Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz KaiotEch #181494 üzenetére
Igen, az értékelés lehúzza.
Pont ezt típust használtuk ketten munkahelyen. Kolléga úgy emlékszem Ulefone armor (13200 mAh) telefont töltött vele.
Tette a dolgát, amíg egy komolyabb fizikai behatás nem érte
Ez csak egy javaslat volt részemről, hogy hasonlót is lehet ezen az úton, módon beszerezni. (itthon valamivel gyorsabban)Van Baseus 3 portos töltőm
Xiaomi szintén 3 portos Aliról, jól működnek. -
Nikaré
őstag
válasz bald.raven #181417 üzenetére
Simán lesz az legalább 5-8 perc is !Ezekkel az akkumulátoros dolgokkal az a bajom, hogy még több hulladék keletkezik mert pár év aztán "akkunuku"
-
Nikaré
őstag
-
Nikaré
őstag
Én is várom a kis csomagomat, de itt és ekkor elakadt.
Nagyon remélem nem az érthetetlen visszaküldéses akciózáskor tüntette el valami jó képességű!!!"2022. 03. 09. 3:45 - A küldemény feldolgozása folyamatban, Nemzetközi Posta Kicserélő Központ"
Annyi idő telik el mint amennyi ideig utazott ide.
Előre megyünk nem hátra.
Ja, nem![ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz tillatrilla #181093 üzenetére
Engem még nem talált meg.
Hivatalos szerv nem alkalmazottja. -
Nikaré
őstag
válasz csibe1 #180142 üzenetére
És az mennyivel jobb, ha ezt a módszert (amit kifogásolsz) pl. az eMAG, Alza stb. valamelyikétöl rendeli?
Megtörtént a napokban - átvevő pont egy benzinkút - a kutas 4 karton vizet pakolt mint megrendelt arút mert jönnek érte!
Miközben látó távon belül van Lidl, Aldi, Penny!!!
Nem viccelek, tényleg ekkora távolságra vannak.
Na jó, a Spar az 2 km odébb van a kúttól.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz farkas-j #179393 üzenetére
Szinte lehetetlen küldetés ez ellen bármit is tenni.
Előbb le lett írva, hogy túl jól ki van találva a "rendszer" (erre is).
Idézőjel nélkül idézek egy klasszikust: nem jogállamban élünk, hanem jogász államban.
-
Úgy alakul, alkotják, hogy jogaid egyre kevesebb mértékben érvényesíthetők legyenek, de a kötelességek minden eszközzel behajthatóak![ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Beni2360 #179230 üzenetére
Milyen szolgáltatást nyújt a posta ezért a pénzért?
Szállítási díjat kifizettem!
VAT kifizetve!
Ezek után még fizetek, de miért is?
Teljesen mindegy mióta él ez a rendelet, ez egy létrehozott új buborék amivel a semmiért pénzt szednek be. Azt már ne is firtassuk, hogy hová megy a zseton! -
Nikaré
őstag
Srácok!
Mi a tapasztalat a feltüntetett VAT inculded vásárlással kapcsolatban?
Belekötnek valamilyen indokkal, hogy még fizessek valamit a naaagy pénznyelőnek??? -
Nikaré
őstag
-
Nikaré
őstag
Már nincs jó ajánlat dual boot tabletre?
(Android - Windows)
Vagy ez a vonal nem életképes már? -
Nikaré
őstag
válasz lsebestyen #176493 üzenetére
Behúzod a féket és egy mögötted lévő tükröződő felületen megnézed vagy megkérsz valakit, hogy saját szemeddel győződj meg az elégedettség fényében.
No offense -
Nikaré
őstag
Hi!
Ez mit jelent?
Ilyen szöveget még nem kaptam.
Vám lesz vagy pont ellenkezőleg?" The item is released by customs, HUNGARY "
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Zsoleszhun #176193 üzenetére
Ez csak a printszkrííín billre jó!
-
Nikaré
őstag
Hi!
Szerintetek mennyire esélyes, hogy egy 34,78 $ rendelésre ugranak a "behajtók" ?
(családnak rendeltem maszkokat) -
Nikaré
őstag
válasz HornedReaper #174320 üzenetére
Köszi, értem.
Face nem játszik mert nem vagyok ott -
Nikaré
őstag
Hol lehet találni pl. 3/30USD kedvezményt Alira? Mert a korábbiak sajnos már régóta nem működnek. (volt aki lelkesen megosztotta és köszönet érte)
-
Nikaré
őstag
válasz MADcat #172708 üzenetére
ööö, kamera nem is merült fel mint igény. Elég lenne, ha megbízhatóan jelezné a csengetést (a terv az lenne, hogy a telefon jelezze, esetleg egy okos karkötő is rezegne) akár egy hívás közben, zene hallgatás közben stb.
Ezektől kamerás izéktől tartok, hogy az időjárás hamar kinyírja (pedig nem is rossz ötlet amúgy) thx
banggood ? -
Nikaré
őstag
Tudtok olyan, egyszerű megoldást javasolni ami kültéri kapucsengő megnyomásakor a mobil telefonra is jelezzen?
-
Nikaré
őstag
válasz GrayMatter #172451 üzenetére
Igen.
Emlékszem a parlamentben mennyire démonizálták (tiltott önkényuralmi jelkép), most meg onnan jön a csillagos szputnyik.
off end[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok
Erősítsetek meg vagy sem (mivel ilyen módon még nem rendeltem)
Ali -ról 52$ (szállítás összege benne van) értékben szeretnék rendelni, van lehetőség Spanyol raktárból, ami ezt írja Euro-business Parcel ezzel így áfa/vám mentesen megérkezik a csomagom? -
Nikaré
őstag
válasz gyenesmartin #170647 üzenetére
Igaz csak egyszer vettem ilyen megoldással, de nem vált be.
Nem javaslom.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz szabi__memo #169553 üzenetére
miért mondana le állambácsi a sarcról?
-
Nikaré
őstag
válasz Zoli-bácsi #168776 üzenetére
Nem, semmit nem adott!
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Ajánlást kérek BT jeltovábbítóra.
(pl. telefonról szeretnék erősítőre, hangfalra zenét küldeni)
Aminek:
- jack be és kimenet is van
- optikai kimenete van
- esetleg rca kimenet is
Olyat szeretnék ami tréfa határ alatt van.
Aliról előny mert esélyesebb a az érkezése (talán)
Bármilyen ezzel kapcsolatos tapasztalatot elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Filmvilág
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest