> ablakos teljes kepernyore, 1080, nincs huzva, es persze csak The Division alatt csinalja, az is mind1 hogy DX11 v DX12, ami meg leoli a gepet az a GF Experience, az a masik NV pestis, torold le, mert teljesen allora fagyaszthatja a gepet.
-
RazoR
veterán
válasz attyspocak #30219 üzenetére
Morfondőr nem is neked válaszolt!
Nem hallottam még ilyen hibáról, csak a Division közben jelentkezik? -
DeadEcho_
csendes tag
Hello!
Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet EZ?
A gép: i5 6600 16GB ddr4 ram, vga 1060 6gb.
A legfrissebb driver van telepítve, a játékban a dx12 engedélyezve. Eddig még nem volt ilyen.
Steam: zs0lt1 - Blizz id: deadecho69#2422 - Discord: deadecho_
-
attyspocak
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mi okozza, és mivel lehet kiküszöbölni az egér irányítás elvesztését. Értem ez alatt, hogy lépten nyomon az ég felé fordul a nézőpontom. Tegnap egy két alkalommal már volt ilyen ,de nem törődtem vele. Most viszont dél után amikor beléptem kezdte azzal, hogy beestem a térkép alá. Majd miután eszközkezelőből kikapcsoltam a gamet és beléptem ismét, elkezdte ezt az irányítás bugot produkálni folyamatosan.
-
morfondőr
őstag
válasz Gtaati #30214 üzenetére
Ha fps drop van, azt észre lehet venni, még akkor is ha 50-re esik csak vissza. Próbáld meg fixálni az fps-t pl. 50-re, és nézd meg, hogy folyamatos-e! Ha mindenképp 60 fps-t akarsz, akkor be kell valamit áldozni, bár annak a karinak elvileg bírnia kéne, de ezt csak tippelem!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Gtaati
őstag
-
Snip3r_HUN
addikt
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #30209 üzenetére
Mármint a gaming evolvedben is van overlay de hiába kapcsolom ki, divosionhoz az egész programot leállitom.
-
micafighter
nagyúr
-
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki! Eloszor is boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!!
Olyan kerdessel, problemaval fordulok hozzatok, hogy mar tobbszor eszrevettem es zavar az, hogy a jatekban neha leesik 60fps-rol 48-50fps kornyekere ami csak az fps szamot tekintve nem szornyu szam, de ennek elenere megis zavaroan darabos a jatek... Monitoroztam a vga-t ami egy R9 390 1100/1600Mhz, cpu I7 6700 4Ghz-n vagy 4,5Ghz-n igazabol mindegy... Van hogy vsync mellett is 100%-on megy a vga de nem jellemzo... A jatek egy M.2-es Samsung sm951-rol fut es 16giga 3000mhz-s ram van a gepben. Korabban itt irta valaki h erdemes kikapcsolni a lapozofile-t ezt is megprobaltam de nem hozott valtozast. Probaltam ki-be-auto modban vsyn-t az sem hozott eredmenyt. Probaltam a grafikat(DX12) ultra-rol magasra visszavenni de ez sem hozott valtozast... Nem lenne eleg ez a gep a jateknak magas beallitasok mellett sem? Driverekbol biosbol mindenbol a legujabb legfrissebb van fent.
Ha valakinek esetleg van otlete vagy tanacsa azt szivesen fogadnam, vagy ha valaki R9 390-t hasznal es megtudna osztani azt a beallitasat amivel stabilan 60fps-el megy a jatek megkoszonnem!
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- CPU léghűtés kibeszélő
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black APPLE.HU számla! 2026 január 10-ig Apple garancia! Akku 88%!
- Eladó bontatlan új állapotban lévő Deagostini és Hachette előfizetői ajándékok
- Kutya és macska kozmetikai nyíró és olló szett
- Gigabyte AORUS 31.5" 2K Super Speed (SS) monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium karcmentes, makulátlan, garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest