Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Kettő dolog érdekelne, hátha tudtok ajánlani valamit:
1. Tölthető szerelőlámpa
Kicsi, erős, jól szórja a fényt, tölthető és sokáig világít. Legyen mágneses, hogy fel lehessen ragasztani az autó fém részeire. Próbaképp rendeltem egy ILYET. Ha nem válik be, jó lesz áramszünet esetére2. Kutyának kemény labda
Két kutyánk van, de csak egy labda és az is kezd elfogyni. Itthon 3e Ft-ért lehet kapni, tehát ennél jóval olcsóbban kéne. Egy stafford és egy pit rágcsálná unalmábanKöszönöm!
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Minstrel #66590 üzenetére
De ezek már lassan egy éve rendelt kártyák, ezt is tudom paypallal intézni? Mi ennek a menete? Küldjem vissza és utána tudom visszaigényelni a költségemet? Tudnál írni erről kicsit? Még nem küldtem vissza semmit. (ha ide nem fér, privátban is jó)
-
mm89
őstag
válasz vgyuri #66147 üzenetére
Pont most vagyok garancia ügyintézésben sincerityvel...
Több Samsung sd kártyát vettem tőled már, általában 32 eseket, de volt egy 64 es is.
Kb az egyharmaduk megpusztult, rajtuk rengeteg fényképpel.
Telefonban voltak használva, de volt amelyik SJ4000 kamerába került és magával vitte a halálba az összes videót is..
Szóval garanciázunk. Első körben azt mondta "Roy" hogy küldjem vissza nekik hongkongba, ezt próbáltam elkerülni, mert szerintem nem lesz olcsó. Mondta hogy akkor próbáljam meg a samsunggal intézni közvetlenül. Ők elhajtottak, hogy ez a forgalmazó dolga. Így most mégis az kész, hogy küldöm hongkongba a kártyákat. Az első néhány darabot még csak simán kidobtam miután elromlottak, de így is 5 öt fogok visszaküldeni..
Én biztos nem veszek több Samsung kártyát tőle..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Tudom visszatérő téma a "ledes lámpát keresek", mégis segítséget szeretnék kérni, hátha tudtok olyat ami megfelel az igényeimnek.
Tehát, autószerelési munkához keresek lámpát, így jó lenne, ha ezeket tudná:
- viszonylag kompakt kialakítás, hogy beférjen a motortérben kisebb helyekre
- akkus működés, töltő legyen hozzá
- mágneses rögzítési lehetőség (karosszéria elemekhez, egyéb fém alkatrészekhez rögzíthetőség)
- állítható "fej", tehát ha rögzítve van valahová, akkor is lehessen vele "célozni"
Ez így talán kicsit zavaros, inkább mutatom mit használunk most: [link]
Fejpánt nélkül, a hátuljára mágneseket ragasztva. Állítható a feje is.
A baj az, hogy a mágnesek mindig leesnek, leszakadnak, a töltők elég rossz minőségűek, elromlanak. Meg egyébként is, hátha tudtok jobbat ajánlani
Köszönöm!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz maggi1886076 #42403 üzenetére
Köszi, akkor várok
-
mm89
őstag
válasz Joe Swanson #42221 üzenetére
Én is keresek most 10000 - es xiaomi akciósan. Találtál esetleg?
-
mm89
őstag
válasz core2trio #36855 üzenetére
Semmi. Ott vannak a kötések, ahonnan fém lemezek viszik a három ágat a dugalj részhez. Kezdem úgy érezni, hogy le kell cserélnem őket falira,csak az a baj, hogy már elkezdtünk festeni. Bár még így is jobb mint utána..
-
mm89
őstag
válasz zoltan6 #36752 üzenetére
Nagyon köszönöm! Végre meg van a neve! Már csak angolul kéne hátha Kínában még csinálják...
Azt tudom, hogy egészben nagyon drága és ha nem találok burkolatot akkor olyasmit rakok mint amit mutattál,csak ez így egyszerűbb.
Köszönöm!Huligán
A tv-n kívül nagy fogyasztó nem lesz úgyse a szobákban, így ott nem kábelezünk újra, ezért gondoltam hogy maradnak a szerelvények. Egyébként semmi bajuk attól hogy régiek. A klíma kap külön vezetéket, a konyha is újra lesz kábelezve. A fürdőt is kéne, de az még nem biztos..[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Sziasztok ilyen dugaljak vannak, nem szeretném az egészet cserélni, csak a burkolatot rajta. Több üzletben mondták hogy létezik, de nincs már sehol. Az egyik helyen mondták, hogy Kínából várják az utánpótlást, így gondoltam miért ne venném meg magamnak?
A kérdés adott: hogy a fenébe keressem?
Egyáltalán mi a neve ennek a típusú dugaljnak?
Köszönöm!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Real_Necro #35027 üzenetére
Én is megkaptam a héten az ilyen kábelt. Lassan jött, viszont tök jó! Könnyen bemegyek a helyére, egyszerű így használni. Asszonynak vettem, mert ő képes akár 3x-4x is megfordítani a kábelt a telefon aljánál na ezt már nem kell. Nexus 5 - öt töltök vele, ampere szerint 1A,de a gyári kábele se visz sokkal többet. (5 portos Blitzwolf töltővel)
-
-
mm89
őstag
válasz cris78 #29906 üzenetére
Nem meglepő, ők a kínai Apple. Márpedig az IPhone hoz már menő aa kesztyű szóval a miPhone-okhoz is az lesz
-
mm89
őstag
válasz Shrimplandhu #28645 üzenetére
Előrendelés (pre-order) s szó volt kiírva a buy now helyett? Ha igen akkor nem nagyon kell meglepődni, hogy nincs raktáron
Ilyen esetben mindenkinek írnak.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Nekem van olyan órám. Hát elég béna Egy hét alatt késik vagy 10 percet. Meg egyébként is csak akkor világít ha megnyomod. Én pont azért vettem, hogy éjjel is lássam, de ha már hozzá kell érni akkor annyi mozgással már a telefont is meg tudom nyomni...
-
mm89
őstag
Sziasztok
USB 3 - - gigabit lan átalakítót keresek. Természetesen minél jobbat minél olcsóbban
Van valakinek tapasztalata? KösziELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Nekem is megjött ma az 5 portos blitzwolf! EU plug, fehér, pont ahogy kértem. Tesztelni sajnos nem tudom, vagyis mérni nem tudom semmivel. Maximum telefon + ampere. Majd este, mert most a teló se éhes.
-
mm89
őstag
válasz Avicularia #27084 üzenetére
Köszönöm! El is mentettem ha még vennem kéne kábelt.
-
mm89
őstag
válasz DJ. Ru$y #26944 üzenetére
Én EZT a fajta Remax kábelt vettem. Max 1A (ugyanaz a telefon, ugyanaz a töltő, de másik kábel 1,3A)
Nagyon gondolkozok egy charger doctoron, de kell az nekem? még azzal is idegesítsem magam?batonyo
Én is jártam így régebben, hogy lassabb lett a hub mint kellett volna. Én ha rádugtam egyszerre egy bill-t meg egy egeret, az egyik már nem is működött[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz DJ. Ru$y #26793 üzenetére
Én vettem 2A os remax kábelt az 5 portos blitzwolfhoz. A kábel meg is jött tegnap. Charger doctorom nincs úgyhogy csak ampere app segítségével mértem.
Xiaomi powerbank + saját rövid kábele + nexus 5 : 1250-1300 mA
Ugyanez a remax kábellel kereken 1000mA volt csak...
Úgy rémlik neked van mérőkéd, majd mérd meg légyszi.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Sincerityvel volt már valakinek garanciális ügyintézése? Az egyik samsung micro sd megadta magát. Írtam neki, mellékelve egy képet amin az easeus program nem tudja formázni a kártyát (kb egy hónapos a kártya amúgy... lg g3 telefonban volt, majd elhalálozott). Elég lesz ennyi neki?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Köszi, ennyit megér nekem is, hogy lássam a kollégák arcát
(#25557) Silent77
Szerintem az x5c kihagyható lépcsőfok. Én cx10a után vettem x5c-1 -et. Csak annyi a különbség, hogy nagyobb és messzebbre megy. Egyébként még könnyebben is irányítható, mivel szabadban több hely van. Ha szélcsendben kiviszed a hubsant, vagy bármelyik micro koptert, akkor ugyanúgy tudsz gyakorolni vele.
Egyébként az x5c-1 nagyon jól bírja a strapát, mentem fának is, zuhant háztetőre, majd onnan betonra, kutyafuttatás közben a kutyám elkapta a leszállótalpat. Semmi baja nem lett. Még propellert se kellett cserélnem rajta. (mivel nem használtam, eladtam..)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Laci.M #24928 üzenetére
Én csak azokat vezetem amit nem magamnak rendeltem, hogy lássam kinek mivel tartozok és nekem ki mennyivel tartozik. Tableten és telefonon vezetem, de fontos hogy szinkronban legyenek. Eleinte GNotes, de nem volt elég átlátható, ezért mostmár Google Sheets .
-
mm89
őstag
Kábelt akartam én is (meg a helit, de annak az oldalát szintén nem volt képes egy óra alatt betölteni rendesen, a szállítás rész egyszerűen nem töltődik be..), de paypal után már azt mondta, hogy nincs több...
szerk.:
Csak olyan terméknél működik a rush gomb, ami teljesen be van töltődve, felül és az ár alatt is látszik a ship to rész. Ha ez nincs meg, akkor hiába nyomkodjátok a gombot. Nekem általában egy termék szokott teljesen betöltődni, pedig majdnem mindet megnyitom már egy órával korábban.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Real_Necro #24217 üzenetére
Nekem 2781 ft ot vont le (aztán majd kiderül pár nap múlva, mert szokott változni...).
Na rekord messzire jutottam a CX20 megvételénél Már paypalon is rányomtam, és a banggood oldal írta ki hogy bocs, de elkelt. Én már ennek is örülök, mert eddig a rush to buy gombon túl nem mentem még.
A racer quad meg az SJ5000+ egy óra alatt képtelen volt betölteni a szállítási címet, szóval ott még rush to buy gomb se volt jó.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Real_Necro #24211 üzenetére
Akkor spóroltál vagy 50 Ft-ot a kuponnal
Én csak simán appból megvettem.
Néztem a Nilkin kábelt is, de nem rendeltem meg még, mert a képen vagy egy kis fekete jel, hogy 9.9. Arra gondolok, hogy akciós lesz az is valamikor a napokban. Hátha...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
köszi, végülis pontot mindig nyertem. Ez a 40 pörgetés ma volt, tehát csak 200 pontomba került. Előtte (amikor még 5 pont volt a nyeremény) is elpörgettem vagy 200 pontot, ott két kupon volt a legnagyobb nyeremény ...
Na meg is találtam appban a blitzwolf töltőt, már kosárban van, de nem tudom eldönteni, hogy vegyek e... Kábeleket is kéne venni hozzá nyilván.. Bár az ráér később is.
-
mm89
őstag
Pörgettem 40-et, és mit sikerült nyernem? Na? SEMMIT
-
-
mm89
őstag
BG pörgetősön 10 pontokat kaptam az 5 helyett
Csak nekem van így?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Na gondoltam egy próbát megéri, de inkább alszok tovább
semmit nem tölt be..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz artiny #22461 üzenetére
Tényleg nem működik az érintő??
Az elég gáz úgy...
Amúgy egy otg be dugott sima usb hub nem bírja el a pendrive-ot (gondolom arról telepítesz) és az egeret? (egérrel meg már meg lehet oldani) Vagy egér helyett billentyűzet.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz azbest #20640 üzenetére
Szerintem csak simán eltűnnek azok amik nem érkeznek meg. Nekem a 16-án rendelt két Micro sd most hétfőn (27-én) meg is jött. A múltkori pen drive meg sehol. Refundot megkaptam, rendeltem újat, kíváncsi vagyok az mikor ér ide, de szerintem benne lesz a két hétben.
-
mm89
őstag
válasz JoeCockBill #20621 üzenetére
Nekem egy pen drive van úton már vagy 6-7 hete... eddig mindenem megjött tőle, kértem refundot, elvileg már meg is kaptam, nyilván ha mégis megjön akkor fizetek újra. Csak kínos mert kollégának rendeltem és esküdtem a két hét érkezésre
-
mm89
őstag
válasz spidersoft #19200 üzenetére
Feljebb vitték, mert sok volt a visszaélésvisszaélés. (TN nélküli csomagok, gondolom páran letagadták az átvételt.) én még tudtam venni 16e párszázért.
-
mm89
őstag
Én a 10400-as xiaomit egy 1.2A LG töltővel töltöm (nexus5). Nem nagyon nézegetem, de este felrakom, reggelre kész. Nem kell aggódni rajta, 7-8 óra alatt kész, addig meg úgyis alszol
És tud töltés közben is tölteni (szóval töltődés közben tölteni egy másik eszközt, perszi ilyenkor lassabban töltődik a bank)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Sterilzona #18915 üzenetére
Kb két hete elirtak a Dell laptop árát 317999 helyett 137999 ért volt írva. Rendeltem is gyorsan kettőt. Természetesen írták, hogy elírás és az ászf a x pontja szerint nem kötelesek annyiért adni. Mondták, hogy hogy 15000 kedvezményt tudnak adni. Töröltettem.
-
mm89
őstag
válasz rayoliviero #18433 üzenetére
Akkor nem értem mi a kérdés
Ennyi az ára. Próbáld ki egy pár száz dolcsis telefonnal. Ott már ingyenesELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz rayoliviero #18399 üzenetére
Tedd kosárba, kezdd el a rendelés leadását de még a PayPal fizetés előtt ellenőrizd az összeget.
-
mm89
őstag
És ha már a Decathlon kínálatát nézegettem, rá is találtam arra amit kerestem eddig kínában:
Bluetooth pulzusmérő öv
A leírás és a vélemények alapján ez jó is lesz nekem. Ennyiért valószínűleg nem találok külföldön, ha mégis akkor meg a garancia billenti a mérleget erre. Lehet, hogy ma meg is veszem...(már csak az a baj vele, hogy futás közben nem tudok ránézni a telefonra... na ezt még át kell gondolni )
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz sto1911 #18383 üzenetére
Akkor vegyél egy olcsó órát a decathlonban
Egyébként ott is a legolcsóbb óra is mell-övvel mér:
[link]
Nem véletlen. Értem én, hogy nem kell profi cucc, de a csuklón mérésnek meg kb semmi értelme, mert pont csak azt nem mutatja rendesen amit szeretnél látni
Ha most akarod elkezdni, akkor szerintem tök felesleges a pulzussal foglalkozni. Bár nem tudom milyen szinten szeretnéd űzni a dolgot
Én az egyel drágább decathlonos órát néztem (egy kollégámnak olyan van), 8e ft, tudja amit kell, állítása szerint nem kényelmetlen. Azért ajánlották neki azt a legolcsóbb helyett, mert állítólag az olcsóbb fajta könnyen összeakad más hasonló övekkel, órákkal ha együtt futsz (bringázol) valakivel akinek szintén van, így tévesen jelzi ki a pulzust.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Outlander #18378 üzenetére
Pont erről beszélek. Olyanról mondasz véleményt, amit még csak nem is próbáltál. Ezzel nincs is baj. DE! Mindezt olyan magabiztossággal teszed, hogy aki nem ismeri ezt a stílusodat simán el is hiszi neked
Olvastam már pár hozzászólásodat különböző témákban, ezért mondom, hogy az előző két hozzászólásodat ignorálom és a következőre reagálni sem fogok
Üdvsto1911
A csuklón való pulzus mérés nem a legpontosabb. Igazából nekünk ugyanarra lenne szükségünk: egy mell-övre (nem tudom magyarul mi a neve, angolul heart rate belt). Ugyanúgy sport tracker appal tudnád te is használni, csak te két keréken[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Outlander #18373 üzenetére
Szerintem nem feltétlen hülyeség, bár hasznosabb lenne, ha órásat vennék, akkor tudnám futás közben is nézni a pulzust, ebből következtetni arra, hogy csökkentsem/növeljem-e a tempót, hogy minél jobban bírjam az adott távot. Nem szeretném magyarázni, nem munka utáni kocogáshoz kellene.
A sport trackeres csak azért lenne jó, mert ha már a távot, időket, részidőket, emelkedéseket meg tudom nézni akkor érdekesség képpen szívesen látnám a pulzust is az adott szakaszokhoz. Ezt futás közben nem, de futás után tudnám megnézni, tanulni belőle.
Hogy lecsúszik-e? Nem tudom, nem használtam még ilyet, de egy ismerősömnek van, csak neki órával együtt. (bár ott meg az órában van a gps, azzal is otthon vissza tudja nézni google térképen a dolgokat, csak az kicsit drágább móka ) Róla nem csúszik le, a pontos méréshez egyébként is szorosan kell hordani.
Ha ezt nem tudtad, és abból következtetve, hogy egy ilyen eszköz szerinted ez "mályerkodás", a válaszodat nem tekintem relevánsnakmaestro87
Ahogy én olvasgattam a MiBand nem mér semmit alvás közben, hanem a beállított ébresztési időpont előtt valamennyivel ad kisebb rezgő impulzusokat, amik olyan gyengék, hogy ha mély álomban vagy akkor nem ébredsz fel rájuk, viszont, ha nem alszol mélyen, akkor felébredsz rá, így elvileg kipihentebben ébredsz, mint mikor mély álomból az üvöltő ébresztő ver felELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Először is szeretném felhívni a figyelmet, hogy csekkoljátok a paypalnál az átváltás vásárlás előtt, mert nekem eddig be volt állítva, hogy a bank váltson, de most vettem valamit és a paypal akarta váltani! Kis tételről volt szó, tehát nem buktam volna nagyot rajta, csak gondoltam szólok, hogy figyeljetek rá!Kérdés:
Futáshoz használom a telefont, Sport Tracker appal. Használ valaki hozzá pulzus övet? (heart rate monitor) Eredeti, sport trackereset találtam, de 70 dolcsit nem igazán szeretnék adni érte.. Valami olcsóbb megoldás van rá? Próbált már valaki bármilyen más fajta övet telefonnal összehozni?
Köszönöm!MiBand:
Én is szemezgettem már párszor vele, de nem igazán tudnám elképzelni hogy állandóan hordjam
Az ébresztős részét kipróbálnám mondjukELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Mint úszásoktató, ezt akkora hülyeségnek tartom, hogy azt itt inkább nem is fejtem ki
Szegény gyerek még véletlenül se találkozzon vízzel, majd csak a tengerparti nyaralás előtt egy hónappal, amikor anya rájön, hogy meg kéne tanulni úszni...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz spidersoft #18243 üzenetére
Jók ezek a számok, viszont én a nexus 5-öt 5%-->100% -ra meg tudtam csináni 3x és még egyszer kb 70%-ra. Mit rontottam el?
-
mm89
őstag
-
mm89
őstag
válasz Outlander #17704 üzenetére
Én is a chromeban folytattam a paypal részt. Ott meg egyébként is használom...
Ma megjött nekem is az eredeti Xiaomi lámpa. Jó kis cucc
Jött még egy 1 dolcsis kártyakés, hátha egyszer kell címszóval[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz andrisbandi #16012 üzenetére
Én biciklin blackburn flea 2.0-t használok, direkt szemmagasságba állítva, hogy biztosan észre vegyenek.
-
mm89
őstag
válasz axlfsi #15539 üzenetére
Van otthon kettő 5200as is. Ez a 16os inkább ahhoz hasonlít, mert ahogy nézem a szépsége, vastagsága ua csak kb 2x olyan hosszú (nem nézek most adatokat). Nálam általában a táskában lapul a cucc, előfordul, hogy kell, de van hogy otthon is használom. A kisebbeket öcsémék és édesanyám használják. valóban kényelmesebb mint a fali töltőhöz közelebb ülni.
Vettem rá szilikon tokot, így hánykolódhat nyugodtan a táskában, nem lesz baja. Ingressezek is néha, ahhoz is jól jön. A lényeg, nekem méretre nagyobb biztos nem kéne!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz axlfsi #15205 üzenetére
Szia!
ITT kérdezd, hátha van már valakinek. Egyéb infókat is írj, hogy mire kell. Ha csak játszani, arra biztosan jó. Nekem Syma x5c-1 van, az hasonló ehhez, szerintem jó móka A kamerától nyilván nem kell sokat várni, a RTH (return to home) se lesz pontos, mivel nem gps alapján működik. Ezekben az olcsó, játék gépekben szénkefés motorok vannak, amik bizony nem bírják sokáig (azt mondják kb 50 repülés). Én ezért vettem a symát, van hozzá alkatrész dögivel és nem is drága. (egy motor 800 ft kb).
Strapabírás:
Ismét csak a Symáról tudok nyilatkozni, fűre gyakorlatilag bármilyen magasról leeshet, nem lesz baja, mert a térbeli méreteihez képest a súlya nagyon kicsi, így lefékezi magát. A fákat is jól viseli. Eddigi sérülése annyi, hogy a kutyát szoktam vele futtatni, de egyszer-kétszer sikerül elkapnia, és a leszállótalpon látszik a foga nyoma, de nem tört semmi. (amerikai staffordshire terrier )
Amikor vettem, akkor szóba jött ez is amit linkeltél, de akkor még nem volt elérhető. Nameg a Syma 15e Ft körül volt akkor, plusz rendeltem hozzá 4 akksit külső töltővel, meg egy szett tartalék propellert és még így is kijött 20e ből. Azóta rendeltem még hozzá egy szett motort is, hátha már nem sokáig bírják.
A szelet nem nagyon szeretik ezek az olcsó, könnyű gépek, ezért ha magasba repülsz (50m) könnyen átküldheted a szomszéd utcába, úgyhogy csak óvatosan
Gyere át a drón topicba.Többiektől bocs az offért!
-
mm89
őstag
Durva, múlt hét hétfőn rendeltem 1db, kedden még 2db sd kártyát sinceritytől és ma hozta a postás
Még mindig gyors!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz axlfsi #14571 üzenetére
Ezt a flash dealst már én is benéztem egyszer. Vártam egy termékre, hogy lejárjon, lejárt, és nem lett akciós. Nem értem én sem a működését...
elolvastam a fentebbi tippeket, de egyik verzió sem stimmel:
1. most akciós, ha lejár akkor már nem: nem így volt
2. akkor lesz akciós amikor lejár: ez se jött be
Akkor most hogy is van ez?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Real_Necro #14475 üzenetére
Ez durva
3-4e körül még meg is venném, de ennyit nem adok érte...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest