Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1225
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #36098 üzenetére
Mondjuk a power bank meg van már rendelve, nem erre a célra, de hol most a legolcsóbb a száomi lámpa?
-
zsolt1225
aktív tag
[link] ehelyett a lámpa helyett tudtok valami jó lámpát ajánlani? Lehetőleg led-es legyen vagy olyan izzót bele, olcsót de jót
Számítógép asztalon van, ritkábban használom. -
beg
veterán
válasz spidersoft #36090 üzenetére
Én most vettem 5,4 dollárért izét. Paypal 1645-öt akart levonni. Átváltottam bankra,1585-ről jött az SMS.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dugesz77
őstag
Köszi a linket így sokkal egyszerűbb a váltás. Érdekesen kezeli ezeket a dolgokat a Raiffeisen . Ők rosszul biztos nem járnak. De gondolom majd mindenhol ez megy.
Maradok forintnál főleg apró dolgoknál. Egyrészt nekem ez a kis plusz ártöbblet belefér. Tudok vele számolni, megszoktam. Másrészt a végén még a bank addig csűri csavarja míg nagyon hasonló árat hoz ki váltásnál. -
titán
Függ attól is hogy a Visa vagy a Mastercard a kártyakibocsátó, meg mint látod a banktól is.
Nekem az Erste a $-os vásárlásokat úgy számolja el, ahogy a Visától megkapja. teljesen elfogadható. Ma vásárolok, előjegyzi valamennyivel és a holnap megküldött Visa árfolyammal számolja el. -
titán
válasz dugesz77 #36088 üzenetére
Visától megfogja kapni a holnapi Visa árfolyamon, itt nézhető, amikor könyveli akkor szemét módon kicsesz az ügyfelével, mert ez marhára értelmezhetetlen:
a konverzió napján érvényes saját banki deviza vételi/eladási árfolyamon konvertálja, na most akkor a vételi vagy eladási? Mert nem mindegy.
Ráadásul: konverziós költségekkel növelt összeggel terheli meg a fizetési számlát.
Nagyon jó bank![ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
A zárolás még nem végleges, majd hétfő/kedden a számlatörténetben is nézd meg.
Az ebayes ár csak kalkuláció vastagon, ráfrissítesz lehet már most mást mutat[ Szerkesztve ]
havri
-
spidersoft
senior tag
ebay-es vásárlás: US $9.19, Approximately 2,656.84 HUF
paypal ennyit akart vonni: 2,770 HUF
banki zárolás: 2,770.09Ft...eddig a bank mindig jobban váltott... régebben 4%-kal, az elmúlt pár évben kb. 2%-kal. most meg rosszabbul kilenc fillérrel Persze ez lehet kevesebb, ha holnapra erősödik a forint, de lehet több is. Szóval ezen nem egyszerű elmenni...
-
cris78
őstag
Silent77: nyárra egy ilyen ?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dugesz77
őstag
Kicsit belebonyolódtam a végére. Na szóval : A Raiffeisen Lakossági devizaárfolyama oldal szerint az amerikai dollár eladási árfolyama : 293,92 Ft.
Igaz ez pénteki adat.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Mégis csak lett karácsonyfám idén.
Video: Christmas Tree LED Flash Kit 3D[ Szerkesztve ]
-
Pikachu24
aktív tag
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #36079 üzenetére
Ha a bank váltja a dollárt akkor a mai árfolyamon: 179,9 x 293,3 FT = 52,765 Ft.
Tehát a legrosszabb dollárban fizetni és a paypal-ra hagyni a váltás. Második legjobb eleve Forintban vásárolni az oldalról. A legjobb Dollárban vásárolni de a saját bankod váltja a dollárt Forintra. Mondjuk ez lehet bankfüggő is mert nem mindenhol egyforma az árfolyam.
[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
tudnátok linkelni megbízható suction cup-os akciókamera tartót? konkrétan Yi-hez. Sajnos ami nekem van a kocsiban belül a telefonnak, olyanra nem bíznám a kamerát.. erősen meghúzom és leesik.
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Upo
addikt
válasz pumukli56 #36071 üzenetére
Ahogy állítod. Alapból visszateszi mindig a paypal-ra, de paypal-on a checkout előtt van valami change link, ott át lejet állítani. Sajnos mostanában nem jegyzi meg, minden vásárlás előtt meg kell nézni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
pumukli56
tag
Sziasztok! Nektek ebay rendelésnél az ebay váltja az összeget vagy a bank
Pü-re válaszolni nem bűn! / LG Nexus 5 White 16GB
-
Jarod1
veterán
Utolsó pillanatban érkezett:
-
v-man
őstag
Tinydealtől jött e-mail, hogy "email only" akcióban csak 2.19 a Mystery Floating UFO nevű játék, megnéztem youtube-on, hogy mégis mi a szöszre jó, öcsinek meg is veszem.
De nem tinytől, mert ebayen szupertitkos akció nélkül is csak 1 kanadai dollárXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ciccuka #36049 üzenetére
Igen, mert ha beteszed a kosárba nem azonnal checkout-ra kell menni a felbukkanóban, hanem kosár és onnan checkout, aztán nem fog ilyet kiírni. Semmi köze a reghez, ugyanis csak reggel lehet vásárolni...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Agostino
addikt
-
kenand
veterán
rendeltem a Gearbest-től quadcopter alkatrészeket. 4 félét, megjött a csomag, de 2 dolog hiányzik- a legfontosabb pl. az tartalék akksi és a propellerek. Hiába írtam a supportnak már 4x , csesznek válaszolni.
Indítsak paypal disputeot? Vagy várjak még? -
Pikachu24
aktív tag
Amúgy innen már vásárolt valaki? Megjönnek a dolgok?
-
Ciccuka
veterán
válasz DJ. Ru$y #36047 üzenetére
Nekem ezt írja ki:
PayPal does not support processing orders with zero amount. To complete your purchase, proceed to the standard checkout process.Már vásároltam innen.
Addig addig cseszekedtem vele, hogy bevette (de csak ötödszörre).
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz csadi0011 #36043 üzenetére
Akkor sem mentem bele, és most sem, sőt, nem is érdekel.
Ciccuka
Hogy mit csinálsz? Magyarul írj, mert ez érthetetlen. Ha azt akartad írni, hogy csak az veheti meg aki még nincs regisztrálva, akkor el kell keserítselek, hogy nem.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Pikachu24
aktív tag
Csak nálam nincsen a state-nál hungary?Megoldva![ Szerkesztve ]
-
Teplic
tag
Zapals-on ingyen usb otg adapter.
Kupon: ZAPALS151218
[link][ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz Czimby #36027 üzenetére
Egyébként egyszerűbben is tesztelhető, ha közelről megszagolva érezhető a nagyfeszültségű ívkisülés jellegzetes ózonillata, akkor jó. (Attól nem kell félni, hogy megcsap.)
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
dugesz77
őstag
Nekem ez a megoldás régebben sem ment . Levonja a kupont de csak a kis értékűből. Vagy valamit még be kell jelölni nem tudom.
air: köszi kemcso már írta,hogy elrontották a kiírást
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz andrisbandi #36025 üzenetére
Jelenleg nekem teljesen szürke mindkét gomb ennél a screen protectornál.
-
Czimby
addikt
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
solor
tag
-
andrisbandi
őstag
válasz Vasinger! #36023 üzenetére
Ciccuka"Ezt a terméket, ha belerakod a kosárba, akkor az akciós termékekre is elfogadja majd a 10-5 kupont a Banggood-on."
- Próbáld így... hátha..░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Vasinger!
nagyúr
XIAOMI Piston 3 és PowerBank ha jól látom Banggoodon egyaránt Unbeatable product címet kapta, így nem lehet rá kupont alkalmazni, csak pontot. A baj csak az, hogy abból max 15%-ot. Ennél nagyobb kedvezményt nem lehet valahogy kiszülni belőlük, vagy esetleg máshonnan olcsóbban lehetne megvenni?
-
Predator2
addikt
válasz Infinity70 #36018 üzenetére
Hová/melyik oldalra szeretnél, mert ezt az aprócska adatot lefelejtetted.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
qfm
őstag
Szeretnék egy digitális órát venni, ami erősen világít, hogy nappal is le lehessen olvasni, és elég nagy számokkal dolgozik, hogy 3-4 méterről is jól látható legyen. Nem vett esetleg itt valaki hasonlót, amit szívesen ajánlana?
[ Szerkesztve ]
-
Infinity70
tag
Sziasztok ! Tud valaki coupon kódot telefon vásárláshoz ? Nagyon köszönöm !!!
Huawei P40 Pro
-
dugesz77
őstag
válasz spidersoft #36016 üzenetére
Igazad van. Meg sem fordult a fejembe ,hogy gáztűzházhelyhez kellhet megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
-
dugesz77
őstag
válasz spidersoft #36007 üzenetére
Lehet,hogy nálad is az a gond mint nálunk. Nem az a gond,hogy csal egy picit , mert azt egyszeri méréssel után tudnám korrigálni. Például +10 fokot mér. Én kimértem és a beállított hőmérséklet tartományt csak +-15 fokkal tudja csak tartani. Az meg sok egy érzékenyebb ételnél. Mondjuk 180-ra beállítva 165-195 között mászkál. Túl lassú a be-ki kapcsolás. Én a kávésoktól ellesve egy PID-el készülöm kiváltani a vezérlés. Ez öntanuló. Szépen tartja a hőmérsékletet. Talán a két ünnep között most már lesz rá időm.
-
flegga92
senior tag
Nekem ilyen van, működik. Régi gáztűzhelybe kellett de az újba beleraktam kíváncsiságból és 5-10 fok között szór a mérése a sütőhöz képest.
-
Outlander
addikt
válasz spidersoft #36011 üzenetére
Tegyél bele valamit... ha megsül akkor jó, ha nyers marad akkor hibás...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
spidersoft
senior tag
Ha küldene az Ikea falura, akkor nem lennék ellenére Lehet jobb is, de árban is háromszor annyi, mint az ebayes Időzítés nem kell, illetve az analóg kijelzés előny lenne. Ebayes hús maghőmérők nem mérnek messzire, illetve nem lehet őket egyszerűen felakasztani, a linkeltet meg de... szóval teljesen jó lenne, kivéve, ha valami miatt (pontatlan, megsül, stb) ellenjavallt.
Lehet maradok a multiméternél, csak ugye ez nem lóghat benne folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Kávés topikban az ikeás digitálist szokták ajánlani, belógatod a végét a sütőbe, a kijelző meg mágnesesen tapad. És még másra is jó, és itthoni, nem kell rá várni, csak bemenni érte.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
titán
Tud valaki gyorsan segíteni? A Bluetooth 3.0-as autós kihangosító használható olyan telefonnal ami csak Bluetooth 2.1-et tud?
-
spidersoft
senior tag
Asszem csal a termosztát a sütőnkben (nem tízfoknyit, hanem úgy istenigazából), jó lenne rácsekkolni... valaki tud ajánlani működő sütő hőmérőt? Ezt néztem ki első körben -- valakinek vélemény? Ha ezt veszem, remélem tényleg olyan puritán számlapost küldenek, nem Fahrenheiteset
-
szjoci
őstag
Zapals-on az order status-nál mit jelenthet a review? Kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest