Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Sanyesz. #180895 üzenetére
Nekem Xiaomi van, nem számol semmit, csak mér.
Területszámítás: ha csak az utolsó 2 mért értéket kell összeszorozni, az smafu. Ha nem téglalap alakúra sikerült a helyiség, ott sok eszköz vérzik el.
Területszámítás mellett hasznos, ha a szegélylécet is megszámolja: a mért értékeket összeadja. -
-
csibe1
addikt
válasz
Sanyesz. #180768 üzenetére
"Nem különösen érdekel a 10 év gari."
Valakit meg igen, mert ha már adja a gyártó.
Szerinted meg nem, de nem vagyunk egyformák.
Ha ez a klónok bolygója, csak én nem vettem észre; akkor légyszíves szólj.
Köszi"Garanciális ügyem nem volt, meghibásodott termékről nem tudok."
Neked, a többieknek sem vagy csak nem szóltak?
Nekem meg ismerősöknek is volt, többször is.
/Mielőtt még kérdés lenne: Samsung, Lexar, Sandisk, Crucial, EVGA, Team Group, ezekkel volt gond kinti rendelésnél/Szóval mégsem örökéletű a kintről rendelt cucc.
-
csibe1
addikt
válasz
Sanyesz. #180748 üzenetére
Az lehet, viszont az alza 10 év garit ad rá. Itthoni garit.
Nem külföldre kell küldözgetni, meg eltenni a feladóvevényt (ha kell még, mint régen), és nem heteket kell várni a gariztatásra.
Ahogy számolgattam 3430 Ft-ot spóroltál. Kerekítve talán 10 euro is megvan, és külföldi garancia, a posta meg a te sarad ha gond van.
Ennyire olcsó külföldre postázni, hogy még így is megéri kintről rendelni?Warranty
"A flash memóriára élettartam garanciát vállalunk. Más termékekre is vonatkozik a gyártói hibákra vonatkozó garancia. Ha leáll, forduljon a helyi gyártó karbantartó központjához javítás céljából. Vagy dönthet úgy, hogy visszaküldi nekünk a terméket javításra; a lehető leghamarabb küldünk Önnek egy cserét."Ezt ne vedd ellened irányuló dolognak, most épp ezen a hsz-en akadt meg a szemem, mert szerintem nem éri meg.
Mindenkinek mások a szempontjai rendelésnél.Értem én, hogy nagy úr a megszokás, de körül kellene nézni egy kicsit, mert már nagyon sok dolog nem éri meg kintről rendelve; de még jópáran leragadtak pár évvel ezelőtti szokásoknál.
Ez csak úgy eszembe jutott, mindenki azt meg onnan vesz ahonnan akar.
Nekem van ami jó itthonról is, nem csak a csájna kereskedőket támogatom.
Mostanában csak a nagyon akciós, és itthon nem kapható cucc az amit kintről rendelek, magamnak vagy ismerősnek. -
nimfas
addikt
válasz
Sanyesz. #180748 üzenetére
Nekem is megjött egy ismerősnek rendelt "Sandisk Dual Drive m3.0'" Tettek rá szépen rá áfát és 400 Ft-ot is itthon.
"Feladó ország Hongkong
Feladó Sincerity Trading International Ltd
Küldemény érték 3 261 HUF
Nemzetközi szállítási díj 970 HUF
Összérték (áfa alap)4 231 HUFKapcsolódó díjtételek:
Vám 0 HUF
ÁFA1 142 HUF
Postai szolgáltatási díj online fizetéssel399 HUF
Online fizetett összeg1 541 HUF"4055,36 Ft-ot vont le a bank váltás után fizetéskor, nem tudom nekik hogy jött ki a 4231 Ft.
Tehát összesen 4055+1541=5596 Ft lett, cirka 38% plusz lett rajta....
-
-
Laci.M
senior tag
válasz
Sanyesz. #171338 üzenetére
Nekem mai árfolyamon 3220000 Ft-ra jönne ki. Durva, mert ezek mellé még jönnek a gearbestes, bangoodos igazából drágább cuccok pl telefonok, tabletek stb... Nem tudom vettem-e már 50ezertől drágább cuccot aliról. Így is a vásárlók 99,63%-tól többet költöttem.
Azt eddig nem is tudtam, hogy 2014 január elsején volt az első rendelésem
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
gyapo11
őstag
válasz
Sanyesz. #165953 üzenetére
Lámpa nálam az első egy csőlámpa egy 2 $-os tartóval, 360 fokban forgatható, ebből én 30-40 fokot használok, a függőleges kormányoszlopon van, így lehet le-föl buktatni. 18650-es akkuval megy a lámpa, fénye elég, arra kell figyelni, hogy ne vakítsa el a szembe jövőt, de erre jó a billenthetőség.
Hátul egy 2.5 $-os beépített akkus talán 5 vagy 6 programos, gumigyűrűvel rögzíthető lámpácska, féltem a beépített akkutól, de kikapcsolva nem merül, és az én rövidebb biciklizéseimet simán bírja, nem tudom mennyit megy egy töltéssel, biztos a programtól is függ.A computerrel meg úgy jártam, hogy volt pár, általában CR2032 elemmel, és pont ezzel volt a baj, lefagyott, valószínűleg pillanatnyi kontakthiba miatt. Ezeknek az elemeknek a kontaktusai szemre is vackok, nem tudom miért nem találtak egy megfelelő foglalatot hozzá. Resetre sem reagált, ki kellett venni az elemet, innentől az adatok elszálltak. Amúgy jó lett volna a kijelzés 4 sorban rengeteg féle adatot mutat. Elemcserénél is csak a total távolságot jegyezte meg, szóval nem OK. Vettem a már korábban is említett gps-es, beépített akkus Meilant (20 $), ennél figyelni kell a töltésre, kis leddel jelzi ha merül, akkor föl kell tölteni, de semmiféle működési zavart nem láttam, kevesebb adatot tud, de stabil. Vannak drágábban több adattal, mellpánttal, pedálszenzorral működők is, de az már a 40-50 $-os kategória.
[ Szerkesztve ]
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
Sanyesz. #163799 üzenetére
Minden kompatibilis! Canbuszost kell rendelni. Semmilyen negatívum nincs. Kicsit gyenge a rádió de nem vészesen. Illetve a nagyobb felbontás és kijelző miatt kicsit mákosabb a tolatókamera képe. A középső joystick csak szám váltásra funkcionál, de ennyi. Sokkal több a pozitívum és a gyári magnó gyerekbetegségei sincsenek. Olvasgatni kell alis kommenteket. Elég jó kuponokat is ki lehet fogni.
A károgók meg vegyenek somogyit!
-
válasz
Sanyesz. #162721 üzenetére
Az egyébként 18650-nel megy, fémházas és teljesen jól használható, engem nem zavar, hogy nem hátul van az elem...
[ Szerkesztve ]
-
Silious
tag
válasz
Sanyesz. #157455 üzenetére
Igen, ezzel tisztába vagyok,csak ez volt az első intő jel, az írás...
Előző microSd kártyám is tőle volt, ment is szépen nem volt vele semmi baj, csak már kevés volt méretileg, így gondoltam váltok.
A másik, hogy ugyanez a kártya van tesztelve neten, CrystalDiskel, 97/83.
Nálam ugyanazzal a beállítással, 17/13.
Minden esetre írtam neki, hogy küldjön eredeti kártyát, meglátom mi lesz. -
cof
veterán
válasz
Sanyesz. #156115 üzenetére
Elég csóró lehet, hogy nem fussa https-re... Én ide csak olyan mail/pass-al regisztrálnék amit máshova nem használok (bár a nevem, címem az itt közkincs lesz, de azzal nem sokra mennek). De gondolom elég sok ember van aki szinte mindenhova ugyanazt a mail/pass-t használja sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Sanyesz. #153719 üzenetére
A hobbi mindenkinek pénzbe kerül...
Egyébként az Imalent-et 64USD/18e-ért vettem (azon a fórumon mindenkinek lesz előbb-utóbb egy drága lámpája, kvázi tagsági, pedig senki nem kényszeríti erre az embert), a két Astrolux darabja meg kicsivel 7e felett volt.
Nagy kínai kütyüs kuponvadász/akcióvadász vagyok, nem kell félteni, ne a listaárakat nézd.
Azért még nem mertem összeadni, hogy mióta 2-3 éve lámpázok, mennyi pénzt tettem bele az összes akksiba, töltőbe, tokba, biciklis konzolba, lámpába, de olyan 100-150e körül lehetek. Ami olyan havi 3-5e, nem kevés pénz, de tolerálható.Ja, és a bicikli:
Csak poénból írtam a hatás kedvéért. Az Imalentet nem tettem fel, csak odafogtam a kormányhoz, hogy nézzétek, ez kemény lenne.
Az Astroluxot teszteltem, az még tűrhető lenne, csak fejnehéz és elfordul, nem lehet rendesen rögzíteni.
Egyébként az Imalent jobb lenne, mert sokkal-sokkal több szórt fényt ad. Az Astrolux olyan mint a C8, csak sokkal nagyobban és jobb minőségben, nem vicc a ráírt 875m, abból olyan 500at normál légköri körülmények között is tud. -
DJGABI
addikt
-
gyapo11
őstag
válasz
Sanyesz. #153712 üzenetére
Gyalogos sétánál figyeltem meg, hogy a C8-nak van elegendő szórt fénye a láb elé, ha közel vízszintesen tartom, Így jól előre látok 40-50 m-re is, és meg se botlok semmiben. Ez biciklin is működik, csak a szembejövők nem fogják szeretni. Lefelé írányítva meg nem jó, mert a kis erős fényfolt nem alkalmas megvilágítani elégséges területet.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Sanyesz. #153712 üzenetére
Kipróbáltam már ezt is a bicón, de kicsit overkill lett és villogtak a terepjárók, hogy felkapcsolva maradhatott a refim. Így maradtam a C8-nál tompítottnak. Ez pedig a távolsági, olykor kettőt is felpattintok a biztonság kedvéért.
Vigyázz a lámpa topiklakókkal, több a fanatikus, mint a kávésok között.
-
törölt tag
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Sanyesz. #151084 üzenetére
Köszönöm, azok valóban olcsóbbak.
Közben rutánaolvastam kicsit és arra jutottam, hogy akkor már inkább 3.1 Gen2-est vennék, de ebből elég gyér a kínálat.
Lehet megrendelem ezt... -
EXIEZ
aktív tag
válasz
Sanyesz. #150196 üzenetére
De ennek semmi értelme, a NAV lát minden bankkártyás mozgást, ha akarja vissza tudja keresni. Ezért sem értem mi a probléma azzal, ha beküldesz egy igazolást ahol ott a tranzakció szám, és összefésülni az ő általuk látott doksival. De mindegy, máshogy dolgoznak biztos
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz
Sanyesz. #142609 üzenetére
Ez a problémám nekem is :/ bár eddig úgy emlékszem kettő refundom volt...egy gearbest,és egy ebay-es...soha nem volt ilyesmivel gondom...
Nem tudom,nem e az eladó szivat !?
Ebben a helyzetben, még mindig nem vagyok biztos,hogy "megoldottam".... egyelőre csak annyi biztos,hogy a paypal fiokomban a "hozza ki a legtöbbet paypal számlájábol fület lenyitva mindenhol pipa volt, csak ez a rész "hiányzott"...
Most hozzá rendeltem....
Ez is "pipa"....
De, hogy ezzel most " verified lett e az ACH" lövésem nincs....
nem tudom mit jelent ez:
""You do not have a verified ACH!!""
Remélem....Ha valaki tudna erről bővebbet, kérem hogy világosítson fel...ne maradjak ilyen tudatlan
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
válasz
Sanyesz. #141464 üzenetére
Nekem is van ilyen, hogy egyik laptop HDD megy, a másik nem megy ugyanabban a házban, még dupla kábellel sem. Valószínűleg az induláskori ("felpörgési") áramfelvétele más, vagy fene tudja. Bár akkor el sem indulna, mindenesetre felpörög, beindul, de bizonyos eszközök nem látják (tehát van, amivel megy jól (pl PC), de van, ami nem látja).
-
HoTaZo
addikt
válasz
Sanyesz. #141105 üzenetére
Néztem ilyet is, de azért szeretném tudni kihasználni legalább az usb töltős lehetőséget is.
(#141106) Attix70 : Azért teszem fel itt a kérdést, hogy villanyszerelő szakkörösök megnyugtassanak vagy eltántoríthassanak ennek megvásárlásának szándékától.
A "kéne mert... " még (nem mintha kételkednék a hozzáértésedben) kicsit kevés ahhoz, hogy megreszkírozzak egy kamion felgyújtást.
Egyelőre ettől való félelmem késleltette az ilyen eszköz vásárlását. -
Lester75
csendes tag
-
Ghard
őstag
válasz
Sanyesz. #140530 üzenetére
Pl retropie, régi konzolok emulálására.
Mivel ez egy mini pc, így tényleg bármire, aminek elég a 4magos 1.2 GHz-es ARM 8-as proci és 1GB ram.Másra én sem tudtam ellőni a kupont, ami elég olcsó lehet ahhoz, hogy átcsússzon szállításra
100 usd feletti cuccokat kétlem, hogy elküldenének.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
Sanyesz. #139684 üzenetére
Én most egy egybeépítettet vettem mert ezt nem cipelem és így fixebb. Tokom van és az átlátszót meg bevontam egy ilyen fekete 3D fóliával.
-
válasz
Sanyesz. #139397 üzenetére
Xiaomival nem mennek együtt csak akkor ha a Sonoffokra custom firmware van flashelve és Domotitz-zal irányítod mindet.
De Sonoff-nek van Andrid appja (eWelink) azzal a wifisek együtt tudnak működni. Sőt van Sonoff RF gateway azzal mennek a rádiós dolgok is . Sonoff eszközök kommunikálni tudnak, pl TH10 hőmérséklet és páratartalom kapcsoló adatai alapján kapcsolhatsz számos másik kapcsolót (Sonoff basic S20=26 stb)[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz
Sanyesz. #139395 üzenetére
Wifis kapcsoló. Elemmel üzemel. Okos vezérlőket lehet vele kapcsolni (példa). Mondjuk egy mennyezeti lámpára van kötve egy wifis vezérlő . Innentől kezdve ha összetanítod a kapcsolót rendszerrel utána oda teszed a kapcsolót ahova akarod (wifi közelben azért). Nincs plusz vezetékezés stb.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Sanyesz. #138902 üzenetére
Angolul egyébként nagy segítség a saccolt hátralévő üzemidő bemondás: telefon státusz-sorban nagyon pici az ikonja (ha mutatja egyáltalán az adott készülék a headset töltöttségét)
Ami nagyobb gond a full-kínaival, ha épp a füledben van, úgy kapsz hívást, akkor a hívó számát (vagy nevét?) is kínaiul mondja be (legalábbis a Xiaomi), ami meglehetősen vicces - bár angol headsettel is, ha az nevet mond.
A Xiaominak sajnos nem a legjobb sem a hangereje, sem a minősége, kíváncsi vagyok ez a Huawei mennyivel lesz jobb.
-
axlfsi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest