Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Merem allitani hogy van benne egy 5V-os feszstab kocka es semmi mas, majd egyszer atficcen a tizensok volt es kiderül mi a kulonbseg a Nexus töltője és e között.
Gépötty: erdemes körülnezni DX-en mert ott vannak tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
petipetya
nagyúr
válasz j.bravo #9965 üzenetére
Ez a cucc már nem fog hozzám megérkezni, az tuti. Ment a ping-pong, mert elsőre az ár 25, majd később az 50 százalékát akarta visszaadni az eladó. Közben rányitottam egy ebay hibajegyet full refund kérelemmel és várok.
A másik meg nem érkezett termék eladója viszont elsőre visszaküldte a pénzemet, így azzal nincs gond.
Természetesen már mindkét cuccot megrendeltem másik eladóktól, mivel kellenek.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
nagyúr
válasz huliganboy #9992 üzenetére
Szia! Én 2db ilyet rendeltem, nagyon szuperül működnek! Rendesen tölt, gps és max fényerő mellett is, nem az van hogy csak "szinten tartó töltés", hanem tényleg tölt. Merem állítani, hogy legalább olyan jó mint a gyári nexus töltőm. Szerintem nagyon megérte Barátnőm nővérének rendeltem 300Ft-osat, na az kaki.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Ha az Alibabáról kérnék ingyenes mintát egy alkatrészből és utána nem rendelnék tőle többet, akkor az pofátlanság lenne?
Mert az az igazság, hogy sokallom az árat amit mondott az eladó, de az 5 db ingyen minta jó lenne, és csak a postaköltséget kellene megfizetni. (amit még nem kérdeztem meg, de lehet az meg méregdrága)
Vagy ha nem rendelek tőle több mennyiséget akkor vissza kellene küldenem a mintákat? Valaki csinált már ilyet? Nem szeretném ha utána küldözgetné a leveleket, hogy miért nem rendelek többet. -
kerekfej
addikt
Tudtok ennél jobb PC Laptop Mini Speaker hangszóró megoldást olcsóbban, ami legalább ugyanezt a jó hangzásminőséget tudja?
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Rendelt már valaki autóstöltőt android telókhoz (micro USB)?
Valami tartós érdekelne, mert már kettőt használtam el a hazai kínálatból.
A tartót meg átgondolom
-
Gépötty
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tonyrulez #9981 üzenetére
Lehet csak nem a legolcsobb hulladékot kell kipecazni a kinai szeméttengerből.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
VMatteo
őstag
válasz huliganboy #9986 üzenetére
én is használom Z1c-vel, teljesen jó ennyi pénzért
Tisztelet a Gépésznek!
-
Gépötty
senior tag
válasz huliganboy #9983 üzenetére
Nem az lesz a baja, hogy nem áll meg a szélvédőn. Ha a tapadókorongot kicsit megvizezed, alatta pedig tisztára törlöd a felületet, akkor nem esik le. Én majdnem megemeltem vele az asztalom.
Viszont eszeveszetten fog rázkódni, ha nem támasztod meg az alját (vagy a telefonét) a műszerfalon.
Nincs semmi anyag a nyakában, és az is rugalmas - rezeg. Ha meg a műszerfalhoz támasztod, megkoptatja.
Nálam használatra korlátozottan alkalmas minősítést kapott.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz tonyrulez #9981 üzenetére
Lehet találni, a belinkelt hétportos az tényleg működik 2.0-ként. Csak miközben használom, egyszercsak megáll az alaplap összes (!) USB-je, amíg ezt a sz@rt ki nem húzom belőle. Pár zenét azért át lehet másolni pendrájvra...
Kész, megbuktam. Továbbra is be kell mászkálnom az asztal alá.(#9982) Silent77:
Kéred az enyémet?Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Többen írjátok hogy ez a best buy telefontartó autóba.
Kérdésem ez fix nyakú jól látom? Nem lehet sehová állítani?Jó látom és közben megtanultam olvasni is, hogy a nyaka elforgatható 360 fokban!
Biztonságosan megáll a szélvédőn?
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Dluinet #9978 üzenetére
Azzal semmire. De ha tudnám, hogy mim van, akkor talán meg tudnám fejteni, miért nem működik 2.0-ként (hardverazonosítóra keresve mindenhol 2.0-t írnak).
Arra viszont jók voltak a blokkdiagrammok, hogy rájöjjek, nem láttam a panelen oszcillátort. És tényleg, ott a helyük, 6M-mel jelezve (6!). A hétportos hulladékban 12M van melléjük írva (képen nem látszik az alkatrész felirata, ezért most nem szedem szét), de abban legalább vannak. Bakker, ez 1.0-s hub lesz. Betojok.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Megjött a tízportos, külsőtápos USB-hubom, volt nagy örö' me' bódottá'.
Míg ki nem csomagoltam.
A tokozás minősége a jobbféle tejfölösdobozokat idézi, de ez még nem is lenne lényeges.
Mindenekelőtt szétpattintottam, hogy lássam, mi fogja lelakni az alaplapom. Panelra integrált, beöntött vezérlőből van három darab - kipipáltuk. A foglalatok, ledek végülis be vannak forrasztva, bár a tenger biztos hullámzott míg a hajó ideért, mert van némi összevisszaság, de legalább párhuzamosan nem áll egyetlen alkatrész sem.
Korábban írta itt valaki, hogy az a led világít, amelyik portba van dugva valami. Annak nem sok értelmét láttam (mondván úgyis látom, ha van benne dugó, az adatforgalom már érdekesebb lenne), ezen viszont világít az összes, mint valami karácsonyfa. Tök jó, hogy azért kellett, mert beesik a portjaim feszültsége, ami miatt állandóan reklamálnak az USB-re dugott kütyüim, most kaptak még néhány fogyasztót. Nem baj, itt a második számítógéptápom, amiről az erősítőm is szól, majd annak az ötvoltos ága megtáplálja (és besegít a gépemnek is).
Ez így nagyon szép és jó, de bármit dugok rá, azonnal "Az eszköz gyorsabb működésre képes" üzenetet kapok. Bár nem hiszem, hogy win7 alá kellene valamilyen driver, dehát semmi nincs kizárva. Eszközkezelőben megnézve ezt a hardverazonosítót tapasztaltam: USB\VID_05E3&PID_0606&REV_0702, viszont ezzel nagy vonalakban meg is buktam. Találtam fórumokat, ahol ugyanerre panaszkodnak, még 2006-ból, ezek nagy vonalakban hasznavehetetlenek. A gyártó oldaláig eljutottam, innen kellene valamit választani. De vajon melyiket?
Ha valaki tud segíteni, ne tartsa vissza magát!
Köszönöm!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
musli26
tag
Nekem ez drága 1200ft 1db szállítással.
Max. 500ft adok érte.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
ZS3NI
őstag
Erről jut eszembe, jó minőségű olcsó francia plasztik kártyát tudtok? A mostani kezd kopni. Mindenképp plasztik kell, papírral nem bohóckodnék.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
musli26
tag
Pókerkártyához keresek vágólapot.
Ilyet:
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
nagyúr
válasz Siriusb #9969 üzenetére
USPS-nél (The United States Postal Service) kapnak kedvezményeket, és ott nézik a feladás sebességét meg a többit
az eladási érték és darabszám is csak USA-re vonatkozik
You have fewer than 100 transactions with US buyers over the most recent 12-month period.
You have less than $1,000 in sales with US buyers over the most recent 12-month period.egy valamiben lehet reménykedni a Top Rated Seller-nél, feadja a csomagot 2-3 munkanapon belül
Én azokat a Top Rated Seller-ek preferálom, akik már túl vannak 60ezer eladáson.
Az ilyen 400 eladással Top Rated Seller-eket ignorálom.
Ott van sinceritytrading, aki nem is Top Rated Seller, de bőven felülmúlja őket.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
Siriusb
veterán
válasz Dluinet #9962 üzenetére
Ha nem bánod, hogy beleszólok, Top Rated sellers:
These sellers:
Consistently receive highest buyer's rating
Ship items quickly
Have earned a track record of excellent service on eBayTop Rated sellers:
Must consistently earn 4 or 5 star ratings from eBay buyers for delivering excellent service, shipping quickly, and providing accurate item descriptions.
Must sell $1,000 or more and complete a minimum of 100 selling transactions on eBay every year.
Are regularly reviewed by eBay for compliance with these standards. -
nagyúr
válasz kovisoft #9961 üzenetére
vállalja hogy 1 munkanapon belül feladja a csomagot meg ilyesmi
például:
Sales requirements:
You have at least 100 transactions with US buyers over the most recent 12-month period.
You have at least $1,000 in sales with US buyers over the most recent 12-month period.tehát nem valami sok
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
csaby9
tag
Sziasztok.
Véleményt szeretnék kérni, hogy [ez] mennyire lehet igazi? Ennyiért nagyon megérné de nem tudom eldönteni.Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
petipetya
nagyúr
Az egyiknél nem volt dátum ezért ma nyitottam ráegy jegyet, míg a másiknál ma éjfélkor jár le a küldési határidő. Egyébként meg az is gáz, hogy az október 4-én rendelt cuccra azt írja hogy október 14-én adta fel. Ezt nem tudom elhinni. Holnap erre is rányitom a hibajegyet, mert betelt a pohár.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Van két cucc elvileg két különböző eladótól, amiket 1 napon rendeltem. Egy bluetooth hangfalat a havernak, mivel megtetszett neki az enyém és egy EZCast.
A hangfalra azt válaszolta az eladó, hogy visszament hozzá. Furcsa, hogy miért is nem mondta ezt eddig. Ebből kifolyólag valami gebasz lehetett a kínai ünnep alatt, így nem bízom EZCast érkezésében sem.
Már több termék megérkezett, amit ezek előtt és után rendeltem. Mivel nekem mindkettő kell, nyitok is egy ebay-es hibajegyet rájuk és kérem vissza a pénzt aztán megrendelem más eladóktól. Logikus, nem? Nincs időm a hülyeségeikre.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
raziel01
veterán
Details about SHARK ARMY Black Date Day Military Stainless Steel Men Sport Quartz Watch
Megjött az óra. Múlt hét kedden rendeltem. Rekord idő.
Tetszik.
Az egyetlen probléma vele, hogy a hátlapja nem olyan, mint a képen. Nem ilyen csavaros hanem sima pattintott Nincsenek rajta a bemélyedések a hátulján. -
spidersoft
senior tag
Ja, teszkóban régebben csomó somogyis cucc volt Annyi, hogy más volt a nyomdászolás a dobozon. Ugyanez a piacon is.
Az a baj, hogy simán árulják évekig a kontakthibás/megrázós/kigyulladós szemeteket hazai boltokban, míg fel nem tűnik a hatóságnak (gondolom bejelentésre/feljelentésre, ami vagy egy/több pórul járt vevőtől származik, vagy konkurenciától ), hogy ezt a típust nem kéne importálni... ilyen az én két karácsonyfa"égő" sorom is: kettőhuszas cucc, oszt millimétereket kivirít a foglalatból a rézdrót, meg ilyenek. Igazából az import cuccokra kellene lenni egy hatóságnak, ami a legelső forgalomba helyezés *előtt* megnézi, hogy ez tényleg biztonságos-e, ráteszi a címkéjét (ilyen létezik, csak nincs 100%-os ellenőrzés), és megmondják a boltoknak, hogy árulhatják. Valamint megmondják a boltoknak, hogy csak ezt árulhatják -- no ilyen nem lesz sohase Nyilván rengetegféle termék van és elég nagy apparátus kéne ezek folyamatos bevizsgálgatására (és időszakos, próbaszerű újraellenőrzésére), és ez lehet rendesen visszavetné a kínálatot, de idővel az importőröknek is szempont lenne, hogy minél kevesebb legyen a visszadobott termék, és szépen minimalizálódnának, talán el is fogynának a piacról a szemét/veszélyes áruk. Pl. kíváncsi vagyok ennek a terméknek a jelenlegi szerelési minőségére. Ebből konkrétan kilógtak a drót elemi szálai... most sajnos nincs ON, nem találtam semmi érdekeset(#9946) havri1: pontosan, hogy a nagy áruházak zsiványkodnak a legtöbbet
(#9947) DeFranco: nem akarom minden hozzászólásomban lehúzni a somogyit, de ők tipikusan importálnak egy halom szemetet. Vannak jó termékeik is, de vannak veszélyesek is. Az ő termékeiket meg csomó apró bolt árulja somogyis/SAL-os név alatt, meg csomó nagy üzlet (pl. teszkó) más nyomású dobozzal (nagy mennyiségben rendelnek, így megtehetik, hogy egyedi csomagolásban kérjék a terméket, nem jelentős pluszköltség).[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
folyamatosan ellenőrzi az illetékes hatóság, amin nincs CE az be sem teheti a lábát az országba, azt meg nem adják csak úgy oda.
ne legyünk már ennyire korlátoltak, ami magyar forgalomba kerül az lehet kínai gyártmány, de bevizsgált, biztonságos termék, másképp nem is kapja meg az engedélyt.
másrészt meg pont karácsonyfaizzót nem évente vesz az ember, be lehet ruházni nyugodtan egy rendes füzérre, tíz évig elvagy vele.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Nagyáruházakban elvileg ilyen hulladékokat nem lehet árulni. Évek óta nagy ellenörzések vannak, sok volt a bukta, ezt zengi az összes média.
Ők nem kockáztatnak. Bevizsgált termékeket, magyar nyelvű használati utasítással ellátva szabad csak kitenni a polcokra.
Én somogyi-s cuccokat vettem (remélem jól emlékszem, lassan már előkerül, visszatérhetünk rá), régen jó márka volt, ma már lehet ez is kínai cég, nem tudom. 5k körül megúsztam a 100-as ledest, szuperül működik, nem égtünk még le. (van fehér, szines, villogós meg kinti is).
Nekem megér ennyit az, hogy legalább elviekben nem veszélyes.[ Szerkesztve ]
havri
-
nagyúr
kimesz a piacra vagy bemesz a tescoba akkor pont ugyanazt a filleres vackot veszed meg mint amit kinabol rendelnel csak 5x dragabban
-
mm89
őstag
válasz cs.david94 #9918 üzenetére
Hétfőn rendeltem meg, ma meg is érkezett. Nagy meglepetés számomra, hogy kaptam egy ajándék elemet is hozzá
Ha hobbi eszköz akkor nekem tökéletes lesz, igazán használni sem tudom, de már többször kellett volna, így most úgy döntöttem beruházok egyre. Mint írtad is, olcsóbban úgyse találtam volna, legalábbis olyat nem mint ez.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
htc07
addikt
tegyél mellé még pár ventilátort (az majd elfújja a tüzet) meg egy pohár vizet is, a biztonság kedvéért. nem tudom, de nem hiszem hogy horribilis áron vannak itthon a karácsonyfaizzó-készletek, főleg hogy sanszos, hogy kínából ide se ér karácsonyig.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz szabifotos #9940 üzenetére
Ez mértéktelenül buta hozzáállás. Remélem nem egy családot tartasz el.
-
szabifotos
senior tag
Az 5730-as smd ledeket tartalmazott amik tudtommal jobban melegszenek.
Egyébként ezelőtt a klasszikus izzós füzérnél is néha sikerült rálépni 1-1 izzóra, ami kapott egy kis szig szalagot és kész.
Ennél a megoldásnál szerintem az összes led füzér biztonságosabb.
Egyébként azt sem hiszem, hogy amiket ezelőtt megvettünk itthonra, nem kínából származó akcijós' termékek voltak valami hipermarketben.
...Mert ami nem kínai az hamisítvány..
Nyilván figyelni kell és nincs baj. -
havri1
félisten
válasz szabifotos #9931 üzenetére
Csak keresd vissza itt azokat a képeket, amit fórumtárs készített a ledes izzókról.
Úgy hagyd felügyelet nélkül egy fán..havri
-
Tika79
tag
válasz szabifotos #9931 üzenetére
Szívesen megadom majd a telefonszámunkat, ha szükség lenne lakásfelújításra...
Remélem nem lesz rá szükség!Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
Tika79
tag
válasz AndrewTdi #9927 üzenetére
Tavaly egy olyan lakást újítottunk fel, ahol karácsonykor a kínai fényfüzér okozta a lakástüzet...
szomorú látvány volt, ahogy az ajándékok maradványai szanaszét voltak...
én biztos nem vennék kintről...Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Karácsony fényfüzért érdemes kintről rendelni?
hogy lehetne rájuk keresni?
fényfüzér, jégcsapfüzér, fényfüggöny, fényháló, stb?[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz KaiotEch #9925 üzenetére
Nem volt még ilyenem, védekezek ellene propolisszal Majd kiderül. Mennyiségre nem sok, 110x125x8mm-es zacskó van vele úgy félig. Elvileg úgy működik, hogy ahogy gyűlik bele a retek úgy keményedik ki. Tudtommal alkoholos izé, szóval zárni kell (ziplock zacsiban küldték, olyasmi távol-keleti jellemzőtarkában, mint ezen a képen szerepel, csak az enyém nem holmi német, hanem egyenest dél-koreai formula, bizony! Őszerintük meg a svájci az igazi... no most kinek higyjek? )
-
nagyúr
válasz spidersoft #9924 üzenetére
Ez a takony mennyire elég? Gondolom nem kimosható.
-
spidersoft
senior tag
Mai érkezmény 12(!) darab boríték. Ilyen még sose volt Postásnak lassan vásárolhatok egy pótkocsit a kerékpárjára Az érdekesebbek:
- indikátor állvány -- meglepően picike, de ez volt a cél. Működik a mágnese is, meg a szorítója se ereszt, teljesen korrekt.
- DIY óra -- normál méretű óraszerkezet, de nem másodpercegős hanem folytonhajtós, így az éjjel csendjében nem rugdossa az ember agyát, csak finoman zsernyeg a falon. A számok és az óramű előtti karika fekete akrilból van kilézerezve, és le van fújva/mártva/nemtom valami ezüstfestékkel. Szvsz jobb lett volna, ha hagyják feketén... majd a számok körüli hulladékon kísérletezek, hogy milyen módon lehetne megtámadni a számokat (pl. csiszolás, homokfúvás, stb), hogy újra szép feketék legyenek Ha matt lenne, annál jobb lenne
- pici ollók. Nem körömvágásra való, de sokszor jól jönne ilyesmi, mikor mást dolgozol, és csak egy-egy nyisszantásnyira kéne az olló, ilyenkor nem kell a hagyományos ollóba beleöltözni minden alkalommal, hanem felkapod oszt nyissz. Cérnát, papírt (80g-os géppapírt és kb. 250g-os tablettás dobozt próbáltam) könnyedén viszi. Érdemes rá felkészülni, hogy fültőig olajban fürdik...
- sorjázó. Rendes Noga, made in Israel. Saját dobozában. No comment...
- óra. Masszív szerkezetnek néz ki: 15,5mm vastag, a ház ø50mm és 57,7mm hosszú, a komplett cucc 157(!) gramm.
- takarítótakony. Mindenféle mennyiségekben árulják, időnként lidl-jellegű boltokban is van leárazva. Ez speciel 60 grammos csomag, és került kb. 360Ft-ba, azaz 6Ft/g. A tömeget sehol nem írja, így a mennyiség zsákbamacska volt... Ehhez képest 145g Cyber Clean 1920Ft, tehát 13,24Ft grammja. Hogy tud-e kétszer ennyit? Hogy úgy általában ér-e valamit ez az egész? Majd kiderül
(a többi vegyes elektronikai alkatrész meg ződpanel, érdektelenek) -
havri1
félisten
válasz Dluinet #9922 üzenetére
Hm, köszi. Ha jól nézem, ez az izzó 17cm hosszú?
Akkor biztosan nem jó nekem, mert ebbe a lámpába kb 10 cm hely van a foglalat végétől a peremig.
Tehát a normál körte formájú izzó elfér, max még 1-2 cm.
Lehet rosszat linkeltem, bár képen nekem úgy tűnik ugyanaz.
Az zavarhatott meg esetleg, hogy 2x100w van most, balfaszul írtam, mert 1 lámpa van, tehát ez csak 1 izzós verzió.havri
-
cs.david94
tag
Nem gondoltam volna hogy ekkora üzletetet adok a boltnak.
Mint már írtam azért is ajánlottam mert az iskolába is ilyeneket használunk, úgy néhanapján, nem minden nap merünk, csak ha gond van, bár ma használtuk, igaz csak miután láttuk a füstöt
Én is elég érdekesen találtam rá. Az ötlet annyi volt hogy multiméter kell, ingyen, vagy még olcsóbban.
Ebay: 1 hónap szállítás, ki tudja milyen, meg az ára, bár múlt héten találtam 1600 alatti áron, kb. ugyan ezt.
2 villanyszerelő boltba is bementem, kedvezménnyel is olyan árak voltak hogy csak azt vettem meg amiért mentem eredetileg.
Nézegettem használtakat is, hát a megyében nem volt.
így maradt a vatera, ott megtaláltam ugyan ezt, ugyan ennyiért, ugyan ettől a bolttól, csak ugye kényelmes ebayes:"én ennyit szállításért nem fizetek" mondtam, és zártam be az oldalt.
Majd jött az árgép vagy melyik oldal, "digitáli multiméter" címszóval, lapozgattam az oldalakat, emag, 2000, képen is elég pofás volt, nosza éjjel meg is rendeltem.
Aztán kaptam onnan egy gyári hibásat, telefon-email, postafordultával küldték a másikat(jelenlegit), én meg adtam a postásnak a rosszat, postára nem kellett fizetnem, korrekt volt a bolt.
Aztán látom itt a kérdést, így megosztottam tapasztalataim.
itthon nem rég használtam a sajátot megint, eddig jó, meg ugye ott a garancia 1 évig, tehát nyúzom.
Pontosságról: nem profi műszer, hanem hobbi, sokat nem kell tőle várni, de elég pontos, autó akkumlátorára 12,4V-ot mutatott, ami pont a teljesen feltöltött akkumlátor, majd a töltést is megnézem, csak azért nem indítom el, olyan 14 volt körülit, kicsivel fölötte kellene mérnem, elvileg 14,4V-ot, de ez generátor függő is.
Feszültséget mérni toroid transzformátorra kötve is 5 eszköz majdhogynem 5 félét mutat, kettő metex multiméter egy fajta, egyszerre vásárolt, ott is volt eltérés, pedig egy metex mégis más mint egy kis kínai.
szóval én eddig meg vagyok vele elégedve -
havri1
félisten
Előszobába kellene lecserélni a 2x100W (E27)hagyományos izzót valami ledesre.
Erős fény az kell, és a sok kapcsolgatás jellemző inkább.
Tudnátok kölcséghatékony izzót ajánlani?havri
-
wwenigma
Jómunkásember
-
htc07
addikt
Na ma is jött a kínai mikulás:
Számláló
A mai napig sem értem miért, de kellett. Tökéletesen teszi a dolgát. Valaki biztos játszott vele a postán, mert 18-on állt a számlálója mikor kibontottam
USB Bluetooth 4.0 adapter
Működik. Arról nem találtam infót, hogy tényleg 4.0 vagy nem, a hardverazonosítója USB\VID_0A12&PID_0001&REV_8891 ha valaki utána akar keresni.
A telóm és a tabom is rácsatlakozott hamar, sajnos nem jött meg még az audio receiverem, hogy azzal is kipróbáljam.
Érintős lámpa
3xAAA elemmel működik, éjjeli lámpának pont jó az ágy mellé.
Továbbá egy ilyen agybadugós füleshez való szivacs, ő is képes ellátni a feladatát, de szerintem egyelőre maradok a gumiharangnál.
Mára ennyi
-
Degeczi
nagyúr
Így van - ebből adódóan semmilyen tekintetben nem jobb vagy rosszabb egyik sem, csak a címke más rajta. Kezet mosni, biciklivel esőben elázni szabad velük, de már zuhanyozni sem, nemhogy fürdeni vagy pláne úszni.
Ez kiderül azokról a termékoldalakról is, amik "Shark"-ot listáznak. De már eleve az sokatmondó, ha egy óra hátlapján nem látsz sem csavarokat a sarkokban, sem körmöknek vájt mélyedéseket (ahová, persze Ebayről is fillérekért kapható célszerszámmal csatlakozva lehetne ki-be csavarni a hátlapot): akkor az egyszerű pattintós, ami úszásra biztosan alkalmatlan. Így kicsit visszás a vízi sportokkal reklámozás[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Degeczi #9898 üzenetére
Tehát - csak, hogy értsem (és viccen kívül):
Brand: SHARK
Gyártó: WEIDE (már amikor)Amikor a WEIDE gyárt SHARKnak, akkor saját (a gyártó!) emblémáját, logóját teszik az órára. És egyébként, ami WEIDE által legyártott (de végülis SHARK), WEIDE jelölésű óra, az jobb mínőségű (legalábbis vízállóság tekintetében) a SHARK (SHARK által is?) gyártott óránkál?
... WEI(r)DE
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Degeczi
nagyúr
Én is elsődlegesen garázsba szánom, ezért lesz alapvető kérdés, mennyire pontosan méri le az akkut másik műszerhez képest. Dávid biztosan joggal ajánlotta, azzal nem lehet gond - de ilyen kínai cuccnál mindig benne van az, milyen a gyártási szórás, épp milyet sikerül kifogni. Persze biztosan cserélnék, de inkább ne kelljen, az plusz költség lenne.
-
mm89
őstag
válasz Degeczi #9902 üzenetére
Én is rendeltem egyet "majd jó lesz egyszer" alapon (kb majd a motor, autó akkumulátorát fogom mérni vele, lehet még az is nehéz lesz nekem )
Majd mondj róla véleményt szakértői szemmel légyszi
Bár gondolom cs.david94 azért ajánlotta mert jószerk.:
én hétfőn rendeltem, elvileg már kézbesítés alatt van.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
veterán
válasz cs.david94 #9714 üzenetére
Én is köszönöm!
vasárnap meg is rendeltem, igaz azóta annyit küldted, hogy futárra vár.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Degeczi
nagyúr
válasz cs.david94 #9714 üzenetére
Köszi a tippet, ez valóban elfogadható multiméternek tűnik, nagyon korrekt áron!
(ingyen kiszállítással a 2e Ft az most pont 8 USD: Kínából is jóval drágább lenne, ráadásul egy bónusz 9V-os elemet is mellékeltek hozzá, noha már van benne)
Most jött meg, pontosságát még nem tudom mivel összevetni a munkahelyen, de ha nincs durva hibája, nyúzós műszernek tökéletes lesz (az tetszik, h külön ki/be kapcsoló van rajta, így nem kell végigrecegtetni egy rakás álláson, mint a sokkal komolyabb multiméteremet, amin nincs ilyen, és csak a tárcsa két végállása a kikapcsolás)Szondákat rendeltem még ilyeneket, mert a gyárilag mellékeltek persze vackok - de az általános minden hasonlónál, és a jobb minőségűmhöz is elkélnek majd ilyenek, ha ezek valóban nagy keresztmetszetűek, alacsony ellenállásúak ahogy a leírás és a vélemények említik.
-
veterán
válasz DeFranco #9900 üzenetére
Rosszabbra számítottam.
Egész jó, főleg ha az árát nézem. Igaz szokásos büdös, de annyira nem vészes.
Pont néztem a buyincoinson most olcsóbb, de a 9% kupont már nem tudom kihasználni. Coupon has exceeded usage restrictions.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest