Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
válasz Degeczi #186454 üzenetére
A Kuulaa kábel a Budi powerbankbe való.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
titán
válasz Degeczi #186322 üzenetére
Lemaradtál mert megtörtént, az eredményt írtam. #186302
Nem váltott nyelvet, angol maradt GIJoe a két AliExpress linkje. Nála is angol volt és ezért így adta meg, előfordulhat hogy nem benneteket akart bosszantani. Vagy csak így van meg az AliExpress-en a link.
Több domain név van, nem csak aliexpress.com.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Degeczi #186320 üzenetére
Mondjuk esetleg pár éve rájöttek arra hogy felesleges külön site-okat fenntartani, amikor elegendő a nyelvi fájlokat karbantartani, frissíteni egy alap oldal esetén.
A böngészők nem minden átirányítást kezelnek le normálisan és ebből adódhat esetleg az a probléma amire azt írod nekem hogy nem értem.
Szerintem én értem.
Arról nem is beszélve hogy oda-vissza tudom váltani nyelveket, lásd a képeket, nálam nem ragad be egyik sem, az angolt használom és azt tudom is választani ha esetleg átkavarnám valahogy, így a problémádat nem tudom érzékelni.
Azt is írtam hogy magyar fiókok esetén melyeket adja fel amit egyébként lehet választani, az ettől eltérő választások azok valaminek a hibái.
Ezért a teszt ajánlatoddal sem akarok foglalkozni.
Az hogy van egy domain név, de az átirányítva egy másik fizikai tárhelyre, még nem jelenti azt hogy azon a domain néven van is pont olyan nevű tényleges site. -
-
San398
őstag
válasz Degeczi #186280 üzenetére
Lehet kezelési díj de vámnak mondta a posta. Semmilyen formában nem jött értesítés, pedig minden adat meg volt adva, telefon, email stb..
treklam:A postás azt mondta 10 nap múlva visszaküldik ha addig nem lesz átvéve
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz Degeczi #186278 üzenetére
Ez sem biztos sajnos, 0,6$-ért vettem Alin cuccot és vám miatt 1770Ft-ot kellene fizetnem. Nem tudom mit csináltak a vám-on de ott fog megrohadni a postán a csomag.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Dani_kp
addikt
válasz Degeczi #185965 üzenetére
Csak emlegetni kellett, reggel meg is jött a temus rendelés.
Az első kedvezmény miatt vásároltam csak, de maradok inkább az ali-nál, jobban megszoktam, "kézre esik". Valahogy jobbnak tűnik az egész platform, illetve a telefonos.Én meg azt hittem, hogy a 15 nap az naptári nap , na mindegy, eddig 95%-ban megjött minden időben.
"...(viszont rengeteg eladó trükközik azzal, h vmi filléres tartozékot, vagy raktáron nem is lévő kiszerelést listáz nagyon olcsón, h a keresési listák elejére kerüljenek)."
Na ez ali-ra is igaz, különböző fogókat meg oldalcsípőket néztem eddig és mindegyiknél a legolcsóbb ár volt a legdrágább termék képével kirakva, persze mikor rámentél a kiválasztásra ott meg már a hozzátartozó ár volt megadva, ami magasabb volt. Nyilván illúzióim nincsenek ezek jobb minőségű dolgok, ott sem adják fillérekért, de itthoni árhoz képest 30-40%-kal így is olcsóbb. Az más kérdés, hogy én bagóért akarok hozzájutni .
https://ingatlan.com/33821564
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #185986 üzenetére
Nálam sosem vált az Ali, dollárra van állítva minden és a bankom vált. Most nézem a WEB kártyám van regelve. Arra meg mindig fizetés előtt töltők fel összeget. Téves volt a fő kártyám bejegyzés.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #185982 üzenetére
Hosszú Évekig lehetett fizetni a PayPal-l kb ebben az évben szüntették meg. Mivel sok jováírás ment a vevőnek. Kb 1o éve regelve van a fő bank kártyám mindig frissítve és eddig nem piszkálták.
Ui: a megszunesről az Ali topikban az öszben lehet olvasni.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sambenez
addikt
válasz Degeczi #185977 üzenetére
Ez alapján én annyira nem lelkesednék a Temuért.
-
edk-
őstag
válasz Degeczi #185965 üzenetére
Nekem egy csomó 15 napra vállalt rendelésem csúszik mostanában ki a 21 napból. Egyetlennél sikerült igényelnem az 1 dezsős kupont. Az összes többinél nem jelent meg az Order Details lapon, pedig naponta néztem.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Batib
őstag
válasz Degeczi #185910 üzenetére
Nem akarom tulbeszélni ezt a dolgot. A kérdező 1,5V-osat keresett, az ajánlat 1,2 Voltos Ladda. Pusztán erre hívtam fel a figyelmet. Az, hogy mi miben megy, mennyi a névleges stb. azt már én nem véleményezem. Amúgy sem érdekes a történet, hisz a kérdező nem reagált. Ennyi.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
spileraaa
senior tag
válasz Degeczi #184150 üzenetére
Hát 95% emiatt nem jó méretű amit vettem az is ép hogy jó lett vagyis nem volt felesleges hogy annyiszor rá kérdeztem mert így sikerült megfelelőt vegyek! Szerencsére ha minden igaz már nekünk is bankkártya méretű lesz az új csak nagyon lassan haladnak vele mint az autópálya építéssel...
Most erre a permetezőre vadászok mert best buy ilyen áron a hasonló permetezőket majdnem dupla áron árulják
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
válasz Degeczi #184066 üzenetére
Mikroszámítógéppel is előállítható a (panel) lakáson belüli "adás". Az internetes pontosídőt sugározza ki.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
mobilizmo
addikt
válasz Degeczi #184066 üzenetére
Mintha már láttam volna olyat is ami BT-n keresztül telefonnal szinkronizál. Az még panelben is menni fog.
Nekem a jó öreg Oregon Scientific RM 912TC vagy 15 éve teszi a dolgát, de az új EMOS E5010-ben is jól működik a szinkron. Bár nem panel, de Magyarország.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
cof
veterán
válasz Degeczi #183958 üzenetére
Nálunk ilyen szokott lenni [link], ezt kvázi lehetetlen fejjel lefelé tárolni de sose szokott probléma lenni az adagolással.
Szembejött velem sokszor már ez az elemes Dettol, de sose sikerült rávennem magam. Pedig számtalanszor volt már Penny-ben is 3 ezer körül akciózva. Egyelőre jó ez a szappan fürdőszobába [link], bár már ehhez is inkább utántöltőt veszünk mert jobban megéri. Mondjuk egy ilyet lehet kipróbálok a konyhába is mert van belőle üres, azért annyira nem rossz ötlet, de az automatizálást már kicsit túlzásnak érzem.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
t72killer
titán
válasz Degeczi #183263 üzenetére
Teljesen lesz.rta a tag, hogy mi volt az elemekben. Mindent dobatott ki, ami hengeres formájú. Értemén, 3 héttel azelőtt robbantották fel az orosz gépet Sharm-ból, de az egy beszervezett DOLGOZÓ volt, itt meg a turistákat szivatták mindenféle kompenzáció nélkül.
Mondanám, hogy 3.világ, de €urópában se IQ+ alapon válogatják a reptéri személyzetet.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
mazsi
senior tag
válasz Degeczi #182996 üzenetére
Teljesen jó ez a masszírozó. A gagyi gombjait szokni kell, de faszán működik. Nálunk 40-50 percet simán bír az akksija.
És most van úton a második, mert lenyúlta a svéd masszőr haver - annyira csak nem rossz, ha ezzel egészíti ki a kezeléseit.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
fecus
őstag
válasz Degeczi #181203 üzenetére
Köszönöm. Ez nem olcsóbb (8,99 v. 11,05), de az előbbi információk alapján természetesen az.
#181201Beni2360 Csak az a fránya szállítási költség.Csak kísérletezni kellene, így még gondolkodom rajta.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz Degeczi #181198 üzenetére
Bocs, de nem találom. Van linked?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
csibe1
addikt
válasz Degeczi #180941 üzenetére
Az nekem is rémlett, hogy a Lacie nem az a gagyi márka. Azt nem tudtam, hogy a Seagate-hez tartozik. Azt hiszem PH-n is volt említve a hírekben pár cuccuk.
Aztán, hogy Alin mit kap az ember, - mint említetted - az megint más dolog.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
st6969
őstag
válasz Degeczi #180824 üzenetére
"kihúzás közben még feszültség alatt vannak a dugvillák, és akár kézzel is megérinthetőek"
Pontosan! Nagyon veszélyes lehet. Szabványelőírásokat nem ismerő gyártók esetén ez egy valós hibalehetőség sajnos. Életekbe kerülhet. És nem csak a készülék és az adapter, hanem az adapter és a hálózati dugalj kapcsolatát is vizsgálni kell, ott is lehet olyan felület, ami feszültség alatt megérinthető, ha nincs betartva a szabvány. Ezért kínai adapterekkel csak óvatosan.
Adaptert inkább érdemes szakboltban venni, de méginkább a dugvillát lecserélni.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz Degeczi #180446 üzenetére
Eddig egy EMOS-t használtam, de ha nem nyomtam rá a háttérvilágításra, akkor semmi nem látszott rajta, amúgy meg nagyon ette az AAA elemeket. A kültéri egység mondjuk jól bírta. Ha pedig adapterrel használtam, akkor többet mutatott a hőmérő, gondolom több hőt termelt... Na ilyen bakikat szeretnék most elkerülni. Azt még 3 éve vettem 3k-ért, szóval nem bántam meg, de inkább kifizetem a dupláját és legyen normális.
-
kmarci25
veterán
válasz Degeczi #180047 üzenetére
van topikja. Amazon Fire stick
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
azbest
félisten
igen is és nem is.
A fire tv sticken fire os fut, ami egy AndroidTV származék. De nem google szolgáltatások vannak rajta, hanem amazon szolgáltatások és store.
Kodi apk, Hbo go for androidtv apk-ból megy és működik fire os 6-tól. De hbo esetén nincs garancia, hogy mindig működik, volt olyan időszak, hogy eltört, mert egy amazon frissítés kivett olyan szolgáltatást, amit amazonék nem használnak, de az app hivatkozott rá.
Táblázatban, hogy melyik fire os melyik androidra épül [link]Netflix, youtube hivatalosan is van rajta amazon storeból. Van amúgy külön fire tv topic [link]
-
Ra3
őstag
9-es android, de nem tudom mennyire van módosítva, Kodi biztos megy rajta, én még nem kaptam meg szóval ha első kézből kell infó itt biztos többet tudnak mondani.
@ #180046 RicsiSuly: az érdekes, én revoluttal vásároltam, nekem a revo riasztott hogy gyanús vásárlás, pedig már használtam ott a kártyámat, el is volt mentve. Persze itt annyi volt hogy leokéztam az appban hogy én voltam.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #179249 üzenetére
Most már minden c@rba bele fogtok kötni? A pontos válasz utánam érkezett. V/-ről. De gondolom a lényeg át ment azért.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Degeczi #179249 üzenetére
Üzemanyagtöltő állomáson is meg lehet venni.
Mondjuk, én sms-ben veszem néha. Van 2 feltöltős telefonszámom, amire csak a fenntartása miatt töltök fel. Ez a legértelmes módja az összeg felhasználásának szerintem.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Beni2360
félisten
-
azbest
félisten
válasz Degeczi #178255 üzenetére
Különösen vicces a cikkben, hogy azt fájlalták az amcsi vezetők, hogy olcsó hamisítványokat rendelnek drága amcsi cuccok helyett az emberek. Az usába küldeményenként 800 dollárig adómentesen lehet rendelni
Mi itt fillért reszelünk, az amcsik meg kilóra megvesznek mindenféle kínai high tech kütyüt is adómentesen.
Érdekességképpen mexikóba 100 dolcsiig, kanadába 117 dolcsiig adómentes. [link]
Ausztráliába 1000 dolcsi felett kell adózni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Degeczi #178250 üzenetére
427 Ft. áfa / 27% = 1.581 - 1.098 tényleges ár = 483 Ft-ot jelentett le az eladó szállítási költségnek a 1.098 Ft-ot termékre? Soknak tűnik.
"tehát arról lehet szó, h az árba bújtatott szállítási díjat föltüntette az eladó a csomagon" - ez az összeg lehet, hogy HKD-ban volt (1 HKD = 0,13 USD), és ezt még USD-re 1:1-ben átváltotta a Posta. -
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #178247 üzenetére
Már írta V/ hogy abban az összegben amit látsz nincs benne a szállítási költség de ők is megkapják az infót erről, gondolom a számlához hozzá férnek. Ott a Bibi, hogy nem tüntetik fel az Értesítőben.
-
vandor01
őstag
válasz Degeczi #178247 üzenetére
mindenki hibas!
az elado a vevo a shop a szallito a pilota a repulon.....
de a posta az tevethetetlen!
ha meg is hibazik akkor vagy 6600ft-al vagy ugyveddel kell tamadni!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
azbest
félisten
válasz Degeczi #178219 üzenetére
azt ugye érted,hogy nem úgy működik az import, hogy csak úgy önbevallásos alapon kellene adókat fizetni? Őrzött, lezárt területekkel, leplombált konténerekkel működnek ezek a dolgok. Nem úgy megy, hogy egy kis kínai feladja a pakkot importálás nélkül csak úgy kiviszi a dpd vagy dhl express.
Amiket én vettem eu-ból azok drágábbak voltak, mint kínából és ezen felül volt drágább a szállítás is.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Degeczi #178209 üzenetére
ezek jo kerdesek es feltetelezzuk a legrosszabat! hogy NEM
ezert is kerik a postasok hogy rakjuk ra a csomira a olvashatoan
a telcsiszamot es email cimet....de akkor ez mar nem automatikus feldolgozas hanem manualis az meg 4000ft!
sok sok kerdes van de postarol a legrosszabbat kell feltetelezni szarnak bele
es kaszsalni akarnak.... mar eleve a IOSS ert 399 kerniha a legrosszabbra szamitunk es a legjobb tortenik akkor orulunk es
nem lesz rossz a kozerzetunkMég az eu új rendelkezést magyarázó leírásában is azt írják, hogy a nemzeti posták bár számolhatnak fel plusz díjakat érkezésekor az IOSS küldeményekért is, de ezt nem javasolják, mert az ügyfelek számára kellemetlenségeket okoz. És az IOSS rendszer lényege az, hogy ne legyenek további rejtett költségek, hanem rendeléskor minden költséget egyben fizessen ki a vásárló.
Az ioss azt jelenti, hogy import one stop shop, azaz egy megállásos import vagy egy ablakos ügyintézés. Hogy vásárláskor egy lépésben legyen elintézve minden díjfizetés.
Ezt sikerült itthon a postának úgy implementálnia, hogy megakasztják a kézbesítést díjbekérő kiküldözgetésével és további rejtett költségek hozzáadásával.a tobbi meg 5hsz-el lejebb 178205
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz Degeczi #178158 üzenetére
Ebből még simán kihozhatják, hogy mivel az automatikus kezelés csak egyszerűsített (csökkentett adattartalmú) vámkezelésnek minősül, ezért a kedvezményes alapdíj (399 Ft).
De akinek ez nem tetszik, választhat eVÁM-kezelést, amire viszont nem vonatkozik a "kedvezmény", tehát megsarcolják 799 Ft-ra. Nem tudom, csak találgatok én is, de nem csodálkoznék.
#178159 Jahno
És ki az aki utánvéttel fizet?Ha nem sikerül leolvasni a telefonszámot vagy email-címet, vagy csak úgy véletlenül bármi hiba folytán elmarad az értesítés, vagy a címzett elfelejt online fizetni, akkor gondolom, már csak átvételkor szembesül, hogy rávertek 799 Ft-ot a kis dolláros csomagjára, meg az ÁFA-t is természetesen. Ez lesz az utánvétes büntetés.
Kérdés, hány címzettnél pattan el valami ezen a ponton és azt mondja, hogy inkább nem veszi át.
-
nagyúr
válasz Degeczi #178158 üzenetére
a linkel táblázat szerint:
evam vámügynöki szolgáltatási díja, online fizetve: 0Ft vagy nem lehetséges. Ez mindenki döntse el saját maga
evam vámügynöki szolgáltatási díja, utánvéttel fizetve: 799FtHa navon keresztül, saját magad intézed a vámolást, előre, akkor miért kér a posta vámügynöki szolgáltatási díjat, ráadásul csak utánvéttel rendezve?
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
vince
őstag
válasz Degeczi #178051 üzenetére
Beszéltem ma a posta ügyfélszolgálatával. Az ügyintéző sem látott többet, mint én a posta.hu nyomkövetőjében, de azt mondta, hogy igyekeznek, hogy ami július 1. előtt beérkezik, azt ne akasszák meg.
Nekem az előbb frissült a tracking, már az OLK-ban van a pakk, ez jó jel"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz Degeczi #178049 üzenetére
A postnl nyomkövetője ugyanarra az időpontra vámot is vizionál:
26-06-2021 13:47 The item is being processed by customs
26-06-2021 13:47 The item is at customs
26-06-2021 13:47 The item has been processed in the country of destination
26-06-2021 13:47 The item has arrived in the country of destination"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-
Skillet
addikt
válasz Degeczi #175214 üzenetére
akkor legközelebb aldist veszek. Ma pl néztem ott LR44-et,de nem volt. Végül Pepco-ban vettem valami fillérest. A gyerek valamelyik játékába kellett. Ki is vagyok ettől a sokféle gombelemtől.
Aldis-on felül van ajánlott? Sima elem is (AA&AAA) érdekelne. Aldiban mostanság láttam valami nagy kiszereléses Panasonic AA elem szettet. Talán 20db-os.
De nem mertem venni belőle.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
macilaci78
nagyúr
válasz Degeczi #174489 üzenetére
Az ilyen vacak a látszani elvnek megfelel, látni pedig közvilágítás mellett kiépített kerékpárúton lehet enélkül is. Én is ezt használom. A Convoy C8-at felkapcsolva sajnálok minden szembe jövőt, tényleg vakít.
Sajnos sokan használnak nem közlekedésre szánt lámpát közlekedési eszközön, aminek a vetítési képe alkalmatlan: elvakítja a szemből jövőt. Vonatkozik ez kerékpárra, rollerre, motorra, autóra is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CHIPman
nagyúr
válasz Degeczi #174489 üzenetére
Miért ne lennének jók? Úgy vakítanak ezek a sz@rok közelről, hogy percekig nem látsz utána ha belenézel, simán látszik vele a biciklis. Sokkal jobban, mint a régi Csepeleken a dinamós pislákoló hátsó lámpa, főleg amikor nyolcas van a kerékben, és azért se büntetett senki.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Ciccuka
veterán
válasz Degeczi #174331 üzenetére
Az Aldi-s GlobalTronics is tönkrement csak az máshogy. Abba nem győztem venni az elemeket (fél évente). Előszőr csak a váltóáram egyik felét felejtette el mérni, utána már a másik felét se mérte.
Így nézett ki csak teljesen fehér volt:
A gyártót meg nem érdekelte a problémám.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
bul07
nagyúr
válasz Degeczi #174308 üzenetére
Akkor csak esetleges papírmunka járhat a rendeléssel?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TheProb
veterán
válasz Degeczi #174130 üzenetére
Ja, ez a jellemző. A mostani Digoo-nk az meg kb csak akkor látható, ha a kijelző síkjára kb. 10fokos szögben nézel. Teljesen érthetetlen. Szóval ha szemből nézem rá, akkor lóf@szt sem látni, hogy mit mutat.
Iszonyat hulladék az összes Digoo cucc."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Horn Ákos
csendes tag
válasz Degeczi #174071 üzenetére
Próbáltam Aldi/Lidl órát, az viszonylag stabilan működik. Naponta kb. 6-szor próbálkozik, abból legalább az estit el szokta kapni. Persze van olyan helyiség, ahol szinte használhatatlan, mert olyan a fekvése, leárnyékolása, de hetente 1-2 alkalommal az is biztosan lefrissül.
-
gyapo11
őstag
válasz Degeczi #173958 üzenetére
Ami folyamatosan működik az nyilván folyamatosan be van dugva. De nem lenne érdemes a biztonság kedvéért az ilyenekhez ilyen tápegységet venni és bekötni a 230-ba? Nem tudom, hogy az usb töltőfejek tervezésénél szempont-e a folyamatos működés bírása, és olyan alkatrészekből készítik-e, de egy tápegység az tuti, hogy a folyamatos üzemet is bírja.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
veterán
válasz Degeczi #173701 üzenetére
A listában szereplő legtöbb "Samsung" hamisítvány,
Nem mind az, az eredeti Samsung töltők között is vannak halálfejesek, pl ez, vagy pl ez.
akkor az a cég felejtős, ezen nincs mit trollkodni, belemagyarázni mást.
Megint általánosítasz és ezt csakis úgy teszed, hogy a te vélt igazadat támassza alá.
Fentebb az egyik olvtárs ajánlott Orico töltőket. Azzal kapcsolatban bezzeg nem hozod fel, hogy van a halállistádban Orico cucc, vagyis a te megközelítésed szerint az Orico is szemetet gyárt, kerülendő.
Jobban járnál, ha elfogadnád, hogy az adott Rock töltővel lukra futottál, semmi baja a töltőnek és szépen bevallanád, hogy tévedtél vele kapcsolatban
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Degeczi #173696 üzenetére
Az általad bibliának tekintett listában vannak halálfejet kapó töltők a Samsungtól, a Blitzwolftól, a Ugreentől, tehát a te negatív általánosító megközelítésed szerint ezek a gyártók mind használhatatlan szemetet gyártanak, vagyis kerülendők
Szerintem meg attól, hogy van egy gyártónak kevésbé sikerült terméke, attól egy másik termék még kiváló lehet.
Ha az általam ajánlott Rock töltőről nem tudsz negatív eredményű tesztet felmutatni, akkor mire alapozod, hogy az egy szemét
-
veterán
válasz Degeczi #173687 üzenetére
Ez nagyon érdekes és biztosan nagyon fontos infó a biztonságunk szempontjából, a probléma csak az, hogy én nem az általad linkelt, hanem az egy portos verziót ajánlottam (az a 18 W-os és az kerül az általam megadott összegbe).
A kérdezőt jól össze is zavartad ezzel a beírással
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest