Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
w.miki #182743 üzenetére
Megérkezett a korábban ajánlott Ugreen vezeték nélküli egér tényleg nagyon jó minősége. Sajnos az én átlagosnak mondható tenyeremhez túl kicsi, ez inkább női vagy gyerek kézhez ajánlott, esetleg utazó egérnek, ahol előny lehet ez a méret, de az egész napos kényelmes használathoz nem ez a megfelelő választás. Ezért keresem továbbra is a következő tökéletes egeret amit grafikai munkámhoz használhatok, a Logitech mx széria nagyon szimpatikus de 40000 Ft-ot nem adok egy egérért. Ha van valakinek ajánlata örömmel fogadom.
-
synar
őstag
válasz
Ádám16 #182882 üzenetére
Ha jót akarsz Panasonic orrszőrnyírót vegyél. Nekem is itt javasolták, vagy öt éve, azóta megelégedéssel használom. Nem irritál nyírás közben, mert fúj enyhe levegőt is, nekem nagyon bevált. Lehet, hogy ez a konkrét típus nem kapható már, de biztos van utódja pl. ez, én csak azt vennék újra, többet is próbáltam előtte, amik nem váltak be.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Köszönöm szépen az egeres válaszokat egy Ugreen-t meg is rendeltem.
-
synar
őstag
Szisztok!
Tudtok ajánlani egy jó vezeték nélküli egeret, van ami mostanában bestbuy? Grafikai munkára kell főleg, nem játékra. Egy 15 éves Microsoft egeret cserélnék le, ami lassan szétporlad már a kezem alatt. Köszönöm a választ előre is. -
synar
őstag
Sziasztok! Tudtok ajánlani utántöltős olajspray-t, ami nem csepeg és nem szárad be? Köszönöm a választ előre is.
-
synar
őstag
Sziasztok! Akinek van habszappan adagolója, milyen utántöltőt használ hozzá? Bevált típus és beszerzési forrás egyaránt érdekel. Köszönöm előre is.
-
synar
őstag
válasz
Véreshurka #167272 üzenetére
Miért, milyen változás várható?
-
synar
őstag
Sziasztok! Vett már valaki AA és AAA méretű lítium laksikat, van ajánlott típus belőlük?
-
synar
őstag
Xiaomi Mi Band 4 Smart Bracelet International Version - Black
26$ a GBBAND4MI kuponnal. -
synar
őstag
Moha bá fülhallgatója. Próbálta már valaki, tényleg olyan jó lehet?
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Tudtok ajánlani autóba való külső hőmérőt? Most vettem egy autót és ebben sajnos nincs gyárilag beépítve hőmérő, az előző kettőben volt és most nagyon hiányzik, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Egyelőre csak ezeket az Amazfit GTS árakat találtam: $168.99, 129,90€, 199.42€, 52 390 Ft igen egyelőre drága, vagy hiánycikk, de csak most kezd beindulni a forgalmazása, bízom benne, hogy lesznek még jobb ajánlatok is a közeljövőben. Ez a tudás és a kijelző nekem bőven elég lenne, veszek is egyet, ha 100-120$ körül lesz már az ára.
-
synar
őstag
válasz
EXIEZ #156408 üzenetére
Xiaomi Amazfit GTS, amit nézegetek mostanában és külsőre is hasonlít a Apple Watch-hoz. Nekem bejön. Szép óralapok lesznek hozzá nemsokára több is, a felbontás és az amoled kijelző garantálja. Amazfit GTS hivatalos oldala. Teszt.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
bul07 #134389 üzenetére
Nekem van hasonló Digoo digitális faliórám csak fehér, annyira erős volt a fénye, hogy leragasztottam a számokat fekete tapétával, de este még így is jól látszott. Fél év után elkezdett halványodni, de nem egyenletesen, főleg a többet világító szegmensek fényereje csökket kb. ötödére. Pl. az első számjegynél a jobb oldali függőleges oszlop már alig látszik a szám többi része meg hozzá képest virít. Nem ajánlom senkinek.
Van egy régi piros nagy számlapos rádiós órám, vagy harminc éves, annak még mindig jó a fénye, persze olyant már nem gyártanak, helyette bejöttek a "harmincezer+ óra" időtartamú ledes csodák.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
Degeczi #125637 üzenetére
Mert ez egy akkumulátoros, a felfogathatósága okán nem kizárólag asztali lámpa és mint minden ilyen eszköz, még ott is használható, ahol nincs a közelben konnektor. De ugye nem komolyan kérdezted? Volt már korábban más ajánlott akkus lámpa, azon is meglepődtél?
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen Arilux asztali lámpát.
A linkelt oldalon található videón látszik a tudása. Érintő kapcsoló a fejrészen, három színhőmérséklet, hideg, meleg és a kettő keveréke (itt a legerősebb a fénye). Az érintő gombot hosszan tartva változik a fényerő és ezt meg is jegyzi külön mindegyik színhőmérsékleten. Polcra, asztal szélére masszívan felrögzíthető, de a talpán is biztosan megáll. Jó az anyagminősége és erős aksi van benne. Teszteltem, teljes feltöltés után max fényerőn 6 órát világított, utána kezdte csökkenteni, 7 óra után még mindig használható volt a fénye, még hagytam fél órát, de ott már csak irányfénynek lett volna elég. Nekem nagyon tetszik, asztali lámpának, bütykölni, szerelni, "körmözni"kiváló, ami még plusz, hogy micro usb a csatlakozója, így bármivel tölthető, nem kell a saját kábelét hurcolni, egyszóval tudom ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Milyen lehet szerintetek ez a drón? $99.99-ért gyanusan olcsónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
Mr.Csizmás #111185 üzenetére
Köszi, de jobb lenne online is rendelhető, mert az Ikea sajnos 200 km-re van tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Tudtok ajánlani jó minőségű, falra szerelhető folyékony kézmosószappan adagolót? Amiket kintről rendeltem néhány ezres kategóriában (pl.: [link]) hiába rozsdamentesként árulták, néhány hónap alatt elkezdett ereszteni, kilyukadt, vagy fémszemcséket kevert a szappanhoz. Köszi a választ előre is.
-
synar
őstag
válasz
bertokl #107474 üzenetére
Sajnos nincs meg, most akartam telepíteni a kiegészítőt, de már nem él a letöltő link, ezek szerint nagyon bántotta a szemüket.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
AndrewBlase #107451 üzenetére
Meg tudod mondani, hogy mi ennek a kupon Chrome kiegészítőnek a linkje, mert a korábbi nem akar működni, köszi.
-
synar
őstag
3PCS Famirosa N003 LED Motion Sensor Night Light for Stair - WHITE
kupon: Famirosa$12.40=> $9.99
Ez hasonló, mint a Xiaomi night light lámpája csak olcsóbb, lehet egy próbát megér. -
synar
őstag
válasz
gyapo11 #104217 üzenetére
Egy napig próbálkoztam vele minden félét ragasztani, használhatatlan volt, kukában végezte.
Más:
Ez az 1$-os BT füles is hasonló sorsra jutott, még csendes szobában is alig volt hallható teljes hangerőn, szabadban, irodában, zajosabb környezetben használhatatlan, még a hozzá adott 15cm-es usb kábel is rossz volt.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch
CET 16:00:00 -tól 100db!
kupon: cybermonday16$115,99=> $79,99 -
synar
őstag
Ez szerintetek mint jelet, már Magyarországon van a csomag, vagy még most küldik csak tovább Hollandiából? November 8. volt a rendelés. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
Dr.NX #102182 üzenetére
Ez a review alapján nem venném meg.
-
synar
őstag
Nitecore TUBE LED Keychain Light
kupon: Bfriday103$9.99=> $6.99 -
synar
őstag
válasz
Mityu_76 #101629 üzenetére
Nálam se jobb a helyzet: 8-án rendeltem egy Amazfit órát, 9-én Shipped Out státuszba került, azóta semmi információ a nyomkövetési oldalakon, szintén Holland posta. Amit aznap rendeltem usb lámpát, az ma megjött, betehették volna a csomagba az órát is.
Ja és emiatt elestem a 11.11. akciótól, ahol 17$-al olcsóbban megkaptam volna, ha még lemondhattam volna az előző rendelést. Összeesküvést sejtek a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Portable Bluetooth 4.0 Camera Selfie Monopod
kupon: SELFCGH$10.47=> $5.99 -
-
synar
őstag
Lucky Bag for Wireless Bluetooth Wire
$5.11
Lucky Bag for Smartband
$29.11
Lucky Bag for Xiaomi Sport Earbuds
$23.11
Lucky Bag for TV Box
$19.11[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
-
synar
őstag
Tolómérő, subler: 150mm 6 inch LCD Digital Caliper Carbon Fiber Vernier
kupon: GBDLA1$8.62=> $2.793.5m Mini Android Endoscope
kupon: Endoscop$9.13=> $3.99[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
-
synar
őstag
válasz
Kernel #100720 üzenetére
Este kipróbálom más eszközről is, de mivel telefonhoz autós használatra vettem, így főként azzal kellene sztereóban szólnia.
Mostanában átfutott a kezemen több BT eszköz is, de ilyen válogatós fajtával még nem találkoztam. Részemről továbbra sem ajánlott típus.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Parancsolj kérlek:
Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone - GLOBAL VERSION 2GB RAM 16GB
kupon: 11.11GB219$99.99=> $85.11 -
synar
őstag
Original Xiaomi Huami AMAZFIT Heart Rate Smartwatch - INTERNATIONAL VERSION BLACK
GB-n most 75 USD+12USD Priority Line->EU express+2d USD biztosítás, azaz cca 90 Dollár!
A mai legjobb vételem lett volna, ha 3 napja nem veszek ilyent 17$-al többért[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
-
synar
őstag
WUXING LZS85 LCD 8.5 inch Digital Graphic Tablet - 8.5 INCH BLUE
kupon: WX85ICP$9.29=> $7.992.4GHz Wireless Gaming Optical Mouse
kupon: 24GMOUCP$4.40=> $2.99[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
synar #100203 üzenetére
Kissé összekevertem az árakat, bocs.
Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds - BLACK
kupon: XIMIKGE$20.99=> $16.99Saccco Amire talán válaszoltál a fejhallgató, azt meg véletlenül felülírtam, töröltem.
Staker, javítottam a linket és megyek aludni
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds - BLACK
kupon: XIMIKGE$3.99=> $16.99[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
17 órától érvényes kuponok:
Xiaomi Aqara Smart Light Switch Wireless Version
kupon: 11.11GB187$12,42=> $8,115PCS USB LED Mini Flashlight
kupon: 11.11GB190$1,99=> $0,11Original Xiaomi Mi Speaker Bluetooth 4.0
kupon: 11.11GB191$10,49=> $6,11[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Sőt az se volt baj, hogy három különböző account-tal jelentkeztem be, de a cím mindig ugyanaz volt. Kevés volt a 3 usb lámpa, meg a csavarhúzó készlet, a karácsony előtti munícióhoz, a kollégák és rokonok váratlan "támadására" készülve. Igaz így minden esetben feltették a kérdést, hogy nem volt-e tévedés.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light
kupon: GB11MJ$9.11=> $6.99 -
synar
őstag
Xiaomi Mi Band 2
kupon: BAND2$18.99=> $15.11[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
Timyyy #100012 üzenetére
Megérkezett nekem is ez a Bt vevő, én is akcióban ennyiért vettem, de nem is ér többet. Az egész belseje lötyög, ha be van dugva a jack adapter, akkor valamivel jobb a helyzet, a nagyobb baj az, hogy csak monóban szól (próbáltam több kábellel, az adaptert kihagyva, fejhallgatóval és erősítőre kötve is). Nem tudom másnál így van-e, vagy csak én fogtam ki egy hibás darabot.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
drpele #99827 üzenetére
Kifejezetten EU express-t én sem látok ott, ezek vannak még:
Expedited Shipping 3 - 7 business days $12.09
DHL(EU)3 - 7 business days $17.19
DHL(HK) 3 - 7 business days $12.09
DHL 3 - 7 business days $19.08
EMS Express 15 - 25 business days $13.74
DHL(can ship more than 2pcs products with built-in or removable battery)3 - 7 business days $13.15
Vagy van még EU raktárról $111, de akkor szinte ugyanott vagyok mintha megvámolnák.
Lehet marad a kockázat, lesz legalább egy kis izgalom benne.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Rendelnék egy Xiaomi Huami AMAZFIT órát. Mit tanácsoltok, melyik szállítási módot válasszam. Köszi a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
A lista végén vannak a 11.11 kategória kuponok: [link]
-
synar
őstag
válasz
AtiSnatch #99686 üzenetére
Xiaomi Miband 2
kupon: GBHSC187
kupon ár: 16,99$
lehet, hogy ez is még tovább pontozható. -
synar
őstag
Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch
$138.85
Email Only Price: $89.99
YouTube
Ezen gondolkodom most, nagyon tetszik, hogy nappali fénynél is jól látszik.
Használja itt valaki, mi a vélemény róla? Vagy tudtok ennél jobb okosórát ajánlani ebben az árban?[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Én androidos box-al használom, valaki talán meg tudja mondani.
20 in 1 EDC Stainless Steel Screwdriver Wrench
kupon: EDC20in1JX$2.99=> $1.99[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
C120 2.4GHz Wireless QWERTY Keyboard + Air Mouse
kupon: C120CP$9.74=> $5.59Original Xiaomi Mi Speaker Bluetooth 4.0
kupon: XMXGPCPN$11.99=> $6.492.4GHz Wireless Gaming Optical Mouse - BLACK
kupon: 24GMOUCP
$4.40 => $2.99[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
goodboy007 #99361 üzenetére
Ugyan nem Xiaomi, meg nem is igazán akciós, viszont biztos elegendő a fénye: [link]
Ha lesz rá kupon, veszek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
iiutec R - Cruiser Ultrathin Smart Robotic Vacuum Cleaner
kupon: ITECGB
kupon ár: $79.99
EU Express: $7.86
YouTube -
synar
őstag
válasz
tomazin #99278 üzenetére
Original Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner - FIRST-GENERATION WHITE
kupon: XMIVCHK
kupon ár: $269.99
EU Express: $16.63[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
PainKiller13 #99195 üzenetére
Biztos a töltőre érted, az nekem is gyanús, akkor vegyétek úgy, hogy nem ajánlott.
A fejlámpa még lehet jó.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
3 USB Ports 5V 3A Travel Charger Adapter
kupon: 70%OFF$1
kupon ár $0.84Revtronic HL3A Ultra LED Headlamp 168 Lumens
kupon: HL3A
kupon ár: $9.99[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Flexible Car Vent Mount Holder
kupon: Carventj
kupon ár: $1.99 -
synar
őstag
Finger Gloves LED Flashlights for Outdoor Sports
kupon: GB11GD
kupon ár: $1.99 -
synar
őstag
Pocket Liner Lock Folding Knife with Buckle / Bottle Opener
kupon: lnockknife
kupon ár: $1.99[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Xiaomi WOWSTICK 1fs 19 in 1 Electric Screwdriver Set
kupon: miWOWSTICK
Kupon ár: $20.99
YouTube[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Original Xiaomi Dafang Smart 1080P WiFi IP Camera 1/2.7 inch CMOS Sensor 120 Degree FOV 8X Digital Zoom -White
$19.11
Nem tudjátok ez működik nálunk webes eléréssel, vagy kell hozzá még gateway is?[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
CTSmart Pair of Bluetooth Gloves Music / Call / Touch Screen
kupon: CTSGloves
kupon ár: $9.99[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Az utóbbi időben már nagyon belassult a Samsung Note 10.1-es tabletem. Tudnátok ajánlani egy megbízható bestbuy típust helyette, fontos lenne a legalább 10"-os méret. Amire használom: net, Youtube, Volumio remote, Yatse. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
AtiSnatch #98123 üzenetére
Köszi, ilyenem még nincs.
Ez jó, az Erste változatlanul 1 HUF-nak számolja az egy dolláros tételeket, nem csak sms-ben, de a netbankon a zárolt tételek között is így szerepel egyelőre, gondolom tényleg valami hiba van a rendszerben és korrigálják a hó végén, de azért jó ezt látni: 1$=1HUF (hátha Matolcsynak egyszer ez is összejön...)[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Ha van köztetek Erste bankos, akkor megnéznétek, hogy nálatok mennyiért váltja a kereken 1 dollárt a fehér usb lámpa után és mennyit von le a PP fizetésre összesen? Jöhet privátba is, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
Silent77 #96263 üzenetére
A fekete Nitecore Tube még most is 3,99 $
-
synar
őstag
Nitecore TIP 14.99$.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Újabb MI-csodák várhatók:
What Is Xiaomi Doing? [September 2017 - E06] -
synar
őstag
Ez a BlitzWolf® BW-F4 Bluetooth Speaker $43.99 C7B62C kuponnal szerintem nagyon megéri. Vagy tudtok ennél jobb vételt a kategóriában?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Marvel Snap
- Sorozatok
- További aktív témák...
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Irodai Laptop I i5-3210M I 60GB SSD I 8GB DDR3 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Gaming PC , i5 9600KF , RTX 2060 , 24GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest