Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfos
tag
válasz kory24 #187928 üzenetére
Van egy úgynevezett Bundle deal ahol minimum 3 terméket kell egyszerre vásárolni. De most már a keresőbe is dobja bár alul kicsiben írja is az ára alatt hogy bundle deals , ilyenkor arra az oldalra fog vinni.
Viszont megéri ezt böngészni mert sokkal jobbak így az árak és nagyon gyors a szállítás is , múltkor volt egy fizetéstől a 7. Napon nálam volt.
-
csibe1
addikt
válasz kory24 #187846 üzenetére
Parancsolj, művelődj kicsit: [link]
"1. Megszűnik az 1 év jótállás
A legfontosabb változás, hogy minimum 2 év jótállást kell biztosítani a tartós fogyasztási cikkekre.
A Rendelet jelenleg hatályos 2. § (1) bekezdése értelmében
10.000 és 100.000 Ft közötti termékek esetén egy év jótállást kell vállalnia az eladó vállalkozásnak, ez azonban megszűnik,
és minimum 2 év lesz a jótállás, azaz:
- a 10.000 ft és 250.000 ft közötti termékek esetén 2 év
- a 250.000 Ft feletti termékek esetén 3 év jótállást kell vállalnia a vállalkozásoknak."" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
PuffyDog
tag
válasz kory24 #187846 üzenetére
"A legfontosabb változás, hogy minimum 2 év jótállást kell biztosítani a tartós fogyasztási cikkekre.
A Rendelet jelenleg hatályos 2. § (1) bekezdése értelmében 10.000 és 100.000 Ft közötti termékek esetén egy év jótállást kell vállalnia az eladó vállalkozásnak, ez azonban megszűnik, és minimum 2 év lesz a jótállás, azaz:
a 10.000 ft és 250.000 ft közötti termékek esetén 2 év
a 250.000 Ft feletti termékek esetén 3 év
jótállást kell vállalnia a vállalkozásoknak."=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Beni2360
félisten
-
titán
válasz kory24 #182066 üzenetére
Visszaküldték a miskolciak mert szerintük vámolni kellett volna. A 17track.net szerint.
A Magyar Posta szerint meg most került hozzájuk mint bejövő küldemény, de ott is a miskolciak variáltak, visszaküldték vámolásra.
2022.08.15. | 12:38 A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ|Vecsés
Reggel 8-tól hívhatod a telefonos ügyfélszolgálatot ha addig nem lenne újabb bejegyzés. Néha vidéken "okosabbak" a postások mint a Pestiek, akik már odaküldték a küldeményt kézbesítésre.
Itt ha megnézed ez a logika jön ki.Nekem is volt egy litván csomag, itt úgy gondolták hogy tévedtek az NPKK-ban a vámolást illetően (mármint vámolni kellett volna) és visszaküldték, ott 2 nappal később újból leküldték, mert a helyi postás kislány nem ismerte az EU-s országokat. Egy hét csúszással kaptam meg, szerencsére az utazgatás közben nem szökött meg.
Hollandia az sokaknak nem azonos a küldeményen látható Nederland, Netherlands megnevezéssel.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz kory24 #181051 üzenetére
Lengyel raktár, nem lesz semmi extra sarc, a futár a kezedbe fogja nyomni a cuccot.
Egyébként Kínából is nyugodtan lehet rendelni már, én kivártam az első pár hónapot amíg elült a por, ősz óta elég sok mindent vettem, egyszer sem volt semmi extra ügyintézés/sarc, vagy a posta hozta ki, vagy futár.
Amióta megoldották a posta kikerülését még gyorsabb is lett az egész folyamat, nem is mindig kell fizetni pluszban szállítási költséget, de ha igen arra is azt mondom hogy megéri.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
titán
válasz kory24 #179378 üzenetére
Csak kettő apró megjegyzés, ha forintban fizetsz akkor egy kicsivel több pénzt költesz, mint amikor $ a deviza, az AliExpress rosszul váltja.
Ha van PayPal fiókod és a kártya hozzárendelve, akkor inkább azzal fizess, persze akkor is $ legyen, ne forint.[ Szerkesztve ]
-
-
spileraaa
senior tag
válasz kory24 #175548 üzenetére
nekem is ilyen van
de nekem az eredeti verzió Linptech Linbell G2
nem az ahol már a xiaomi átvette
és 1 ev után azt mondom nagyon jó vétel voltennél nem tapasztaltam olyasmit mint a fentebb irt SMATRUL-nal mindig cseng
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #174706 üzenetére
Zo-zo a felháborodásod.
Így mostmár ha postás meghozza a nyomtatványt egyből ki tudom tölteni és elküldeni, - a postás sosem fog neked nyomtatványt hozni, hogy kitöltsd. Mint írták neked kell letölteni és kitöltve aláírva beszkenelve, vagy fényképezve ha nincs fénymásolód elküldeni e-mailben nekik. Vagy postán küldöd. Ezt előre megcsinálhatod és várjad az SMS-t az igényről és akkor már csak küldened kell.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz kory24 #174700 üzenetére
Meg csak a nyomkovetesben latsz egy bejegyzest. Ugyan ulj mar a seggeden es vard meg vagy az sms-t vagy az emailt. Amugy is nem volna egyszerubb a magyar posta nyomkoveteseben kovetni ha mar ideert? Majd ha ott irja higy adatok bekerese a cumzettol,majd akkor raersz pezsegni.
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz kory24 #174698 üzenetére
szia! azt az osszeget kell oda irni, amit fizettel erte!
nem nem, nem fog kelleni kifizetni!hogy biztosra menjel meg beirhatod amit a kollega irt fentebb
"megjegyzésbe beírod, hogy a 2017. évi CLII. törvény 162. § (5) alapján kérném a vámköltségek elengedését."bar szerintem nem kell, de inkabb biztos ami tuti alapon!
-
Lackki
őstag
válasz kory24 #174695 üzenetére
postán és emailben is megkapod, kitöltöd és megjegyzésbe beírod, hogy a 2017. évi CLII. törvény 162. § (5) alapján kérném a vámköltségek elengedését.
nekem is most jött így csomag, kitöltöttem és pár nap múlva jött a csomag, tele papírral amin átvolt húzva minden összeg és vmi ezredes odaírta hogy a törvény miatt elengedtékPrivátot hamarabb észreveszem
-
bazsimano
őstag
válasz kory24 #174695 üzenetére
nyugodtan le tudod tolteni...es mar elore elkuldeni nekik...
nezd meg ezt, lehet, hogy most ez a doksi az -
domerator
veterán
válasz kory24 #173725 üzenetére
Szívesen. Nem írtam, hogy nem lehet mindig áram alatt, ez az én személyes parám.
Amúgy tényleg lehet hogy csak para a részemről, ha belegondolunk abba, hogy a világon hány milliárd ilyenolyan töltő van állandóan áram alatt (és ebből rohadtsok kínában és rohadtsok egypálcás műanyag), szóval a töltők még mindig viszonylag biztonságosnak mondhatók szerintem. Nincs mindig tele a média töltők okozta lakástüzekkel, ez néhányunk parája, hogy nem kell sok esetnek történie, elég egy is ha az nálunk baxik be. Bele se gondolunk, hogy pl. a risaztók tápja, az elektromos fogkefe, a led világítások, tévé, monitor és ezer más táp is állandó feszültség alatt van.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Tim82
félisten
válasz kory24 #173725 üzenetére
Hagytam már hetekre bedugva itthon PD töltőket (Baseust is meg van valami Wotobe márkájú, amit itteni topikbeli linkelés alapján vettem meg), igaz, normálisabb elosztóban.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
domerator
veterán
válasz kory24 #173716 üzenetére
Nekem is efféle van, de nem GaN2 Pro, hanem "csak" GaN 65W... ennek ellenére mindkettőnek ugyanaz az adatlapja még a modellszám is. (mocsok kínaiak)
Eddig semmi gond vele, gyorstöltésre csak a 12 mnivel használtam, tölti rendesen gyorsan. Csak akkor van áram alatt nálam, ha otthon vagyok, a szobámban egy rakat adapter van bedugva a 2 elosztóba és ha elmegyek otthonról, akkor kikapcsolom.
Egyébként az itthoni Baseus is árulja (valami 20k körül) úgyhogy nagyon rossz nem lehet, anyaghasználat, minőség rendben. Nem valami filléres műanyag egypálcás cucc.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Tim82
félisten
válasz kory24 #173716 üzenetére
Használunk egyet 6-7 hónapja, meg kb. 9-10 hónapja egy olyan változatot szintén Baseus 65W-os PD töltőből, amelyiken egy type C PD és két USB A QC port van, eddig rendben működik mindegyik. Főleg laptophoz használjuk utazótöltőnek PD kábellel és type C-a laptop töltőcsatlakozójának megfelelő adapterrel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #173659 üzenetére
Mivel nem vízálló változat igen csak egy dobozba kell rakni, én is dobozban használtam. Vettem egy kellő méretü szerelő dobozt és abba raktam. Lehet még variálni a felső 2/3 részit takarni. A mostani vízállót is dobozba szereltem. Itthon vettem egy dual belsővel 230 V-t 6000 Ft volt.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
band
csendes tag
válasz kory24 #172238 üzenetére
én kb 20at rendeltem idáig ledből innen-onnan, eddig mind működött, ismerik ők is a shipping viszontagságait - nekik is érdekük, h faszán becsomizzák (többnyire bubisfólia+szigszallag jóvastagon)
általában nem high quality-k a cuccok, ill többnyire a wattszámmal is csalnak, mert sosem világít akkorát, mint amit ráírnak, de pölö élettartamban nem gázosak...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #171890 üzenetére
A vékony és a vastag az a két különböző switch kinézetére szólt.
Vagyis lapos és a magas.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #171873 üzenetére
A Ventiont a frissebb rendszer miatt, amint most látom ott valami gabesz van én még ingyen szállítással vettem tavasszal. Elszaladt a ló velük.
Akkor a Baseus mert ott nincs csak 1,15 $ szállítás.
És figyelembe kell venni, hogy 60Hz csak 3 m-ig garantált a HDMI
Hát nem tudom nehéz a választás.
Találtam ingyen szállítással, keresgéljél.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #171869 üzenetére
Igen tudja most adtam el és a vevő is alá támasztotta.
Esetleg egy ilyenem is volt a vastagabb újabb változatban ez is tudta.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
azbest
félisten
válasz kory24 #162003 üzenetére
Csak rá akartak venni, hogy te töröltesd a megrendelést, ami nincs nekik valójában készleten. Ha ők töröltetik, akkor az számukra rossz pont az alinál. Biztos túl sokat adtak el és csak februárra gyártják le a hiányzó mennyiséget.
Az a követési infó meg bármit jelenthet. Lehet szállításra vár, lehet már ideát van, csak a magyar posta nem vette fel a rendszerében... ha meg esetleg valami átcsomagolós szállítási mód, akkor addig nem is fog frissülni, míg el nem ér az eu-ba. Már, ha egyáltalán követhető szállítási mód, mert van ami csak kamu generált, hogy legyen mit megadni az alinál. Szóval bármi lehet.
gondolom a blitzwolf az útonlévő küldeményes, nem pedig a kamu töröltetős
[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz kory24 #161964 üzenetére
Mostanában folyamatosan hosszabbíttatom a purchase protectiont, mert lejár a 60 nap. Ali már kétszer írt, hogy lezárta az ordert, pedig még 2 nap volt a 60-ig, írtam eladónak, simán meghosszabbította.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Imy
veterán
válasz kory24 #160709 üzenetére
Ilyet ne vegyél, az [E-Link INK] jobb...
-
kenand
veterán
-
edk-
őstag
válasz kory24 #160709 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz a Gearbestről. De szerintem várj kuponra, mert feleennyiért megkaphatod. Én Banggoodról a szögletesből 5 dezsőért rendeltem.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
HKorn
veterán
válasz kory24 #160500 üzenetére
Nem hiszem hogy bárkinek is lenne, annyira új megjelenés. Nekem is van egy preorderben 1 hónapja kb, de még el se indították.
Amúgy nem hiszem hogy az elem miatt kellene aggódnod, nekem van más ilyesmi cuccom is és kb évente kell benne 1x elemet cserélni és akkor sem bonyolult.
Run&Ride
-
kenand
veterán
-
dugesz77
őstag
válasz kory24 #157171 üzenetére
Igen . Mivel a Huawei Supercharge-t használ az nem kompatibilis a QC-vel. A Supercharge az 5V-ot használ de 4,5-5 A töltésre míg a QC az használhat 9-12V ot is 2-2,5A-el. Teljesítménybe a hasonlók igazándíból a QC előnye a kisebb áramerősség ezzel járó kevesebb melegedés , a csatlakozókon nincs akkora terhelés és akár vékonyabb kábelek gyárthatóak.
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
válasz kory24 #147370 üzenetére
Elvileg igen árt neki, de ha te is lassú töltéssel töltöd mint én pl. a routerre vagy valami olyan cuccra kötöm ami kevés áramot ad csak le (app szerint 200-300mAh)-el tölti csak) akkornem annyira gáz mivel amúgy is órákig csordogál a az áram amire "megtelik"
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Saccco
nagyúr
válasz kory24 #133263 üzenetére
Igen.
Ha érdekelnek a töltők, itt van a halálfejes tábla. Ez alapján lehet normális töltőt választani.
UGreen, Blitzwolf, Orico a jobbak közé tartoznak, még az Aukey és a Tronsmart is.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest