Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
G@ben #187668 üzenetére
Sorry, de vagy 15 éve nem foglalkozok vele. Annak idején a havernak kerestem rá, aztán a végén mást vett és annyi lett. Keress rá ami köszörülés közben bilegetni lehet. Azzal lehet a vágóél mögötti részt alá köszörülni. 1966-ban tanított meg mint friss szakmunkást a fúrószár köszörülésére egy szaki.
Talán nézd meg ezt link[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
válasz
G@ben #171128 üzenetére
És sokszor szoktál nem általad regisztrált dologba belekattintani? Az álmos könyvek szerint nem jó ómen.
Regisztrálj egy másikat, másik mail címmel amiben biztos vagy hogy még nem törtek fel, ezt meg töröld a fenébe, jó esetben csak tévedés, de inkább lehúzásnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
G@ben #166450 üzenetére
Én itt nem olvasom sehol, hogy racsnis lenne.
A NEO műszerész csavarhúzó szett markolatból és 16 db 30 mm-es csavarhúzó bitből (lapos, kereszt, Torx és hatlapú) áll. A mágneses hegyek kivételesen ellenálló króm-vanádium acélból készülnek. A markolat forgó kupakja megkönnyíti a csavarok precíz meghúzását. A bimateriál markolat ellenálló vegyszerek, kenőolajok és zsírok hatásának. A szett praktikus tokba van csomagolva. A termék kiváló minőségét és megbízhatóságát bizonyítja a TÜV Rheinland tanúsítvány. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti. -
AndrewBlase
senior tag
-
-
-
ot93
senior tag
válasz
G@ben #166389 üzenetére
Ja azt elfelejtettem, hogy nem 5v kimenet kell, hanem az eredeti, tehát pl. 4,2V *6 = 25,2V (illetve ahogy merül úgy a kimenet is csökken). Elektronika nem kell rá, csak a fizikai befogatás a lényeg.
Mr.Csizmás
Érdekes megoldás de elvileg jó lenne. Akár én is tudok tervezni ilyen tartót, valakivel meg kinyomtattatom. Közben találtam egy olyant, ami még jó is lehet. [link] Ezen mondjuk ránézésre pont ugyanolyan tartók vannak mint ami 1db van nekem is, de itt egy board-ra vannak ráforrasztva és még xt60 illetve balance csati is van. Hát igazából ha valami board lenne a tartókhoz, akkor lehet, hogy ez is megoldható házilag. Csak akkor kell olyan board, amire rámegy a 18650 tartó. Valami ilyesmi[link]
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
válasz
G@ben #166380 üzenetére
Vegyél inkább egy ilyet. Nekem már fél éve a kosárban van, de még mindig nem tudtam magamnak megindokolni, hogy miért van rá szükségem.
-
Mr.Csizmás
titán
-
cidalain
veterán
válasz
G@ben #110376 üzenetére
Tudja mindegyik a 2,4 A-t a specifikacio szerint. Nekem csak olyan kutyum van ami 1,5 A-nal tobbet nem vesz fel, igy nem tudtam feljebb tesztelni.
Sot van mar az Ampcore turbo is MC7 8 9, ami meg mar a 3A-t is viszi a gyarto szerint. Igen, csati stabil eddig minden cuccomban. Tobbfele telefon, tablet, ilyesmi. (A reverzibilist pont emiatt nem ajanlom, mert az volt amiben lotyogott kimozdult, de ez a sima ez jo)
Banggoodon szoktam venni, mindig van egy-ketto fajta akcioban ezres korul. Van nem harisnyas sima madzagjuk is olcsobban, de nekem bejon ez a bevonas, kevesbe tekeredik, de ossze tud azert ez is gubancolodni...De sokan eskusznek a Ugreen madzagokra is. Ez utobbinak van store-ja az Ebayen.
-
cidalain
veterán
válasz
G@ben #110368 üzenetére
Reszemrol a Blitzwolf BW-MC1 es az MC2 ajanlott kabelek, ezeket hasznalom (1 es 1,8 meteresek, de van az MC3 is az 2,5 meteres)
De van ezenkivul meg az Ampcore szeriajuk is MC4 MC5 MC6, hasonloan van a hosszuk mint a masiknal, csak a csatikialakitas mas kicsit.
A reverzibilis Blitzwolf kabel viszont nem jott nekem be -
andrisbandi
őstag
USB3 TRANSCEND CARD READER
sinceritytrading
- Megbízható eladó, eredeti cucokkal. Általában 2 héten belül ideér.A fent linkeltet vettem. Szépen teszi a dolgát, kb havi egyszer-kétszer használom.
-
betyarr
veterán
maradéktalanul nem fogja kiszedni,az tuti.én minden egyes alkalommal a fodrásztól való hazaérkezés után pólót,pulcsit rögtön teszek a szennyesbe és hajmosás.ez a leghatékonyabb.minden más szenvedés.
már a fodrásztól is kérdeztem,hogy mit lehetne tenni,de ő is ezt ajánlotta.azokat a kis apró hajszálakat lehetetlen kiszedni vagy meggátolni,hogy elbújjanak a ruha szálai között és vörösre szúrkálják a bőrt. -
XtremLor
őstag
Kerj a vegen egy mosast akkor nem fog hullani amiddig hazaersz, de mint spidersoft irta olyan ruhaba menj ami nem kenyes, pl bemelegito, amikor nyiratkozol pedig azt is leveheted, es csak poloba ulj le, a beteritokendo igaz ved, de az apro hajszalak azok mindehova bejutnak.....
-
beg
veterán
Akcióban 10 dollár körül lehet kapni, minőségi darab valós tudással és feltehetőleg nem gyújtja rád az autót
Régóta használom.Szerk. Ha hogy az aljzatot is osztanád. Azt passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
-
dugesz77
őstag
Én tegnap kerestem olcsó egy cellás power bankot. Van itthon pár kallódó cellám és 10k-s xiaomit se tudom cipelni állandóan. Én ezt rendeltem tegnap.Plusz pont nálam a kijelző,ellenőrizhető az akku állapota.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
Na úgy néz ki, a telefontartó ez a pókos cucc lesz.
Viszont régóta agyalok azon, hogy kéne makró lencse a telefonra. Ahogy nézegetem, szettben is árulják őket, azaz halszem (ez nem is kéne), makró, széles látószögű, illetve telefotós. Ilyen univerzális csipeszes megoldás érdekelne, mint mondjuk ez: [link]
Mondjuk ennél a csipeszt épp nem sorolja a csomag tartalma közé.
Melyik az, ami már használható és benne van a makró, széles látószögű, telefotós optika, illetve a csipesz is?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest