Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz AndrewBlase #188252 üzenetére
Szerintem semmilyet. Az eredeti ugyan drágább, de van másodpiaca, így az ár jelentős része visszanyerhető.
Vagy ha eleve használtan veszed, később továbbadhatod szinte ugyanannyiért.
A kínai viszont eladhatatlan."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
winfos
tag
válasz AndrewBlase #188252 üzenetére
Én túl vagyok már pár nagyobb ilyen szettem 12k 10k 6k 4k darabos készletek.
De soha nem néztem márkát. Nincs is nagyon, talán a Mould King ami ismertebb.Hozzáteszem mindegyik kb ugyamazt a korrekt minőséget hozta ami ilyen töredék áron több mint jó.
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #181208 üzenetére
Ok, a választ par eve volt mobilon egy komplett vásárlási osszesitő azt mar nem találom.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
azbest
félisten
válasz AndrewBlase #180564 üzenetére
ó anyám, ezt a parasztvakítást... biztos túl sokan megtudtuk már, hogy az rfid matrica letépésével működik bármelyik dob bármelyik korábbi készülékben. Kiadtak egy fizikailag más méretű változatot. Amikor én vettem még nem volt rfid matrica, ami csak arra jó, hogy online nyilvántartsa hogy melyik szűrőt tiltották már le, hogy vegyél másikat.
Nem biztos, hogy többet nyújt, mint az ikeás fingszűrő [link]
Gyakorlatilag egy drága okoshőmérőként funkcionál nálam. Magas légszállításnál hangos. Alacsonynál meg csak jelképes.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz AndrewBlase #180450 üzenetére
Köszi. Sajnos nálam a fizetés után is látszik a 4x posta költség az 1x helyett. Viszont írtam utólag az eladónak. Azt ígérte ha megérkezett a csomag, akkor írjak neki és refund-ban megkapom a 3x posta költség árát. Meglátjuk.
-
azbest
félisten
válasz AndrewBlase #179653 üzenetére
Nekem is most válaszoltak kérdésre / panaszra egy adathiány miatt a oda-vissza küldözgetett küldemény kapcsán, amire még ioss ellenére áfát is vetettek ki. Gagyi fajta S00... fajta volt, ami emirátusira fordul át.
Tömören: "a nem könyvelt levelek kézbesítésére nem vállalunk konkrét határidőt"
A dupla áfa kapcsán nekem is mellékeltek egy angol nyelvű "igazolást", ami szerint az IOSS azonosítót később kapták meg, mint ahogy feldolgozták a küldeményt és ezért kivetette rá a posta az áfát.
A helyi postára kerülés után két héttel bementem és mondták, hogy visszaküldték a központba, arra két héttel került kézbesítésre, az volt a 11-ikei panasz kiegészítés, hogy jeleztem nekik a megérkezést. Arra a kérdésemre nem válaszoltak, hogy mi volt az "adathiány" oka és tudok-e bármit tenni, hogy ez elkerülhető legyen vagy csak a postán múlik.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz AndrewBlase #179653 üzenetére
Ilyenkor persze már szerintük is létezik free shipping.
Ha visszatért a csomag a feladóhoz, akkor kérhetsz refundot az eladótól (PayPal-ra). Ha nem akar adni, akkor Aliexpress-től (Eva chat) egyszeri alkalommal kérhetsz refundot akár a vásárlói védelem lejárta után is. Legalábbis 1-2 éve még volt ilyen lehetőség, de már nem tudom mekkora összegig...
-
atiska007
senior tag
válasz AndrewBlase #179482 üzenetére
Semmit.
Totál így jártam, szóról-szóra.
Indítottam egy panaszt NMHH-hoz, ahol azt írták, hogy valami 3000Ft-ért indíthatok egy panasz kivizsgálást, de ha a posta kijön, hogy mindent jól csinált, akkor bukta a 3000 Ft.
És hidd el, a posta le van védve ilyen esetekre, hivatkoznak majd mindenre, hogy hogy volt kitöltve a csomagon a kézbesített, stb., ami neked kellene bizonyítani fényképpel (csomag híjján lehetetlen ugy), hogy "jól" volt címezve.
De ha ér neked 3000 Ft-ot, akkor ezt tudod tenni.
Mittudomain!
-
Imy
veterán
válasz AndrewBlase #178996 üzenetére
Én alin jártam így de a kupon ilyenkor bukta, ebay is valószínűleg. De lehet kellene az ebaynek írni, hátha...
-
AndrewBlase
senior tag
válasz AndrewBlase #178655 üzenetére
Ma meg is jött a 3. csomag (a belgiumi raktáras). Postás kocsi hozta, és nem kellett fizetni érte. 😁
Miért mindig én???
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #178655 üzenetére
Azért ez az infó nagyon kevés.
Tudni kelleni az Kínai és a Belga nyom számokat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #177170 üzenetére
Köszi a választ, de közben rájöttem, hogy olyan keveset vezetek már, hogy elég az ami van. Főleg nem teszem ki a tartóba.
En az éjjel már nagyon álmos voltam és nem voltam magammal már csereszabatos.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vince
őstag
válasz AndrewBlase #177170 üzenetére
Csak azért, hogy harmadjára végre helyesen is meglegyen a szó:
csereszabatos"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #177168 üzenetére
Olyat nem tudsz véletlenül ami csak a befogófej? Gondolom a gömbfejek csereszabadosak?
-
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #177163 üzenetére
Akkor nem értem hogyan működik. Írtam először, hogy tölteni is kell. Automata számomra az, ami motorosan (automatán) nyit és zár.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #177129 üzenetére
Ja, ez az, ami nem automata és nem is töltős. Azért köszi!
(#177132) Beni2360: Van. Kártya nélkül US $30.00 + Shipping: US $2.09
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #177037 üzenetére
Ez melyik? Linket tudsz adni?
-
Sanyesz.
őstag
válasz AndrewBlase #177040 üzenetére
Próbálj erre rákeresni: kitchen skewer
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
tlala
addikt
-
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #177025 üzenetére
Köszönöm szépen, de én automatát keresek. Ami automatán nyílik és záródik.
-
edk-
őstag
válasz AndrewBlase #175442 üzenetére
A hatéridőt az eladó tudja kitolni, kérni kell tőle üzenetben. Ha nem sikerül, a vélelmezett megérkezést követő két héten belül indíthatsz disputát.
Úgy látom, a 3C-be ugyanaz a szűrő való, mint a 3H-ba.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
vacs
veterán
-
addikt
válasz AndrewBlase #175202 üzenetére
Ja én manapság már fedél nélkül használom, meguntam mindig lepattingatni elemcserekor.
Én is eljátszok vele olyat, mikor először merül le adott elemnél, hogy kiveszem, aztán visszarakom és úgy valamiért újra megy még valami rövid ideig, akár napokig.
De ha ugyanazzal az elemmel megint elem cserét jelez, akkor aztán már legtöbbször hiába veszem ki és rakom vissza, olyankor már az az elem használhatatlan benne.Itt hiába tennék felé fecnit, mert amúgy amikor kipróbálom, akkor valamennyi ideig nyomom is az elemet felülről és ha úgy nem kel életre adott elemmel, akkor fecnivel se kelne.
[ Szerkesztve ]
-
kulup
tag
válasz AndrewBlase #175202 üzenetére
Milyen lehet egy összehangolt papír ?
-
Batib
őstag
válasz AndrewBlase #174718 üzenetére
Ez teljesen vállalható üzemidő.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz AndrewBlase #174681 üzenetére
Philips Sonicare .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
BB9000
senior tag
válasz AndrewBlase #174676 üzenetére
Nyolc fűtőzónája van a ruhának! A legnagyobb kapacitású powerbank is csak nagyon rövid ideig lesz képes ezeket meghajtani. Zónánként kb 1-2,5 A terheléssel számolhatsz, a beállított fokozattól függően. Jó, ha lesz a zsebedben néhány tartalék powerbank!
Lécci oszd majd meg a gyakorlati tapasztalataid, ha lesznek. Ha van USB-s mérőd Pl ilyen, azon leolvashatod az áramfelvétel mértékét. -
Batib
őstag
válasz AndrewBlase #174670 üzenetére
Ebben akksi van vagy powerbankról megy? Üzemidő?
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
vacs
veterán
válasz AndrewBlase #174456 üzenetére
Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro jelerősítő/repeater (DVB4235GL)
Kintről se nagyon kapod meg olcsóbban, én egy éve használom hibátlanul, bár nekem csak 50-es internetem van.
Meglepő, hogy milyen erős wifi jelet tol!szerk: Most azt írja, hogy elfogyott, perig eskü, hogy 2 perce még volt raktáron!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
őstag
válasz AndrewBlase #174460 üzenetére
Ha már a kerti budiba is kell értelmes Wifi, akkor nem nagyon van más lehetőség!
-
tlala
addikt
válasz AndrewBlase #174460 üzenetére
Nem annyira veszélyesen drága.
Pl. egy Xiaomi AX5-ös router ennyi (Lengyelországból kb. +10USD extra), és Mesh képes - persze "egyedül nem megy..."
De lehet, hogy a kínai erősebb wifi jele önmagában megoldaná a határeset problémádat.
Cserébe van egy modern, Wifi6-os routered, nem egy "jeltovábbító", ami egy nagyon bizonytalan dolog. -
addikt
Felezik a sebességet. Több a macera mint a haszon velük.
Vagy mesh technológia használata ajánlott vagy kábelen bekötni egy új access pointot.
[ Szerkesztve ]
-
tototos
őstag
Xiaomi nekem bevált.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz AndrewBlase #174043 üzenetére
Köszi, közben én is nézegettem és elvétve még találni a régit is. Igaz, én olcsóbban vettem mint ahogy most adják.
-
1stVikman
senior tag
válasz AndrewBlase #173669 üzenetére
-
Indy1
tag
válasz AndrewBlase #173669 üzenetére
koszonom @AndrewBlase
-
_q
addikt
válasz AndrewBlase #173159 üzenetére
Köszi ez most nincs itthon, de lehet rendelek egyet.
#173160dugesz77
Alin nem láttam, de ebayről lehet rendelni, köszi ezt is lehet kipróbálom, de először a legegyszerűbb a celluxos megoldás amit javasolsz. Ezek után megye tovább a többivel.#173161alcapone386
Igazából mindegy a kialakítása, ez is jóval nagyobb kör ami jelenleg fent van mint maga a fogas átmérője. Köszi az ötletet, dekoros ismerősöm nincs, de ha a linkelt obis nagyon hasonló, akkor kipróbálok egy olyat is.Köszi srácok, legalább már el tudok indulni valami mentén, mert eddig öteltem se volt róla mi lehet ez vagy mivel lehetne kiváltani.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz AndrewBlase #172516 üzenetére
Nekem is jött tegnap 11.11-es alis csomagom spanyolból egy ilyen számomra ismeretlen global trackinggel
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz AndrewBlase #172516 üzenetére
Honnan rendelted őket, hogy egy hét alatt ideértek?
Nekem egy se jött meg, a tracking info szerint a leggyorsabb is csak most került fel repülőre
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #172118 üzenetére
Köszi nektek. Van egy tv box amit kinéztem, arra akarom felhasználni. Volt egy ALIALERABAT1111, de ez is lejárt mire elértem a rendelésig!
-
w.miki
veterán
-
1stVikman
senior tag
válasz AndrewBlase #171836 üzenetére
Megerősítem, lehet egy csomó vizet szerezni.
Ennek köszönhetően kész lett a fa.
Sima 3/20 - as kupont adott, ami ráadásul csak 11.11-13 között használható.
Nem érte meg ennyit foglalkozni vele. :/ -
DeFranco
nagyúr
válasz AndrewBlase #171687 üzenetére
Az a gond ezekkel hogy ha a kocsiban tartod, akkor a szélsőséges hőmérséklet rövid úton kinyírja, főleg gondozás (töltés, néha merítés) nélkül, aztán amikor ténylegesen kellene, akkor derül ki hogy már/épp hulla.
Nem mondom hogy rossz, de én tartok tőle, hogy hamis biztonságérzetet adna.
Egyébként általánosságban elég gyengének érzem a lidlis akkus cuccokat (az akkus szerszámokat leszámítva), általában alsóközép polcos kínai cuccokkal van egy szinten.
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #171655 üzenetére
A lebernyeget nem láttam és vezetés közben nem hordok maszkot de szemüveget igen.
Egyébként a szemüvegre tett utalásomat, iróniának szántam.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sambenez
addikt
válasz AndrewBlase #171655 üzenetére
Vezetés közben minek maszk? Ha csak nem vagy buszsofőr.
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #171644 üzenetére
Elvileg ez pont jó kifejezés mert az a fémcsík nem tudja megakadályozni a pára feljutását. A megoldás a szemüveg levétele. Vagy a szemüveg páramentesítő sprével való befújása.
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
-
Sungoo
addikt
-
veterán
válasz AndrewBlase #171228 üzenetére
Kamu, felesjtse el.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
edk-
őstag
Ez a webshop 110% kamu.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
PainKiller13
őstag
Nekem 3 évese a bosch ablaktörlőim és egyik sem csíkoz, a normálisat kell megvenni 4+ezer forintért. Bosoko van a másik kocsin, 1 éves, az sem csíkoz.
-
csadi0011
őstag
válasz AndrewBlase #170803 üzenetére
Bocs, értem. Egyébként autótól függ, de én úgy szoktam megoldani azzal az olcsóval, hogy a telefon leér a műszerfalra.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz AndrewBlase #170803 üzenetére
Nekem ilyen van, és tetszik. Egykezes, és stabilan tart.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
MODERÁTOR
válasz AndrewBlase #170796 üzenetére
Én ilyet használtam korábban, bevált, de azóta áttértem a szellőzőrácsos megoldásra, hogy ne takarjon a szélvédőből.
-
csadi0011
őstag
válasz AndrewBlase #170796 üzenetére
Gravitációs?
Én megvettem a legolcsóbb akármelyiket (pl.: [link]) és eddig nem esett le, nem tört el. -
farkas-j
őstag
válasz AndrewBlase #170706 üzenetére
Ez nem autórádióhoz való! Ilyesmiket kell keresni pl: 1 2 3
Egyébként ha az autóban korrekt volt korábban a rádió vétel és a rádió adta fel a villanyt, akkor nem tápfeladót kellene venni, hanem megkeresni a hiba okát. Kimegy e a talpig a villany? Működik e korrektül a a talpban az erősítő? Nincs e tőben megtörve az antenna pálcán a felcsévélt vezeték? Nem e a rádió hibásodott meg? Ezeknek kellene utánajárni.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
törölt tag
válasz AndrewBlase #170706 üzenetére
Nem olyan kütyükről beszélünk, hanem az autóra gyárilag felszerelt antennákról, aminek van a talpban elektronikája, és ha az nem kapja meg a 12V-ot, akkor olyan, mintha nem is lenne antenna.
Ilyenre, amit linkeltél semmi szükség, ha nincs szakadás, vagy más hiba és rendben van az autó antenna rendszere.
Hasonlóképpen a legtöbb helyen egy mai lapos tv egy rövidebb koax vezetékkel(1,5-2m) is tudja fogni az ingyenesen fogható Mindig Tv adásait, viszont ha rácsatlakoztatunk egy erősítős beltéri antennát, az tápfeszültség nélkül semmi jelet nem ad. -
azbest
félisten
válasz AndrewBlase #170134 üzenetére
sőt, ha lemaradtál volna róla, már olyan hivatalos opció is van, hogy csak emailben vagy sms-ben "próbál" értesíteni. Bár ezt a nem követősöknél teszik, ha nem postaládába férős (vagy idő és kedv hiányában nem viszik). Így, ha rossz helyre küldenek sms-t vagy mailt, akkor sohasem tudod meg, hogy jött volna.
Bár nagyon posta és kézbesítő függőek a dolgok. Nálam például az új módi szerint a követős, ládába bepaszírozhatókat simán bedobják. A nem követős apraját bedobják. A követős nagyokat ki sem hozzák hanem értesítőt dobnak. A nem követős nagyját meg megüzenik, ahogy előbb írtam. Itt mondjuk még nagyon szerencsés helyen vagyok, mert csak sokat ülnek rajta, de el még nem veszett küldeményem mostanában. Korábban egy elveszett, de azt a váltó kézbesítő privatizálhatta talán más küldeményekkel együtt, de azt kifizette a posta.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz AndrewBlase #170140 üzenetére
tipikus. nyilvánosan letagadják, de belső utasításban ki van adva, hogy a "kínai szarokkal" a lehető legkevesebbet szabad foglalkozni kb.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ReFleXx
addikt
nehogy azt hidd hogy nala van csomagod ilyenkor.
nekem a heten is volt hasonlo.
Latom a trackingben, hogy hetfon a kezbesitonel van, delutan ranezek es ez fogad:
"Sikertelen kézbesítés (értesítő bedobva) 01. Értesítve (jogosult átvevő hiánya)"
'Nyád!
Masnap lemegyek, ertesito sincs bedobva
Szerdan bedobjak az ertesitot, majd azzal elballagtam a postara es elhoztam a csomagot.Legalabb a trackingben az lenne, hogy b*sztunk kezbesiteni, ha kell gyere erte a postara...
Gondolom elore megirjak az ertesitoket, azt azokat dobalgatjak be a postassal tobb - kevesebb sikerrel. Bezzeg regen...
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
vince
őstag
Leírta neked, hogy a csomag ára a postán van. Kérd meg őket, utalják át, hogy ne kelljen bemenned érte
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Mr.Csizmás
titán
elfogyott az értesítő is??
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
farkas-j
őstag
válasz AndrewBlase #169919 üzenetére
Te vagy nehéz eset? Akkor én? Max 4,5"-os kellene cserélhető akkuval, combos procival és legalább 3GB RAM-mal stb.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
citkar
addikt
válasz AndrewBlase #169919 üzenetére
A Meizu 16-os szériája kávás, csak nem a legújabb, de még újonnan kapható egyes (főleg kínai) helyeken.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz AndrewBlase #169899 üzenetére
Noccs (és kameralyuk) nélküli van néhány (a kávához talán nem ragaszkodsz önmagában), korábban Mi 9T (Pro) volt (én itt le is ragadtam), ha újabbat keresnél, ott a Poco F2 Pro.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz AndrewBlase #169899 üzenetére
iPhone SE 2020
-
fradi81
veterán
válasz AndrewBlase #168671 üzenetére
A mobiltartómat használtam párszor a kicsomagolás felvételére.
moto g72, Ninebot d28e
-
MittuDomain_
őstag
Változó.
Ha komoly kicsomagolás kell (pl 3D nyomtató), akkor ezt, bár ez a nem ér kategória, 2kg-ig terhelhető fej, tényleg komoly lábak, vígan elvan a MILC + 135mm üveggel. (Ami olyan 1,5kg együtt.)
Ha viszont csak valami bizbasz, akkor megkérek valakit, vagy tényleg mini tripod.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DJGABI
addikt
minek kell videó sajna elmúltak már a gearbestről rendelős napok, mióta nem jár pont nem csomagolok ki....
amúgy meg állványra +1 [link]
(#168673) mgy sztem gáz hogy nincs tokozása, de hajrá
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Met
nagyúr
-
Sanki
addikt
Leteszem a telefont az asztal szélére és úgy alatta nyitom ki a csomagokat.
-
MrWhite
tag
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #168272 üzenetére
Lassan de biztosan megjött, hogy 2.5"-hoz keresel tartót ami az első posztban nem jelezted. De nagyon nem is értettem a 3.5"-hoz minek kellene.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz AndrewBlase #168276 üzenetére
-
spacelab
tag
válasz AndrewBlase #168276 üzenetére
Ha a vidék jelenleg BAZ megyét jelent és hajlandó vagy eljönni SK-ba, akkor megcsinálom neked ingyen.
-
spacelab
tag
válasz AndrewBlase #168272 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mennyibe kerül, de szerintem valami hasonlót nagyon olcsón tudsz csináltatni itthon is. Mérd le a szükséges vájatokat, keress olyan helyet ahol lézerrel vágnak/gravíroznak. 5 perc alatt kivágják neked fából, műanyagból, plexiből, bármiből amiből kell.
-
spacelab
tag
válasz AndrewBlase #168259 üzenetére
HDD stand?
-
batyuska100
senior tag
válasz AndrewBlase #168259 üzenetére
Hdd docking station talán?
Más nem jut eszembe -
bear_
aktív tag
válasz AndrewBlase #167641 üzenetére
Én is kaptam májusban január végén megrendelt csomagot. Már a pénzt is visszakértem az eladótól mire meghozta a postás.
-
EXIEZ
senior tag
válasz AndrewBlase #167641 üzenetére
01.16 körüli rendelés nekem is elveszett. viszont még megjöhet akkor
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #167567 üzenetére
Nekem van egy ilyen és ebbe már mehet a bármilyen kábel szuper gyors. Még mobilhoz is alkalmas mivel OTG-s.
-
Beniii06
addikt
válasz AndrewBlase #167567 üzenetére
Egy type c otg és egy usb micro usb vezetékekkel előrébb lennél szerintem és úgy jobban tudnád variálni a hosszt is + másra is lehetne használni.
"Got any other secret weapons?"
-
Digitalpimp
senior tag
válasz AndrewBlase #167503 üzenetére
Mert mikor összeraktad, lehagytad.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
macilaci78
nagyúr
válasz AndrewBlase #167503 üzenetére
Ha egy szekrényt se előre, se oldalra nincs hely billenteni, akkor azt festéskor csak körbekenik.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz AndrewBlase #167476 üzenetére
A szokli élébe is szokás műanyag lábat rakni, hogy a felmosóvíztől eltartsa. Amúgy két emberes: az egyik megbillenti kicsit, a másik alárakja.
Amúgy szerintem ez bútormozgatáshoz nem jó: nagyon messze van a súlypont az eszköztől és nem is tudod tolni. Ajtólapot leemelni a pántról tökéletes, azalatt meg úgyis van egy ujjnyi hézag.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
emre
veterán
válasz AndrewBlase #167476 üzenetére
Ennyiért itthon is van a Lidl-ben is volt hasonló nekem is onnét van. Mondjuk most még a német oldalon sincs a kínálatban.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #167466 üzenetére
Mivel itt indult a diskurzus és az ajánlat, még egyszer leírni másik topikban ugyan azt nem releváns. szvsz. Elfér de ott tutibb tippeket adnak. Én is ránéztem a lehetőségre de csak a pénztárban fizetés előtt van lehetőség egyenként a tételeknél írni az eladónak. Ezért gondoltam, hogy ott talán van valami más amit mi nem látunk.
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #167463 üzenetére
Aliexpressre van egy spéci topik.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz AndrewBlase #166816 üzenetére
Nem neked írtam, félrement
(#166779) nightzone
távirányítós linkjéhez."Dear customer, I am sorry for the trouble you have caused. Due to the impact of the recent epidemic COVID-19 , many suppliers are not working, and we are waiting for suppliers to give us products. Can you please cancel the order. kindly choose the reason for cancelling as such as "i do not want this order" or "other reasons"
we will accept the cancellation and refund the money to you
Thanks in advance"[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Zsoleszhun
addikt
válasz AndrewBlase #166783 üzenetére
A spanyol raktárból rendeletet nem fogják kiküldeni.
"Dear customer, I am sorry for the trouble you have caused. Due to the impact of the recent epidemic COVID-19 , many suppliers are not working, and we are waiting for suppliers to give us products. Can you please cancel the order. kindly choose the reason for cancelling as such as "i do not want this order" or "other reasons"
we will accept the cancellation and refund the money to you
Thanks in advance"¯\_(ツ)_/¯
-
ptesza
senior tag
válasz AndrewBlase #166786 üzenetére
Nekem úgy tűnik ,hogy a keletkezett hő benn marad, mert a dobozon nincs semmi szellőző.
Egy ilyen lehet benne.
De létezik állítható feszűltséggel ,valamint az ellenkező irányba is. tehát 5V-ból csinál magasabb feszülséget. A terhelhetőség az egy másik kérédés. -
nagyúr
válasz AndrewBlase #166783 üzenetére
szóval egy sima szivargyújtós USB töltő, hosszú kábellel
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Remekelek28
őstag
válasz AndrewBlase #166767 üzenetére
Van az enyémen is usb csatlakozó. Mini. Hogy kell rálötni és mi az?
-
Remekelek28
őstag
válasz AndrewBlase #166743 üzenetére
De az ilyet,hogy lehet? Milyen csatlakozo kell hozzá?
-
G@ben
addikt
válasz AndrewBlase #166437 üzenetére
Köszi, de egyeneset keresek, nem T alakút. Akkor szerintem marad a sima racsnis, vastagabb nyéllel és műanyag, nem gumis nyélvéggel. Jobbat nem tudok.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz AndrewBlase #166098 üzenetére
Nekem is van, igaz nem napi használatban. Nagynak nagy, sok minden elfér benne, és érzetre minőségi. Nekem egy bajom van vele (ezért sem használom annyira), nincs igazán "tartása", ha puha kötésű könyvet, mappát, stb. raksz bele, azok gyűrődnek.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Istv@n
aktív tag
válasz AndrewBlase #166131 üzenetére
Hello!
Nekem olyan Oiwas táskám van, mint ami után érdeklődsz. Életem táskája! Tényleg elég nagy, de nekem ez inkább előny mint hátrány. A "laptoptartó" részébe belefér egy vékonyabb 15.6"-os laptop is. (úgy rémlik, hogy amikor én vettem, még 14" volt a leírásban)
Rengeteg zsebe van. hátul (a feléd eső része, ha a válladon van) a laptop zseb, előtte egy jó nagy "rekesz", belül zsebekkel: 1-1 a rövid oldalon, 2 nagyobb a hosszú oldalon + ezek mögött egy cipzáras, kb A4 méretű. Az elején a lehajtható rész alatt egy közepes méretű zseb, (kicsit szélesebb mint a fényvisszaverő csík a táska elején. Mögötte egy ugyan ekkora méretű cipzáras zseb. Plusz a külső ferde nagy zseb.... Szerintem rohadt jól pakolható.
Ja, és a csatokat sosem szoktam bekapcsolni, nem nyílik ki a táska a válladon, úgy van varrva a felfogatása. A tépőzár meg annyit tart rajta, hogy a szél nem lobogtatja.
Szóval szerintem nagyon jó táska. -
macilaci78
nagyúr
válasz AndrewBlase #166098 üzenetére
Sose szerettem a válltáskákat, aktatáskákat, elhúzza a vállam és fáj a derekam már párszáz méter után.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ra3
őstag
válasz AndrewBlase #166096 üzenetére
Nekem a világosszürke van belőle, kézipoggyásznak vettem joybuyról mikor 10 dollár volt, annyit tutira megért.
Repülőre fel lehet vinni, legalábbis a ryanairnél nem szóltak érte, pedig eléggé meg volt pakolva, eddig egyszer használtam erre a célra, jó sok cucc fér bele, de nekem napi futkozós táskának ez már túl nagy.
Napi használatra, pénztárcának, telefonnak nekem azért sem praktikus mert a belsejéhez kicsit macerásabb hozzáférni a csatos fedél miatt, visszacsukni is körülményesebb, persze kinek mi jön be, én jobban szeretem amin csak zippzár van.
Minőségre rendben van, nem úgy néz ki mint ami hamar szétmenne.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
r3dsnake
nagyúr
válasz AndrewBlase #166096 üzenetére
"milyen véleménye van róla?"
Szerintem csúnya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok