Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
Sziasztok! Van itt esetleg a fórumon aki új s cross-t rendelt, de még nincs információja mikor kaohat autót? Esetleg kereskedő vagy Suzukiban dolgozó is segíthetne, mert elég bizonytalannak látom a jelenlegi helyzetet. Az van, hogy foglalózatm egy autót, de még annyit sem tudnak mondani mikori gyártásba tudnak majd rendelni talán április vagy május illetve most más az árak emelkedéséről is beszélnek. Amennyiben tud valaki valami bíztatót mondani azt megköszönöm.
-
-
Bossi
őstag
Na moat beszéltem a kereskedéssel ahol rendeltem az Scross-t hivatalos a + 450000 akinek még nem volt gyártási dátuma.
-
Bossi
őstag
válasz
.Szaki. #57912 üzenetére
Ugye bmetem a kereskedőhöz és mondtam, hogy rendelnék egy új scross-t.
Írtunk egy megrendelő lapot 200000 huf foglalóval felvette a rendelési igényemet.
A gyártól viszont még nincs megrendelve, mert azt egy adott felületen lehet csak megtenni, amikor a Suzuki közzéteszi mennyi a gyártási kapacitása a következő hónapra.
Tehát elvileg majd most a következő napokban/hetekben tud árprilisi gyártásba foglalni kocsit.
Amikor ez megvan akkor tudja mondani nekem, hogy a tervezett gyártási időpont, Pl. Április 25. elvileg most így működik.
Egyébként február 26-án rendeltem és GL+ automata.[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz
aattilaa80 #57967 üzenetére
Én úgy tudom még májusban gyártani fogják ezt az 1,3 hybrid automata verziót és júniustól nem.
-
Bossi
őstag
válasz
aattilaa80 #57972 üzenetére
bocs igen 1,4 hybrid rosszul írtam... ja hát remélem májusig beleférek a rendelésbe, mert én erre várok.
-
Bossi
őstag
válasz
.Szaki. #57998 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy sikerül még ebből az 1,4 hybridből automatát rendelni a kereskedőnek májusig... Amennyiben nem lehet használt kocsi lesz. Bődületes árak vannak és sajnos van egy határ ami fölé nem tudok menni árban.
1,0 és 1,2-es háromhengeres kocsit meg nem akarok.[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz
Kolondrum #58070 üzenetére
Hát szerintem meg annyira nem miilók... én néztem tényleg kevés kilométerrel max. 40000 2019 végéről 6 fölött vannak a használtak. Az új meg 7,5 én meg pont azt mondom, hogy aki megteheti és tud újat vegyen... 1-1,5-el több az új a használtról meg már a teljeskörű garancia szinte lejárt, maread a + 7év ami nyilván jó, de azért az újnak sok előnye van.
szabonagyur +1 én is így voltam vele.
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz
szabonagyur #58094 üzenetére
Meg lehet, hogy az emelések miatt is páran visszamondták, azért +450000 nem kevés...
Olvastam más fórumon, hogy sokan mozdulnak emiatt más gyártó vagy használt felé. -
Bossi
őstag
válasz
szabonagyur #58096 üzenetére
Ja értem, de készletes kocsi nem sok helyen van szerintem azért az elég ritka gondolom...
-
Bossi
őstag
válasz
KubanitoS #58112 üzenetére
Ez így van nézegettem én is más márkák autóit amit vennék elborult áron vannak.
A yaris cross lehet jó autó, de kisebb is mint az scross és árban/felszereltség nem egy szint a két autó.
A másik, hogy sok gyártó 1 és 1,2-es hárimhengeres motorral adja az új autókat ami számomra vicc. -
Bossi
őstag
válasz
szabonagyur #58094 üzenetére
Ezek altalában 4WD AT autók ugye?
-
Bossi
őstag
válasz
szabonagyur #58129 üzenetére
+1 az automatára, de azért az + 600000 magyar forint... lehet az nem fér mindenkinek bele.
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz
szabonagyur #58535 üzenetére
Minden gyártó emelt az utóbbi időben és ez csak rosszabb lesz...
-
Bossi
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ, a keretek alatti útvonalra gondoltam én is. Most + 40 perc pont nem számít semmit, de ha a kocsinak jobb akkor persze az lesz.
-
Bossi
őstag
válasz
burgatshow #58632 üzenetére
Igen ez így van... nekem mondjuk előző automata kocsim C4 Picasso motorféknél lejtőn lefelé inkább jobban visszaváltott mint én váltottam volna... én simán 3-as fokozatba gurultam volna, de a kocsi 2-es fokozatba válott folyamatosan. Biztos ki van ez találva, hogy miként viselkedjen erős motofékezés esetén is mint akár gyorsításnál stb.
-
Bossi
őstag
-
Bossi
őstag
válasz
simonjoe #59164 üzenetére
Ez szerintem nagyon kereskedés és értékesítő függő ... Nekem itt egy fórumtárs (nem nevezem meg hátha nem szeretné) segített kocsihoz jutni. A személyéről főleg, de a kereskedésről is csak pozítívat tudok mondani.
Folyamatos kommunikáció, kérések teljesítése, gyors ügyintézés, képek rögtön a kocsiról amint megérkezett minden ahogy kell úgy működött sőt.
Utólag is köszönök neki mindent -
Bossi
őstag
válasz
.Szaki. #59330 üzenetére
Pontosan úgy van ahogyan írtad... én is körbenéztem és ár/érték arányban nem igen találsz jobbat.
Nekem ezek 1,0 és 1,2 háromhengeres turbós motorok kizárve és ha ezt megteszem és még beledobok egy automata váltót egyszerűen nem tudok más gyártótól ebben az árban autót venni. -
Bossi
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyébként új Scross...
-
Bossi
őstag
válasz
yaneez #59574 üzenetére
Hát gyerekek én nem tudom ezt hogyan sikerül összehozni.... Nem nyomom neki, de nekem 1600km után 6,7 az átlag.
Kolondrum
" Ilyenkor ha kinyitom a motorháztetőt, nagyon komoly hő távozik onnan, tényleg meglepő mennyire durván forró a motortér. Jövök fel 20-30-al és 2000-2500 körül forog, hűtés nukku."
Az nekem is fura volt, hogy nagyon meleg jön a motortérből amikor felnyitom akár 20km normál menet után is.[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz
mefistofeles #60111 üzenetére
Sajnos ez nálunk jellemző, arra nem képesek, hogy egy telefonszámot írjon és rendezze a kárt, amit okozott. Nekem volt, hogy rászóltam egy hölgyre amikor más autójának csapta az ajtót a válasz: "Jaj nem vettem észre" Mondtam, hogy azért mert nem figyel, figyelni kell és akkor nem csapja neki., persze ez nem tetszett neki, közben a tulaj is megérkezett nem tudom a vége mi lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobilinternet
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
- Weblap készítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cyberpunk 2077
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Yettel topik
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Újból elérhető Nitro Concepts S300 székek több színben.
- Gamer szék noblechairs HERO Fallout Vault Tec Edition PU Bőr BONTATLAN 24 hónap garancia
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- IKEA PAX Gardrób rendszer !!!Féláron Eladó!!!
- NESPRESSO Essenza Mini ( 1év gari ) (Kapszulás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest