Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Sokan érdeklődnek akkuk iránt! Lehet érdemes lenne az ehhez legmegfelelőbb topicot belinkelni nekik, illetve berakni ezt az első hsz-be is.
Sokan sajnos "buta" töltőt használnak a jó minőségű akkukhoz. AA/AAA-hoz: IPC-1L/BC-700 stb... szokták ajánlani, ez nem csak egy egyszerű töltő. A sírból hozta vissza a haldokló akkuimat is.
Akit komolyabban érdekel a téma az itt érdeklődhet/kereshet a régebbi hsz-ek között itt:[link]18650-es akkuk, töltőkkel kapcsolatban nincs szükség cpu-s vezérlésre, így ott más a helyzet bővebben itt:[link]
Én most egy ötletet el lesve innen, vettem egy Power Bankot. 3db jó minőségű 18650-es akku van benne.
Azt szétbontva olcsón jutok nagyon jó akkukhoz. S2+ -ba tökéletesek lesznek. 2100Ft-ba került.[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
szabacsik
őstag
Banggood-ról van 5 tétel amit rendelnék. Ebből 3at már kifizettem úgy, hogy plusz track number.
Ha most a maradék kettőt kifizetem plusz truck number hozzá akkor ugye nem fogják egy pakkba tenni? Vagy jobban járok ha megvárom míg feladják?[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
DJ. Ru$y
félisten
Azt nem írtad még mindig le, hogy honnan linkeljünk.
De, akkor dobok két linket ilyet kaptam már 2x BG-től (autóstöltőhöz, ne kérdezd miért), más pedig ilyet, amiket én kaptam működnek, de csak régifajta konnektorral és régi fajta lapos hosszabbítóval (földeletlen).
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zsiz
őstag
válasz Ciccuka #37578 üzenetére
Természetesen nem mindegy az sem, de hosszú évek alatt (nem 1-2 éve vannak meg, inkább minimum 5-6) így is meg úgy is elhasználódnak. Nekem csak egy ilyen Varta töltőm van: [link] [link], ezt még régebben vettem, a célra nekem ez is megfelel.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Saccco
nagyúr
válasz maggi1886076 #37573 üzenetére
Elég egy 30 centis kábel is neked, csak egy power bank kell a végére.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
dugesz77
őstag
Ha megelégszel az 1A körüli töltéssel akkor ezt a 3m-es kábelt tudom ajánlani. Kimértem 1,6A tud de akkor már nagyon leesik a feszültség rajta. Pont nekem is ezért kellett(ágyból töltés). Jó minőség,tartósnak tűnik.
-
spidersoft
senior tag
olyannyira tudnak maradni készletek, hogy nekem edigitaltól kb. két éve a rajta lévő pecsét tanulsága szerint hároméves csomagot küldtek... belekerült a vérnyomásmérőbe (ami ráadásnak kompresszoros), átlag napi egyszeri használat mellett pár hónapja merült le először, még a gyári töltése emellett amondó vagyok, hogy nem biztos, hogy baj az se, ha régi a cella...
webáruháznál esetleg levélben meg kell kérni őket, hogy nézzék meg, hogy milyen gyártmány. szólni kell (írásban, hogy nyoma maradjon): csak akkor érdekel a buli, ha rá van írva, hogy japán, nem fogod átvenni, ha nem az...
fűszerek terén ez az ötlet nekem nagyon tetszik. Nagy előnye, hogy ha csak két ujjunk nem maszatos, akkor már kezelhető a dolog, és minden szem előtt van. Annyira azért érdemes távol rakni egymástól, hogy hozzá lehessen férni az üvegekhez, az ujjunk kényelmesen elforduljon közöttük. Még nem próbáltam, de ki kéne próbálni A dolog csak akkor használható, ha a konyhát olyan népek nem használják, akik folyton félrecsavarják a kupakot a konzervre, ellenkező esetben időnként cifranagy csörgés meg ízes beszéd kíséri a főzést
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz maggi1886076 #37576 üzenetére
blitzwolf 5 portos töltő egy hosszabb borotvacsatlakozós (3m-es) kábellel,[link]vagy egy nagyobb powerbank,ha annyira nem megoldható a kábelezés.
-
maggi1886076
addikt
válasz szjoci #37574 üzenetére
Arra is gondoltam. Csak az a baj, hogy 2 usb-s töltőt használunk, ezért nem akarnék durva hosszabbítót végig húzni a párnák alatt.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
zoltan6
őstag
válasz szaboger #37571 üzenetére
mi is elég igénytelenül tároljuk,a gyári zacskójába elrakjuk egy jól zárható műanyag dobozba,de még így is előfordul hogy belemegy a bogár,előnye hogy rajta van a zacskóján a szav.idő.de mostanában rákaptam arra hogy megveszem a penybe lidllibe az üveges fűszereket,aztán csak úgy sorba vannak a polcon.
-
szjoci
őstag
Szerintem inkább egy hosszabbítót a konnektorba
-
maggi1886076
addikt
válasz szjoci #37572 üzenetére
Nem feltétlenül csak hosszabbítót keresek. Sima micro usb kábel is jó. 2m sem elég sajnos. Mivel a konnektor az ágy másik végében van, ami 2m széles. Tehát majdnem 3m kellene ilyen létezik?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
szjoci
őstag
válasz maggi1886076 #37566 üzenetére
Milyen hosszú kellene? Pl. a Tronsmart 6db-os usb-mikrousb pakkban 1,8m a leghosszabb és teljesen vállalható kategória. Már ha nem csak hosszabbítóban gondolkodsz és elég ez a hossz.
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan usb hosszabbítót, ami nem lassítja le a telefon töltését?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szaboger #37563 üzenetére
Rotating spice rack
Jobban jársz, ha megveszed azt amit linkeltél szerintem, van eBay-en 16-os, de lehet nem éri meg a felárat.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
szaboger
tag
Sziasztok búék! Segítségeteket szeretném kérni hasonló fűszertartót keresek kintről, a lényeg hogy forgatható legyen és minél több fűszernek legyen hely
-
havri1
félisten
Ennyire gagyit azért nem akarok, de a pro minőségre sincs szükségem a klotyóba meg az előszobába vannak ilyen mozgásérzékelős lámpák
LIDL jó 5let, nézelődöm!
Az IKEA-s sárga sima elemek kb 2 hétig bírják, az aksik 3 nap alatt meghalnak márIKEA akksit még nem láttam, de nem szeretnék, mert előrelátó vagyok...HA IKEA, akkor asszony is jönne, mert hát na. Ha asszony jön, akkor ez is kell, az is kell, mindjárt 50k.
[ Szerkesztve ]
havri
-
-
zoltan6
őstag
"A méltán híres Sanyo Eneloop technológia, Fujitsu márkanév alatt. Csak A NÉV VÁLTOZOTT.
A Panasonic 2015-ben eladta a Sanyo régi elemgyárát a Fujitsu konszernek, a gyártási technológiával együtt, viszont a márkanevet megtartotta magának, amint a készletek elfogynak a Panasonic Eneloop elemeket már Kínában fogja gyártani a márkatulajdonos. Aki igazi eneloop minőségre vágyik annak a jövőben ezeket a Fujitsu elemeket tudjuk javasolni.
Made In JAPAN."van fehér fujitsu is 3200ft/4db
-
RBJ
addikt
válasz Avicularia #37502 üzenetére
Nekem is most két jó tapasztalatom van alin.
Rendeltem tokot a telefonhoz. Feketét kértem küldtek színtelent. Szóltam, hogy kavar van.
Másik meg nagy volt a telefonra ott is jeleztem, ott is szó nélkül küldik a másikat. Két tokból lesz 4.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
zoltan6
őstag
válasz havri1 #37549 üzenetére
itmedia-tól,eredeti Fujitsu (Eneloop pro multkor valaki linkelt egy ilyen ebay-est kb 6000ft volt kint.De egész jók az aldis/lidl-is ready to use akksik is,kb.1000ft/4b áron szokott lenni.
töltőből én a lidl-is tronic-ot ajánlanám,microprocesszoros vezérlésű,egyszerre 6db akkut tölt,csepptöltés,stb. -
krisztianAMG
senior tag
válasz szjoci #37548 üzenetére
Tökéleteset választottál! Ami engem is meglepett, hogy ez is 4,2V-os (nem pedig 4,35, mint a 3500mAh körüliek többsége).
Csak arra figyelj, hogy ezek védelem nélküliek. Csak olyan lámpában használd, ami 3V-nál már lekapcsol, vagy nagyon visszavesz a teljesítményből.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Segítsetek már pls!
Annyi szó esett már az aksikról, sosem tudtam miről is van szó.
Nekem sima ceruzaelem méretűre lenne szükségem, mert ami van jelenleg kb 10 évesek, és már tényleg alig bírják. Töltőm van, ami állítólag jó fajta (fényképezőhöz vettem jóóó régen).
Itthon vegyek, vagy ebay? Örökös kérdéshavri
-
szjoci
őstag
válasz krisztianAMG #37541 üzenetére
Na kérdezhettem volna én is mielőtt rendelek... Ezek jó minőségűek?
Tegnap ebből rendeltem 10-5 kuponnal két darabot: LG Chem INR 18650 MJ1 10A 3.6V 3500mAh. Gondolom mivel LG és nem a legolcsóbb ez sem lehet rossz. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz gyurkikrisz #37546 üzenetére
De pont annyi idő alatt elmegy, akinek szerencséje van és végig tudja vinni a vásárlást, azoké lesz.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Handball94 #37544 üzenetére
új vagyok a témában. Az az 5 db, amit kiírnak, az nem megy el egy mikroszekundum alatt? Van reális esély a megkaparintására?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Handball94 #37544 üzenetére
Innen mindenki csak azon gondolkozott szerintem.
-
Handball94
aktív tag
Csak nekem gyenge ez a BG snap up? Egyedül tableten gondolkoznék el, ha kellene,.
-
vidaila
senior tag
18650-es akkut tudtok ajánlani? Lehetőleg valami bivalyt, nem számít az ár. Fejlámpába lenne.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Traxx
őstag
-
kenand
veterán
válasz Flexy90 #37533 üzenetére
Nem is annak hirdeti: Kite. Olyan mint egy wakeboard, csak nem drótkötél húz, hanem ezzel az ernyővel a szél. Bár túl olcsónak tűnik, nem lehet minőségi darab.
(#37534)
Pofátlanság is, hogy Kínából olcsóbb a regisztrált csomag, mint Budapestről, pedig a végső közös út ugyan az...[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz andrisbandi #37528 üzenetére
A Kínai állam támogatja az exportot a kedvező postázási lehetőséggel. Ezt semmilyen nemzetközi egyezmény nem tiltja. Nálunk is lehetne alkalmazni. (De nálunk az állami posta nem hajlandó az USA postának az általa kért vonalkód formátumban átadni az ajánlott ragszámot, helyette pl. ami 2840 Ft-os szállítás lenne, 13785 Ft-ért biztosítja.)
-
Saccco
nagyúr
(#37527) V/:
Kérdezd meg tőle: Beni2360 (Feltéve, ha ő volt. )[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
andrisbandi
őstag
Köszi szépen az infókat! A többieknek is :-)
- Az árakat látva még érthetetlenebb hogyan tudnak Kínából ingyen postázni.... mert ugye mi nem fizetük érte. Elvileg áttételesen sem. Valahol azt írták államilag dotálják az exportot.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
titán
válasz andrisbandi #37508 üzenetére
Itt egy táblázat, amibe vastagítva beírtam azt a postai költséget, amivel célszerű feladni a küldeményt, ezek a januártól érvényes árak. A nyomon követhetőség és az átvétel igazolása miatt, elsőbbségi, ajánlott, tértivevény ehhez 9000 Ft érték felett célszerű az érték 5000 Ft-jaiként +405 Ft-ot számolni.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Avicularia #37503 üzenetére
Nyilván ne keverjük ide a futárszolgálatokat. Az egy más kategória, a sima postára gondoltam természetesen, és arra, hogy 4-5 betűvel kezdődik (5 betűs a maláj, de biztos van már más hasonló is).
anevemearl
"Jól" becsült, simán mákja volt amúgy a rendszernek, szóval ezek még mindig generáltak... Ha késik egy hajó mondjuk, ha az alapján generál vagy bármi alapján, akkor lehet ez több is szerintem. De hát ez már csak ilyen. Ugyanolyan, mintha nem lenne.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
atees
őstag
Sziasztok! Wifis hdd tokot, vagy vmi olyan eszközt keresek amivel több tárhelyet tudok elérni.Ehhez hasonlót csak mondjuk hddt raknák a tokba.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
vidaila
senior tag
Tudtok ajánlani olcsó 32 illetve 64gb-os microsd kártyát?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Earl_Muttley
őstag
válasz DJ. Ru$y #37501 üzenetére
Ugyan nem az anno bemásolttal, de egy másik banggoodos csomaggal kiderült, hogy az országba érkezést (Magyar Posta pecsétje <-> 17TRACK eredmény) 2-3 nap eltéréssel mutatja.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Traxx
őstag
"sajnos szó szerint veszik a jogszabályi előírásokat."
Nem feltétlenül. Én kaptam ajándékcsomagot az USA-ból, magánszemélytől (ilyenkor ugye magasabb a vámmentességi érték). De hiába ajándék, fizetni kellene. A feladóval együtt kitöltöttünk egy nyilatkozatot, mi van a pakkban, és mennyit ér, ez alapján kellett volna fizetnem, nem is keveset. A vámosok pedig áthúzták, és ráírtak 25$-t, felülbírálva a közös nyilatkozatot Lehet azért, mert látták a tartalomból, hogy tényleg ajándék, de meglepődtem.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mazsi
senior tag
Tudtok ajánlani nekem hifihez Airplay eszközt olcsón?
A tévére vettem 10$-ért, nehogy már a hifi 2x annyiba kerüljön!
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
szabacsik
őstag
Nem tudtok valami jó tölthető elem + töltő (vagy csak elemek is jó) akciót? Nem értek hozzá melyik a jó. Kéne minimum 4db
/\____/\
-
zsiz
őstag
válasz werszomjas #37512 üzenetére
Sajnos várható volt.. bezzeg a színvonalon nem tudnak emelni Bár amíg nincs konkurencia, minek is..
-
werszomjas
addikt
-
zsiz
őstag
Úgy rémlik, újabb egy évre kitolták ezt, valahol a fórumon olvastam múltkor.
(#37508) andrisbandi én egy 298grammos csomagot (telefon) adtam fel Kínába tavaly ~3300 forintért, ajánlott, követhető levélként. Nem tudom idén emel-e a posta, gondolom igen mert miért ne
-
werszomjas
addikt
Első hsz. szerint meghosszabbították 2016.12.31-ig.
rasky# köszi, el is felejtettem volna lefotózni a csomagot, de akkor megteszem feladás előtt
andrisbandi# kb ennyibe
Ajánlott díja fix: 810 ft
A többi meg súly alapján.[ Szerkesztve ]
üdv
-
andrisbandi
őstag
válasz werszomjas #37505 üzenetére
Mennyibe kerül Kínába visszapostázni egy kisebb cuccot?
- Csak érdeklődöm, hátha majd nekem is kell...░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
asdf_
veterán
Meg kell nezni a paypal oldalt errol, amikor en reggeltem erre a visszakuldos izejukre, akkor 2015. dec. 31-ig elt az ajanlatuk.
-
rasky
senior tag
Ha úgy dönt...ellenőrzi a nyomkövetési számot és ha megérkezett, akkor általában úgy dönt.
Kétszer vettem igénybe, Csehországba küldtem vissza telefont, mindkétszer visszakaptam a pk-t. Ki kell tölteni az igénylőt, csatolni kell a csomagról egy fényképet, a cím is látszódjon, illetve a feladóvevény másolatát, blokkot a fizetésről.
-
werszomjas
addikt
Ha vissza kell küldenünk az eladónak a terméket (és PayPallal fizettünk), lehetőségünk van a visszapostázás díját a PayPalon keresztül visszaigényelni:
Ezt próbálta már valaki?
Valóban visszaadja a paypal a posta díjat, vagy csak ha úgy dönt?Van egy xiaomi power bankom ami megadta magát.
Írtam banggodnak, de annyira jutottunk, hogy vagy visszaküldöm nekik gariba, vagy 3 dollár refund.
üdv
-
DavidQ
tag
válasz Avicularia #37502 üzenetére
Most, ahogy olvastam a történeted eszembe jutott, hogy valószínű, hogy nekem is van egy banggoodos csomagom (3db xiaomi lámpa), ami dec. 22 körül érkezhetett meg az albérletbe (bár ez tracking nélküli). Akkor azt mondod, hogy 14 napig megőrzik? Ha így van, akkor hétfőn rohanok érte!
Nem minden kínai szirszar szar!
-
Avicularia
veterán
válasz DavidQ #37499 üzenetére
Nekem most volt egy abszolút jó tapasztalatom egy alis eladóval. Veithdia napszemüveget vettem tőle 11.11-én és 26.-ám érkezett meg, aznap utaztam el. 2 hétig voltam el és mikor hazaértem egy órával korábban a posta már visszaküldte. Írtam neki, hogy abszolút az én hibám, de tudnánk-e valamit csinálni. Először mondogatta, hogy ott van az a postán, ő TN szerint még ezt látta. Aztán írtam neki, hogy visszaküldték. Erre azt válaszolta, hogy visszaadja a pénzt vagy küld másikat, csak várjak egy kicsit, míg megjelenik a TN-en, hogy elindult visszafelé. 2 hetet vártam, majd írtam neki. Válaszolt is aznap és fel is adott egy másikat, írta hozzá az új TN-t is. Védelemből volt még hátra 13 nap, ez most kitolódott 42 napra.
Bárcsak minden eladónak ilyen rendes hozzáállása lenne.
Ez a termék volt az. [link]
Egyébként egyszer már rendeltem tőle, jó a cucc. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz 206 cc #37500 üzenetére
Nem, amit én keresek az újrahasználható, van benne egy kis fém lap, amit, ha megtörsz a benne lévő folyadék kristályosodása miatt hő keletkezik.
Joker88
Ahogy előttem megírták... Kamu maláj "TN"-nek látszó szám. És sokadszorra is leírom/leírjuk, ami nem 2 betű 9 szám 2 betű az nem VALÓS TN, lehet, hogy valami alapján az a maláj generálja, de, hogy a megérkezési idő már biztos nem valós, az 100%, lehet országon belül még működik, meg talán az exportot is jól mutatja, bár 90%, hogy azt sem.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest