Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancorleone
csendes tag
válasz akoska07 #50380 üzenetére
Na pont ezért nem haladok én sem 😁
Ha gépközelben leszek átküldöm priviben a google driveos linket a Tactivision nyelvi filehoz. Sima excell tábla. Vagy adjam itt közzé, hogy aki ráér pötyögje?
Falconon rendszeresen járok úgy, hogy odaállok kikapcsolni az ágyút, de nem megy senki bombát rakni.
Na jó majd én, akkor meg jönnek utánam mint a napos csibék.
Persze nem szólhatok mert ügyesebben lőnek mint én (meg felébred a család) de hogy sokan nem gondolkoznak az tuti. Nem mint ha én nem hibáznék, csak néha besokallok az ilyenektől. -
Dancorleone
csendes tag
válasz TheCloWn25 #50373 üzenetére
Tudtam, hogy nem lehetek ennyire szerencsétlen 😀.
Jól van. Rámegyek a bossokra.Elkezdtem fordítani a Tactivison - t. Esetleg van valaki aki szintén nekiugrott? Összeadhatnánk az erőinket mert lassan haladok.
-
Dancorleone
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nem vagyok a legügyesebb játékos, ennek több oka is van. Nem hardcore gamer gépem van, csak egy 1Gb os HD7700 ketyeg a vasban, pici monitorral, kényelmetlen helyen eldugva a gép, mivel home media serverként használjuk. Kábelen streamelem a nappaliba nagy tv re, és (most jön majd a fujjogás :-) ) controllerrel játszom, mert kényelmes. Éjjel szoktam tolni, mikor az összes gyermekem és már az anyjuk is elalszik. Persze mikrofon nélkül. Pvp re ritkán megyek, mert még nem sikerült normális szettet összehoznom, illetve controllerrel nehéz osztani a fejeseket. Párszor megpróbáltam a DZ ben felvenni a kesztyűt ha belémálltak, de többször is sebezhetetlennek éreztem az ellenfeleket, vagy éppen egy-két lövéssel leszedtek. Így esélyem sincs kifarmolni gearsetteket, így esélyem sincs szembeszállni velük és a kör be is zárult. 93 as mólóra szoktam menni, de ott állandóan olyanokkal hoz össze a sors, akik megölik az utolsó ellenséget mielőtt összeszednénk az SDH kat, vagy kirohannak a mobok közé meghalni. Jelenleg egy taktikus cllassified szettem van ami egész jó, illetve egy ragadozó, amihez az Istennek nem dobja a hátizsákot. És hogy a segítségkérésre térjek: mit javasoltok, hogyan tudom a legnagyobb eséllyel kifarmolni a ragadozó zsákot? Volt olyan este, hogy vásároltam 5 GE ládát és egy kivételével ami pisztolytáska volt, mind maszkot adott. Csak ennyire peches vagyok, vagy van ilyen szabály, hogy csak egyfélét dob? Van valaki aki DZ n kívül farmol és jönne velem? Mert ezeket a random srácokat hiába healelem, eszetlenül kirohangálnak a zöldből, a végén meg utolsónak húzom a belem az aszfalton. (4 2 9)
Illetve mit javasolnátok, hogyan tudnám a legtöbbet kihozni a testlövésekből? Ezt a lila kieg és szürke fegyver dolgot nem is értem. Miért jó ezeket használni? Bocs ha hosszú lett! -
Dancorleone
csendes tag
Sziasztok! Még csak két napja játszom a játékkal, és bár nagyon tetszik, ezt a cucc fejlesztés dolgot nem nagyon értem. Igaz még csak 13 -as szinten vagyok, nem fogom, hogy az a jó, ha kék, zöld vagy rózsaszín (azt hiszem, színtévesztő vagyok rózsaszín/ lilában) vagy ha 13 as szintű a cucc, vany ha minél nagyobb a PAN szintje? Igyekeztem visszaolvasni a fórumban, de olyan kifejezéseket, és rövidítéseket használtok, hogy csak pislogok
Kérlek benneteket, hogy akit nem zavar, hogy csak 13. szinten vagyok és nem a legügyesebb, és szívesen játszana velem és esetleg el is magyarázná, hogy mi hogy van, az vegyen fel uplay -en! Sajnos az összes ismerősöm WOW - ozik.
HZsolesz74
Amúgy arra van mód, hogy ha mondjuk a figurád elkészítésekor feltettél valami idétlen festést, vagy hajzatot stb. azt később megváltoztasd? Én mindenhol kerestem de nem találtam. Furcsa lenne ha ehhez újra kéne kezdeni az egész játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OpenMediaVault
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest