Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz Saccco #179051 üzenetére
Azt trans-o-flex hozza, gondolom az Ali megoldása a local postai vackok megkerülésére, csak néha kérnek érte pénzt, érdemes lehet mérlegelni. nekem most jön AliExpress Saverrel valami, kíváncsi leszek azt ki hozza.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Janaboy
veterán
válasz Saccco #178620 üzenetére
Rendeltem még júniusban csomagot, ami a héten jött meg.
Eleg kis vékony boríték méret, de ra volt írva összeg is, de én nem fizettem egy petakot sem.
Ami érdekes hogy át volt ragasztva Belga postás címkével, de a cím egyértelműen Kínára utal.
Sima Alis rendelés volt.
Most vagy nincs mindenre kapacitás vagy máshova sorolták be.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
titán
válasz Saccco #178620 üzenetére
Sok értelme nincs, mert már IOSS rendszerben jön amit az AliExpressről rendelsz és nem éri meg az eVám, mert csak akkor használható ha a Posta a szállító, az IOSS rendszerű küldeményekre nem használható és 799 Ft- közreműködési díjat kér a Posta, az egyébként automatikus eljárású IOSS küldemény kezelés meg csak 399 Ft.
-
kagzer
aktív tag
válasz Saccco #178617 üzenetére
Köszönöm
Akkor ha jól értelmezem, minden ugyanúgy automatikusan történik mint korábban amikor vámkezelték a csomagom? SMS, e-mail jött, minden egyértelmű volt.
A kérdés azért merült fel bennem, mert sajnos nem bízok a Postában és bíztam benne, hogy már van tapasztalat a kérdést illetően. -
-
Balinov
titán
válasz Saccco #173096 üzenetére
Na pont egy ilyen kéne, de nem látok UK dugóst. Létezik hogy nem létezik márkásból UK dugós? Adaptert kerülném..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
veterán
válasz Saccco #173096 üzenetére
Nem rossz, de ha bedugom a laptopba, majd utána egy telefont is bedugok a töltőbe, a laptop kìrja, hogy a töltő átvált 45w-os töltésre abba az irányba. Persze az is elég a gépemnek, csak azért bíztam benne, hogy tudja tartani a 65w-ot akkor is.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
-
tonyrulez
őstag
válasz Saccco #169557 üzenetére
De hogy fizetem be az adót ott, ahol veszem? Az online boltnak tudnia kellene úgy mint ahogy Amazon-on működik, hogy X országból Y országba szállításra rájön Z adó, amit egyben kell kifizetni, ők meg összegezve továbbutalják az országnak? Van n+1 kínai bolt, nem tudom ezt hogy integrálnák - talán PayPal-on keresztül ha más nincs - de pl. AliExpress-re kíváncsi leszek, AliPay-el hogy oldják meg. Nem tudok róla hogy Alinak lenne erre kiépített rendszere, hogy adót is lehessen fizetni rajtuk keresztül.
4 8 15 16 23 42
-
podcast
tag
válasz Saccco #167789 üzenetére
Szerintem sem kell a vámeljárási költséget megfizetni.
Valószínűleg nem is a vámkezelési költségen keres a nav, hanem magán a vámon és áfán.DE
A kérdés az, hogy sok EU-s országban kedvezményes áfa van egyes termékcsoportokra.
Így azokon az országokon keresztül hozzák Európába azokat a termékeket.
Például telefonokat Spanyolországon kereszül, vagy élelmiszert Hollandián át.Ezek is megszűnnek? Vagy a 2021-től életbe lépő szabályozás csak magyar sajátosság?
Fontos lenne ez tudnom. Vajon hol lehet ennek utánamenni? -
HKorn
veterán
válasz Saccco #164710 üzenetére
De akkor miért kell kimosni? Én úgy képzelem egy FFP2-es, vagy 3-as maszknál, hogy felveszem egy boltba menésre, otthon leveszem, nyilván nem fogdosom a maszk felületét, csak a gumipántot, leteszem egy polcra és hagyom állni 4-5 napig a következő használat előtt. Így elvileg nem marad rajta vírus.
Run&Ride
-
Batib
őstag
válasz Saccco #159599 üzenetére
Egy egyszerű telo tok volt, semmi szuper akció. Az értékeléseknél se szerepel semmi gyanús.
Most írtam neki, várom a válaszát.
secret-
Arcképgyáros
Lackki
senior tag
Koszi mindenkinek a segítséget.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Digitalis
senior tag
válasz Saccco #159039 üzenetére
Sikerült megcsípni ezt a tatyót [link] 5.70-ért cseh raktár dhl free, (teljes ár elég vicces) kiváncsi vagyok, hogy feladják-e. Most is megy 7.70-ért, de levették, ide már nem szállítanak.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Beni2360
félisten
válasz Saccco #158527 üzenetére
Akkor e szerint elfogadták a kupon levonását.
secret- én már ki sem merem írni. 7 h-kor egy 20-ra mozdulok.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Saccco #158525 üzenetére
És kellett fizetni?
------------------------ Más
Torrentet leállítani ne fogja a sávszélességet.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MittuDomain_
őstag
válasz Saccco #158492 üzenetére
Hogy szereztek ti mindig 20as kupont? Telefon, pc, a kettő párhuzamosan, stb, sehogy nem megy. Egyszerűen sosem jön össze, pedig ez lenne a kezdőlökés, hogy belevágjak holnap a 3D nyomtatásba. (Van egy 60$ Anycubic kuponom, de még így is drága, ezzel beesne a lélektani bekerülési ár alá a cucc.)
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
bul07
nagyúr
válasz Saccco #158471 üzenetére
Egy 5$-ra még én is vadászok
Erősítsétek már meg hogy holnap(hétfő) reggel 9-től érvényesek a kuponok, bár nem hinném hogy olyan dolgot ami kinéztem csak úgy elkapkodnák de jobb biztosra menni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Imy
veterán
válasz Saccco #158426 üzenetére
Én a 20-ast nem is próbálom, mert nem vennék 50$-os cuccot.
A 10/5$-os jó, mert 5 termék van a kosárban ami 10$ felett van. Igaz az egyik terméknál 24$ helyett 20$ lesz 11.11-én, ott ez nem nagy segítség, de valami, a többinél igen, mert 11.11 alkalmával nem adtak nagy engedményt, max 0.5-1.5$-t. -
w.miki
veterán
válasz Saccco #155847 üzenetére
nem nekem kell
Autószerelő ismerőst érdekelné ilyen
(#155846) alpenwetter: igen, pont ez a baj.
a hely bevizsgálja, és automatikusan azt mondja, hogy ez rossz, de majd ő megjavítja! jó pénzért... aztán nem is ott volt a probléma...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sphe
senior tag
válasz Saccco #155736 üzenetére
Ez a link fantasztikus.A srácnak van ceruza akksi teszter aloldala is és ott azt véleményezi, hogy az AliExpressen található PKCell típusúak a legjobbak a piacon (energizer, duracell és hasonló márkás társai mellett). Értem én hogy a név minden de hogy egy kínai tucatakksi legyen piacvezető, nem semmi
-
törölt tag
válasz Saccco #155736 üzenetére
Hát remélem ennél nem lesz ilyen: [Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger EU Adapter With Power3S Tech
-
spileraaa
senior tag
válasz Saccco #155218 üzenetére
a kép után írtam és féltem hogy úgy nem vevődik eszre
csak alin kaptam aksit
de a szállítás majdnem annyiba kerül mint maga az aksi beleegy másik fórumban azt írták hogy nem volt jó a töltője azért járt így
vagy mas oka is lehet?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest