Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz sambenez #186983 üzenetére
tudom, azért írtam be mert már a bevált eladóktól / apróról sincs
de van olyan eszközöm ami meg nem kezel nagyobbat[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Ra3
őstag
válasz sambenez #186458 üzenetére
Nekem van, de néha azt érzem hogy az is csak saccol, 2x közvetlenül egymás képes 10-15%-os eltéréseket mutatni a systolesben.
EKG-ra vettem alapvetően, de akkor is idegesítő hogy a 8000ft-os aldis vérnyomásmérő pontosabb tud lenni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
st6969
őstag
válasz sambenez #186410 üzenetére
Tehetsz úgy, mint aki életében nem hallott még arról, hogy Blitzwolf ajánlott kategória a kínaiak között, de van elég sok eszköze, amiket a különböző topikokban olvasottak alapján sokan használnak megelégedéssel, ajánlanak is, több év tapasztalattal. Többek között nekem is van kb. 4 vagy 5db dugalj, (okosotthon topik ajánlás alapján) jó néhány éve.
És mégegyszer mondom, láttam összeégett érintkezős kínai noname okosdugaljat. Ebben az iparban dolgozom, tudom, miről beszélek.
Az is lehet, hogy a kinézett olcsó cucc teljesen rendben működik. Egyébként kis terhelésen valószínűleg sose jönne elő a hiba, így a user örül, hogy tökéletes, a vészmadár meg hülye, mert le akarta őt beszélni, de ő szerencsére okosabb volt mindenkinél és megvette. Egyszer egy nagyobb terhelésen meg... Van, aki szeret kockáztatni. Én a kockázatokra próbáltam felhívni a figyelmet, de nekem amúgy tök mindegy, hogy mit vesztek. -
zsiz
őstag
válasz sambenez #186387 üzenetére
Ilyen kis kék lófütty van itthon, elvileg tudnia kéne a kocsit, mégsem hajlandó kommunikálni. Olyat meg nem tudok, ami biztosan jó. Van laptophoz is hibakód olvasó, viszont a laptopban meg nincs akku, így menet közben az élő adat olvasás azzal sem kivitelezhető 😃
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
cof
veterán
-
gorbep
senior tag
válasz sambenez #186264 üzenetére
Nem elég ha megvan az CE tanúsítványa? (nekem műszaki vizsgán azt mondta a biztos, csak azt nézi... BMW i3 H7 fényszórója miatt kérdeztem... nekem még halogén van benne, de sokan LED-el használják... a tompított gyárilag LED-es...)
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
krono.
tag
válasz sambenez #186264 üzenetére
Azt mondtad, hogy mindenképpen vakítani fog. Ha vakítana, akkor feltételezem nem lenne ez a modell szabályos Belgiumban, Bulgáriában, Csehországban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban, Görögországban, Horvátországban, Izlandon, Olaszországban, Lettországban, Litvániában, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Ausztriában, Lengyelországban, Portugáliában, Svédországban, Szlovéniában és Szlovákiában sem.
Valamiért a fenti listából jó pár ország szabályrendszerében jobban megbízom mint a magyarban.
Nyilván egyáltalán nem biztos, hogy az aliexpresses kingkong márkájú H7 led szépen fog világítani, de az, hogy a halogénbe nem tehető, és nem lesz jó LEDes izzó, nem igaz. Egyébként szerintem a német amazonon az a 95 eurós ár nem is vészes érte, ha az élettartama olyan mint a gyári LEDeknek. -
vacs
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz sambenez #185980 üzenetére
Ez is igaz minden kínai cégre, az Alira aztán végképp az volt a közelmúltig, mert a Paypalt asszem még mindig nem engedik innen használni, de a Google Pay már ott van, míg korábban kénytelen voltál az Alipaybe regisztrálni kártyát, amiről ugyan nem lehetett még rosszat olvasni, de azért egy kínai oldallal mégiscsak bizalmatlan az ember, na.
A Temun lehet használni Paypalt, így max a címed és a rendelt termékeid listáját adhatják el, ezt nem lehet kivédeni sehol hiszen a megérkezéshez valós cím kell és telefonszám. -
Degeczi
nagyúr
válasz sambenez #185978 üzenetére
Hol látsz itt lelkesedést? Megemlítettem, h az Alival szemben valóban létező a szállítási határidő garanciájuk - és írtam alább tényleges negatívumokat is... (a cikkben szereplő olyan szempontokkal viszont ne komolytalankodjunk már, h "elképzelhető a kényszermunkával gyártott termékek forgalmazása", vagy hogy "problémás lehet a visszaküldés", hiszen ezek minden kínai oldalra állnak). A telefonos alkalmazást pedig nem kell telepíteni, én sem tettem.
-
balazsbence
senior tag
válasz sambenez #185330 üzenetére
Már miért kellene odaadni az eredményt? Amúgy ha figyelmesen elolvasnátok akkor akár a beillesztett szövegből is kiolvasható, hogy a látás hónapja alapból nem arról szól, hogy minden optometrista az országban egy hónapig ingyen dolgozik, hanem arról , hogy beülsz és megnézik h látsz e vagy se, illetve van e szemészeti elváltozásod vagy nincs. Ezt jelentené a látásellenőrzés, és szaktanácsadás. Szó nincs látásvizsgálatról. Nálunk egy vizsgálat alsó hangon 35-45 perc...
Ilyen alapon lehetne autók hónapja, tök jó az ingyen munkadíj.
Eeszt-be pedig csak az orvosok rakják fel az adatot perpill. Elvileg majd az optometristáknak is fel kell, na akkor viszont valszeg ez az egész ingyenes dolog meg fog szűnni, mert az nem egészen fenntartható üzletpolitikailag, hogy majd valahol egy lelkiismeretes optometrista megvizsgál aki ül egy mondjuk 30 milliobol felszerelt vizsgálóban, ezután feltölti az eeszt-be az adataidat, más csak rákattint és elad neked egy szemüveget. -
senior tag
válasz sambenez #185330 üzenetére
Kurt Vonnegut már 1970-ben említést tesz egy regényében a szemorvosok konferenciáról, ahol az volt a téma hogy orvosok valójában, vagy csak szemüveg értékesítők. Az erő jó oldala ha felül kerekedik benne, a gyógyító akkor odadja, ha viszont a sötét oldal akkor nem.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
nimfas
addikt
válasz sambenez #185316 üzenetére
Érdekes, mert kontaktlencsét ír a fenti szövegben.
Alatta még ez volt:
"A díjmentes látásellenőrzés céljaBetegségek, elváltozások észlelése érdekében végzett szűrővizsgálat, szükség esetén szakorvosi rendelésre irányítás;Látáskorrekció szükségességének és lehetőségének megállapítása;Szaktanácsadás a leginkább megfelelő korrekciós lehetőségekről (pl. szemüveg), valamint a digitális környezet káros hatásaira való felhívás, ezen belül a kék fény elleni védelem.Vizsgálatot követően a vásárló tájékoztatást kap arról, hogy látása megfelelő, vagy az éleslátás érdekében látás korrekcióra van szüksége.Amennyiben a páciensnek látáskorrekcióra van szüksége, a szemüveg pontos adatainak meghatározása után üzleteink a recept adatokat kiadják."Az nincs odaírva, hogy ingyen.....
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #185273 üzenetére
Nem a lencse csiszoláskor, hanem a keretbe csiszolásnál szúrják el. Vagy te is erre gondoltál?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
maroni
aktív tag
válasz sambenez #185261 üzenetére
Szia én tőlük rendeltem már vagy 3x eddig nem volt semmi probléma , egyszer bevizsgáltattam mindent tudott ami le van írva! Fényre sötétedő 4fél 6 fél a lencse!
A kerettel volt gondom nekem jó nagy kell (min 145 széles ) de találtam !
Szerintem lehet nyugodtan rendelni!
https://coaser.aliexpress.com/store/2339213?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.346.21ef1802Z2Ycm6[link] -
-
st6969
őstag
válasz sambenez #184624 üzenetére
Nem nyúlhattam bele, mert akkor ugrik a garancia. Ha csak nem halott a vezérlő (netán az akkupakk), akkor talán csak egy kábel kontakt hiba van az akksinál vagy a vezérlőnél, mivel a töltést sem veszi.
Ha nem akarnak másikat küldeni, akkor ez lesz a következő, hogy engedélyt kérek a megbontására. -
w.miki
veterán
válasz sambenez #184609 üzenetére
Rendeltem kínából multifokálisat. Nem lett jó. Valahol mindig van egy homályos folt.
Rendeltem fényre sötétedőst is. Az sem jó. Borús időben is elkezd besötétedni, aztán utána lassan világosodik ki. De az itthoni is ugyanolyan rossz.
Viszont az 1 fókuszú teljesen jó, azt még az Ofotért optikusa is elismerte, hogy 90%-ban jól megcsinálják. (Gondolom többet nem mert mondani.)
Mivel közelre nagyjából látok, olyat rendeltem, amin kilátok alatta, és ha felnézek, akkor távolra segít, így nem kell multifokális.
Keret - 344 (49x26) lencse forma
LencseOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
erdey_a
addikt
válasz sambenez #184214 üzenetére
már a múltkor is írtam, hogy működik. miért nem próbálod ki? mi tart vissza? ereszd rá a google fordítót a honlapra ha kell és mindent érteni fogsz. vannak csomagautomaták (nem sok) és lehet átvételi helyre (postára) kérni. 3,9 EUR a szállítási díj. Még szlovák cím sem kell, magyarországi is megadható, senkit sem érdekel, nem házhozszállítás. Én szlovák címet adtam meg, mert egy kolléga hozta el a komáromi csomagautomatából / nagymegyeri postáról, de ez tök lényegtelen. a honlapon kártyával kifizeted, utána meg szólnak ha mehetsz a csomagért. de akkor menni kell, nyilván nem őrzik hetekig.
most fogok újra így rendelni egy szájzuhanyt, mert a másik elromlott.
lazán kapcsolódik, de a garanciát ékes magyarsággal a magyar lidl ügyfélszolgálaton intéztem úgy, hogy a blokkom sincs meg, mégis simán viszautalták a pénzt.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz sambenez #184172 üzenetére
rendelsz a lidl.sk oldalán, kiválasztasz egy határ menti települést (én pl. Nagymegyert), aztán kiválasztod, hogy csomagautomatába/csomagpontra kéred, vagy házhoz.
Vannak csomagautomaták "Balíkobox", meg átvételi pontok "Odberné miesto".
Aztán már csak át kell érte ruccanni mikor megjött.Mi van hozzád közel? Komárno? Stúrovo?
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
spileraaa
senior tag
válasz sambenez #184145 üzenetére
áfa különbség az nincs nálunk és a nemeteknél is 19% az áfa
mailbox ott tényleg bejön plusz 20 euro
de Magyarországról is el kell valaki küldje akkor inkább németből rendelnem csak legyen már újra online is elérhető[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
-
gorbep
senior tag
válasz sambenez #183152 üzenetére
Miután PET palackól hajlandóak az emberek inni, amit csak full sötétben lehetne tartani... aztán nyáron raklapszámra látom kint a bolt mögött a napon...
A kemény műanyagok nem veszélyesek meleg közegben... a lágyítottakkal kell vigyázni... nem repedő doboz, zacskó, fólia, stb...
De pont mindenki lesz@..ja...Amúgy a dobozán rajta a jel, hogy "for hot soup"...
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
pn4hvq
senior tag
-
Skillet
addikt
válasz sambenez #182679 üzenetére
Mármint ujjlenyomat záras... És tényleg jónak tűnik, csak nem ennyiért. Nekem legalábbis nem. A korábban említett Yale lakat 4e Ft volt. Igaz, 1 forintot sem ér, de a 25 ezret erősen sokallom egy lakatért, ami egy öltözőszekrényen lesz.
Kulcsost nem szerettem volna, a számzárasok sz@rok, a nem gagyi okos lakatok meg egy kisebb vagyonba kerülnek... Úgy érzem elakadt a projekt. Első körben megpróbálom visszavinni ezt a borzalmat.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
nagyúr
válasz sambenez #182572 üzenetére
OFF
Értem, tudok róla, hogy 2006-tól van FL, de nekem 2007-es Európai modell van, így erről tudok első kézből teljesen valós információt adni. Az is lehet, hogy 1997-es modelltől van csipogás, mert egyikben sincs váltó, így hátramenetben csak elektromosan tud haladni. Ezért előírhatják, hogy kötelező hangot adnia hátramenetben.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
azbest
félisten
válasz sambenez #182105 üzenetére
SP1-C_v2.4 -es a példány, amit kíváncsiságból kinyitottam, hogy megnézzem. Az úgy látom tasmota kompatibilis [link] [link] , konkrétan az előbb linkeltből vettem magamnak ilyen 4es szettet. Saját fotók: [kép] [kép] [kép]
Viszont ahogy a tasmota weblap írja, előfordlhatnak más chipsetes változatok is ugyanolyan néven.Egyébként a saját appja "gosund" az app storeból. De ugyanúgy néz ki az app, mint #182102gixxergabi képén. Nem tudom mennyire csereszabatosak.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #182107 üzenetére
Nekem van 2 db de nagyon hamar nyugdijaztam mert minden zajra bejelzett. Igaz ez vagy 5 éve volt nem tudom mi változott a technikában azóta.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
st6969
őstag
válasz sambenez #182050 üzenetére
Ez így igaz, csak ehhez kell egy fogyasztásmérős konnektor is (és annak az appja, belelépni, hogy tudd, épp megy-e...)
Csak arra akartam rávilágítani, hogy tök jó a Broadlink (tényleg az, másra is használom...tv, hifi, nappali lámpa, tanítható az infrája), de azzal számolni kell, hogy a visszajelzéshez más trükkök is szükségesek.
Bár nem tudom, mennyire elterjedt konnektorba dugni a klímát, nálam közvetlenül (egy 2 pólusú kapcsolón keresztül) a hálózatra van kötve. -
veterán
-
atiska007
senior tag
válasz sambenez #181623 üzenetére
Mégegyszer, nem szerettem volna itt vitaindítót, csak javaslatot tettem.
Mi Box S adapterrel pedig tud UTP-t, az más, hogy nem vagy vele tisztában. Jelenleg is így használom
ui.: a linkelt dzsunkaboxnál nem találtam widevine supportot, tehát mehet vele SD-ben az összes online streaming... Akkor meg már nem TV box-ról beszélünk, hanem dzsunkaboxról
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
senior tag
válasz sambenez #181560 üzenetére
Köszi! Találtam is az alin néhány verziót, riasztót is, jó lesz ez 15 dollár körül mennek, még keresgélem a tutit.
w.miki Köszi! Ez is jó lehet, bár nekem sincs iphone-om, a leírás alapján elképzelhető hogy be lehet állitani kis mozgásra is, és még jól el is rejthető.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
bald.raven
kezdő
válasz sambenez #181422 üzenetére
Ismerem, nekem is van. Az előző hsz-ben lemaradt az 1-es. 12 percet akartam írni.
De mindegy is, mindenki olyat vesz, ami jobban tetszik neki.
Szerintem egyik sem rosszabb a másiknál. Szívesen kipróbálnék egy Aldisat, az ő termékeik sem rosszak, vagy ha valaki vesz egyet, csinálhatna tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest