Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Most beszéltem egy Suzuku alkatrészbolttal, mert venni szeretnék 4 darab TPMS szenzort a leendő nyári szetthez.
Az eladó kérdése az volt, hogy járt-e márkaszervizben 2020 után az autó. Járt, még múlt évben. Azt mondja, hogy a Suzuki a kötelező szervizek alatt szépen felfrissíti a szoftvert (2014-es Scrossról beszélünk) és onnantól ugrott az a dolog, hogy kerékcserekor felismeri automatikusan a másik kerékben lévő szenzorokat az autó. Azt mondja, hogy a frissítéssel még a gyári szenzorokat sem ismeri fel automatikusan, feltanítás nélkül ha csak simán otthon cserélsz kereket.Igaz ez?
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Tapasztalat?
Új frissítéseket kapott az Android Auto [link]Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Mint érdekesség: Elmentem a szerelőmhöz az ignis miatt és megnézte a crosst. Alá is mászott Talált két dolgot a motortérben ami "laza". Mindenkinek az és nem lehet meghúzni. Mi lehet ez a két dolog?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Janusz001
őstag
Amúgy a kereskedő átadhat gyártásra vonatkozó információt a vevőnek? Két hete már minőség ellenőrzik a legyártott autót, semmi infó, kereskedő nem tud semmit azóta, érdeklődnék a Suzuki ügyfél-szolgálatnál, remélem nem adták el másnak, aztán mismásolnak össze -vissza.
-
Cunaja
addikt
válasz dethroner #59192 üzenetére
Nem lehet véletlen, persze. Nem is véletlenül szoktak csalni, hanem előre megfontoltan.
Mindig van egy ember, akinél kiderülnek a dolgok.
.Szaki.:
Természetesen, januárban. Ha visszaolvasol, minden tételesen ott szerepel.
mefistofeles: Jelen pillanatban nem sokat. Amúgy már az ára sem érdekel, csak legyen autó. A többit majd utána.
Mondtam a Suzunak is, hogy kifizetem természetesen az emelt árat, csak érkezzen meg augusztusban, legkésőbb szeptemberben.
Ha átvettem és kifizettem és látom az összeget, utána jön a többi intézkedés. Persze lehet velem egyezkedni, de nen az autó színében. Mondjuk egy téli gumi garnitúra ajándékba. .
Ez csak egy ötlet volt. Láttunk már hasonló gesztust.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dethroner
veterán
válasz Cunaja #59188 üzenetére
Tudod, vannak szerencsés emberek, akiket a rossz döntésektől az élet meg akar óvni, és küldi a jeleket. Te még nem gondolkodtál el azon, hogy ennyi szopás nem lehet véletlen?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #59187 üzenetére
Nem a vevőhöz ragaszkodnék én sem, hanem a jó hírnévhez.
Nem tudom a teszt autó törvényt. Elvileg kedvezménnyel jutottak hozzá és 6000km vagy
6-hónap. Ha ezelőtt eladják, bukják a kedvezményt. Ez magán embernél így van a MySuzuki kedvezménynél. Azt nem tudom, hogy a szalonra ez vonatkozik-e? Viszont elvileg az biztos, hogy az is feltétele, hogy legyen egy bármilyen 2021-es Swift, amire a matricázást feltehetik.
Na mindegy végül is. Már nem fogom őket keresni, várom mi történik.
Most amúgy találtam fekete 2022/05-havi GLX-et, de már az új áron van, illetve nagyon fekete.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
mefistofeles
addikt
válasz Cunaja #59186 üzenetére
Azt nem értem, hogy mi miatt nem adhatják neked most a tesztautót? Sokszor olvasni, hogy párszáz kilométert futott tesztautókat is eladásra kínálnak.
Egyébként meg ott sántíta az üzleti logikád, hogy nem arról van szó, hogy rajtuk rohad a sok autó, hanem pont fordítva, Feliratkoznak emberek tök bizonytalan beérkezésű autókra is. miért kaparnának? Ha felbukkan egy swift azt tizen is vinnék. Nem kell vevőhöz ragaszkodniuk.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #59185 üzenetére
Meglesz!
Ha a saját cégemből indulok ki, akkor a jó hír elvesztésének a veszélye miatt, már jövő hónapban szereznék egy ilyen autót a föld alól is. Csak nem az Indiai piacról.
Amit felkináltak, az a német piacról lett volna.
Most a cégemnél, a legerősebb prioritást élvezné az ügy. Csak induljunk ki a kolléga hozzászólásából a Suzuki toipikban.
Ha van egy józaneszű üzletember, akkor most ezt fogják csinálni. Még abban is benne lennék, ha most azonnal oda adnák a teszt autót 860km-el. Később nem. A kishölgy 3-hét szabin van és az autó ott áll.
Kérdés, hogy mit tegyek? Ha megkeresném őket ezzel az ajánlattal, akkor megint lemondják az új autót és mi van ha nem adják át a teszt autót a 6-hónap vagy 6000km-re hivatkozva.
Most még jó biznisz lenne a tesztautó. Addig is a szekrénnyel megyek bevásárolni és nyaralni.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz dethroner #59183 üzenetére
Tudom.
Lehet félreérthetően írtam. A várólista sorban én vagyok az első. Így már szerintem nem félrevezető. Természetesen más is rendel gondolom ilyen színű GLX-et.
Te vagy pont rá a péda. Amúgy a 13ker-ben is van egy ásványszürke GLX.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dethroner
veterán
válasz szabonagyur #59181 üzenetére
Csak azérz furcsállanám, mert ásványszűrke glx van a nevemen
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
félisten
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #59178 üzenetére
Most vesztem össze a Suzuki ügyfélszolgálattal.
Közöltem velük, hogy Japánba írok levelet. Már elegem van.
Azt mondták, hogy Japánból a kereskedőhöz irányítanának vissza.
Jeleztem feléjük, hogy a hatóság, úgyis ki fog deríteni mindent, hogy mikor lett megrendelve és mikor lett legyártva.
Na mindegy, már nem akarom a fórumot tovább fárasztani a gondommal. .
Mindenkinek a biztatást!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
mefistofeles
addikt
válasz Cunaja #59177 üzenetére
Ez már nagyon off, de tetszik, hogy nem hagyod magad! Én is ilyen vagyok!
Sajnos kis hazánkban rengeteg az önbizalomhiányos, akaratgyenge, hitetlen ember. ezért is szivathatnak meg olyan sokakat a szolgáltatók, kereskedők vagy éppen a munkáltatók![ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Cunaja
addikt
Az illető akit nem nevezel meg, nekem is próbált mér segíteni, csak sajnos a szín ott is eltért.
Itt köszönöm neki én is.
Ha azt mondta volna, hogy tud autót augusztusban, már repültem is volna hozzá.
mefistofeles: Képzeld, azt mondja a kereskedő, hogy az egész országban én vagyok az első aki ilyen autót szeretne.
Amikor ezt kimondta, még jobban megvilágosodott, hogy nekem ilyen kell.
Mi a fenét kell szenvedni.
Ha én melóban ilyen lennék, már nem kellene ott dolgozzak.
Természetesen a dolgozók nem hibáztak.
Igazi jó főnök. Amíg nem inditom el majd a kivizsgálást, addig mindenki nyugodtnak érzi magát.
A Suzukitól is van levelem, hogy most rendelték meg.
Innentől, nincs több kérdés az ügyben, csak a 380K.
Engedjék el és mindenki haladhat tovább a maga útján.
Ha augusztusban sem lesz autó, akkor.a legmagasabb szintre viszem az ügyet. Ha kell, perelek is. Ott viszont már az álmatlan éjszakáim is szerepelni fognak. Pszhiésen kicsinálnak.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz szabonagyur #59173 üzenetére
Ezzel csak két baj van.
-A jelek szerint nincs eléfhető autó.
-Cunaja nem nagyon akar engedni az igényeiből. (egy "normális" világban így is lenne rendjén)[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz simonjoe #59164 üzenetére
Ez szerintem nagyon kereskedés és értékesítő függő ... Nekem itt egy fórumtárs (nem nevezem meg hátha nem szeretné) segített kocsihoz jutni. A személyéről főleg, de a kereskedésről is csak pozítívat tudok mondani.
Folyamatos kommunikáció, kérések teljesítése, gyors ügyintézés, képek rögtön a kocsiról amint megérkezett minden ahogy kell úgy működött sőt.
Utólag is köszönök neki mindent -
Qtya123
őstag
válasz szabonagyur #59173 üzenetére
Én agyaltam, hogy vegyek újat, de látva, hogy mi a helyzet és mekkora a bizonytalanság, inkább a használt mellett döntöttem.
Hihetetlen, hogy leteszed a pénzt az új autóra és csak a vergődés megy. A normalizálódás meg még nagyon messze van.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz mefistofeles #59171 üzenetére
Akkor lesz esélyesen autója, ha keres egy kereskedőt az országban, ahol mondjuk 5/4 igény le van fedve az elérhető autóban és tud engedni az 5-ből.
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #59171 üzenetére
+1 Sajnos maximálisan ez a helyzet.
Nem, hogy idén, talán egy év múlva ilyenkor.
Anyóka is rágja a fejemet, de itt jól megfontolt döntést kell hozni, nem szabad elkapkodni.
A kereskedő is azt mondta, valamiből engedni kell, hogy legyen autó. Hát én abból engedek, hogy nem hagyom ott őket a francba.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
simonjoe
őstag
válasz mefistofeles #59165 üzenetére
Egészségedre!!!
Na, ugye!! Akkor vannak itt kérem csodás dolgok is, senki ne merjen panaszkodni!!
Joe
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #59165 üzenetére
Mert volt kék autó.
-
mefistofeles
addikt
válasz simonjoe #59164 üzenetére
Az alkohol bűnös mocsarába taszajtottál!!!
Lehet, hogy én ekkora mázlista vagyok?
2021 közepén, bementem a szalonba. kiválasztottuk az autót, és kb, egy hét múlva kihajtottam vele a kapun. Ebbe benne volt a hitelügyintézés, a régi autó felmérése, beszámítása, a forgalomba helyezés stb.[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz mefistofeles #59151 üzenetére
Én csak oldani szerettem volna a feszültséget, bocsánat!!!
Nekem sem maradt pozitív élmény az új autó rendelés. Pedig az utoljára 2006-ban volt, egy OFF márkával. 2005 novemberében előlegeztük le az autót, majd a következő év májusában vettük át. A kereskedő semmit sem tudott, ki kellett kerülni annyira nem volt képben. Magával az importőrrel tartottuk a kapcsolatot. Hamarabb tudtam, h mikor jött Magyarországra, hova tovább én már az alvázszám birtokában voltam, míg a kereskedő semmiről sem tudott. Én mondtam meg, h mikor érkezik hozzájuk. Amikor megérkezett, tudtam, h náluk van, de nem értettem, h miért nem értesítenek. Felhívtam, majd közölték, h a forgalomba helyezés előtt áll, és ha tudunk ismerünk valakit aki ebben előrébb viheti a dolgot akkor intézzük! Ez volt egy kereskedő 2006-ban. No, azt látom, h 16 év múltával ez nem sokat változott. Ja, és direkt vidéki kereskedőt választottunk, gondolván, h ott talán "normálisabbak" mint a fővárosban.[ Szerkesztve ]
Joe
-
Napfénysüti
nagyúr
Ó ilyen BMW szalonban is volt pedig az BMW nem Suzuki, nincs túl sok szalonjuk országszerte.
Més que un club!
-
dethroner
veterán
válasz Cunaja #59158 üzenetére
A legrosszabb ebben a színben, hogy nem látják a madarak. Simán neked repülnek, vagy csak az utolsó pillanatban veszik észre és a frászt hozzák rád. Szép szín amíg tiszta, de én már a pokolba kívánom. Inkább vettem volna az akkoriban nagyon trendi vöröset
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #59159 üzenetére
Valamit írnom kellett neki.
Tudom, hogy kényes, de van saját mosó, így akkor mosom amikor akarom.
Most az opelt mosom és a helyére képzelem a swiftet. Ki tudja meddig marad képzelet.
Lehet sokat ittam.
Most, hogy írtad a rózsaszín autót, elgondolkodtató. Meg is kérdezem a kereskedést, talán hamarabb jönne egy baba rózsaszín metál.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Cunaja #59158 üzenetére
A sötétet a madarak nem csinálják le??? vagy nem látszódik????,
Óriási tévedésben vagy! Az előző verdám fekete volt, na annál kényesebb szín nincs! Imádom a feketét, de megfogadtam, előbb lesz rózsaszín autóm mint mégegy feketefekete!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Cunaja
addikt
válasz dethroner #59157 üzenetére
Végre, mindig olyan autót akartam, amin legalább a kosz is látszódik, mert érzem, hogy van.
Most az Astra fehér, a madarak mindig tojnak rá. A sötétebb autókat, a madár nem csinálja le.
Vagy legalábbis nem látszódik úgy rajta.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz dethroner #59154 üzenetére
Előbb feladja a kereskedés mint én.
Nem én hívom őket, ők hívnak engem.
Augusztus az utolsó ajánlatom. Utána elfogy a türelmem.
szerk.
A név nem publikus. Van Google barát informálódni.
Amúgy a két szín majdnem egyforma. Azt írják nekem. Azt hiszik színtévesztő vagyok.
Ezüstszürke metál vs ásványszürke metál.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Cunaja #59152 üzenetére
Én csak megpróbáltam beleképzelni magam a helyedbe......
Az tuti, hogy ha én vagyok ott a szalonban, borulna asztal szék.
huh be is kellett dobnom egy gin-tonicot....[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Legalább vigyorogtam egy kicsit. Jó elvagytok!
Most leveleztem a szalon Suzuki vezetőjével és visszautasítottam a felkínált autót.
Természetesen ők mindent megtettek a megrendeléssel kapcsolatban.
Egyszer szeretnék új autót venni, de az sem megy simán.
Bemegyek a közértbe étolajért, de kenyeret veszek, mert olaj nincs.
szerk.
Ma megérkezett a mankókerék tartó, + gumi szőnyeg szett( gyári ) és a csomagtér szőnyeg. Már egy szekrény tele alkatrésszel, de autó sehol. Majd megyek egy kört a szekrénnyel a ház körül.
Csak nehogy túl adagolt az italt.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz simonjoe #59149 üzenetére
Szerinted minden szalon minden "kishölgye" a főnök macája?
Végülis mindegy, ez csak szimpla köcsögség a részükről.
de ha Cunaja, abban a hiszemben volt, hogy meg van rendelve az autója, mikor még nem is, az hát nálam csalás. Tudom, hogy nagyon várja a verdáját de ezekre rácsapnám az ajtót az biztos.....Esetleg ha komolyan gondolja és keménykedni akar akkor én a fogyasztóvédelmet ajánlanám. persze csak ha van a kezében valami papír a dolgoról....
[ Szerkesztve ]
-
Látom vannak drágák autóvásárlás körül is.
-
simonjoe
őstag
válasz mefistofeles #59148 üzenetére
...valószínű, h a tulaj nem az eszéért vette fel, ha meg ez fedi a valóságot, és a főnök a "kishölgyet", akkor nem hiszem, h célravezető a mószerolás.
Joe
-
mefistofeles
addikt
válasz Cunaja #59142 üzenetére
A "kishölgy" az egy ottani dolgozó? Mert ugye a verda nem az ő tulajdona. Nem biztos, hogy örülne a kereskedés tulaja ha közölnéd vele, hogy az alkalmazottja szarrá cibálja az egyik autót.
-
dethroner
veterán
-
Cunaja
addikt
válasz hemaka #59143 üzenetére
A kereskedés most nem számít. Kellő időben a megfelelő illetékes szerv megtudja a nevét majd.
KubanitoS Semmit nem szóltam, még csúnyán se néztem, de azért a villám belém csapott a kijelentéstől.
A másik, meg, hogy esélyt sem adtak arra, hogy sz áremelés elött megérkezzen az autó.
Nem nyugszom úgysem. Nem fogom ezt annyiban hagyni.
Most olyan infót kaptam, hogy a mi kis országunkban, most én vagyok az első, aki ilyen színű GLX-re várok.
Ma is felajánlottak más színű autót. Ez nem egy ruhadarab, aminek nem tetszik a színe, de megveszem mert nincs más. Másnap meg lecserélem, mert mégsem tetszik a színe és nem bírom hordani.
Kinéztem egy színt, nekem az kell.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
KubanitoS
veterán
válasz Cunaja #59142 üzenetére
És volt bármilyen oka arra, hogy ilyet mondjon neked? Csúnyán néztél rá, vagy volt valami ami miatt nem voltál szimpi neki? Mert azért elég durva a viselkedése és természetesen ez akkor sem elfogadható, ha nem vagy szimpi neki, de azért a semmire ha így viselkedett, akkor ott komoly bajok vannak.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Cunaja
addikt
válasz KubanitoS #59138 üzenetére
Bementem a kereskedésbe és a szemembe mondta a kishölgy, hogy most fogja igazán hajtani. Sőt, azt is megkérdezte, hogy széthajtsa? Innentől nem volt kérdés, hogy mi kell nekem.
Az új autóval meg az a gond, hogy azért nem érkezett, azért nem tudtunk róla semmit, mert meg sem volt rendelve. Előre tudták, hogy a teszt autót fogják majd rám erőltetni, azon a címen, hogy nincs autó. Ez a történet röviden.
Természetesen, a panaszt megtettem.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Qtya123
őstag
Még egy kérdés...
Aki télire acél felnit, nyárra a gyári alut használja, ugyanazzal a gyári csavarral teszi/teteti fel?Ilyen a gyári: [link]
A lemezfelnihez elvileg ha jól tudom kúpos illene: [link]De én általában a lemezfelniken is a gyári csavart látom.
Továbbá van olyan oldal/dokumentáció, ami az autó egységeit robbantott ábrán mutatja, és a csavarok meghúzási nyomatékát megadja?
Toyota esetén pl ilyen oldal a toyodiy.com
[ Szerkesztve ]
-
-
Ha már akku meg scross.
varta 33610 83E61. Ez 350A-es indítót tud. Ha erre így rákeresel akkor 400A alatti nincs boltban. Az a tippem, hogy ezt csak ide gyártja a Varta. Engem nem érdekel ha kibír 6 évet, csak látszik itt is a spórolás.Viszont láttam előrelépést is. A hátsó gátlók előtt a műanyag burkolaton két oldalt a csomagtartóban van egy-egy ablak. A 2016-os vitarában még nincs mögötte semmi a kaszni és a műanyag között. Itt már van.
[ Szerkesztve ]
-
-
bigdigit
addikt
válasz Qtya123 #59114 üzenetére
Hát szerintem szelepes. A gyári szelepeket nem kell programozni. Épp ezzel kínlódom mert téli szettet rakok össze és csak a szelepek hiányoznak hozzá aminek darabja most vagy 25k. Utángyártott 2020 előtti autókon ment de úgy néz ki a suzuki bezárta a kiskaput. Mert azokat már programozni kell és azután is megy vagy nem megy. Egyenlőre nem tudtam szerezni eredeti gyári ledobott aránylag friss mondjuk 1 éves szelepeket.
-
Kicsit feljebb volt róla szó, AGM, vagy közönséges akksi van az új Scross-ban. Valamelyik új tulaj tegye már be ide az akksi cimkéjének a fényképét. Úgyis ilyenkor még gyakran belenéznek a tulajok.
Esetleg Kolondrum? -
Eközben kész lett az autóra telepíthető villanypásztor, mert nyesti baba szereti a crosst megmáazni. A motortérben lévő már vizsgázott, az első lapkáig jutott ahol adott neki a 234V egyen feszkó.
-
Egomba nem dolgoznak? Itt az 1000km pár nap de nem lehet őket elérni.
Megjött a levél dReFiX
[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
válasz mefistofeles #59112 üzenetére
Azt.
-
Janusz001
őstag
Párom kocsiját visszatartják ellenőrzésre, (gl+,automata,Scross, 2wd) máj.4. -én gyártották, 6 -án szólt a kereskedő, hogy mi a helyzet, állítólag az automatákat ellenőrzik, de nem tudott konkrétat mondani, azóta csend van, remélem nincs valami nagyobb gebasz, már így is van csúszás bőven.
Február 22. -i rendelés amúgy, sajna már belefutott a +450k emelésbe. Valaki valami konkrétabba nem tud, hogy ez mi is takarhat? -
félisten
-
Moleman
addikt
válasz 2ozzmexy #59106 üzenetére
Olyan lesz ez, mint a filmekben a repülők felszálláskor. Át kell billenteni 15 kapcsolót, aztán a műszerfalon végigolvasni a checklistet, hogy minden hülyeség ki van-e kapcsolva, mielőtt elindulnál.
A telefon ellen meg nem tudom mi lenne jó. Most hétvégén kettőt is láttam, aki átkóválygott a szembesávba, kéne mindenhova szemből egy pótos Ifa, hogy ne védtelen kis autósokat kapjanak telibe (az egyik pont nekünk akart jönni).
-
Gyöször
senior tag
válasz 2ozzmexy #59106 üzenetére
Nem lesz itt baj, ezer forintos benzinnel, lehet nyomkodni a telefont a járdán sétálva. Vagy meg lehet próbálni ugyan ezt rollerezve meg biciklizve, esetleg ha lesz busz akkor azon. Persze feltéve ha nem a delikvens a buszsofőr. Mondjuk ha senki nem jön szembe akkor téveszthet akár 3 sávot is, majd szólnak az utasok :-))
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
2ozzmexy
senior tag
[uj-kotelezo-biztonsagi-asszisztensek-az-autoban]
"eseményadat rögzítő" faja... de hogy a telefonját nyomkodta e a jobbágy azt nem sikerül rögzíteni."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
hemaka
nagyúr
válasz Qtya123 #59099 üzenetére
Gondolom ez olyan mint a benzin, hogy a 020 kell bele, de kene bele olaj gyorsan, mert minimum ala ment (pl nyaralas) akkor a tobbi is jo bele addig amig hazaersz es csereled. Azert a rosszabb olaj kevesebb problemat okozhat, mintha nincs benne semmilyen, aztan valahova nem jut olaj es nincs kenes.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
félisten
válasz dethroner #59091 üzenetére
Kereskedő nekem megemlítette, hogy ha sokat áll, hogy induljak vele, esetleg ha teljesen lemerül a 48V, stb.
#59083zsolt19900: rengeteg ilyen autó van, nem csak Suzukinál. Én pl. boltba járni tartok másik, nem turbós autót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest