Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Az eredeti EcoCut Pro szépen egyenesre vágja. Már amennyiben az ablaktörlőlapát is minőségi volt.
A régi autóknál volt a jó, ott nem kellett az egész ablaktörlőlapátot kidobni, hanem elég volt egyszerűen az ablaktörlőlapátgumit kicserélni (mert ki lehetett).
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
petipetya
nagyúr
Most futottam bele, a típust kiválasztva az alin rákereshetsz:
Sanrenmu EDC tools"nincs rá lezsóidő"
-
DeFranco
nagyúr
szerintem ezek nem sokat érnek, inkább legyen nálad egy jó zsebkés, nem kell 999 in 1 legyen, egy sima alap is több a semminél, táskában meg egy svejci vagy egy multitool (nálam van mindkettő kunc)
én ezt találtam, ami értelmes lehet esetleg, bár én biztos nem ehhez nyúlnék ha meg kell oldani valamit: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Ez pont nem jó. Vágásra pont használhatatlan a csavarhúzó része könnyen hajlik. Zsebben hordva állandóan kiszakította a farmer zsebét. Ez a fajta jobb volt viszont ez könnyen szétnyílik elég hamar elhagytam kettőt is belőle a harmadiknál ráhúztam egy kis gumit az elejére, így már jobb volt. Most azt mondanám ha tényleg használható kütyü kell akkor egy Victorinox
SIGNATURE LITE vagy ha nem kell bele csak az alapdolgok akkor egy Classic SD. -
petipetya
nagyúr
-
dugesz77
őstag
Én ebből a fajtából vettem 4 darabot. Sajnos elég hamar meghalt mind nem nagyon tudom ajánlani ezt a fajtát (a tápjuk halt meg egyébként). Ge Brio lámpákba pakoltam őket ott a nagy is simán elfért. Azóta átalakítottam őket és jelenleg 3db sima e27 kerámiafoglalatot raktam beléjük és sima ikea-s Ledes körteizzóval mennek.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
8
senior tag
labor link javítva [link] van hely
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
kurtuzov
senior tag
Sokadik usb tölthető biciklis hátsó lámpát nyúzom.
Szinte mind az akku terén pusztult meg. 1-4-8 dolláros, mind.
Hidegben, 10°C és környékén, hamar kifulladtak.
Most egy olyat nyúzok, amiben egy 18650-es egész cella van, elvileg 2500mAh. Még friss de ha beválik akkor megosztom. -
petipetya
nagyúr
Attól függ, ki-mit szokott meg. Mivel egész gyermekkoromban ilyen kialakítású hámozóval pucoltam a krumplit, így manapság nem tudok és nem is akarok mit kezdeni az ehhez hasonló hámozókkal. Vagy kést használok a hagyományos módon, vagy ezeket ajánlom az IKEA-val szemben (mert egy apróságért a fene menjen be oda, az Örsön lévőbe(n) pedig nem éri meg online rendelni ilyen apró kacatot):
"nincs rá lezsóidő"
-
Digitalpimp
senior tag
Nekem ez van kb. 1 éve. [link] Akkuval nem próbáltam, de egy garnitúra elem kb. 7 hónapig elég. A többi feltételnek megfelel. Itt már nincs, de biztos találsz még.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
macilaci78
nagyúr
Az én tapasztalatom merőben eltér a tiedtől. B5 Passat műszerfaláról olyan szépen lefittyent üresen is, hogy elkapni sem érkeztem. Pedig előtte 3 sorral is átdörgöltem alkoholos ronggyal, hogy se por, se szennyeződés ne legyen alatta.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bul07
nagyúr
Először is köszönöm al linkeket, meg hogy hol nézem
Sebesség nem lehet gond ugyan ilyen 32GB kártyát használok a 70Mai kamerába is, erről meg sima mp3-at akartam lejátszani
De érdekes mert a kártya foglaltba nem megy majd readerbe téve USB csatlakozáson keresztül meg meggy a zeneHa felideggel akkor egy két évre megint elfejtem a zene hallgatást a kocsiba, én elvagyok zene nélkül is ritkán van bekapcsolva, még a Balatont oda vissza is megjárom úgy hogy nincs ingerem hogy bekapcsoljam(oda vissza 830Km nekem)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pn4hvq
senior tag
Ezt a Decathlonost nem ismerem, de a fentinek (pontosabban az enyémből indulok ki) van egy hatalmas rekesze, utána egy "félhatalmas", az elején pedig még van egy jókora méretű zseb is. A Decathlonos ránézésre egy rekeszből áll, a fenti három különálló, külön zipzározhatóból.
-
gabe_
őstag
El se merem képzelni, mit lehet egy forgalmin elcseszni, hogy a tokja tönkretegye...
Miért nem jó a "gyári" tokja, amit adnak hozzá az ocsmányirodában? Évente egyszer-kétszer ha elő kell kaparni valami miatt, legalábbis nálam...
Nem hagyom a műszerfalon az uv sugárzás miatt napokra, nem áztatom el, ennyi, minimális odafigyeléssel szerintem ez megoldható.Sovány szakácsban sose bízz!
-
w.miki
veterán
Sajnos egy Bosch EPS 815-t nem tudunk megvenni, de jó lenne valami átmenet közte, és a Bangladesi dízel diagnoszták között. Valami megfizethető CR injector tester.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
addikt
-
nightzone
aktív tag
Igen nekem is annyira jött ki a füles. Csak vívódok hogy megéri-e összevetve pl egy [Bluedioval], ami 15,8Usd-ért (szintén store kuponnal) elhozható nagyobb aksival. Pro-kontra?
Többiek, Qi töltő: Nekem appban hozza a 4.75 usd-t, nincs trükk, ennyit szvsz megér. 10h40p és lejár az instant 3/4-es discount mind a négy item-re.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
Nekem is tetszenek ezek, de Ennyiért már nem inkább ez a Baseus érne meg?
US $3.89 22% Off | Baseus Mini Dual USB 12V Car Charger 3.1A Fast Charging 2 Port USB Phone Fast Charger Car USB Socket Adapter Car Accessory
https://s.click.aliexpress.com/e/AcKSHja[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Tim82
félisten
Csak a portokra tudtommal, én legalábbis ezt vettem ki a leírásából (nem próbáltam még másik irányba).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Orico 4 portos. Van ilyenem, micro USB kábellel meg lehet oldani az aktív tápellátást is, bevált cucc ez is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
Én ilyet használok [link]
500Ft 5db, és 1db olyan 5hetett bír ez olyan 6-7 borotválkozásEzért is nem veszek drágábbat mert minek
Próbáltam már 3-4 pengéset is de nem váltak be, 6napos már majdnem szakállal ezek már nehezen birkóznak be eltömődnek
Csak gondoltam 30db 1200Ft-ért hátha, de hagyom akkor inkább
(#150680) Digitalpimp
Köszi az ajánlást de ezt a fajtát nem szeretem, mindig megvágtam vele magamat, nem kicsit
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Sikerült a joybuy-tól visszaszerezni a pénzt?
Vettem én is ilyen 128 GB-os DuoDuo kártyát, az enyém csak 7.8 GB kapacitású a valóságban, szóval a tipikus 8 GB-os kártya a fake vezérlővel
H2Testw tesztet töltöttél fel, vagy mivel indokoltad a visszatérítési kérelmet?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kano
nagyúr
Köszi, ez a hosszúság mindig jól jön.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Zola007
veterán
"De k*rva hosszú nap volt, hova tettem az ajtókulcsot?
Nicsak, megint van csomag a ládában.
(postaládaajtó csikorgás)
Ez mi lehet?
hol a sniccer'?
(nylon-zacskó tépés hang)
Ja, a 9 centes lámpa. Nézzük csak.
Hát b+, ez is egy kalap sz.r.
Nem baj, nem dobom ki, jó lesz még valamire...."Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest