Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Yodafon #185187 üzenetére
Én ezt használom pár hónapja. CR2025 szerintem kicsi bele, és ki tud mozogni belőle, ezért kapott egy CR2032-t és tökéletes. (Nem kormányon használom.) Gyárilag jár hozzá egy kétoldalas matrica azzal fel lehet rakni. Telefon BT távirányításra használom.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bbsofficial #184929 üzenetére
Hát ez nem túl biztató. Ha megjön és nem felejted el, referálsz róla egy privát üzenetben?
-
DJ. Ru$y
félisten
Megbízható, minőségi "üvegfóliára" van most jó beszerzési forrás? Fontos, hogy méretpontos legyen és működjön vele a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó.
S23 és S23 Ultra a két alany.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Köszönöm az ajánlásokat srácok!
Van miből válogatni úgy látom.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan "okos" 230V-os fogyasztásmérőt amit nem szeretnék integrálni okosrendszerbe, szimplán annyi lenne a dolga, hogy egy cégnél a nagyobb fogyasztók alá bedugnánk 1-1 napra és egy 24 órás teljes fogyasztást mérnénk vele. Tudom léteznek analóg dolgok amik ezt tudják, de Alit nézegetve, olyan áron már kapunk egy wifiset, amit telefonról egyszerűbb túrni. Tudnátok ilyet ajánlani, ami megbízható fogyasztás mérés tekintetében? Előre is köszönöm!Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Beni2360 #179235 üzenetére
Persze, mert amit futár hoz, azok mind konténer szinten vannak beáfázva és utána továbbküldve EU-n belül. (Ez teljesen más, mint amit a posta hoz, és a szolgáltatás minősége, gyorsasága is.)
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Sziasztok!
CCTV AHD kamerák meghajtására szeretnék venni egy 12 V-os tápegységet. Van bejáratott eladótok ilyen cuccra? Aliról például? Köszi! (Nem akarom a leggagyibbat venni, ezért is kérdezek.)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz FingR86 #171008 üzenetére
Azért nem Sonoff, mert ez nem sonoff, hanem egy sima noname távirányító (amit valójában keresek én is), csak a működési fesz a probléma igen.
A másik linket köszönöm, azzal annyi a probléma, hogy, ha 27A-sat küld, akkor nem tudok reklamálni, mert a leírásban 27A volt, de megengedek egy üzenetet az eladónak, hátha alapon.
-
DJ. Ru$y
félisten
Tudtok ajánlani olyan beszerzési forrást Kínából, ahol 433 MHz-es univerzális távirányítót lehet rendelni, de nem 27A-s elemmel működőt, hanem 3V-os CR2032-es működtetésűt? Egyetlen egyszer láttam Alin ilyen távirányítót, és nem mentettem el... Azóta sem találok, mind 27A-s. Köszi!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz 1stVikman #169799 üzenetére
Ha van feladási dátum a csomagon (nem mindig van), és az megegyezik vagy pár napot tér el a valóstól, akkor bizony törölni szokás, mivel nem az eladón, hanem az általa megbízott szállítócég(ek)en múlt a dolog...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szpeti40 #169756 üzenetére
Ilyet tud a márkás Transcend is, 2 évig ment egy 64-es a telefonomban, elraktam adatokkal, 1 évig állt a fiókban, hő, nap semmi nem érte, erre veszem elő múlt hétvégén és se írni, se olvasni semmi.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Degeczi #169650 üzenetére
Ha már aksi a téma. Olyan otthoni vezetéknélküli (DECT) telefonkészülékbe, ami 0-24-ben a töltőaljzatban áll, csak akkor veszik ki onnan, amikor telefonálnak vele, milyen aksi ajánlott? Vagy legyen olcsó és dobjam ki, ha meghal, mert ezt semmi sem szereti? 2 db AAA megy bele / készülék.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Degeczi #169607 üzenetére
Ugyanezt írtam nem? Csak hozzátettem, hogy nem vagyok benne biztos, mivel nem ez a szakmám, és emiatt senkinek ne égjen le se a cucca főleg ne a háza, inkább kérdezzen "profiktól" a másik topikban.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz w.miki #169603 üzenetére
Kell hozzá egy mozgásérzékelő, nullát direktben kapja általában és a fázist szakítja az érzékelő úgy, mint egy sima kapcsolónál, de gondolom létezik 0-t és fázist szakító mozgásérzékelő is.
Talán megoldható azonos fázison, olyan szenzorral, amelyik elviseli, ha visszafelé kap fázist, mert ugye az egyik adni fog a lámpának, de a közösítés miatt a szenzor is kapni fog ugyanúgy a kapcsolási oldalán. Én csak nagyon hobbi szinten tolom ezt a dolgot.. Kérdezz rá itt.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pocokxx #169595 üzenetére
Javaslat: ne vegyél egybeépítettet soha. Ha megdöglik a szenzor, akkor vagy tákolsz rá egy sima mozgásérzékelőt vagy kuka vagy kapcsolósra kötöd stb, ha megdöglik a LED része, akkor a szenzor is kuka. Én ilyeneket használok, külső szenzorral. (Kicsit többe kerül nyilván, de hidd el, a szerelhetőség sok mindent megér.) Arról nem beszélve, hogy a szenzort teheted messzebb, és nem a lámpával együtt kell állítanod.
(Ilyen 230-ba fixen kötött dolgokat, nem feltétlen vennék nonamet.)
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Ezzel kapcsolatban valaki megtudná nekem mondani, hogy olyan hálózatot tud "ismételni" amelyiknek rejtett az SSID-je? Egy csomó repeater nem tudja ezt a funkciót, csak a látható SSID-ket hajlandó ismételni...
Akinek van és van rám 5 perce, kipróbálná, hogy "rejtettre" teszi az SSID-t, hogy úgy működik-e?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szabi__memo #169156 üzenetére
Hát én itthon nem találtam ennyiért. Mivel mi vidéken vagyunk, nekünk van rá szállítás, ha webshop, helyben mindenhol tuti drágább, mivel nem létszükséglet volt, mert az előző készletből volt, így rendeltük kintről. De, ha tudsz olcsón magyar forrást, nyugodtan elfér szerintem itt is.
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
Akinek esetleg szüksége lenne gumikesztyűre, ezt a terméket / eladót tudom ajánlani. Augusztus 7-én rendelt 200 db kesztyű ma a kezünkben volt. Kínai posta, nemzetközi TN-nel.
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
Régebben keresett valaki ilyen jelölőket Kínából. Sikerült azóta találni? Van ötletetek, hogyan lehetne rákeresni? Sehol nem találok, gondolom kintről 200 Ft lenne 4 db, de sehol nem találok...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nyogo83 #165329 üzenetére
Ez eBay? Van külön topikja szakmai kérdéskörben, én erre negatívot adnék vagy semlegest, és minimum jelenteném az eBaynek, hogy nem igazak a hirdetésben leírtak. Régen volt már nekem is hasonlóval dolgom "UK"-ből rendeltem telefontokot, mert gyorsan kellett volna, erre Kínából küldte. A felárat sem volt hajlandó visszaadni, mert nyilván drágább volt "UK"-ből rendelni, mint egy másik eladótól aki Kínából is hirdette. Kapta a negatívot, szépen leírtam, mi volt a probléma, aztán pedig jelentettem az eBaynek.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bul07 #165286 üzenetére
Ez nem Banggood sajátosság, a kialakult helyzet miatt van szerintem. Alin is egy csomó eladónál csak fizetős posta van már, mert nyomkövetés, annyi cucc tűnik el / nem jön meg, hogy csak nyomkövetéssel küldik, az meg drágább ugye. Szóval ezzel egy pár hónapig együtt kell még élni szerintem. Alin biztosra tudom, hogy olyan eladóknál van most postaköltség, akiknél eddig nem volt, mert nem egyszer rendeltem már tőlük ingyen szállítással.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz anorche1 #165284 üzenetére
Reddit szerint, ha megnézed a Reward pontjaidat, akkor pont annyi dollárt költöttél el. Ugyan ez egy 3 éves thread, nem tudom, hogy jelenleg is így működik-e a pontok számolása, de itt lehet megnézni a pontokat.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #00137984 #165183 üzenetére
Biztos nem aliexpressről postázzák tovább haszonnal. Tessék a bábuid. A leírása full angol, ott az angol neve, arra is rá lehet keresni. Ez meg ránézésre képekre ugyanaz, biztos van belőle olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bul07 #165139 üzenetére
A jó kedvezmények és kuponok általában a biznisz felfuttatásához kellenek, általában jó részt bukóval, utána pedig nem csak pluszossá kell tenni az üzletet, de az előző bukót is vissza kell termelni...
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz RicsiSuly #165016 üzenetére
Érdemes, ha van időd kivárni. Sajnos kiszámíthatatlan minden. Én várok több, mint 4 hete Kínát elhagyott nyomkövetős csomagokat, de még nem jöttek meg Mo-ra (pontosabban hivatalosan nem érkeztették meg őket TN alapján). Bőven vannak viszont február 3-10 között feladott nem követős csomagok is, amik sehol.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz w.miki #164901 üzenetére
Óóóóbaszki. XD Én meg azt hittem, hogy matt fekete vagy ilyesmi. Köszi!
Mennyiért vettétek ti anno? Vagy ez a 10$ körüli ár a rohadó forint ellenére még jó ár érte? ASUS MOBKUL-t használok, alsóhangon 5 éve, de félek, hogy beadja a kulcsot, így vennék egy ilyet tartalékba.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MittuDomain_ #164898 üzenetére
Van tipped, hogy mi lehet a különbség a Black Normal és a Black Silent között? Én nézegetem a képeket a múltkor hozzászólásod óta (szerintem veszek egyet tartalékba), de, hogy nem jöttem rá mi a különbség még kép alapján sem, az 100%...
-
DJ. Ru$y
félisten
10-nél nekem nem engedte, olyan, mintha levonás után kellene 10$-nak maradnia. 13$-nál már engedte beváltani. Tovább nem volt vele kedvem kísérletezni. Wishlistről megvettem 2 tételt vele. Köszi!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz macilaci78 #164852 üzenetére
Attól félek, hogy Global-t rendelek és kapok majd egy kínai verziót. A kínai legalább odaírja, hogy milyen verzió, és általában azt is küldi, amit rendelsz. Itthon meg szinte alig alig van kiírva, hogy Global vagy China és ugyanolyan áron adják.
-
DJ. Ru$y
félisten
Tudom, hogy nem a legalkalmasabb az idő a rendelésre, de a Miband 2-m kijelzője olyan szinten elhalványult, hogy már teljes sötétségben is alig látom, ezért lecserélném. Mivel sima Band majd Band 2-m volt, ezért minden adatom a MiFit-ben van, szóval adja magát a dolog, hogy Miband 4-et vegyek, honnan érdemes most? BG, eBay, Ali, GB? Ha Aliról vagy eBayről, akkor van megbízható eladótok? Egy linket megköszönnék, ha máshonnan esetleg kuponnal, az sem lenne rossz. Köszi!
-
DJ. Ru$y
félisten
LP
(#160209) nxferenc
Nagyon köszönöm és, ha kidob mondjuk ES-re egyet, de nincs választási opció a szállítási helyről, akkor az 100% spanyol raktár? Vagy meg lehet ezt nézni valahol a hirdetésben / shopban?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Tud valaki olyan storet Alin, aki jelenleg szállít Spanyolból Lepint? Vennék 1-2 szettet, de nem szeretném az ÁFA cécót, inkább fizetek érte többet.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pn4hvq #154116 üzenetére
Korlátozva van, hogy mire lehet felhasználni, legalábbis gépen én azt látom... Rá tudok kattintani és mutatja, hogy mely termékekre él a kupon... Szóval én is megszívtam vele.Téves, csak némelyiket írja korlátozottnak, de én sem tudom használni a 3.01-től 3.00 kedvezményt... Hiába is próbálom...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz spileraaa #154104 üzenetére
Nem kopik ki a csatlakozó, ha beleakadsz a kábelbe nem rántod le a telefont, mert a mágnes szétugrik. Én ennyit tudok. Ja és amíg nem volt Type C, addig nagy dolog volt, hogy micro USB-be betoltad és mindegy volt, hogy teszed rá a kábelt, a Type C, ezt a részét megoldotta.
Ja és a 'zalma használta a Macbookon, pont a lerántások ellen. Ezért egy időben nagy hype volt az ilyen kábel.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Posta, ÁFA, VÁM téma szerintem inkább erre.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoleszhun #154089 üzenetére
Köszi!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz -secret- #154025 üzenetére
Tervezek egy Band4-et mivel a 2-esnek mintha elhalványult volna a kijelzője... [Nem látszik napon (EU verzió), bezzeg barátnőm kínai verziósa simán olvasható napfényben is.]
Mi a Band 4-nek a "best deal"-je? 32$ az már legjobb árnak tekinthető?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Predator2 #153978 üzenetére
Szervó az RC-kben: [link]
Fokozatmentesen tudsz vele kanyarodni, annyit fordul, amennyit te fordítasz vagy pöckölsz a távirányító karján / kerekén. A nem szervós RC-k pedig amint kanyarodsz az csontra elfordul abba az irányba, amelyikbe menni akarsz.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tomchy #153956 üzenetére
Akkor biztos valamilyen Dension eszközzel keverem az FM működését, ami elvileg a testen keresztül adta fel az adást a rádiónak, ezért volt kiemelkedő minden FM transmitter közül. Előfordulhat.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nightzone #153952 üzenetére
Az autórádiónak nem kell BT akkor sem, ha telefonról BT-on küldenél zenét a Transmitterre. A Transmitter, az autó elektromos rendszerén keresztül juttatja el a lejátszani kívánt hangot a rádióra FM adás formájában.
Azért van bennük BT, hogy a telefonodról tudj ráküldeni hangot, nem kell se TF, se USB.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Rendelt már valaki HSS csigafúrószár készletet Kínából? Szeretnék venni egy 1-10-ig vagy 1-13 mm-ig készletet, de nyilván nem a leggagyibbat szeretném, eBay, Ali esetleg valamelyik webshop? Valakinek valamilyen szettel tapasztalata? Esetleg "márkával"?
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ciccuka #151709 üzenetére
Ezt 0.10$-ért vettem anno, maradjunk annyiban, hogy annyit sem ér. Nem szabvány hatszög, hanem pillangóbetétes, és a bitek minősége sehol sincs szerintem, szóval ennél valószínűleg bármi jobb.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Rick4 #151700 üzenetére
Ez a másik kínai "márkás" a Jakemy mellett... Anno ezt ajánlásra vette mindenki a Jakemy mellett. Ennek a minősége szerintem pariban lehet a Jakemyvel.
Ja és a legfontosabb kérdés, hogy ki mire és mennyit használja?! Hobbi célra szemüveget csavargatni, visszacsavarni egy két kisebb csavart, arra a noname is jó. Én szinte naponta használom a Jakemyt.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ciccuka #151695 üzenetére
Bitek minősége noname cuccok esetén mindig kérdéses...
Jakemy, ha olyan kell, ami akár évekig bírja. Használok 3 szett Jakemyt is évek óta, előtte kinyírtam már pár Handy meg ilyen itthoni filléres szettekből egy pár bitet.
-
DJ. Ru$y
félisten
Én egy valamit nem értek, aki folyamatosan OFF hozzászólásokat ír, ami az egész OFF, az miért az OFF topic taget használja és miért nem az off topic hozzászólás beállítást a rádiógombbal? Nagyon szép, hogy az aláírás meg a név fekete, a hozzászólás meg végig szürke...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz balazs1956 #149030 üzenetére
Régi oldalon csináld, ne a mobilaréna reszponziv designján. (Prohardver, IT café, Logout)
Nyisd meg ezt ez egy prohardveres link.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz htc07 #148881 üzenetére
Igen, csak, ha a 2 portra ugyanaz a betáp, akkor az egyik port nem fog tudni lekommunikálni QC-t. Én máshogy nem tudom magyarázni a kolléga által leírt működést... Esetleg hibás működéssel.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bugizozi #148875 üzenetére
Ez az amit te írtál, hogy 2 QC képes eszközt tud QC-val tölteni, szerintem ugyanazt a töltő feszültséget küldi mind a két portra. Ezért, amikor érzékeli, hogy a nem QC-s iPhonet rádugod, akkor visszavált 5V-ra, hogy ne tegye tönkre a készüléket?! Csak ezt tudom elképzelni.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bugizozi #148871 üzenetére
Ugyan ezen a képen a Type-C-sről ír, de szerintem a két port együttes használata esetén 5V-ra vált aminek az össz teljesítménye 5A.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Dr.NX #148516 üzenetére
Egy hangrögzítő appal külön venni a BT hangját utólag leszedni a videóról a hangot, és alárakni a másikat. Meló van vele, de van már telefonra is jó szerkesztő app, amivel meg lehet oldani szerintem. Kérdés, hogy akar / tud-e ezzel vesződni.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Breki #148449 üzenetére
Ezen nincs Toslink output, ergo nem jó. Neki olyan kell, amin Toslink In és Out is van. (Ez egy D/A konverter.)
Olyan eszközt, ami D/D és közben van volume control én még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ixion77 #147589 üzenetére
Ha a két szemüveget "keresztbe teszed" polarizálással, akkor nem szabad átlátnod rajta, ha mind a kettő polarizált. Ehhez kell mondjuk egy tutira polarizált, azon leehet tesztelni a többit.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gyapo11 #147587 üzenetére
A Veithdia shopban vett Veithdia szemüvegeknél, ahol oda van írva, hogy polarizált, az valójában az is. Nekem van 2 típusból is otthon az egyikből kettő a másikból egy (előbbiből már régebben hagytam is el egyet), mind a két típus polarizált.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz macilaci78 #147298 üzenetére
Ami engem félrevitt, vagy nem tudom az ez, idézek a hozzászólásából:
"Én ajándékként jelöltem meg a csomagot, hogy ne kelljen pluszba még 27% áfát fizetni,"Vagyis, hogy ő már válaszolt a NAV-nak, hogy ez ajándék, ezért a NAV kéri tőle a nyilatkozatot. Vagyis ő már egyszer úgy nyilatkozott, hogy nem vette, hanem kapta. Nyilván nem fog vele a NAV foglalkozni, ha bevallja, hogy fizetős, kifizettetik vele az ÁFA + kezelési költséget és viszlát, de aki egyszer A-t mond aztán B-t az kicsit visszás ugye.
Nyilván, ha csak az eladónál "jelölte meg az ajándékot", akkor én értettem félre és akkor én sry.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz erdey_a #147280 üzenetére
Értem, szóval, ha először azt mondod, hogy ajándék, aztán megírod, hogy bocs már mégsem ajándék, hanem itt a számlám róla az full korrekt. Én kérek elnézést.
Lehet túlzás a hatóság félrevezetése, de, akkor sem normális, hogy először A aztán B.
[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz w.miki #146737 üzenetére
Anno vagy ebbe a topicba, vagy a Banggoodosba belinkelt egy magyar srác egy scriptet, ami a sajátja volt, és a régi típusú Snap Up alatt működött, mikor újított rajta a Banggood, akkor már nem, persze akkor publikálta. Szóval ez egy kicsit több szerintem, mint a rajzos evolúció. Persze most nem találtam a hozzászólást, hiába kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Ha Paypallal fizettél, de kártyáról vonta, akkor sem jelenik meg az összeg a Paypalon, "magától visszamegy" a számládra. A Paypalon a számlatörténetben lesz csak bejegyzés, vagy annál a fizetésnél amelyik az eredeti, hogy visszafizették annak az értékét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest