Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
válasz gixxergabi #186594 üzenetére
Ez az ECS egy katasztrófa, majd egyszer vagy megkapod vagy nem, itt az én történetem a 72 napos kiszállítással... Azóta csakis trackinges, főleg ezeket a 13-15 nap guarantees cuccokat rendelem, mert ha 1 hónap lenne de fixen annyi, még arra is azt mondom, hogy oké, de ez teljesen kiszámíthatatlan.
-
BB9000
senior tag
válasz gixxergabi #184745 üzenetére
Semmiképp ne vondd vissza a dispute-ot, mivel onnantól kezdve már veszett ügy lenne az egész. Megírhatod neki, hogy full refund után nem kap negatív értékelést tőled. Ezzel is ösztönözve a jó megoldás felé.
-
edk-
őstag
válasz gixxergabi #184745 üzenetére
Semmi. Refundoljon és majd újra megrendeled. Refundig ne vond vissza a disputát!
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
motrola
aktív tag
válasz gixxergabi #182846 üzenetére
[link] Nekem ezt a verziót szokták küldeni. Lazán törölni szoktam.
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
tobias40
veterán
Uanezt kaptam én is az imént,de máskor is jött hasonló.
Egyből törlés! -
Beni2360
félisten
En az OTP neveben kaptam egy emailt, hogy aktiváljam a kártyámat az adatok pontos megadásával.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kigyi_23
addikt
Én látok benne potenciált szerintem ezzel jobban meg fogja téveszteni azokat akik csak úgy kattintanak mindenre is nehogy visszaküldjék a csomagot Kínába
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
zsiz
őstag
válasz gixxergabi #182126 üzenetére
Ez [kép] a telefontöltőm fogyasztása. A telefont minden este töltőre dugom és reggel ébredés után húzom le róla. A töltő meg 0-24-ben be van dugva.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
fecus
őstag
válasz gixxergabi #182128 üzenetére
Mert van neki fogyasztása, csak az egy nagyon egyszerű mérő ezért nem tudja kimutatni. Aki harsog az meg globálisan értette ahol az a sok kicsi már mérhető.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Jarod1
veterán
válasz gixxergabi #182126 üzenetére
hát persze,hisz a tv tápja be van kapcsolva standbye ban
A telótöltő kapcsoló üzem. -
gixxergabi
senior tag
válasz gixxergabi #182102 üzenetére
Érdekesség hogy a bedugva hagyott telefontöltőnek nem mérhető fogyasztás, viszont a képen látható 15w a tv + tvbox + házimozi készenléti fogyasztása. (Használva ez a 3as asszem 75w)
-
gyeniko
őstag
válasz gixxergabi #182119 üzenetére
Hol?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
azbest
félisten
sima alap gosund sp1 -et itthon is kapni 3-4 ezer körül, 12 körül 4es csomagban is [link]
-
Teljesítménytényezőt figyelembe veszi?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
atiska007
senior tag
válasz gixxergabi #181883 üzenetére
köszi!
Az a baj, hogy tokcserélgető b.zi vagyok, ezt viszont csak egy tokkal tudom használni, vagy tok nélkül direkt a telefonra ragasztom..
Meg most azon is gondolkodtam, hogy mennyi idő után engedne el az a 3M ragacs. Kicsit paráznék tőle motoron..Mittudomain!
-
andrisms
aktív tag
válasz gixxergabi #181707 üzenetére
Igen, azt láttam. Viszont az nem EU raktár, valószínűleg lassabb és fizetős lesz a vége.
Lehet nem úszom meg olcsóbban. -
Joci93
senior tag
válasz gixxergabi #178409 üzenetére
Nem olvastam végig az utolsó pár hszt, csak én is leírom erről a tapasztalataimat.
Nekem is jött email, hogy vámot + áfát számolnak a csomagra. A csomag értéke szerintük 1149 Ft, 1181 Ft-ot fizettem a vámért + áfáért. Bár nem tudom, hogy ez hogyan jött ki nekik, mert 27% + 400 Ft áfa az kb 710Ft. Fizettem kártyával, sikeres fizetés után 404-re dobott az oldal, ahová a simple redirectelt. Email kaptam róla, hogy ki lett fizetve minden. (Magyar Posta Zrt. eSzámla bizonylat). Ez volt 3 napja, azóta sem tudok semmit, hogy mi van a csomaggal.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
vince
őstag
válasz gixxergabi #178070 üzenetére
Mi lenne, ha nem is igyekeznének?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
w.miki
veterán
válasz gixxergabi #176653 üzenetére
Mi a véleményed róla? Használod is? Jobb lehet a drágább PowerBall?
Nemcsak erősítésre, elvileg lazításra, izomfájdalmakra is jó.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
_stick_
őstag
válasz gixxergabi #176616 üzenetére
Dohányzásról én nem írtam.
-
spiderpig820
aktív tag
-
farkas-j
őstag
válasz gixxergabi #175988 üzenetére
Csak az általam linkelt az akkumulátoros, és pl. kerékpártúránál jól jöhet. Csak nem tudom mennyire megbízható. A korábbi verziójáról találtam infót, de erről nem.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
silvergod
őstag
válasz gixxergabi #173246 üzenetére
Nem tudod..folyamatosan 1db ot jelez..de irja hogy nincs...de most direkt figyeltem rá, most se váltott, ugyanúgy maradt..kis bug
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz gixxergabi #173244 üzenetére
ja ezt tudom erről lemaradok mindig...azért kérdezem..
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
pulutodurumo
addikt
válasz gixxergabi #173185 üzenetére
Írj.
1) Az eladó tud róla, és feladja újra más számmal. Be is írja az Alira, mindenki boldog.
2) Nem figyeli, még nem tud róla, blabla... Szólsz neki, kitaláltok egy megoldást."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
patomi
őstag
válasz gixxergabi #171244 üzenetére
Nagyon úgy tűnik. Gyári is csillióba került pedig.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
veterán
válasz gixxergabi #171199 üzenetére
Van értelme, de ezek mind ugyanolyan alapon működnek.
Ráz, csíp, főleg ha nem jól van felrakva, vagy nedves a nyak. Ettől függetlenül nekem bevált.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zolikaDB
veterán
válasz gixxergabi #171199 üzenetére
-
dugo_
veterán
válasz gixxergabi #171038 üzenetére
Te legalább kapsz...
Nekem van egy csomagom, ami augusztus 4. óta nem mozdul Budaörsről...
-
Arcképgyáros
válasz gixxergabi #170965 üzenetére
True.
-
dugesz77
őstag
válasz gixxergabi #169380 üzenetére
Az úttörő ahol tud,segít és önként szolgála a közösséget
[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
válasz gixxergabi #169173 üzenetére
volt olyan, akiknek a vonalkódját átragasztották másik dobozra.és utána együtt mozogtak a másik doboz címére .
talán olaszba? -
lac14548
aktív tag
válasz gixxergabi #169117 üzenetére
Az én telefonom 2019. január óta ott van... (a pénzem sikerült visszakapni)
Nem is értem miért küldik Feucht-on keresztül. Évek óta olvasom, hogy ott el-el tűnnek csomagok./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
alázógyík
addikt
3 hét az semmi....
Nekem volt, hogy 1,5 hónapot pihent ott egy teló. -
EXIEZ
senior tag
Nekem ott majd 2 hónapig állt telefon. Amikor végre megmozdult nem kicsit könnyebbültem meg
-
Arcképgyáros
válasz gixxergabi #161583 üzenetére
Még 4 darab 11.11-es cuccot várok. Tuti együtt utaznak a csomagjaink.
-
bul07
nagyúr
válasz gixxergabi #161023 üzenetére
Nézted hogy van e szállítási díj, mert sokszor türköznek, és oda teszik az ár egy részét
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
válasz gixxergabi #160835 üzenetére
pff, pedig azok nem szoktak.
Nem merik, mert akkor körmükre néznek.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Beni2360
félisten
válasz gixxergabi #160244 üzenetére
Én is ilyet vettem és csak 1x tudtam vele kinyitni, azóta se megy.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz gixxergabi #159550 üzenetére
A PayPales visszatérítés mindig átverés.
-
Sunnam
tag
válasz gixxergabi #159134 üzenetére
Köszi , a tartályos figyelmeztetést is, majd finoman bánok vele. Ja és a bekeverési arányt is. Elég sok változatot olvastam, valaki azt írta, hogy 1/6, valaki 1/3. Gondolom a márkák közötti sűrűség különbség miatti a szórás. Még 1szer kösz!
-
bul07
nagyúr
válasz gixxergabi #158434 üzenetére
Duster, Ford modellek, Škodák, nem legalábbis amikbe ültem vezettem
Inkább több ami nem
(Lehet hogy plusz extraként ezekbe is lehetett volna az nem tudom)Az enyém 2005-ös nincs benne, de szerencsére részecskeszűrő se
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sagesz93
addikt
válasz gixxergabi #158329 üzenetére
Hol érdemes nekiállni? Appban vagy weboldalon? Kell refreshelni vagy magától beadja amikor letelik az idő?
-
GrayMatter
csendes tag
válasz gixxergabi #158038 üzenetére
Igen, FAT32-re van formázva. Milyen fájlrendszerre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz gixxergabi #157847 üzenetére
Közben hozzáadtam, fizettem vele. Remélem el is fogadják és nem lesz gond
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
macilaci78
nagyúr
válasz gixxergabi #155440 üzenetére
Én se nagyon akartam, de mindent megcsinált, amit kértem, mindenről küldött jó minőségű, akár közeli képet is akár a termékről, akár a csomagolásról. Sajnos az első kapcsolatfelvétel és a fizetés között eltelt vagy 6 hét úgy, hogy a fizetési szándék már egy hét után megvolt (számlámon a kollégától kapott pénz).
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
p87
senior tag
válasz gixxergabi #155093 üzenetére
Kapják be, nekem sose küldtek még cupont, pedig tizenx éve regisztráltam, több mint 500vasárlás felett vagyok és eladni is a szoktam, bezzeg a rohadt magas eladás utáni jutalékukat számlazzák serényen, jaj és a paypal jutalekról nem is beszélve...
Az eladási ár 15%-at lenyúlják.Hirdetesek, kupon fogadás is be van kapcsolva...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz gixxergabi #155095 üzenetére
+1, kaptam reggel értesítést, és működött is - kb 2-3 hónapja nem kaptam, és nem is ment..
"... and I hope you have a great day!"
-
B4l!nt
aktív tag
Köszi, működött nálam.
-
szabi__memo
nagyúr
Sem appból se máshonnan
-
Saccco
nagyúr
válasz gixxergabi #155063 üzenetére
Nekem lett belőle egy Runcam Racer Nano kamerám.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ra3
őstag
válasz gixxergabi #155063 üzenetére
2x64 gigás Samsung microsd Sinceritytől, vagy egy 128-as meg még valami.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Skillet
addikt
válasz gixxergabi #152046 üzenetére
Kettőt rendeltem. Nem volt ingyenes nyomkövetési szám
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Flashback
addikt
Nekem egynél is felkínálta az ingyenes Trackinget.
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Ra3
őstag
Nyomkövetést bármire lehet kérni plusz pénzért BG-n, egyébként kettőnél még nem ad ingyen erre se.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
gyapo11
őstag
válasz gixxergabi #149032 üzenetére
Na erre nem jöttem volna rá, köszi.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
balazs1956
senior tag
válasz gixxergabi #149032 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
válasz gixxergabi #147459 üzenetére
Hülyeség, kb annyira hasonlít mint a philips és társai.
Silvergod:
Bemegy a közepe, de a késeket ölelő kosárnak is van körkörös mozgása egymástól függetlenül.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
silvergod
őstag
válasz gixxergabi #147460 üzenetére
linklnéd kitől vetted ? köszi
-
gixxergabi
senior tag
válasz gixxergabi #147459 üzenetére
Ehh.. alis 3$ kuponnal csak vettem egyet $17.58-ért hátha jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz gixxergabi #146458 üzenetére
Appban volt a gondom, meg tegnap is, amikor két dolgot vettem délelőtt és kb 5 körül megjött az sms, hogy levették a pénzt meg a visszaigazoló email. Valami update nem adta ki nekik.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Degeczi
nagyúr
válasz gixxergabi #146111 üzenetére
Attól függ, milyen jellegű a zavar: ha rendszeresen, sűrűn szól a csengőd miközben szomszédhoz nem jöttek, akkor bizony mozgásérzékelőt sikerült akaratlanul párosítani a vevődhöz. Saját háztartásban jártam így a rengeteg mozgásérzékelőm miatt, azóta elemcsere idejére kiviszem a házból a vevőt (mert a nálam lévő típus elemcsere után 2 percig "fülel", magától hozzápárosítódik ahhoz, amit érzékel...)
-
Degeczi
nagyúr
válasz gixxergabi #146102 üzenetére
Ha ez egy tanítható csengő (ahol az első alkalommal össze kell párosítani a vevőt és a nyomógombot), akkor semmi baja nincsen a Somogyisnak, nem "szemét", csak (akaratlanul is) megtréfáltak a szomszédok...
Pusztán a frekvencia még nem jelent semmit, ill. pont annyit, mint mondjuk az emberi beszéd esetén (hiába hallod meg mondjuk egy japán beszélő hangját, ha nem ismered a nyelvet). Nem az indítja be uis a csengőt, h jel érkezik ezen a frekvencián, hanem egy adott kódsorozat! Tehát a frekvencián túl az adott csengő protokolljának is stimmelnie kell, és az azzal közölt kódnak is. Ezért írhatják le nyugodtan, h zavarvédett, hiszen gyakorlatilag nulla az esély egy véletlenszerű egyezésre.
Sűrűn lakott helyen viszont nagyon könnyen lehet gond azzal, h miközben a vevő egységed párosítási módban van, akkor a szomszédból is érkezik egy azonos protokollt ("emberi nyelvet") használó jel - és azt is megtanulja... Ez érkezhet akár mozgásérzékelőtől is (azok is használják néha ugyanezt a protokollt), és akkor nálad csönget, ha a szomszédban mozog vki...
Kérdés az, törölhetőek-e az adott típusodon az így tévesen megtanult kódok, és ha igen, akkor csak arra kell ügyelned, h a vevőben elemcserét a szomszédtól pár száz méter távolságban végezz, és máris teljesen zavarmentes lesz.
-
petipetya
nagyúr
válasz gixxergabi #144652 üzenetére
Itt nézd meg, hátha még jó a kód is hozzá: link
"nincs rá lezsóidő"
-
snpetit
aktív tag
válasz gixxergabi #140474 üzenetére
Németben a belföldi posta DHL, nem lepasszolja. Ha DHL Express az sárga autós lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
válasz gixxergabi #140377 üzenetére
Mákostészta!
-
bandigyerek
senior tag
válasz gixxergabi #140035 üzenetére
Nekem legutóbb a Joybuy volt a leglassabb, de ők is egy hónap alatt itt voltak vámügyintézéssel együtt. Igazából minden ideért 1 hónap alatt. Vagy sohasem. Ne legyen igazam, de az nem fog már ideérni.
-
veterán
válasz gixxergabi #134914 üzenetére
Ez lehet öngól is.
Simán lehet, hogy az ő jeladója rálát a te jelvevődre, de az ő jelvevője nem lát rá a te jeladódra, mert valami épp leárnyékolja. Akkor pedig hiába nyomogatod a sajátod, csak az otthoniakat és a szomszéd kutyáját őrjíted meg vele."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Dolphine
addikt
válasz gixxergabi #134914 üzenetére
Nem rossz megoldás!
Köszönöm lappy és Neked is Dluinet.
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
nagyúr
-
8
senior tag
válasz gixxergabi #132427 üzenetére
32-eset nem küldhetnek (akkor nagyon meggyűlne a baja a boltnak az alival), törölni meg nem szoktak alin elírás esetén sem, plusz ez azért nem extrém elírás. Még az is lehet, hogy így is a beszerzési ár közelében van. Szóval sztem küldik, és registered posta van hozzá.
N+1 backupra, kulcstartóra dísznek, TV-be, táskákba bedobálni egyet-egyet, karácsonyi szóróajándéknak tökéletes.[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
azbest
félisten
válasz gixxergabi #131433 üzenetére
és (#131457) asdf74
tudom, hogy jó kintről lőni kedvező árú dolgokat, de azt hiszem most itthon is olyan olcsó a hasonló kategóriás ssd, hogy gyorsabb és garabtéktab extra vámkezelési díj mentes, érvényesíthető 3 év garis
KINGSTON 240GB SA400S37/240G - 13 537 Ft meg egy ezres a szállítás. pcx, de máshol is hasonló áron van edigital vagy nézz meg valami helyi, közeli üzletet. Múltkor voltak ahol 6ért szórtak ki 120-asakt.De ez inkább bestbuy vagy ssd topic, mert magyar és nem kínai
-
rushty
őstag
válasz gixxergabi #131190 üzenetére
O. Pedig vártam meg a decemberi, de ha ez a rekord, akkor az már nem fér bele a minél később érkezett meg versenybe.
Revolut meghívó pü-ben
-
Tony21
tag
válasz gixxergabi #131183 üzenetére
Easy. Nekem tavaly októberben feladott csomag kevesebb mint két hét alatt beért az országba, majd a posta kihozta. Csak előbb több mint 5 hónapig ültek rajta.
-
EXIEZ
senior tag
Kerek 1 hónapja ül csomagom elvileg az országban valahol. LVS-es nálam is
-
vittorio7
őstag
Nekem nemrég több mint 3 hetet rohadt a postán, mire kihozták..
-
norby_42
aktív tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gixxergabi #128865 üzenetére
Köszi! Ezt kerestem, úgy néz ki rosszul.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
spileraaa
senior tag
válasz gixxergabi #125149 üzenetére
ma akartam megrendelni pechemre már elfogyott
tudtok ajánlani helyette más gumi nyomás mérőt ami bevált számotokraErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz gixxergabi #125149 üzenetére
Van olyan jo mint ez Trotec BY 10 ?
mert itt nálunk Romániában 7600 ft plusz szállítás
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
GZoli7
senior tag
válasz gixxergabi #124439 üzenetére
Köszönöm. Ez nem nekem való.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gixxergabi #124439 üzenetére
szállás utcában van egy új autókozmetika, nagyon jó kerámiawaxot vagy mit tol. /off ende
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Degeczi
nagyúr
válasz gixxergabi #122560 üzenetére
Persze, az izzó asszem 12V-os, a lámpa aljában van a trafó, ami nehezéket is ad, és veszélytelenné teszi a fémszárak érintését - de fémmel nem szabad összezárni azokat, ezért is a műanyag távtartó rajtuk, nehogy csavarástól is zárlatos legyen.
Amúgy ratyi egy konstrukció, tényleg érdemes vmi jobbat venni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gixxergabi #122560 üzenetére
aha, itt úgy működik a szára, mint a trolibusz csápja
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ghard
őstag
válasz gixxergabi #121647 üzenetére
A generátor nem füstölt, ventilátorral raktam össze. Nem vagyok szakértő, de magas koncentrációban látható az ózon szerintem.
-
törölt tag
válasz gixxergabi #121615 üzenetére
Jól írta kolléga,. Alirol jött.
Április 11.-én rendeltem délután, ma délelőtt jött meg. Elég gyors volt. Pontosan ez az: Link -
Ghard
őstag
válasz gixxergabi #121615 üzenetére
AWTFS gondolom aliról. Én egyet rendeltem ugyan innen(világos kék lapos) és egyet banggoodról(sötét kék lapos). Alis 5 hét volt, banggoodos 2.
A 2 együtt +ventilátor szépen teleküld 40 perc alatt egy kb 30m²-es szobát. Egy órát vártam a működés után, hogy benyissak szellőztetni. Olyan "köd" volt bent, azt hittem kigyulladt a generátor -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz gixxergabi #116931 üzenetére
Ha tudásban azonosak, akkor ez a különbség nem olyan jellegű ami megérné a dupla árat. Legalábbis szerintem.
Már csak egy működő kupon lenne jó hozzá.
-
retesz147
addikt
válasz gixxergabi #116561 üzenetére
nem jelezte, hogy merült lett volna az elem...na mind1, köszönöm mindenkinek! próbálkozom...
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz gixxergabi #116559 üzenetére
Akksival és új IKEÁS elemmel is próbáltam, de akkor még annyit áldozok rá, hogy veszek bele valami minőségibb elemet, hátha. Köszi a tippet!
zoltan6: Sajnos nálam nem....Kezdtem 5cm-10cm- 0,5m-1m és így tovább....kb 5-6 méter volt a legtávolabbi. Mindig más volt az érték a Voltcrafthoz képest. Az minden távolságból ua mutatta, míg a GM mindig változtatta az értéket.
Mit értesz közelről alatt?[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
chubii
senior tag
válasz gixxergabi #115528 üzenetére
Én is rendeltem tőlük 48 centért 30 centis kábelt (ugyan ilyet) kuponnal. Pár napra rá írtak, hogy nincs raktáron, de hogy minél előbb megkaphassam a terméket elküldik inkább a 120 cm-es feketét, ugyanúgy 48 centért. Néha jó ilyen esetekbe is belefutni
-
kigyi_23
addikt
válasz gixxergabi #114963 üzenetére
A DHL az egy másik állatfaj....... Azok mindent vámolnak, mert nagyon magas kezelési költséggel dolgoznak ezért ez nagyon megéri nekik, ha vámoltathatnak végre valamit. Szerintem még jutalékot is kap az a munkatárs aki elkap egy vámköteles éppen értékhatáron lévő csomagot Persze az ajándék más téma ott jogos a vám
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
akom
őstag
válasz gixxergabi #113418 üzenetére
Gabi, én is kaptam SB számot, ami furcsa hogy elméletileg az én csomagom is DEC 16. érkezett meg Budapestre.
Saturday, December 16, 2017 3:36 PM Arrived at BUDAPEST airport[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
Érdekes módon nekem is olyan hiányzik amiről van fotó. pedig mostanában szinte egyikhez sem volt.
-
AtiSnatch
aktív tag
Hi,
I asked the post office, but it was not there. Please resend or refund.
Thx xxx!Most küldik újra az órám
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
konci79
őstag
válasz gixxergabi #110567 üzenetére
Üdv.
Általában a helyettesítő postás a saját körzetén kívül visz másik 1 vagy 2 körzetet,mivel nincs ember.
Az összes kínai stb "csomagnak" a táskában kellene lennie. Plusz pénztárca,összes ajánlott,számlatömb,qva biztosítós szórólap. Képtelenség,de a posta mossa kezeit, ők kiadták,be kell tartani.A saját se fér bele a táskába,nemhogy az osztott járás még pluszban. Bizonyos méret felett NEM LEHET kivinni a külföldi vackokat,csak értesítőt, jogszabály pár hónapja. -
cidalain
veterán
Nalunk kihoz mindent a kismotorjaval/bringajaval (mikor-melyik).
Multkor volt egy nagyobb, regisztralt csomagom, azt meg kihozta egy masik csako postas kombi skodaval. Szoval itt fel vannak keszulve, es nem kocsogoskodnek azzal, hogy ertesitoznek. Jo, mondjuk ceges cimre rendelek, igy lehet hogy benne van a ceges faktor, hogy azt nem szivatjak.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
choco01
addikt
Én már nem is emlékszem mikor hoztak ki bármit is utoljára...
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest