Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz tonyrulez #188239 üzenetére
Kettő opciót is kipróbáltam:
4 in 1 PD 65W Multi USB Data Cable - C-C-n is már csak 40MB/s-t tud, szóval ez csak USB2.0
PD100W USB 3.2 20Gbps ThunderBolt 3 - 10Gb/s portra dugva hozza a 998MB/s sebességet, úgyhogy ez remek. Viszont ezzel nem oldódott meg hogy USB-A-ra dughassam, ezért lett még egy ilyen:
Essager OTG Type C To USB Micro USB To Type C Adapter - ez megy a kábel mellé. A-C adapteren keresztül 419MB/s sebességet tud, tehát valós a hirdetett USB3.0 sebesség.
Nem olyan "szép" mint egy mindenegyben kábel, de a kettő együtt 2000Ft és mégsem 13.000
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Ajánljatok kérlek jó utazós töltő és adat kábelt, aminek egyik vége (minimum) USB-C, a másik pedig kombó A vagy C. Jelenleg 25cm Baseus A-C kábelt használok, ami töltésre, Android Auto-ra ideális, viszont most beszereztem egy kompakt külső SSD-t (USB-C), amit szeretnék gépre és telóra is kötni. Gépre tudom meglévő A-C-vel, viszont olyan 45Mb/s-t tud (SSD USB 3.2 Gen 2x2, 2000Mb/s, de megelégednék 400-al is).
Na ehhez kellene egy olyan kis, kompakt kábel, ami tud A-C és C-C-t is, tud gyorsan tölteni, és nem USB2-es.
Ha van hazai beszerzés ajánlott, az is jöhet. Hasonló mint ez, csak kevésbé aranyáron.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Nemrég vettem: Intenso XS5000 promo Genius-al ingyen szállítás, másnapra itt volt. Elég kompakt, nem hiszem hogy 3-4000-es sokkal kisebb lenne.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Melyek azon Alis eladók ahol dioptriás szemüveget lehet venni, megküldött adatok alapján?
Ugyan itt: most látás hónapja alkalmával melyik az az üzlet ami valóban ingyen elvégzi ezt a mérést, amit eladónak kell küldeni? Nem vagyok szemüveges, de azt veszem észre hogy távolra lassan kell, úgyhogy nem vagyok ezekkel tisztában (egyáltalán azzal sem hogy a mérés során pontosan milyen adatokat kapok)4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
válasz Graphics #187771 üzenetére
Tudtommal ez egy "mini-mini-PC", kis Arduino van benne + kínai vacak szintnél jobb kijelző, mindez Wifi-re csatlakozik. Ha van az embernek hozzá affinitása, akkor azt mókol belőle amit akar. Nem tudom vannak-e már rá mod-ok, de az én érdeklődésemet felkeltette. De mivel annyira nem értek hozzá, max akkor vennék ha rátölthető felületeket már közzétennének hozzá (lehet már van is)
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz gorbep #187390 üzenetére
ExpressOne 2 levelet küld:
1 nappal a szállítás előtt, amikor csak dátumot tudsz módosítani
Kiszállítás napján reggel, amikor már tudsz címet is változtatni, akár csomagautomatába küldeni.Hogy mi értelme ezt aznapra eltolni, nem teljesen értem. Szerintem jobban tudnának fuvart tervezni ha már előző nap ott lenne tervszerűen X csomag ami automatába megy, ahelyett hogy mikor elindul a kocsi, akkor kezdik átirányítani oda.
Egyébként legutolsó csomagomra kiírta hogy ezt nincs lehetőség átirányítani automatába. Nem volt nagy, pár kis vacak Aliexpress Choice-ban.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Czimby #184901 üzenetére
Lekopogom nekem idén semmit nem kellett Postának fizetni. Mondjuk sokat nem is rendelek, de volt idén 10 Alis rendelésem, LP... meg ECSCCA... ragszámmal amit MPL hozott (pontosabban csak az értesítőt). Utoljára pont egy éve, 2022.08 hóban volt egy fizetősöm (az még UA...AE volt)
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz flegga92 #183637 üzenetére
Egyébként ExpressOne-nál már lehet átirányítást kérni Alza és Packeta automatába is. Múltkor irányítottam volna át csomagot munkahelyre, és "Új" plecsnivel ott volt az automatába kérés. Otthonhoz közeli Alzát választottam, 3 óra múlva már jött a nyitókód.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Moduláris kulcstartót kapni valahol, amire 5-6 kulcscsomót is rá lehet tenni?
Így néz ki a jelenlegi, 10+ éve vettem piacon, csak sajnos mostanra kikopott annyira hogy lepotyog róla a kulcskarika. Körben vájat van amibe passzol a kis kulcskarikákra tehető gömb, és rugós pöcköt lenyomva lehet ezeket rátenni/levenni. Ha kell egy másik kulcskarika, csak rápattintom, vagy ha pendrive-ot/bevásárlókocsi bilétát használnék, akkor használat idejére leveszem hogy ne a teljes kulcscsomó húzza azt. Imádom.
Sajnos csak olyanokat találtam ahol 2 karikát lehet egybe tenni.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz szpeti40 #180907 üzenetére
Sziasztok!
USB C-C kábelt vennék külső SSD-hez, viszont kérdés: van C-C-ben is csak USB2 sebességű? Mert Alin nincs ez sehol jelezve, de Alza pl. tele van kábelekkel ahol külön jelzik, pl. 2× USB-C (USB 2.0), ami ugyanígy megvan Alin is, ahol nincs szó erről. sőt, ott azt taglalják hogy mennyivel gyorsabb mint az USB 3.0.
Most akkor ki lehet fogni USB2-es C-C kábelt, vagy sem? Mivel külső SSD-hez kell, azért nem szeretnék USB2 sebességet látni...[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz w.miki #180215 üzenetére
Én a legolcsóbb 2DIN WinCE alapút vettem anno (volt talán 9ezer), mert egyedül tolatókamerához és Bluetooth podcast hallgatáshoz kellett. Árban olcsóbb volt mint egy szivargyújtós FM transzmitter + tolatókameramonitor, és még működik is. Navira meg ott a telefon Zenét szintén BT-n szépen játszik. 60ezret ki nem dobnék ilyen csoda Android fejegységekre, inkább vennék telefontartót a szélvédőre.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz szpeti40 #179732 üzenetére
Ezt az oldalt tudom ajánlani: https://parcelsapp.com/en/tracking/S00000231396039
Itt kijelzi a következő nyomkövetési számot is, ami alapján szintén keres, eddigi legjobb nyomkövetős oldal. A te csomagodra okt. 26-án volt jelezve hogy online fizethető.4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Az a 2 csomag ami korrelál időben és árban, annak ezek a számai:
S0000022617xxxx (Cainiao Super Economy Global)
S0000022650xxxx (Cainiao Super Economy Global)YP-s nincs. Ezen kívül egy ExpressOne-os csomagom van, de nagyobb értékben, meg arra eleve nem kell fizetnem 400-at sem, és csupaszám a nyomkövetése.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz tillatrilla #179260 üzenetére
Én is kaptam UAE feladós befizetést, biztos Alis mert csak onnan rendelek, 608Ft-os csomagra, de ilyen értékben rendeltem is (878 meg 714Ft) úgyhogy feltételezem valós, időben is stimmel, rendeléstől 15-20 napra kaptam a mailt. Ilyen nyomkövetési számom pedig nincs amit küldtek (UA153xxxxx8AE). Ettől függetlenül bízok benne hogy azt kapom amit rendeltem.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz maestro87 #179247 üzenetére
Mintha valahol olvastam volna az EU ajánlását, miszerint IOSS esetén semmi plusz díjat nem lehetne szedni.
Meglepő módon ExpressOne-nál, ami minőségibb nyomkövetéssel, gyorsabb szállítással rendelkezik, házhoz hoznak mindent, nincs semmi díj, de a Postánál ahol jó esetben egy értesítőt dobnak be és ülnek a csomagon 1 hónapot, ott perkálj.4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz tlala #178787 üzenetére
Kérdéses hogy IOSS fizetés esetén ezt hogy értik? Ha rendelek Alin valamit free shippinggel $10-ért, és az ÁFÁt is már kifizetem náluk, majd beérkezik a postára a csomag ahol látják hogy hoppá, a shippingre pedig $3 van írva, akkor a $3 után is megfizettetik az áfát? Ha igen, akkor elmehetnek az anyjukba.
Bár belegondolva még csak IOSS-re sincs szükség. Veszek valamit valahonnan, kerül $10-be, a csomagon meg szerepel $10+$3 szállítás. Milyen alapon fizessek $13 után adót, amennyiben eredetileg csak $10-et fizettem az eladónak?
"Ez olyan, mint egy kedvezményes akció, amelyben a szállítás díját a webshop átvállalja a vásárlótól és nem az áruból ad kedvezményt"
Vagyis ha a webshop átvállalta a szállítás díját, nekem közöm nincs hozzá, akkor milyen alapon fizessek utána adót? Ok, ezt ők nem láthatják előre, de ez esetben ne pampogjanak ha utólag küldöm nekik a számlát miszerint nem fizettem a postáért, és utalják vissza nekem az erre levont összeget.4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz -secret- #178732 üzenetére
Én egy Convoy S2+-t használok erre (7135x8 XML2 U2-1A), vaksötétben is jól látni vele. Ilyen tartót vettem hozzá, stabilan tartja, és szerszám nélkül könnyen levehető. Csak 1db 18650 kell bele, nekem a bontott laptopakksiból való elmegy legalább 1-1,5 órát közepes fényerőn (max fényerő teljesen felesleges), ennél hosszabban nem szoktam menni. Tartalék akksit azért tartok magamnál ilyenben.
Az biztos hogy vakít, ha szembe jön valaki le szoktam kapcsolni (addig megyek vakon ). Van olyan ami direkt úgy veti a fényt hogy ne vakítson, de az egy vagyon.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz fery02 #178441 üzenetére
Nem feltétlenül. "VAT added at payment" esetén fizetsz kicsekkoláskor még pluszba ÁFÁt, célországnak megfelelően, még akkor is ha EU-n belülről jönne a csomag. "including VAT" esetén már nem kell plusz ÁFÁt fizetni, benne van az árban, és mivel a célország még nincs meghatározva mikor már az áfázott árat látod, ezért ez nem a hazai 27% ÁFA lesz, hanem amivel behozta EU-ba, majd onnan áfamentesen továbbküldi.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Tim82 #178099 üzenetére
Ez szuper hír.
Aidan85: Az eVÁM a lenyilatkozás előtt átirányít a Posta oldalára, ahol egy formot kitöltve lehet jelezni feléjük hogy NAV-nál akarsz vámoltatni, nem náluk. Szóval pont hogy előtte kell, és lehet, nem utána. Vagyis amint feladja a csomagot a kínai, és ezzel megkapjuk a ragszámot, lehet a Postánál majd a NAVnál nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Dr. Szilikát #178093 üzenetére
Én ahogy kivettem a NAV szavaiból, ha náluk lesz vámolva (eVÁM, ami még nem létezik), akkor ott ÁFÁn és esetleges vámon kívül nincs egyéb díj, és így megúszható a 400Ft-os vámkezelési díj is.
4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
válasz Jahno #177582 üzenetére
"Többféle értesítő van, de az régebben sem működhetett, hogy a postás kihozta a csomagot, nem voltál odahaza, bedobta a papírt és rögtön átvehetted a postán. Azt csak a nap vége felé vitte vissza."
Ami nem fér be a postaládába (és néha az is ami befér) azt meg sem próbálják kihozni, helyette csak értesítőt hoznak. De még így is ráírják - legalábbis nálunk - hogy aznap nem vehető át. Illetve néha beújítanak annyit hogy 1 napot várnak az értesítővel, és így nem kell ráírni az aznapi nem-átvehetőséget. Ezzel sokszor azt érik el hogy a 17track/posta app jelez, ott a postán a csomagom, én átveszem értesítő nélkül, majd másnap kapok egy értesítőt, és ha épp sok rendelést várok, nem tudhatom biztosra hogy ez a már átvetté-e vagy egy új csomag, és megint mehetek a postára...
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz sambenez #177575 üzenetére
Azért tegyünk különbséget vámeljárás és vámeljárás között. Eddig a vámeljárás alá eső csomagokkal volt dolguk szépen, megnézték a csomag értékét, de ennek sem feltétlenül hittek, hanem átvilágították/kibontották, majd felvették a kapcsolatot a vevővel, ő megküldte a számlát, ezt feldolgozták, kézbesítéskor fizetni kellett a megszabott összeget amit továbbjuttatnak NAV felé. Ez most annyira egyszerűsödik, hogy a kínai eladónál befizetődik az adó is, a magyar posta pedig mikor szkenneli a csomagot, ott lesz a pipa hogy vámolás kész. Ami eddig nem volt adóköteles, ahhoz képest plusz munkájuk nagyon nem lesz, ehhez képest erre is behajtanak vámkezelési díjat. A mértékére kíváncsi leszek. 100Ft-nál többet nem adnék erre a "munkára".
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Donki Hóte #177515 üzenetére
De ez csak akkor működik ha arra is van formázva, nem? Mert tudnak mókolni 128GB-ot a 4GB helyett, csak onnan kezdve nem használnám bizalommal 4GB alatt sem.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz SzabóTamàs90 #177205 üzenetére
Nem, az beállítás kérdése, mint ahogy Windows-on is ki-be lehet kapcsolni.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
itt is felteszem kérdésem: melyik az ajánlott USB Bluetooth adapter ami biztosan támogatja az aptX-et/aptX LL-t?4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Dr.NX #176192 üzenetére
Hardveraprón keresném west kollégát, hátha van hozzávaló. Én X220-as laptop bill-t magyarítottam, nagyon minőségi a matrica.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz tillatrilla #176135 üzenetére
Kormányszivacs, markolatszivacs a neve, és kerékpárboltban nagy eséllyel tudsz venni. És legalább nem úgy néz ki mint egy fűtéscső borítás.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz macilaci78 #176120 üzenetére
Én egy ilyet használok: ORICO USB HUB 4 Port USB 3.0 Splitter With Micro USB Power
Igaz én táp nélkül, és nem is adnak hozzá, de sima microUSB bemenete van, tehát egy mezei olcsó táppal lehet táplálni.4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz tobias40 #175925 üzenetére
HDMI tud adni 5V 50mA-t, ami elég a switch működéséhez (vagy lehet hogy több kell, de eleve legalább 2 input bele van dugva), de nem biztos hogy a forráseszköz ezt meg is adja.. Ha ez mégsem lenne meg, akkor kell csak megtáplálni, ha enélkül is működik, akkor felesleges.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
Redmi Airdots fülesem van. Ismerős is szeretne magának venni, semmiféle igénye nincs, csak legyen TWS, és működjön, hasonló árban. Van más ajánlott, bevált füles? Igazából Airdots-al semmi bajom, de hátha van azóta jobb féle.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Mi a javasolt párásító, ami nem ultrahangos (kemény a víz, és tolja ki a fehér port is), hanem párologtatja a vizet papírszűrővel/hasonlóval? Akár hazai beszerzés is érdekelne, mindenhol ultrahangosat látok csak. És nem akarok desztillált vizet venni mikor egy nap több litert kinyom a párásító.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Gergi #173923 üzenetére
Ha esetleg GPS-es is érdekel, akkor tudom ajánlani az iGPSport iGS50E-t, 2 és fél éve használom megelégedettséggel, útvonalat .fit fájlba rögzíti. Most $70, 20k HUF-ért kapni. Nekem tetszik a visszanézhető útvonal (sebesség, magasság grafikonokkal egyetemben) illetve hogy nem kell kábellel szarakodnom.
Lehet van jobb is már ennyiért, én anno 15ezerért tudtam megvenni.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Fredo78 #173910 üzenetére
Amennyiben nincsenek vállaid, jó lehet. Máskülönben sok szerencsét ahhoz hogy nagyobb szögben széttárd a karjaid. Nem is értem miért emelnek át szinte 1:1-ben olyan széket a kocsiból, aminek az a lényege hogy egy helyben tartson. Ültem ArenaRacer 80ezres székben, nem tudtam kényelmesen ülni benne, szokásos bill+egér fogás pozícióban a vállam már nem fért el, és beleállt a szék "oldaltartójába". De ez csak magánvélemény.
Max. Noblechairs Icon típusú "gamer székekben" tudnám elképzelni magam, aminél ez nincs kialakítva. De ennyiért inkább vennék normál irodai széket, amit tényleg arra terveztek hogy ember formájú emberek 8-12 órán keresztül üljenek benne, és nem arra hogy szép legyen, és oldalirányú gyorsulásnál is megtartson.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Donki Hóte #173404 üzenetére
Az egér is szuper, mert gyári elemmel elmegy évekig. Egyébként fehér Eneloop és Varta Longlife van benne (nem vegyesen, csak több egér van).
Laci.M: én sem kapcsolom ki az egeret. De most nézem a gyári oldala 3 évet ír. Logitech M185-el kevertem, az is van, na abba csak 1db AA elem megy, és azzal elment 1,5 évet, akkor ennél 2db elemmel logikus a dupla üzemidő.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz jjeahh #173319 üzenetére
Ultrahangosom van, csapvíznél az a gond hogy benne lévő ásványi anyagokat is szétporlasztja, és emiatt fehér port is fúj ki, nem csak párát. Igaz most kevésbé csinál port mint tavaly.
kdavud86 "Ultrahangos parasito max illatositonak jo. Ha paratartalmat akarsz novelni, akkor erdemes tarcsas gepre beruhazni"
Hát nem tudom a smartmi milyen gyorsan párásít, nekünk egy 5literes tartályos van, reggeltől estig simán kiürül. És a páratartalom is rendesen felkúszik (nem gép szerint, hanem távolabb elhelyezett időjárásállomás szerint)
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz Donki Hóte #172376 üzenetére
Meg tudom erősíteni, elején voltak LED szalagjaim amit csak felragasztottam a konyhapult alá magában, és egy idő után sorban múltak ki rajta LED-ek vagy teljes egységsorok. Viszont egyéb gondot nem okozott. De kell neki a hűtés. Vettem ezután Banggood-on alu sínt, 4 éve van napi használatban és semmi gondja a LED-nek.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Donki Hóte #171835 üzenetére
Tudtommal linktől függ, ha nem standard
aliexpress.com/item/0123456789.html
formában van a link, hanem vannak utána mindenféle kapcsolók, azok miatt más nyelv/pénznem lesz. De ha szimplán egy ru végződésű linket nyitsz meg, akkor is átvált oroszra: https://aliexpress.ru/item/32856363667.html[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz bbsofficial #171812 üzenetére
Valóban, most látom a vélemények képein. Hát nem nagy szög, mindenesetre jobb mint ami most van, teszek vele egy próbát Sajnos ilyen fajta lámpát nem találtam [kép]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
kerékpárra keresek hátsó lámpát, amit a támvillára lehet rögzíteni (mindkettőre 1-1db), vagyis a lényeg hogy vékony csőre fel lehessen tenni, és nagy szögben lehessen hozzá képest vízszintbe állítani a lámpát (függőlegeshez képest 52°-os a cső szöge). Illetve akkus legyen, nem akarok gombelemekkel szórakozni.
Alapvetően az a problémám hogy nyereg alatti táskám van [kép] , amire a feltett lámpa lefele világít, és mindig le-feltenni töltésre nem a legkönnyebb, a nyeregcsőre meg hiába teszem, ha a táska és a kerék között van egy centi ahol ki tud világítani. Így maradt a 2 támvilla.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
válasz Beni2360 #170956 üzenetére
Nem tudok topikról, én rendeltem 1db-ot az elsőből amit megláttam Alin, minden mindegy alapon, úgyis csak párszáz forint volt. Mikor kipróbáltam és működött, akkor rendeltünk még kettőt.
Egyébként 1 év 5 hónapja van meg, és eddig nem felejtette el a kódot.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz CHIPman #170166 üzenetére
Én 2 éve használom a pöckös verziót, télen-nyáron, kapja a hőingásokat rendesen, néha le is veszem tölteni, de lekopogom még nem tört el egyik pöcök sem, pedig a hátsónál olyan szorosan megy rá a vastag cső miatt a gumi, hogy felrakáskor félek hogy az arcomba lő.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Mr.Csizmás #169874 üzenetére
Pontosan, vélemények alatt az user review-t értem. Feltesznek képeket az összenyomorgatott dobozról, meg magáról a webcamról, de mintakép nincs. Egy véleményt találtam ahol leírták hogy a listázáshoz mellékelt tesztvideó képe nem is olyan mint a valós, de megintcsak mintakép nélkül. Így elég nehéz szűrni.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Melyik most az ajánlott webcamera, ha van egyáltalán? Hazai árak elszálltak a digitális oktatás miatt, Alin pedig párezerért hirdetnek FHD kamerákat, persze a vélemények között megmutatják a kamera dobozát, de a webkamera képét véletlenül sem teszik fel. Tartok tőle hogy ezek az FHD csodák csak felskálázott 640*480 képet adnak ki magukból.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz lsebestyen #169696 üzenetére
Nekem 2 éve megvan, igaz csak hébe-hóba használom, de legutóbb több hónapos állás után is működött órákig.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz anonymus89 #169691 üzenetére
Ha csak látszani a lényeg, akkor ezt tudom ajánlani, microUSB-n tölthető, meglepően erős fénnyel. Egy pár ebből ugyanannyiba kerül mint a Lidl-ös, de az tudtommal gombelemmel megy, és csak 2 LED-es, ez pedig 5.
4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
válasz Saccco #169557 üzenetére
De hogy fizetem be az adót ott, ahol veszem? Az online boltnak tudnia kellene úgy mint ahogy Amazon-on működik, hogy X országból Y országba szállításra rájön Z adó, amit egyben kell kifizetni, ők meg összegezve továbbutalják az országnak? Van n+1 kínai bolt, nem tudom ezt hogy integrálnák - talán PayPal-on keresztül ha más nincs - de pl. AliExpress-re kíváncsi leszek, AliPay-el hogy oldják meg. Nem tudok róla hogy Alinak lenne erre kiépített rendszere, hogy adót is lehessen fizetni rajtuk keresztül.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz tboy93 #168541 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen irattartóm van lassan két éve, a műbőrön van egy kis kopás a sarkaknál, más baja nincs. 10 kártyának van "rendes" hely, illetve két végén egy szélesebb tartó, de a 10-esekbe is befér 2db egy helyre. Külső zsebekről és ablakról nincs tapasztalatom, azt nem használom.
Illetve egy ilyen fém kártyatartót hordok magamnál, ha nem kell minden irat, alig nagyobb mint egy kártya, vastagságra most 12mm nekem, 3 kártyával és 2 papírpénzzel.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Vicces fiúk ezek az Aliexpressnél, kapom az email-t hogy örüljek, mert feladták a csomagom. Hirtelen nem tudtam értelmezni, hisz mindent feladtak. Nézem tovább a mail-t, február elsején rendelt, majd március elsején nagy nehezen feladott csomagra küldték a mailt, miszerint most megint feladták, mikor 2 hónapja rendeltem és 1 hónapja jön
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan hogy HDMI-HDMI+jack átalakító?
A felállás: PC és Xbox One van egyszerre kötve egy HDMI switch-en keresztül monitorra. A hangfal jelenleg a PC-be dugva, viszont az Xbox hangja HDMI-n jönne, és mivel a monitoron nincs jack kimenet, ez veszett ügy. Ezért kellene egy olyan átalakító, amin a HDMI csak passthrough átmegy, és a hangot jack-re is kiadja. Sajnos csak olyat találtam ami a képet is átalakítja D-SUB csatira.
Ha nagyon perverz lennék akkor ez is megoldható lenne egy HDMI kettéosztóval, ahol az egyik menne a HDMI switch-be, a másik a D-SUB-os átalakítóba amiből csak a hangot nyerném ki. De először valami szofisztikáltabb megoldás érdekelne, ha van rá tipp
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz szabi__memo #163553 üzenetére
Legalább a külseje az aranyozott ami nem kontakt, csak megvezetés? Ugyanez a helyzet az aranyozott USB kábeleknél, a külseje aranyozott, igaz az adatátvitel nem azon megy hanem a belső 4 pin-en
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz KaiotEch #162836 üzenetére
Így utólag én is okosabb lettem a kommentek alapján, mikor rendeltem 11.11-en nem olvastam ilyet ott (igen, több mint 2 hónap volt mire megjött + beszerelés). A másik képen látni a kamerát, feltételezem szabvány. Ha más nem veszek komplett rendszámtáblatartóstul, csak mondjatok beváltat
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest