Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Ez itt ebben a topikban mit kostál?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz cris78 #39392 üzenetére
Nevetni fogsz, de, ha van pecás ismerősöd, akkor kérj tőle egy damil tartót, amiről már letekerte a damilt, a legolcsóbb és jó is, kell egy kis vájat a végeknek a szélére ennyi, szikével megoldható simán.
atyca
Van tapasztalatod 700 vagy 900 mm-es egérpaddal eBayről? Ajánlott eladó esetleg?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Cavsfan
tag
Hali.Tud valaki egy megbízható karóra eladót az ebay-en,mint a maga nemében sinceritytradin?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz cris78 #39392 üzenetére
Én pl a Kínai vászon nadrágokhoz kapott tépőzáras telefon tartóban ami olyan pici a mai telefonokhoz, hogy erre pont megfelel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Hali1975
tag
válasz spidersoft #39357 üzenetére
Hello,
koszonom az infot.
Akkor majd berendelek mind a telefonra csiptethetobol, mind a csokamerabol egyet.
Udv -
vizimento
senior tag
válasz spidersoft #39381 üzenetére
Micam-ot próbáld ki, nekem azzal egyszer sikerült, de hiába próbálgatom ugyanúgy, azóta nem...
Nekem a saját progija ilyen hibával áll le:Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
cris78
őstag
Fülhallgató tárolásra mi a praktikus? Kis zipzáros dobozka vagy halcsont, kulcsra feltekerve vagy egyéb ötlet?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Vertigo18 #39390 üzenetére
Szóban használom, írásban utálom. Bocs. Belinkeltem az összeset direkt, hogy válogathasson, van a mostanában ajánlott és vannak régebbi kisebb szettek is, amit mások ajánlottak.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Vertigo18
addikt
válasz DJ. Ru$y #39389 üzenetére
Köszönöm szépen a kioktatást, legközelebb megpróbálom nagyobbra tenni a smileyt, hogy észrevehetőbb legyen, azután pedig mellékelni egy kézikönyvet! Irónia volt az egész, egyébként meg TŐLED pont azt tapasztaltam eddig, hogy ilyenkor belinkelsz párat... Tévedtem.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Vertigo18 #39388 üzenetére
Te miről beszélsz? Őszintén. Ebben a topikban kell keresni, nem az egész fórumban, 4-5. hozzászólás volt Silent77 vagy pocokxx hozzászólása a találati listában, most te még lejjebb toltad a kulcsszóval őket. Ha nem tudod használni a keresőt kérj segítséget.
Ja és igen, fórumot úgy célszerű használni, hogy a laptetején legyenek az új hozzászólások, így a legrelevánsabb.[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Tudtok ajánlani valami jó csavarhúzó készletet?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz XtremLor #39384 üzenetére
Általában az utóbbi a probléma, csak senki nem olvassa én is írtam róla tegnap.
-
core2trio
tag
Zapalos free kuponok másnak se müxenek mostanában?
-
spidersoft
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz andrisbandi #39379 üzenetére
Egyszer kértem tőlük ilyet, de természetesen külön adták fel. -.-" Bár nekem nem volt hozzá TN-em.
Én azt mondanám, hogy külön adták fel. -
andrisbandi
őstag
Gearbest-en, ha külön napon veszek ugyan abból a termékből, és beleírom, hogy Please send one by one!, szerintetek külön küldik?
- Mert nem írtak vissza rá semmit pár hete amikor így vettem kütyüt tracking number nélkül. Néhány napig semmi nem történt, majd írták, h feladva.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
vizimento
senior tag
válasz spidersoft #39357 üzenetére
Nekem win7 van, de ott se működik a mérőprogram
Képet látok, tehát mint hardvert megtalálja, de a kalibrálás és a képkészítés nem, így a mérés sem...
Ja és igen, max 640x480[ Szerkesztve ]
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Saccco
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #39367 üzenetére
Ennek se sok eladása van, mondom ezt úgy, hogy épp hazardírozok.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Game-over
aktív tag
válasz andrisbandi #39371 üzenetére
Köszi, akkor várok vele még egy kicsit, hátha lesz valahol akcióban.
-
-
andrisbandi
őstag
válasz Game-over #39364 üzenetére
Nem láttam most akciós Mibandot. Szerintem nem is lesz mostanában. Karácsonykor volt 10 dolcsiért több helyen is.
- Lesz most Feb. 7-től egy hetes kínai ünnep. Esetleg akkor nem szoktak akciózni?
Mintha tavaly lett volna valami kedvezményes webboltos-később szálítós buli...░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
DJ. Ru$y
félisten
Ha rendelek egy 900*300-as egérpadot ezt vajon, hogy adják fel? Ugye nem hajtogatják össze, hogy megtörjön, esetleg rendelt már valaki nagyméretű egérpadot eBay-ről? Tapasztalat?
-
vwpolopg
őstag
válasz szabacsik #39362 üzenetére
3 böngészőt próbáltam sima és inkognitó módban is, eredmény ugyanaz sajna... Rájuk írtam chaten, Amor lett a segítőm Azt mondta intézkedett, de idő míg szinkronizálódik rendszer és látni fogom a visszautalást. Biztos ami biztos elküldtem magamnak a beszélgetés anyagát
-
Game-over
aktív tag
-
CanibelZ
aktív tag
Valamelyikőtöknek jött már meg az zapals-os ingyenes otg csatlakozóból? Én tegnap kaptam meg, ráadásul kettőt is, pedig nem regisztráltam többször.
-
vwpolopg
őstag
BG-től, hogy lehet a pénzt visszaszerezni ha mégsem akarok valamit megvenni? Hiába megyek rá az apply refund gombra, bejelölöm bármelyik okot, csak pörög a töltés helye miután megnyomom a save-et és semmi nem történik...
-
Jarod1
veterán
a kínai csodagyártmány, 7es usb hub, egyik kapcsoló forrasztása elengedett, egyik LED megdöglött,
át rework-öltem[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz andrisbandi #39290 üzenetére
Pont tegnap rendeltem egyet ebay-ről, ha jó lesz rendelek még... húgom meg kettőt vett lidl-ből, azok tökéletesen működnek, csak sajnos ott elfogyott már.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
spidersoft
senior tag
válasz maestro87 #39345 üzenetére
A cuccnak szvsz zselésnek kell lennie, akkor van "élesítve". Nátrium-acetát lakik benne, ami oldódik/olvad a meleg hatására, majd egy hirtelen lökésre (pattintó lemez) vagy szennyeződés hozzáadására újra kikristályosodik. Eszmecsere és kísérlet itt. Szóval ha nem működik, akkor két dolog esélyes: vagy nem elég tiszta a folyadék, vagy nem sikerült maradéktalanul folyadékká válnia az anyagnak. (#39324) Degeczi: szerintem ha megtalálod azt a hőfokot, ahol megindul a halmazállapot változás, akkor elég azt tartani, tehát egyáltalán nem biztos, hogy főzni kell, lehet elég, ha a forró vízben áll valamennyit. Persze elég nagy energiát fel kell vennie (annyit minimum, amennyit lead ), úgyhogy vélhetőleg valamennyire visszahűti a vizet... szigetelt falú edényben lehet elég csak a forrásban lévő vízzel leönteni, de ezt ki kell kísérletezni.
(#39297) Hali1975: telefonra csíptetni még nem próbáltam, de általános vizsgálódásra jópofa kis eszköz, elég sokat használom. Telefonnál az egyszerűbb modellekkel működhet jobban, lévén azokban kisebb a képérzékelő és a lencse is. Drágább telefonoknál csak a kép közepén lesz egy kis kép... Az LG P500-ammal csináltam két képet most hirtelen: 1 - 2. Mindkettő az USB mikroszkóphoz adott milliméter osztású mérőlapocskáról készült, a képeken látható szellemkép amiatt keletkezik, hogy a pici mikroszkóp LED-jei egy oldalról világítanak, viszont a fóliának nem a papírlap felé eső oldalára van a skála fotózva, hanem a fentire... szóval a fólia az ő vastagságával "eltartja" a nyomatot a papírtól, így a nyomat árnyékot vet.
Az endoszkóp sok esetben hasznos lehet: vízálló, van saját lámpája... ami nálam járt, annak VGA kamerája volt, de megütötte a használható szintet. Amikor próbáltam, pont egy doboz fogpiszkáló akadt a kezem ügyébe: kép1 - kép2. A nálam járt példányon 5m kanóc volt, és a videó állandóan akadozott, voltak néhány másodperces szünetek is, szóval sanszos, hogy a nagyon hosszú ebből nem fog jól működni. Normál USB-s volt, nem OTG-s, így számítógépen teszteltem (ahogy elnézem, majd' 4 éve).
(#39296) vizimento: Az USB-s mikroszkópról írtam lejjebb egy kisebb tesztet, keress vissza. A szoftverről nem rémlik, hogy akkor írtam, így most pótolnám: win8.1x64 alatt nem sikerült működésre bírnom a mérő szoftvert, csak a hozzá adott amcap-et. Ezen felül bármilyen (akár demo) amcap-pel elmegy, vagy elballag skype alatt is, vagy bármi alatt, ami webkamerát/biztonsági kamerát/stb. kezelni képes. Ha a program a kamerát nem találja, akkor próbáld másik USB aljzatban... ezen felül 8.1x64 alatt a driver (win alapból megtalálja, nem kell telepíteni) olyat csinált, hogy csak 640x480-at tudtam kiválasztani benne. Ez egyrészt idegesítő, másrészt mindegy is, nagyobb felbontást úgyse tud az enyémnek a képérzékelője... az enyém ugyanígy "2MP" név alatt fut, amiből azt gondolná az ember, hogy nem VGA lesz... vmware alatt futó XP-n is kipróbáltam: mind a mérő szoftver jól működik, mind a driver: tudok választani más felbontást (aminek értelme, ugye, nincs, de legalább működik).
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zoltan6 #39351 üzenetére
" 1. Register a free account"
Csak új regisztrációval használható.
musli26
Az egy előrendelhető termék, amit te linkeltél itt a fordítható, ami már nem előrendelhető, hanem azonnal rendelhető, ez miért nem jó?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
zoltan6
őstag
zapals-on működik valakinek a mai ingyenes cucchoz a kód?
[ Szerkesztve ]
-
-
musli26
tag
Ez eredeti:[link]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
maestro87
őstag
válasz andrisbandi #39317 üzenetére
Mi a lidl-ben vettünk jó pár éve egyet, arra az volt írva hogy forró vízzel kell regenerálni, de sehogy se jött össze, megmaradt zselés állagúnak. 2 hónapig még a fiókban volt majd egy takarítás közben kidobtuk, mert akkor se működött. De ha találok egyet megint kiprópálom.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szunyika #39343 üzenetére
A Zapals egy webáruház nem sok eladó. Nem egy piactér, hanem egy bolt, mint a Banggood.
Nem mondom, hogy bárminél jobb, sőt azt sem, hogy nála bármi jobb, de egy új szereplő, érdemes körülnézni ott is, ha valaki keres valamit.
[ Szerkesztve ]
-
musli26
tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már focilabdát 5' méret kintről?
Ha igen mennyire van megelégedve vele?
Olcsóbb mint itthon?Köszi
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
DJ. Ru$y
félisten
Napi preoder Banggood-ról 6 lapátos kopter, $18-ért.
-
cikasz
őstag
Megjött a zapals-os 8gb-os 1 dodós kártya :
11/30/2015-i rendelés[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Gyb001 #39326 üzenetére
Ali olyan, mint az eBay, ahány eladó, annyi raktár, készlet stb. BG már kicsit másabb, mert ott 1 eladó van, és ha a kiválasztott cuccaid 1 raktárból elérhetők, akkor egyben adják fel, csak, ha más raktárakban vannak, akkor darabolják a csomagot.
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok:
Ha az aliexpreszről rendelek több különböző eladótól, akkor az egy csomagban fog megérkezni? Vagy külön?[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
LógaGéza
veterán
Megérkezett csütörtökön (01.14) a Geekbuyingos akcióban 12.23.-án rendelt, és 12.25 feladott Tronsmart Quick Charge 2.0, és Tronsmart [5 Pack] Micro USB Cable. Összesen a kettő volt 19USD.
A kábelt műterhelés hiányában egy Op3nDott tablettel és egy Charger Doctorral tesztelve 1,81A-t visz át egy Blitzwolf 4,8A-es töltőről, ezt az autós töltő is tudja úgy is, hogy mind a két portján egyszerre tölt. Saját kép.
Ráadásul nekem nem olyan jó a szivargyújtó foglalat a kocsimban, eddig minden töltő kicsúszott, nem tartott, vagy nem érintkezett ezért nem is töltött, de ezt simán bedugtam, és stabilan áll, meg se mozdul út közben, és tökéletesen funkcionál.Ami plusz, hogy adtak a töltőhöz is két kábelt, úgyhogy mostmár mindenhol van annyi kábelem, hogy nem tudom hova rakni
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Degeczi
nagyúr
válasz fant0mi #39321 üzenetére
Nálunk is akad forralókancsó, de az aligha működne, hiszen az nem 10-15 perces főzésre, csak rövid, 1-2 perces forralásra van kitalálva, ami végén automatikusan le is kapcsol. Mondjuk mivel túlnyomást érzékel, a tetejét nyitvahagyva elvileg működhetne tovább - de valószínűleg nem tenne jót az ilyen hosszú működés, másrészt a kollégák sem biztos, h jó szemmel néznék, ha az ember ilyesmit dob bele
De mivel olcsó cuccok, egyszerűbb bevinni egy másik készletet is a hazaútra.
-
fant0mi
őstag
válasz andrisbandi #39317 üzenetére
Nekem par eves lidlis van. Kb negyed orat kell legyen a forro vizben (feltettem egy labas vizet a tuzhelyre).
-
andrisbandi
őstag
válasz maestro87 #39312 üzenetére
Még nem sikerült vennem.
A Lidlben, meg az Aldiban szokott lenni pár száz forintért.
A Dechatlonban elvileg most kapható.Regenerálás;
Van ahol azt írják 20 percig kell "főzni". Amíg visszaolvadnak a kristályok.
A dekást meg forró vízbe kell hagyni 10 percre... elvileg ugye░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
félisten
Köszi mindenkinek!
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz maestro87 #39312 üzenetére
Ezt nem kell "feltölteni", megpattintod benne a kis lapot bemelegszik, ahogy leadja a hőt visszaáll az eredeti állapotába, elveszti a meleget, utána megint megpattintod és megint adja a "meleget".
Linkeltem már múltkor is a Thermoklikk-et itt a hivatalos "leírás":
"Mi a Thermoklikk?
A Thermoklikk termékcsalád egy különleges fizikai jelenség felhasználásával lehetővé teszi számunkra, hogy bárhová kellemes meleget vihessünk magunkkal. A Thermoklikk-ben lévő folyadék a kikristályosodás során nagy mennyiségű hőt képes leadni. Ezt a kikristályosodást mi indíthatjuk el bármikor, egy egyszerű aktiváló eszköz segítségével. Használat után a Thermoklikk egyszerűen, gyorsan regenerálható, így több-százszor felhasználható.
A Thermoklikk termékcsalád széles körben alkalmazható a gyógyászat területén, reumatikus végtag-, derékfájás, fülfájás, izomhúzódás enyhítésére; téli szabadtéri sportolásnál, hideg, nedves időben kempingezés, vadászat, horgászás során; szépségápolásnál, és számtalan más területen.
Óriási előnye, hogy elektromos hálózattól függetlenül alkalmazható. Egészségügyi felhasználását elősegíti, hogy a regenerálás során a Thermoklikk felülete fertőtlenítődik a forró vízben."[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz andrisbandi #39290 üzenetére
Mi egyszer vettünk olyan kézmelegítő zselés párnát amit állítólag forró vízben történő melegítéssel újra fel lehetett volna "tölteni", de persze megmaradt egyszer használhatónak, azaz nem sikerült. Pénzkidobás volt csak. Vagy tudsz jó módszert amivel többször is fel lehet használni?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
cris78
őstag
Ennek valaki elmagyarázná a gyakorlati használatát?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
havri1
félisten
válasz Czimby #39304 üzenetére
A programban kiírja (telefonon), vagy a sorozatszámból az akkumulátor alatt.
Állítólag a Z23L-ben a mikrofont javították, meg a fókuszt. Mikrofon jó, de a fókusz ugyanúgy közeli, tehát állítani kell..
Biztosan van más változás is, mert külön FW-k vannak a 2 verzióra.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Original XiaoMi Yi Z23L Version Ambarella A7LS BSI CMOS WIFI Sports Action Camera Most drága, én US64.99$ hoztam el 2-t is.
Coupon code:XiaoYiDV
Discount:5% offGearbesten valamivel olcsóbb, de random verziót kapsz, nem biztos, hogy az új Z23L lesz.
Fókusz selfie-re van állítva alapból, ha távolra kell, 5 perces munka beállítani. GoPro3 minőség, kis DIY-el. Custom FW-vel 35Mbit/sec-es bitráta 2K felbontásban.havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest