Új hozzászólás Aktív témák

  • DJ. Ru$y

    félisten

    válasz maestro87 #39312 üzenetére

    Ezt nem kell "feltölteni", megpattintod benne a kis lapot bemelegszik, ahogy leadja a hőt visszaáll az eredeti állapotába, elveszti a meleget, utána megint megpattintod és megint adja a "meleget".

    Linkeltem már múltkor is a Thermoklikk-et itt a hivatalos "leírás":

    "Mi a Thermoklikk?

    A Thermoklikk termékcsalád egy különleges fizikai jelenség felhasználásával lehetővé teszi számunkra, hogy bárhová kellemes meleget vihessünk magunkkal. A Thermoklikk-ben lévő folyadék a kikristályosodás során nagy mennyiségű hőt képes leadni. Ezt a kikristályosodást mi indíthatjuk el bármikor, egy egyszerű aktiváló eszköz segítségével. Használat után a Thermoklikk egyszerűen, gyorsan regenerálható, így több-százszor felhasználható.

    A Thermoklikk termékcsalád széles körben alkalmazható a gyógyászat területén, reumatikus végtag-, derékfájás, fülfájás, izomhúzódás enyhítésére; téli szabadtéri sportolásnál, hideg, nedves időben kempingezés, vadászat, horgászás során; szépségápolásnál, és számtalan más területen.
    Óriási előnye, hogy elektromos hálózattól függetlenül alkalmazható. Egészségügyi felhasználását elősegíti, hogy a regenerálás során a Thermoklikk felülete fertőtlenítődik a forró vízben."

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

Új hozzászólás Aktív témák