Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz spidersoft #8097 üzenetére
Veszek egy lámpát, az lesz a legegyszerűbb
Köszönöm a segítséget!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz spidersoft #8093 üzenetére
Jó ötlet lenne egyet kipróbálni, aztán ha megfelel, venni hozzá még annyit amennyi kell, de ahogy te magad is írtad épp ma, mire megrendeli a többit, teljesen mást fog kapni ugyanazon a néven.
5730-cal jelentem, van tapasztalatom. 42 ledes kukoricaizzóm van, stekklámpában használom, és elégedett vagyok vele. Kb. egy 60W-os hagyományos izzó fényét tudja, a teljesítményfelvétele (én mértem) 7W (12W-osnak volt hirdetve).
RBJ:
érzésem szerint az igényeidnek megfelelne a 7W 36 LED-es változat, 4db 14,12AUD. Ha két 4-es pakkot veszel, még tartalék is maradAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
spidersoft
senior tag
válasz Gépötty #8096 üzenetére
...vagy maszek megoldásként venni kell villanyszerelési boltban fém gégecsövet (méterre árulják), és kitalálni a merevítését... pl. végigengedni benne ø2-3mm körüli alumíniumhuzalt és kinyomni valami lágyra kötő anyaggal, hogy a helyén tartsa (2K szilikon, vagy tudomisén).
-
Gépötty
senior tag
válasz spidersoft #8084 üzenetére
Kösz a tippet, ezt a kört már lefutottam, és gooseneckre is átnyálaztam az ali meg az ebay találatait - semmi.
Van egy endoszkópom, arra kellene nyélnek egy félméteres darab. Ha más nem lesz, akkor beérem a harminccentissel is (más esetben a harminc centire elégedetten csettintenék ), de jó lenne, ha az autó küszöbének a közepe felé is meg tudnám nézni a belsejét, vagy váznyúlványba bedugni, ilyenek.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
RBJ
addikt
válasz spidersoft #8093 üzenetére
Hangulat fénynek van már bebukott 6DB. Még hat ilyen átalakító és nézhetek árban.
64 led van benne a 8082 hsznál említettben. Kettő közül melyik lenne jó. Nem igazán akarok próbálgatni, rendelek 6 és kész. Vagy bukta vagy nem.
Kérek ótsó ajánlatokat g9 re amivel ki tudom váltani a 40 w os izzót.
Amit itt elbasz..k fillérbas...s címén már lehet megvenném bótba rendesen.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
spidersoft
senior tag
A probléma ugyanaz: 3W 6 LED 5050 SMD. Ha egy méter LED szalag (névlegesen) 14.4W-os és 60 LED-et tartalmaz, akkor 0,24W jut egy LED-re, de a soros ellenállásokon kb. 20% esik, nagyjából lehet mondani, hogy 200mW jut 1db 5050-es kockára, ami (tekintve, hogy 3x20mA körül szoktak üzemelni) kb. hihető. Nos, ha ebből veszünk hatot, akkor az 1,2W. Erősen veszteséges vezérléssel lehet, hogy elfogyasztja a 3W-ot
A fenti 18 (3x6) chipjével ellentétben ennyi darab LED-ről már hihető az odaírt teljesítmény... ha nem akarsz nagyot bukni rajta és nem sokat számít az idő, akkor rendelj egyet-egyet, aztán ha valamelyik beválik, akkor abból már egy van, meg kell rendelni a többit hozzá (plusz tartalékot), ami meg nem annyira jó, azt meg betekered valahova hangulatfénynek.
Esetleg megnézheted még az 5630 (5730) méretű SMD LED-del szerelt körtéket is (például), hátha. Egychipes nem-power LED-ekből most talán azok a legfényesebbek.
-
Joci93
senior tag
válasz petipetya #8081 üzenetére
Olvasható lesz ígérem. Fapados írás lesz, ugyanis nem vagyok otthon annyira a hangtartományokban. Átlagos user, átlagos írására kell számítani.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
spidersoft
senior tag
válasz Gépötty #8077 üzenetére
Ez talán a legolcsóbb, bár ránézésre ez se tűnik túl hosszúnak.
Kívül ez normál gégecső (gooseneck), belül meg jellemzően egy acélspirál (kb. rugó). Sokféle átmérőben létezik, jellemzően max. 1m-es hosszokban gyártják, kapni, rendelni neten is csak előregyártott hosszméretben lehet. Ha valahol jársz világítástechnikai üzletben (mármint ahol a villanykörtén és csilláron kívül más dolgokat is árulnak, olyasmiket, amit gazdagéknak pakol az új házába a belsőépítész), ott meg lehet kérdezni esetleg.
Mire is kéne?
-
RBJ
addikt
válasz spidersoft #8079 üzenetére
Szaki. Már kérdezni is akartam ampervadászt. Köszi. [link]
Ezt vettem 6 db és kalap k...i. Semmi fény. Cigánykodás folyamatban.
ez milyen lenne? [link]
[link]Lényeg a lényeg, hogy az étkezőben 6 db os g9 s 40w os csillár van. Ezt szeretném kiváltani olyannal aminél még látni is lehet. Dolgozóként is van használva.
-
Joci93
senior tag
Nekem is megjött már 1 hete az FM Transmitter, csak még nem tudtam kipróbálni, de ami késik nem múlik.
Majd összedobok róla egy kicsi tesztet.Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
spidersoft
senior tag
USB(2.0): 5V, 500mA. Ha feltételezzük, hogy áramgenerátoros kapcsolás van benne és az 5V*500mA=2,5W-ot közel 100%-ban ki tudja használni, és a gép is hajlandó adni neki annyit, még az se egy óriási teljesítmény, még LED-ből se. Az ilyen kütyüknél az összeállítás jellemzően fehér LED (kb. 3V) + előtétellenállás (amin esik a maradék valamivel kevesebb, mint 2V), így máris csak 3V*500mA=1,5W-ra esik a dolog. Ehhez 3x0,5W-os LED kéne, ami már a hűtendő kategória, így lábas állatban szerintem nem létezik -- ebben se SMD/power LED-ek vannak, ahogy elfigyelem ezek azok a "straw hat"-nek (szalmakalap) becézett ø4,8mm-es cuccok, amik típusfüggően jellemzően 20-50mA körüli folyamatos árammal terhelhetőek. (félwattosnak szokták árulni, de ez nemtom honnan jön... csak akkor jó, ha áramként az absolute maximum (az az érték, amin még pont nem puhan el) max. 150mA-jét vesszük, de ez az áram impulzusüzemben értendő, nem folyamatosban, így máris nincs értelme a dolognak).
Kis utánagondolással lehet sejteni, hogy mi várható tőle: ez kb. arra elég, hogy lásd a billentyűzet betűit, de arra már kevés, hogy bevilágítson az asztalon még egy könyvet/géppapírt is, amiről mondjuk épp másolsz be egy szövegrészletet.
-
RBJ
addikt
Most hirtelen nincs nálam mérősz. de leírás alapján 42cm teljes hossz, a felxibilis része max 30 cm.
-
pooty
tag
-
Gépötty
senior tag
válasz spidersoft #8067 üzenetére
Ne menjünk a dolgok elé, a napokban meg kell(ene) érkeznie.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
RBJ
addikt
Na megjött egy usb flexibilis lámpa.09.14. rendelve. Hát nagyobb fényre számoltam. No mindegy ha nagyon vakulni akarok használom ezt. Azt hittem kisebb asztali lámpát kivált. GOndoltam, hogy gyengébb de nem ennyire. Na mindegy led téren szopóágon vagyok.
[link][ Szerkesztve ]
-
pooty
tag
válasz spidersoft #6422 üzenetére
Megjött a hajvágó köpeny:
Méretei:
szélesség:90cm
a nyakrésztől lefelé 120cm
a nyak legkisebb átmérője 13,5cm[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz spidersoft #8067 üzenetére
Igen, annak idején nagyon sokáig kerestem olyan 3.5" helyre való kártyaolvasót, ami jó lenne, ott vmiért tényleg általános (volt pár éve legalábbis biztosan) az 1.1
-
spidersoft
senior tag
válasz Gépötty #8061 üzenetére
Azt hittem, már rég nem gyártanak ilyen ezer éve elavult vackokat
Gondolom valaki felvásárolt egy raklap chipet, és gyártott köré hubot. Gyanítom 10 emberből 5 észre se veszi, hogy valami nem kerek, négy benyeli, hogy lassú, talán egy, ha pampog érte, és azoknak is jó, ha a tizede nagyjából tudja, hogy mi is az az USB1.1...
Nekem is voltak ilyen rendeléseim... vettem hubot: 1.1, vettem 3½" helyre való kombi kártyaolvasó/hub izét, az is 1.1...
-
spidersoft
senior tag
nope...
...ellenben ma jött tűbefűző (négy darab egy dollárba), meg pirosarany adagoló (kettő egy dodóért). Előbbi remekül befűzi a normál (apró...) bejáratú varrótűbe a cérnát, valamint van rajta kihajtható kampó is, ami varrógéphez működik jól, utóbbi viszont ráncot húzott a gulyáskrémre, ilyesmire úgy fest gyenge...
-
musli26
tag
Usb 3.0 hosszabbított keresek jobb minőségűt!
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Degeczi
nagyúr
válasz pumi1980 #8045 üzenetére
Még figyeltemeztetést is írtam is róla, h vigyázni az itt beszúrt típussal...
-
-
pumi1980
tag
válasz Gépötty #8046 üzenetére
Már megjött, és ki is próbáltam.
Egyébként külön ki volt emelve a hirdetésben, hogy USB 2.0, csak azért vettem meg.
Már indítottam is case-t, hogy a termék nem a leírásnak megfelelő. Ilyen téren még szerencsére nincs tapasztalatom, mert 30+ rendelésből nekem eddig mind megjött és a minőséggel sem volt gondom. -
zseko
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Laza... #8054 üzenetére
Hasonló van DX-en, ott is van rola egy review. Amugy amazonon 24$ ez. Ilyen töltőket tovabbra is csak itthonrol,megbizható helyről.
Addig jo amig csak a kapszula pukkan, kellemetlenebb ha ezen van 3-4db egyenként százezres értékű eszköz és hídba kapcsolja a trafója a 230V-ot.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Laza... #8051 üzenetére
Expected restock on 16th October 2014
A ilyen reviewekben nem hiszek, a sok szerencsétlen elkezd ömlengeni vasarlas utan (mint néha én), majd aztán jön csak a feketeleves... ami fontos hogy valoban mekkora teljesitmeny, milyen védelem van benne és mennyire tartja a feszt terhelésnél mindezekmellett mennyire zajos a kiadott egyenfesz.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz zoltan6 #8049 üzenetére
Csak US dugoval kaphato jelenleg, amugy jol nez ki, akár tudhatja is. Kell keresni neten tesztet ahol szetszedik, mi van benne
-
zoltan6
őstag
erről mi a véleményetek? tudhatja azt ami rá van írva?
-
Gépötty
senior tag
válasz szabifotos #8044 üzenetére
Hát igen, tisztában van vele, hogy nem tudsz rajta fogást találni. Tanulópénz.
-
Gépötty
senior tag
válasz pumi1980 #8045 üzenetére
Na, erre ki leszek váncsi, lassan meg kellene érkeznie. Nem sokkal azután, hogy megvettem, volt szó róla, hogy lehet ilyen is, de akkor már éppen túl voltam a vásárláson. Meglátjuk.
Ezt most vetted, vagy csak olvastad valahol?[ Szerkesztve ]
-
pumi1980
tag
Ezt az USB hubot ne vegyétek, mert valójában csak USB 1.1-et tud (az USB vid-je: vid_0e8f&pid_0016, ami: GreenAsia Inc. 4 port USB 1.1 hub UH-174 )
[ Szerkesztve ]
-
szabifotos
senior tag
válasz szabifotos #7902 üzenetére
Na nem lettem előrébb az alis, Bluetooth adapteres ügyben. Az eladó elmondása szerint adott nekem kedvezményt mert 5,38 helyett csak 5,2USD-t fizettem. (De eredetileg is annyi volt kiírva )
Mindegy nem idegesítem magam. Máskor jobban vigyázok. Végülis kb. egy ezrest buktam a dolgon, (ha megjön a cucc) mert ebayen is 1000Ft körül van darabja. -
Jarod1
veterán
valaki vett már ilyen bt os fényképező kapcsolót?
-
Gépötty
senior tag
Értem én, de a realitás az, hogy mégis akkor járnál legjobban. Ha visszaküldöd, a postán mindjárt buksz három rugót (háromfelet?). Akkor ők megvizsgálják, és azt fogják mondani, hogy világít, nincs semmi baja. Közben dúdolgathatod ezt, mert aktuális lesz.
-
Gépötty
senior tag
Én elfogadnám a helyedben a coinokat, meg a kedvezményt. Akkor a végén nem egész egy Dollárodban lenne az izzók darabja (ha jól emlékszem), annyiért meg vagy eladod őket, vagy lesz a lakásba hanzsülatvilazsité
Szerintem.
(Hozzáteszem, hogy nekem van egy csomó olyan vágyam, amit egyelőre nem vettem meg, de csak az alkalomra várok, hogy végre megtehessem. Ilyen például az infra hőmérő, amivel hetente egyszer szemezek, aztán elhalasztom. Egy ilyen visszatérítés alapos indokot képezne a vásárlásra, és valószínű akkor tennék még hozzá egy keveset, hogy az 550-fokig kalibráltat válasszam).Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #8026 üzenetére
Csak állvány ebayen van olcsóbban is... >.< télleg, milyen akciós
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Flexy90 #8025 üzenetére
Miért? Neked apa nem magyarázta el a mágnest?
-
RBJ
addikt
válasz petipetya #8012 üzenetére
De pengét miért ebay ről? Dorco nem biztos, hogy bejön neked. Százas boltok, helyi kis boltok tele vannak pengével. Ajánlom neked Astra super platinum ot. /zöld astra/ pengében.
Ha sörgős a borotva az extra metalban van. [link]
de százas boltban is van.Na visszaírtak. Küldjem vissza és ha kiderül, hogy selejt akkor visszaadják a pénzt. vagy fogadjam el a 10.68 coinst, dollárt és még kapok 5% os kupont. Cigánykodni tudnak ezek.
Úgy látom a beszerzési árat azért megtartják.
Pay pal vonjam be? Nem akarok ebbe a játszmába belemenni mivel nem azt kaptam amit kértem.
Van esélyem a pay pal al?[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Flexy90 #8025 üzenetére
Fák. Télleg. Megint egy átszabós hírlevél! Az annyuk kenyerit!
Így műköszik a mágneses izé.
[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
válasz spidersoft #8022 üzenetére
Ma is tanultam újat! A kikapcsolható permanens mágnest
Amúgy az csak az állvány, ugye láttad? Persze így is olcsó!Xiaomi Fan
-
spidersoft
senior tag
-
Laza...
addikt
válasz spidersoft #8022 üzenetére
Ami azt illeti, egy mikrométert azért én nem bíznék rá
Never give up!
-
spidersoft
senior tag
Vajon ez mennyire használható minőségű? Mondjuk otthoni felhasználásra kábé lehet pont elég... de hátha vett már valaki effélét ócsóországból
-
Jarod1
veterán
heyho megérkezett,:
-
nagyúr
válasz spidersoft #8015 üzenetére
Én 800-ért vettem 10db Maxell-t.
-
spidersoft
senior tag
válasz kmarci25 #8017 üzenetére
Aminek nincs párja, az a "gyári" elem, tehát az, amit a készülékkel adnak. Mégha noname (vagy annak tűnő) elemek is, ezek jellemzően magas minőségnek megfelelő cuccok. Magára valamit is adó gyártó eszerint veszi meg és nem úgy, hogy kell egy legolcsóbb, nyilván egy lapostévében nem a két cerkaelem a súlyos költség, de ha túl olcsó lenne és pár ezreléknyi esetben belecsurgat a dobozba és lerágja a tévé felét, az már kellemetlen, és elég negatív reklám, a vevők szeretnek csámcsogni a gyártók sz.rrágóságán (ami nyilván igaz is, csak kevéssé nyilvánvaló helyeken vetik be, mert emellett nyilván zsiványok is). A gyárilag adott után az adott készülékbe tehetsz bármilyen márkás kisker forgalomból származó elemet, azzal meglepően kevesebbet fog elketyegni... legutóbb így volt ez anyám cukormérőjével: gyári noname elemmel elment vagy egy évet, utána mindegy volt, hogy ebayest vagy órásbácsitól vásárolt gyárimakszellt kapott, megette három-négy hónap alatt. LG tévém távirányítójához pl. gyárilag Rocket márkájú(?) koreai cerkákat kaptam, a tévé három éves, de még nem mutat gyengülést, kíváncsi leszek, hogy ha majd meg talál dögleni benne, akkor a következő páros meddig húzza...
-
Gépötty
senior tag
válasz spidersoft #8015 üzenetére
Amiről lentebb szóltam, 0,99USD volt, és öt darabos levél. Mondjuk nem Energizella, mert úgy döntöttem, hogy inkább adok érte kevesebbet, és tudom mire számíthatok, minthogy néhányszor ennyiért vegyem meg ugyanezt, Energizer felirattal
-
nagyúr
válasz spidersoft #8013 üzenetére
nekem is ma jött meg
átlátszó szélűt kaptam a Jumbo Industrial-tól
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
spidersoft
senior tag
Úgy látszik, hogy újra működik az élet Kínában, megérkezett a hitelkártya méretű freshnel nagyító. Nos, nagyít... Amikor vettem még ócsóbb volt az USD, de szerencsére már andalogni látszik visszafele.
-
petipetya
nagyúr
Keresem ezt a Rimei borotvát, ezt találtam az ebay-en:
A kettő együtt összesen kb. 2700 Ft. De itt az ebay-en legalább nem ülnek szótlanul a pénzemen anélkül hogy ideböffentenének valamit.
Kérdés az, hogy van-e más oldal a dealextreme-n kívül, ahol ennél olcsóbb és ki is küldik a borotvát?
"nincs rá lezsóidő"
-
Gépötty
senior tag
Jó is, hogy szóba került ez az elem-téma, ugyanis belekattintottam annak a levél 2032-nek a linkjébe amit megvettem, és azt látom a fejlécen, hogy "This listing was ended by the seller because there was an error in the listing." Az eladótól három terméket vettem egyszerre, kettőnél ugyanez a felirat fogad. A vásárlás másnapján jött üzenet a küldésről (igen, tudom mennyire kell ezt komolyan venni), de ennek lassan két hete, azaz már úton kellene lennie. De ez a felirat... Jelentheti ez azt, hogy nem is fogom megkapni, vagy ne foglalkozzak vele, és még ne vegyem meg ugyanezeket mástól is?
-
Degeczi
nagyúr
-
nagyúr
köszi akkor aldi lesz
-
Gépötty
senior tag
válasz wwenigma #7999 üzenetére
Öööö...
Őszintén szólva én is rendelnék kintről pár levél LR44-et, mert az a két Energizer, amit tegnap vettem boltban 415Ft-ért, hazaérve elég kínainak nézett ki, ferdén volt felragasztva a bliszter. Én nem mondom rá élből, hogy hamis, de olyan helyen vettem, ahol egy csomó kínai tárgyat forgalmaznak, és ugye Gutenberg óta azt nyomtatunk a papírra, amit szeretnénk. Vagy az Energizer elemeket is a hajón gyártják idefelé jövet, és épp viharos volt a tenger.
A lényeg, hogy ha van sincerityhez hasonló tuti tipp elemre, engem is érdekelne.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
raziel01
veterán
válasz Degeczi #7997 üzenetére
"nincs jelentősége a Paypal védelem határidejének sem: annak lejárta után, akár hónapokkal később is visszaadják a teljes összeget"
Ez nem éppen így van.Ha kifutsz az időből és írsz nekik akkor jön az, hogy köszönik szépen, hogy szóltál de nem tudnak mit tenni, mert már lejárt a határidő. Volt ilyen nekem vagy 3-szor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest