Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rushty #184383 üzenetére
De szállít, mert sok dolgot vettem ettől az eladótól, ezek az app-os 3+ items from US $1.79. promóció keretében vásárolhatóak meg, pont a XEU20A verziót vettem meg, másik 2 dologgal együtt.
Ha a XEU16A választod akkor élő lesz szállítás ide, de a vásárlás gomb az továbbra sem aktív.[ Szerkesztve ]
-
válasz
rushty #175738 üzenetére
Futópályán be van dugva a fülem, de nem zene szól, csak a statisztikát mondja a fülesbe a runtastic (vagyis sajna már adidas running). Közben rendre figyelek arra, ki fut még a pályán. Egyik alkalommal mégis úgy elmerültem a gondolataimban (épp üres volt a pálya), hogy mikor mellém ért valaki, hatalmasat ugrottam ijedtemben, és felkiáltottam. Szegény srác úgy megijedt ettől, hogy ő meg a másik irányba ugrott egyet. Utána csak röhögtünk rajta. (Ha egy netflix sorozat lett volna mindez, a végén még le is smároljuk egymást
)
-
zolikaDB
veterán
válasz
rushty #175681 üzenetére
Szolgáltató? Akkor kapufa. De nyugdíjakat, stb ki kellene vinniük, a többit nem tudom.
Ugye, ovoda, bölcsi is zár. Szülők akik dolgoznak, azokkal mi lesz? Pláne, ha egészségügyben...Srácok: Eachine E010 után mi a következő ajánlott "lépcső"? Max 25-30$-ig.
A csöppséget nem látom értelmét tuningolgatni. (motor, akku...) -
MittuDomain_
őstag
-
sepsi0
őstag
válasz
rushty #150481 üzenetére
Tegnap küldték az emailt, de csak ma néztem.
Az Ebay app küldött üzenetet róla.
Régi az accom, de alig vásároltam az Ebayről. Nem tudom mi alapján adják a kuponokat, de most legalább lesz sd kártya itthon.Ezt a kódot kaptam emailben, probáljátok ki hátha megy, bár a kolléga azt írta személyre szabott:
M5BARYD95RXBPBM[ Szerkesztve ]
-
-
beg
veterán
válasz
rushty #145461 üzenetére
Nincs olyan része, hogy boltok amiket nagy ívben kerülj el. Legyen? De akkor kellene több helyről származó tapasztalat és több bolt. Össze is tudja írni bárki egy logout blogba és be tudjuk linkelni az összefoglalóba.
Egy vagy két rossz tapasztalat miatt nem kellene rárakni a virtuális műanyag lakatot.[ Szerkesztve ]
-
-
Ghard
őstag
válasz
rushty #144857 üzenetére
https://www.zapals.com/contact-us.html
customerservice@zapals.com -
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
rushty #132658 üzenetére
Megjött a többi is. Ez a fajta semmit nem ér. Ez viszont elég baba. Szerintem hosszú távon ez fog maradni.
Ha összegeznem kellene, akkor a mindennapokban a karikás a legjobb. Ha sportolni akarsz, vagy biztos szeretnél lenni benne, hogy nem fog mozogni rajtad a szemüveg, akkor pedig a tegnap említett fajta. Ennyi pénzért érdemes megpróbálkozni velük.
-
válasz
rushty #132663 üzenetére
Ha valaki olyan napszemüveget keres, ami divatos, könnyű, rendesen szűri az UV sugarakat, nem torzít a lencséje, nem törik szilánkosan a lencse és a szár, nem karcolódik, nem vetemedik hő hatására az nem itt keres napszemüveget.
A kínai napszemüvegek a fenti 7 elvárásból csak max. 4-et teljesítenek
-
kigyi_23
addikt
válasz
rushty #132274 üzenetére
Elvileg értesítőt akkor is kapsz, de a probléma megelőzéseként hetente egyszer besétálsz és rákérdezel van-e csomagod
Itt nálunk mindegy mi van ráírva a postán maradót is kihozza a postásunk (egy arany ember), de nagyobb városban ahol sokkal több ember tartozik egy postához valószínűleg "elkeverehetnek" az ilyen értesítők is ezért ajánlott bekukkantani hetente egyszer
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
ViharVadász
őstag
-
kurtuzov
senior tag
-
Ghard
őstag
válasz
rushty #125508 üzenetére
+ (#125510) r3dsnake
Még mindig 10 cent
Rossz linket másoltam be sry, én a másikakból rendeltem az maradt bent
Ez is jól jöhet mellé: Foldable Pram Infant Stroller $ 49.99(#125516) fradi81
Elég félrevezető. Rendeléseknél viszont csak a cím látszik. Paypalon kérhetsz refundot ha kamera nélküli jön.(nagy eséllyel az fog)[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz
rushty #121987 üzenetére
Ami megjött:
Yoda kulcstartó
Füttyre reagáló kulcstartó
Type-c OTG kábel
3 az 1-ben UV-s kislámpa
12 db-os lepke faldísz
300 Lumenes zseblámpa (elég gagyi fénye van)
lázmérő
sörnyitós-lámpás kulcstartó
SD-kártya olvasó (nem használható, folyamatosan újrakapcsolódik a PC-hez)
60-90 nap között érkeznek általábanAmi nem jött meg
Geneva férfi karóra 2017 dec. rendelés
Led-es lepke falidísz 2017. dec rendelés
Samsung AKG füllhalgató 2017 dec rendelés
Galaxis őrzöi kulcstartó 2018.02 rendelés, talán még megérkezhet. -
spiky03
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
rushty #120370 üzenetére
Erre több okból sem tudok válaszolni:
- Edge helyett a Chrome böngészőt használom.
- Nem hagyom nyitva a nem használt tabokat, mert zavarnak és nem látom át a böngészőt.
- Win10 vagy Chrome optimalizálásos YouTube videóban (ne kérdezd, melyikben) láttam egy beállítást, hogy a Chrome használaton kívüli lapjait egy idő után kilövi a memóriából - ez is aktiválva van egy rakat Win10 beállítással együtt. -
crazygamer75
tag
válasz
rushty #119577 üzenetére
A 2018.03.14-én leértesített küldeményt 04.03-ig őrzi a posta, a 10 munkanap a kézbesítési napokra vonatkozik, nem számít bele pl a szombat(néhány kivétel az országosan munkanapnak elrendelt szombat, amikor ünnepek körüli hétfőt, vagy pénteket kell ledolgozni), hiába van akkor is nyitva esetleg a Posta.
[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz
rushty #119577 üzenetére
A Tárgynaptól átvehető feljegyzés az értesítésen, tavaly szeptember óta lett bevezetve és azt jelenti, hogy azt a csomagot a kézbesítő nem vitte ki (méretkorlátozás miatt), hanem a postán hagyta és csak az értesítőt kézbesítette. Ezek a küldemények akár azonnal átvehetőek a postán (mert ugye amit magával cipel a postás leértesítés után egész nap, míg vissza nem ér, az csak másnaptól átvehető).
-
anadroid
senior tag
válasz
rushty #119140 üzenetére
Döglődik pár órája a honlapjuk, bár egy negyed órája sikerült feladnom egy rendelést. Valahol Bécs körül elvész a tőlük jövő információ.
Eddig 1 rendelésemmel volt gond, két darab helyett egyet raktak a csomagba, viszont a reklamációra 3 hete nem mozdítják a fülük bitjét sem.
Jobbra fent, a "Contact us"-nál próbálkozz!
-
bertokl
tag
válasz
rushty #119140 üzenetére
Itt kell nyitni ticketet.
Elsőre nekem nem válaszoltak, majd miután pár nap múlva írtam még hozzá pár sort, kérték, hogy nézzem meg a postán. Írtam nekik, hogy ott sincs, utána korrekten visszautalták a pénzt.
(Első - és egyben utolsó - rendelésem volt tőlük, meggyőződésem, hogy fel sem adták.)
-
Smith Ügynök
tag
válasz
rushty #113092 üzenetére
Tulajdonképpen ha belegondolsz, nekem csak jó, ha nem a megfelelő fogkefével mostok fogat, több lesz a munkám...
Autós példával élve: lehet munkába járni sevrolé matyizzal meg Tesla Model S-sel is, autó mind a kettő...
Na de ti tudjátok.Ha már nem Oral-b, akkor meg én ezt ajánlom, de kinek a pap, kinek a paplan.
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
rushty #106899 üzenetére
Nincs olyan sor. Vagyis van, de nem utána.
2017-10-21 14:15 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2017-10-21 07:51 Departure to country of destination
2017-10-21 03:00 Parcel is handled
2017-10-18 13:00 Arrival at export hub
2017-10-17 09:33 Item is ready for transport
2017-10-17 08:33 Item is announced / bpost received the information(#106900) Imy a roidmiban is van f@szjelző, csak az appban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest