Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
válasz Gézengúz #184108 üzenetére
Az áramerősség csak egy paraméter, van még a karakterisztika, hogy mekkora a késleltetése.
Közben sikerült a dcf77 programmal az óra szinkronizáció, csak nem 1 dimenzióban kell dondolkodni. Az óra mögé élire állítva találtam meg a jó pozíciót )
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
spiky03
veterán
válasz Gézengúz #184101 üzenetére
Még nem megy le sehonnan sem.
De a kisházból terveztem levinni, mert abban van áram és az akana mellett van, amiben a szivattyú lesz.
Az akna 120 cm mél, annak az laján lesz a szivattyú.
Majd megnézem, hogy fel ér-e a kábele a kisházig.Milyenek azok a 20A Alisok? Linket tusz adni esetleg?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz Gézengúz #182812 üzenetére
Abba a fórumba nem is fogok
Amúgy most ugyan az eladó ugyan azon szállítási néven belül kétféleképpen küldte
Elsőre posta és fizettem 399Ft, másodjára expressone hozta ugyan azt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
titán
válasz Gézengúz #182721 üzenetére
Arról a szállítási módról ami ennél ingyenes ennyit tudunk:
Cainiao Heavy Parcel Line - Nyomkövetés biztosítva, EU-s postai azonosító, ha holland az azonosító akkor néha posta fizetős lehet, mert úgy küldik ide, hogy megadják azt, hogy eredetileg Kínából indult.
De ha a fizetésnél lesz Price adjustment - tétel amivel nettósítják az eladási árat akkor teljes vámolás és áfa fizetés várható. A 163 USD az nagyon az érték határon lévő összeg. -
chatran
őstag
válasz Gézengúz #182579 üzenetére
Az ilyen névtelen töltőket nem szokták itt ajánlgatni, mert tűzveszélyesek lehetnek. Megbízható kínai márkájúakból érdemesebb választani, ugreen, orico, blitzwolf, baseus.
Én hazai webshopból vettem baseus-t, mert alig lett volna olcsóbb Kínából. Sajnos már nincsenek olyan nagy akciók, mint pár éve plusz a dollár árfolyam is elszállt. -
vacs
veterán
válasz Gézengúz #182427 üzenetére
Tiltakozom.
Én kb 3 éve használok egy “sima” uhs3-as microSD-t egy Xiaomi beltéri kamerában, de nincs semmi baja, előtte
kb 2-3 évig használtam egy Blitzwolf IP kamerában ezt a kártyát, de a mai napig működik.
Jelenleg egy "olcsóbb" kínai kamerában van, itt 24/7-ben folyamatosan rögzít!
Én Samsung, Sandisk, Transcend kártyákat használok, mind uhs3-as sebességűek.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Beni2360
félisten
válasz Gézengúz #182427 üzenetére
Ez így igaz, ha mész állandóan a országúton melegszik a motor deha csak át atugrassz a sarki közértbe nem melegszik fel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Gézengúz #178464 üzenetére
De miért nem tudom felhasználni?
Ezt akarnám megrendelni [link], az 1.6$ simán meghaladja de mégse vonja le a 0.2$
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Gézengúz #177330 üzenetére
Ja, 16 MB-on.... Az enyém meg tök gagyi, még 10 alá is bemegy az írás.
Skillet 177314: Egy Qing kenyérvágó az. [link] Kuponokkal talán 26-27USD-ért vettem.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Beni2360
félisten
válasz Gézengúz #177328 üzenetére
Nekem USB 3.0-n ezt hozta.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
válasz Gézengúz #173676 üzenetére
Nekem is ugyan ezek vannak a wallett alatt sincsen.
De a coin doboznál lehet a látni a pontjainkat.
Néha ráakadok a régi coin gyűjtési oldalra de napi szinten csak a doboz van.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gézengúz #170394 üzenetére
Ismeretlenül honnan tudnám, miről tudsz? A Bosch IXO-ról pl. nem, mert az egycellás, nem kettő mint ahogy írtad.
Pont a Lidi 4Ah sorozatát említettem alább példaként.
Mivel szabványosították az akkuikat, helyette fölrakhatod a 2A-es pakkot is egy nagyigényű gépükre (mint pl. autó kerékcsavar behajtó, vagy flex) de nem lesz jól használható, mert nem csak a kapacitása kisebb, de a párhuzamosítás nélkül csak félakkora áramot is tud leadni. -
Degeczi
nagyúr
válasz Gézengúz #170376 üzenetére
Azért más kérdés az akkupakk egy erősebb szerszámgépben (ne viccelj már a gyengécske IXO-val, ami egyébként is egycellás...), mert párhuzamosan kötve két akkut, kb (leszámítva a cellák közti apró eltéréseket) duplázódik a pakkból kivehető áramerősség, hiszen a belső ellenállás a felére esett
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gézengúz #170368 üzenetére
Konkrétan az e-cigi említése volt az, amin én is fölhúztam a szemöldököm, mert úgy tudom, 1-2A jellemző rájuk. Szerk: az első guglitalálat is ezt írja: "A 2.5 ohm atomizer and 3.7 volt battery — most e-cigarettes fit this description — would draw 1.48 amps"
A szerszámgép más kérdés (és ott nem is akkut, hanem akkupakkot használnak, adott esetben pont a nagy kivehető áramerősség miatt párhuzamosan is kötve cellákat. Ld. pl. a Lidi 4Ah-s sorozata)
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Gézengúz #168153 üzenetére
Linkelhetnéd azt a fejegységet.
Nekem B5 Passat kombi van, rendszámtáblavilágítással egybeépített kamera lenne nekem a legszimpatikusabb, mert semmit nem kell hozzá a kasznin fúrni, de hidegfehér ledre váltja ki a világítást, amit nem akarok. (NKH és hasonló sz@rságok miatt.)
A másik ötlet a rendszámtábla keretébe épített kamera, de ahhoz már a hátsó ajtót kell fúrni.ferzoli: ebay-en törölte a rendelést, két héttel később saját oldalán leadva elfogadta, megjött 3 hét alatt felár nélküli trackinggel. Tán májusi rendelés volt.
ayres: én azt a 20 centit akarom kihasználni. Passat kombi Budapest belvárosában párhuzamos parkolásnál. Ha elöl-hátul összesen 1 méter hely van, az sima liba, de látok olyan parkolásokat, hogy összesen kb 50-60 cm hely van.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Gézengúz #168145 üzenetére
A 1/4 GB Android 4-es rendszerrel ellátott változatok nem érdekelnek. A tolatókamerát a tolatólámpára szokták kötni, minden korrigálásnál, minden sebváltásnál ki-be kapcsol, nekem ehhez nincs türelmem, nemhogy a forgalomnak.
Lehet, inkább rakok külön kapcsolót a kamerára, vagy megy a helyzetjelző körére.aryes: értelmét annak látom, amiben látom a lökhárító peremét is, centizgetni úgy lehet. Szűk 2 év alatt megszoktam annyira a kocsit, hogy 10-20 centire engedem rá a mögöttem lévőre, ezzel oda már nem látok.
warezxts: legközelebb ne legyél szívbajos, nyugodtan indíts case-t, money back és rendeld meg újra a terméket akár azonos eladótól. A pénzt is visszakapod és az új próbálkozás küldése sem lesz lassabb.
pvt.peter: a sz@r szinte ingyen megfelel?
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bucihost
senior tag
válasz Gézengúz #162239 üzenetére
Nem tudom hova tenni.... Sok helyem nincs.
A váltó feletti kis "fiókot" lenyitva jön elő a hamuzó, és a szivargyújtó.
Ezért keresek valami olyat amit linkeltem. A piros nyilas részre felfogatnám a az usb/szivargyújtó portos szögletes részét. A gyári szivargyújtóban meg virítana az aktuális akku "V".[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gézengúz #153520 üzenetére
Ez a baja a napelemmel egybeépített powerbankoknak is. Ha nem teszed ki a napra, akkor sosem tölti fel a benne lévő akkut.
Ha meg kiteszed a napra, akkor ez lesz belőle
Szóval csakis külön napelemet szabad venni, amit kábellel köthetsz egy nem napon lévő akkupakkhoz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
edk-
őstag
válasz Gézengúz #153034 üzenetére
OBD2 adapterből innen a piros gombos nekem bevált: https://www.aliexpress.com/item/32818277483.html
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Beni2360
félisten
válasz Gézengúz #148309 üzenetére
Én is így számoltam csak már nem írtam át mivel az én dugóra csak 15 A és 3500 W van írva holott a termékleírásnál 16 A szerepel.
-
Zola007
veterán
válasz Gézengúz #147954 üzenetére
azt tudom, csak 2.0-át nem is láttam eddig, azt hittem lefelé a következő az 5.5*1.9 / 1.7 /1.5, felfelé meg 5.5*2.5mm, mert a szabvány így nő elvileg
Bár lehet hogy a Sharkoon RapidCase-hez adott tápban (talán Dura Micro a gyártó) inkább érdemes megbízni, így még lehet hogy jó is, hogy kapni külön csak a készüléket.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Gézengúz #147948 üzenetére
van elvileg, amit külső házhoz adtak Sharkoon DM5133E 12V 2A
ez 5.5x2.0, még jó hozzá?Saját adaptere milyen minőség?
Megéri a +4 dollárt?applikációból 15.30
valamivel lehet még faragni belőle?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
gyapo11
őstag
válasz Gézengúz #147637 üzenetére
Nekem ilyen van, nagyon jó. A tűzhely saját gyújtása hatalmas csattogással néha 5-6 szikra után gyújt,ez azonnal. Papírlapot meggyújtja, egy töltés több száz gyújtásra elég, csak egy pillanatra kell megpöccinteni a gombot. Kár, hogy az akkuja nem cserélhető. 5-6 $ körül szokott jönni a reklám hírlevélben.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
veterán
válasz Gézengúz #146487 üzenetére
Óvatosan vásárolnék ettől az eladótól, 2019. március 7-én nyitotta a boltot.
Tudom, hogy mindenkinek el kell valahol kezdenie a dolgot, de én azért megvárnám, hogy az első párezer üzlete meglegyen, aztán rendelnék tőle.
Az utóbbi időben elég sok bolt tűnt el a nyitás után pár héten belül, a megrendelt árukat nem szállították ki, a pénzt meg csak nehezen lehetett tőlük visszaszerezni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Batib
őstag
válasz Gézengúz #145929 üzenetére
Nekem van még néhány. Ebbe hogy kell a cellákat belerakni? Rugós mint egy elemtartó, vagy fixen van benne?
Jó lenne látni egy képet a belsejéről.
Ennél pédául látszik a belseje, de egyébként nem tetszik.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest