Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dugesz77
őstag
Bedobott egy ilyet is a keresőbe a Banggood. Ez majdnem ugyanaz a készlet mint a sokak által megvett Ebay-es csak kibővítve csipesszel műanyag pajszerrel és tapadokoronggal viszont kevesebb a bit benne.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Blaise #40993 üzenetére
Sajnos a 10$ felül van de ez egy tényleg mindent bele készlet. Jó minőség. Nem csak szerintem,nézd meg az értékeléseket róla( a két egyest adó nem kapta meg ezért lehúzza,no comment) Esetleg egy 10/5$ kuponnal beesik a fájdalom határ alá az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Milyen best buy 1000 in 1 telefon/tablet és PC szerelő készletet tudtok ajánlani?
Olyanra gondolok, amiben van mindenféle csavarhúzó, "spakli", csipesz, ilyesmi. Max 10 USD lenne a limit
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz grizlisandor #40988 üzenetére
Érdemes katona ismerőstől eredetit venni, mert amit a military boltban kapni, az se biztos, hogy ugyanaz a minőség. Az egyéb helyeken árusított, csak hasonló terméket meg egyenesen kerülendő.
A legjobb az MH és évszámos Persze csak leselejtezettet...
Én a sajátomat leselejteztem leszereléskor, csak sajnos már hiányos. 56-os évjárat[ Szerkesztve ]
havri
-
spidersoft
senior tag
Ha eddig nem volt ott, akkor kezdj vélhetőleg oxid/maródás, szerintem kiette az elektrolit magát a serlegen.
Kívülről csak egy zsugorcső van rajta, ami védi a zárlattól, nyomtatható meg jobb fogást biztosít. Esetleg az érintett területen hasítsd meg *óvatosan* sniccerrel, hajtsd szét kicsit a kék fóliát, hogy beleláss, és ha meg van rohadva a fém, akkor ezt a cellát már ne tedd bele drága eszközbe...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Az ilyen egerem egy napot bírt a görgője meghülyült, meg mondjuk billeget is a talpán gyenge kivitelezés
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Saccco
nagyúr
Képzeld.
Egy villa + a képen látható kés, konyhai törlőbe betekerve rajta egy zacskó. Soha nem bökött meg, soha nem vágta ki a táskám. 0 plusz költség, jó anyagminőség, mindig éles recés kés. Egyszerű és nagyszerű.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
dugesz77
őstag
válasz powers #40973 üzenetére
Mindent visz Van olcsóbban is. Én a mai napig kanálgéppel eszem a munkahelyemen. Van egy MH 1976-es és egy 1989 is belőle. Mondanom sem kell, hogy a 76-os jobb minőségű.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
RCA összekötő kábelt vennék (2m körül), jelenleg ezt néztem ki, valaki tud jobbat esetleg ennél?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Melóhelyre szeretnék kés/villa/kanál "készletet", ami mindig bent lehet a táskámban/szekrényben, ilyesmit kb.
Ki milyet használ??(^)(>.<)(^)
-
Predator2
addikt
Helló
USB3.0 hosszabbító kábelt(egyik vége apa a másik anya) tudnátok nekem ajánlani? Olcsón, jót
Min: 50cmIlletve
Ezt [link] azon kívül hogy kábeleket mértek vele mire lehet még használni? Mit/miket mértek vele?
Vesztek egy USB kábelt megméritek mit tud, utána a fiókban penészedik?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
dugesz77
őstag
Én meg ezt az egeret ajánlom. Sokat próbáltam olcsóbbat jóval drágábbat de eddig ez viszi a prímet. Engem a túl íves ,magas zavarni szokott ez pont jó. A plusz gombok is jó helyen vannak véletlen szinte kizárt megnyomni valamelyiket. Ugyanezt vettem több mint 3 éve hibátlan Hyundai W-MS1303 névvel.
-
wwenigma
Jómunkásember
Inkabb egy ertelmes egeret vegyél. [link] Ebbe max mikrokapcsolot kell cserélni 1 év után, itthon a mediamarktban lehetett regebben kapni 8ezerért, 3 év garival.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Beni2360
félisten
Nekem ilyen van kék színben de 1 év után se kép se hang ahogy szokták mondani.
Lehet, hogy azért mert kék?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hcs57
addikt
Ilyet vett már valaki? [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
spidersoft
senior tag
válasz havri1 #40958 üzenetére
A laser egér is világít, jellemzően IR laser van benne. Szóval attól még, hogy a retinád nem készít belőle adatot, a fény belejut Mivel nincs adat, nincs reakció se, nem kapod el a fejed, sőt, sötétben a pupilla is jó tág, nehogy még véletlenül megfogja az IR fényt. Igaz, ezekben rettenet apró teljesítményű laser dióda van, de attól még nem praktikus bámulni az egér hasát. Ugyanez a baj a zöld laser pointerekkel: alacsony hőmérsékleten nem izgul be a kristály, ami az IR hullámhoszát lefelezi, így lesz egy szép IR lasered (ráadásnak az occsó zöldekbe nem raknak tisszességes IR szűrőt se). Aztán megnézed, hogy ménemvilágít...
-
beg
veterán
válasz Ciccuka #40956 üzenetére
Wikipedia:
"Egy másik fejlesztési vonalon az optikai egér a mozgásokat egy optikai szenzor segítségével ismerte fel, mely egy fénykibocsátó diódát használt a megvilágításhoz."Csúnya lenne, ha lézer mászkálna benne. (Illetve van olyan is, de azt te nem látod sehol, más technológia, más árkategória) Megint öngól.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
NORBl
aktív tag
válasz B4l!nt #40952 üzenetére
3 lehetőség van, 100%, 50% (gondolom én), és villogás. De a kapcsolója is nagyon király, éppen hogy egy kicsit hozzáérek és egyből kapcsolja a következő lehetőséget, nem kell teljesen benyomni a gombot.
MÁS.:
Kék UltraFire-t kaptam hozzá, az mennyire veszélyes ? Most kezdtem tölteni, és kicsit furcsa szagot lehet érezni.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Dr. Romano #40926 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Sokáig bírja akkukkal, de az zavar benne, hogy kiszűrődik belőle a lézer fénye a tetején, ami a szemednek biztos, hogy nem tesz jót. Erősen kerülendő. Inkább az eshop24 vagy emag-ról egy akciós Microsoft vagy Logitech egér.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
betyarr
veterán
maradéktalanul nem fogja kiszedni,az tuti.én minden egyes alkalommal a fodrásztól való hazaérkezés után pólót,pulcsit rögtön teszek a szennyesbe és hajmosás.ez a leghatékonyabb.minden más szenvedés.
már a fodrásztól is kérdeztem,hogy mit lehetne tenni,de ő is ezt ajánlotta.azokat a kis apró hajszálakat lehetetlen kiszedni vagy meggátolni,hogy elbújjanak a ruha szálai között és vörösre szúrkálják a bőrt. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz spidersoft #40941 üzenetére
Az a ponyva mérete, tehát végülis az autó felülete. De ahogy írták, mivel a PVC nem engedi át a nedvességet, könnyen befülled alatta a levegő, s kész is a rémálom. Oké, ez mondjuk a galvanizált karosszériáknál már nem akkora probléma, de nem véletlenül írják oda a káros mellékhatásokat. Szerintem értelme nem sok ezeknek az olcsó időjárásálló ponyváknak.
Luxukategóriában már nyílván nem ilyeneket használnak, ott van selyemtől kezdve lámafarokszőr takarón légkondis buborékokig minden. Igaz, ott már nem az a cél, hogy az időjárás viszontagságaitól megóvja a járgányt, hanem hogy karc se eshessen a drága befektetésen, de a felesleges pénzkidobás közös tulajdonság -
XtremLor
őstag
Kerj a vegen egy mosast akkor nem fog hullani amiddig hazaersz, de mint spidersoft irta olyan ruhaba menj ami nem kenyes, pl bemelegito, amikor nyiratkozol pedig azt is leveheted, es csak poloba ulj le, a beteritokendo igaz ved, de az apro hajszalak azok mindehova bejutnak.....
"Legen...Wait for it...Dary"
-
G@ben
addikt
Mindegyik pulcsimba beragad a cucc. Otthon rögtön hajat szoktam mosni utána, de a kis hajszálak kiszedése a pulcsiból idegtépő. Jó lenne valami gyorsabb megoldást találni rá.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Dzsolo
senior tag
Ilyen kábel keresek csak USB véggel Tudnátok segíteni, hogy keressek rá?
-
numera007
tag
Én ponyvát a lidl-ben vettem. Sokat nem használjuk, ráadásul azt írja a papírja hogy 3-4 naponta vegyük le hogy ne rohadjon a kocsi alatta. Valami 4000 alatt volt. A szél jellemzően lefújja.
-
spidersoft
senior tag
válasz zoltan6 #40824 üzenetére
Be lett kötve a vezetékes gáz, lett véve egy nem is olcsó vezetékes termosztát hozzá. Két és fél hónapja megy, ez idő alatt az órájának sikerült feltermelnie 14 perc késést. Igaz ez csak napi 11 másodperc, de ennyi pénzért az ember elvárná, hogy azért legalább az óra pontos legyen benne, amit egy 200Ft-os kínai bolti vekkernél sikerülni szokott megoldani. Csak annyit akartam ezzel, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a drágább eszköz (itt: óra) jobb, sajnos úgy fest, hogy manapság ezt is ki kell fogni...
(#40913) G@ben: szerintem nem fogja kihúzdosni a hajat a ruha anyagából semmi efféle. Fodrászhoz menet olyan felsőt kell venni, amibe nem fúródik bele illetve elengedi (sűrű szövésű nejlonos anyag pl. jó lehet, de mondjuk kötött teljesen felejtős), illetve a fodrásztól hazaérve azonnal *óvatosan* levetkőzni, majd hajat mosni, mert a menet közben kipergő darabkák okozzák a fő problémát, a fodrász a ruhádat mindig megvédi egy köpennyel. Én géppel vágom magamnak a fürdőben, ruha nélkül. Rögtön össze lehet söpörni, le lehet mosni a hajdarabkákat.
Autóra való takaróponyvát nem tudtok Kínából olcsón? Itthon ilyesmi árakat találok... kis autóra kéne, bár nemtom ez mennyire számít, meg mit jelentenek a feltüntetett méretek egyáltalán: autó alapterületét? kifeszített ponyva méretét?... meg hogy ezek mennyire érnek valamit is... ha valakinek van efféle, szívesen fogadnék tanácsokat
[ Szerkesztve ]
-
szunyika
tag
válasz Donki Hóte #40939 üzenetére
Teljesen jogos, azt kaptad amiert fizettel? Nem.
-
veterán
Ma átmentem én is fillérszexualizálóba
Rendeltem egy Lenovo akkut 2800 mAh-s cellákkal.
A kicsi kínai erre küldött egyet 2600 mAh-s cellákkal. Megreklamáltam, meglátjuk, hogy mire megyünk egymással
(Ott van a hirdetésében, hogy 2500-3000 mAh közötti cellákkal szállítja az akkut, de bepróbálkozom. Majd legfeljebb azt mondom, hogy rendelek tőle mégegyet, ha garantálja, hogy azt 3000 mAh-s cellákkal küldi )
Egyébként az akku működik jól
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Tomi0703
addikt
válasz DJ. Ru$y #40923 üzenetére
Nekem is ugyanezt irtak. Eddig 2 ugyben kellett irnom a banggoodnak, mindig jofejek voltak. Mondjuk eddig csak Jilliannel beszelgettem. Ok nem fogtak a karacsonyra, meg stb-re mint a geekbuying... Geek csak annyit irt, hogy varjak turelmesen es megjon... De hetfon lesz elseje, tehat 60 napja nem jott meg remelem akkor mar ujrakuldik.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
Hali!
Kérlek segítsetek nekem!
Tegnap jött meg ez.
Mivel most még nincs itthon csak 1,2V-os AA és AAA akkum ezekkel probáltam ki. Behelyezés, bekapcsolás után jelez a 1,2 LiMh led, majd átvált gondolom töltöttség jelzőre és a 100%-os jelző led villog. Igazán nem látom, érzem hogy töltene. Azt sem tudom hogy ezek az akkuk mennyire voltak lemerülve.Ennek így kell működnie? Mikor és hogyan jelzi azt hogy feltöltött?
Bocs a láma kérdésekért, de nem volt még nekem ilyen.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
coolicool_hu
tag
válasz DJ. Ru$y #40933 üzenetére
csinál fura dolgokat, de mondjuk amit rendeltem tőlük minden megérkezett és ha a több hetes processing időt nem számolom akkor maga a postázás az max 2 hét szokott lenni. Szóval reméljük ez csak valami jó és hasznos fejlesztés közbeni bug és csak jobbak lesznek ha minden összeáll.
-
havri1
félisten
válasz Dr. Romano #40926 üzenetére
Kézben lefotóznád, a méret miatt?
A harmadik egeret veszem asszonynak, és egyik sem jó méretre. Kicsi nekihavri
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ittnemaz #40931 üzenetére
Captcha ezt is pont kiszűrhetné szerintem, de ennyire nem vagyok otthon a témában. Viszont nem ez az első ilyen eset sajnos. Én lassan elvesztem a bizalmam teljesen.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
NORBl
aktív tag
Pohártartó, mert látjátok ti is, az asztalon már nincs több hely.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ittnemaz #40928 üzenetére
Nem tudom, mert volt annyi gerinc bennem, hogy printscreen után kapásból kiléptem, és vissza, és akkor már a sajátomba dobott.
atees
Ha kedvezményes áron vetted a dolgo(ka)t, akkor nem kérnéd refundot, újraküldésnél TN-t adnak, és megjön...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
atees
őstag
Banggood live chat: Írtam nekik, mert a dec 26.-ai rendelésem még sehol, sablon válasz várjak még Mondtam neki, hogy várok még egy hetet és utána kérek refundot, válasz ok meglátjuk mi lesz
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Dr. Romano
veterán
Teszi a dolgát rendesen. Mindegyik gomb működik, két AAA-t eszik. Rendben van.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
zsolt1225
aktív tag
válasz andrisbandi #40924 üzenetére
Edzés közben lenne jó, mert nincs zsebem, nem tudom hova rakni a telefont. Futópadon le tudom rakni magam elé, ott piston az király
-
andrisbandi
őstag
válasz zsolt1225 #40922 üzenetére
bluetooth fülest keresek
A bt és az öt ropi alatti ár kizárja a jó minőséget.Pár éve vettem 20 ropi körül egy LG HBS-730 bt fülest.
Nem rossz, téli kocogáshoz, jó időben bringázáshoz elmegy. Jó vele telefonálni is, az aksija korrekt.
- De egy hasonló árú vezetékeshez képest nagy a különbség a vezetékes javára.Nem éri meg bt fülesre többet költeni a várt "jobb minőség miatt".
Amit linkeltél olyat akarok én is venni, mert az LG-t leharcoltam már. Nem veszek újara drágát, értelmetlen.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
DJ. Ru$y
félisten
Pont azt kell írni, amit írsz, hogy ez nem egy real TN, és, hogy a később rendelt cuccod már régen megérkezett.
99%, hogy megint svájci posta hozza a Band-eket és azért nem jött még meg.
Én is megreklamáltam második e-mail-re írták, hogy mit szeretnék megírtam, hogy újraküldést, mert ajándék (lett volna), annyit kértek, hogy, ha duplán kapom meg, akkor küldjem vissza, vagy fizessem ki a másodikat, amit természetesen meg is teszek, ha megjön mind a kettő. Tegnap már bent volt a TN (Direct Link [Post Nordon belül]) még nem él, de 30 nap alatt ide ér majd szerintem.
Nem mindegy milyen ügyfélszolgálatoshoz kerül a leveled, szerintem ott is vannak szintek, akik elsőre megadhatják a refundot vagy újraküldést, az alacsonyabb beosztásúaknak pedig rá kell kérdezni, tovább kell vinni az ügyet stb.
bednarik
Hát a saját profilomba jelentkeztem be, erre Dimitriy lettem... Szóval érdekes.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zsolt1225
aktív tag
Valaki vett már kompressziós gatyát külföldről? Edzéshez kellene, vagyis kardiohoz. A nagyon olcsóak gondolom olyanok is?
Illetve [ehhez] hasonló bluetooth fülest keresek, valami jobb minőséget, 5k alatt.
-
cris78
őstag
Nekem is furcsa volt a december 12-ei miband reklamáció Banggoodon. Idáig az volt a menet, hogy várj még egy kicsit, jó a cím, menj a postara. Most viszont szinte egyből kérdezte, hogy resend vagy refund.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
nelsonmanian
senior tag
-
zsiz
őstag
Nálam is a kamu FTLMY trackingjükkel takaróznak banggoodék.
Írtam nekik, hogy még nem kaptam meg a cuccot, a posta nem tud semmit mert nincs TN, a címem jól van megadva, meg mivel mindig azt kérik hogy még várjak, azt is írtam hogy még jövő hét végéig várok, ha nem érkezik meg akkor találjunk ki valamit. Erre bedobják, hogy már 3.-án megérkezett az országba a TN szerint és hogy várjak, remélik hamarosan megkapom. Erre mit lehet mondani nekik?Amit több mint két héttel később rendeltem tőlük, már rég megkaptam.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
NORBl
aktív tag
Megjött a fejlámpám. Tényleg nagyon baba, ezért a pénzért nagyon jó kis teljesítménye van.
Viszont, olyan mintha kicsit sötétebb szürke lenne, mint a képen, lehet, hogy más típust kaptam ?
szerk.: hogy lehet megoldani, hogy ne elforgatva töltse fel a képeket ?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Hát én ezek után 3x meggondolom, hogy rendelek-e GearBest-ről, eddig sem volt túl jó véleményem róluk, de ezek után meg főleg. (Tudom, másnak is volt már ilyen, de, ha nekem más profilját dobja be, akkor másnak meg az enyémet...)
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
G@ben
addikt
Tudnátok ajánlani sörösdobozra való kupakot? Normál fél literesre, de ha van benne 1 literesre való, az se baj.
Illetve meguntam, hogy fodrász után a pulcsim nyaka tele van apró hajszálakkal, amik nem csak felfekszenek rajta, hanem be is szúródnak az anyagba. Ennek a kiszedésére jó lehet ezek közül valamelyik, vagy mindegyik gyenge hozzá?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
w.miki
veterán
Univerzális, vágható kijelzővédő fóliát tudtok linkelni, ami olcsó is?
Vagy mindegy, hogy melyiket veszem?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Saccco
nagyúr
válasz Donki Hóte #40905 üzenetére
Nekem tökéletesen működik.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
zoltan6
őstag
ilyet vegyetek,ha jó időjárás állomást akartok:
Sencor SWS 270 időjárás állomás színes kijelzővel
9 körül vettem akciósan,szép nagy színes kijelző,elég jó pontos is,a kijelzőt át lehet kapcsolni éjszakai fényre,így éjjel még latható,de nem zavaró a fénye. -
Flexy90
senior tag
Ha rádiós órás, akkor nem fogja a jelet azért fagy le.
Nekem is ez a gond vele. Rakd messzebb az elektromos kütyüktől! Esetleg ablak közelébe!Xiaomi Fan
-
nagyúr
Az a Lidl-ös?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
veterán
Nagyon beszoptam egy Auriollal, az egy dolog, hogy belső és a külső érzékelő egymás mellé téve 0,8 fokkal eltérő hőmérsékletet mutat, de a külső jeladóval a kapcsolatot 3-5 nap után mindig elveszíti Semmi más nem segít, csakis a belső állomás teljes áramtalanítása, ami után viszont minden beállítást lehet elölről kezdeni
Kerüljétek a Auriolt, mint a szakállas nőt!!!!!!
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
wwenigma
Jómunkásember
Igen, van mukodo tracking is, 19.-én rendeltem, 20.-án adták fel, 21.-én a kinai gyujtoben tanyázott, 27.-én ért Hollandiába és tegnap éjjel a magyar elosztóban volt.
Más. WLAN repeater-ről szó volt multkoraban de most nem találom, valaki kisegítene tapasztalattal? Olcsón jót jeligére.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
HXY
addikt
Az amerikai OREGON SCIENTIFIC termékei nagyon megbízhatóak, pontosak.
Az eurochron és Techno Line termékei pedig használhatatlanok. Némelyik akár 2-3 fokot és 10% páratartalmat is téved.
Amit még különösen ajánlok, mert olcsó és pontos: az Aldi-s termékek. Ráadásul 60 napig pénzvisszavitetési garancia van rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest