Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Bence123 #68394 üzenetére
Rendelj ebayről egy 256 GB-osat indokolatlanul olcsón, kb 3000 forintért, aztán várj rá egy hónapot, amikor megérkezik h2testw-vel bizonyítsd h kamu, kérd vissza a pénzed, nyilván utána pozitív értékelés opcionális és van egy szutyok, valós 4-8 GB-os pendrive-od ingyé, ami bármikor elpusztulhat.
Vagy az általad is említett lehetőség, mert 1300 forint könyörgöm.
-
Nalam egesz csaladnak sincerity/courtesytradingtol vannak a pendriveok es sdkartyak, egy se ment még tonkre. kb 10 darabrol beszelunk. Ha tonkremegy, az pech, ilyen ez a mai vilag, gyártót lehet szidni.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
AndrewBlase
senior tag
"Sorra hallom hogy a márkás pendriveok, kártyák tönkremennek sinceritytradingtől,..."
Gyári hibás mindenhol előfordul néha, elenyésző mennyiségben. Ettől eltekintve még mindig Sincerity az ajánlott és megbízható eladó. Eredetit ad, korrekt áron.
"... de a kínaiakra sose panaszkodik senki... "
Talán azért, mert az itteni fórumlakók nemigen vesznek olyat.
Miért mindig én???
-
Janos250
őstag
válasz Bence123 #51711 üzenetére
Csodaszivacs. Hamarosan kidobom a kukába. :-(
Igen, úgy használnám, de mindig hamarosan eldobom és előveszem a színes szivacsot.
Két személynek adtam belőle, ők is ugyanígy vannak vele. Pedig az itt ajánlott linkről rendeltem.Annak idején évfolyamtársaim mesélték, hogy katonaságnál valakik megnéztek egy iszonyú vacak filmet, de utána egekbe dicsérték. Sorban mindenki megnézte, és dicsérte. Csak akkor röhögték el magukat, mikor az utolsók is megnézték. Lehet, hogy ezzel a szivaccsal is ez a helyzet?
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
spidersoft
senior tag
válasz Bence123 #50420 üzenetére
Tehát számítógép USB-ről nem érdemes táplálni -- erre voltam kíváncsi, hogy miképp működik. Lehetne a 7W úgy is, hogy csak arra a pár másodpercre 7W, amikor bekapcsolom, egyébként valami kapacitásban/akkuban tárolja az energiát, amit a várakozó idejében USB2-kompatibilis árammal szív magába. Persze ez már nem biztos, hogy beleférne az 1400Ft-ba, de Kína sok csodát rejteget
Vastagabb hegy nem létezik hozzá? Valamiért úgy érzem, hogy a videón a nagy padek forrasztásánál nem is annyira a 7W kevés, inkább a hegyben tárolt hőenergia.
Köszönöm a felvilágosítást, rendelek is egyet
-
spidersoft
senior tag
válasz Bence123 #50405 üzenetére
Erről a pálkáról van szó? Ha van charger doctorod (esetleg valami kellő áramot biztosító forrásod, power bank vagy fali töltő), megtennéd, hogy rámérsz, hány Ampert vesz fel? Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
elszabi
tag
válasz Bence123 #45997 üzenetére
ebayben is árulnak ilyet, talán akkor azokból érdemes. DIY power bank varázsszóra bejön egy csomó
-
XtremLor
őstag
válasz Bence123 #32149 üzenetére
Rendeltem belol, nekem nem jott be,, most nezem ez nem pont az, ennek a huzokajan van gumi.... 3db van abbol a fajtabol itthon amin ott a beats logo, kicsit dragabb de jobb is! Most uton van 2db ilyen:[link] ezekbe tervezem a piston 3/hybrid-et tartani.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
lkristóf
senior tag
válasz Bence123 #32149 üzenetére
Pont ilyet vettem és innen (egy pirosat meg egy kéket)! A 8x3.3cm megfelel a leírás szerint, max pár mm eltérés lehet. Jó kemény külsőleg, de kellemes tapintású, megvédi ami benne van, cipzárja könnyen megy, nem akad. Nem tudom mit írhatnék még róla, itt van pár kép:
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Bence123 #30237 üzenetére
Kössz a tippet pont most akarok egeret venni mert a régi bedöglött az auchanban vettem addig egy olcsó gagyi slim egeret de hosszú használatra nem az igazi.
Ennek az egérnek mennyire van súlya?
Olvastam az adatlapját de inkább a felhasználói vélemény érdekel.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Kössz a tippet pont most akarok egeret venni mert a régi bedöglött az auchanban vettem addig egy olcsó gagyi slim egeret de hosszú használatra nem az igazi.
Ennek az egérnek mennyire van súlya?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zsiz
őstag
hát nem vagyunk egyformák.. vagy az egereink.. bár ránézésre tök ugyanaz mint az enyém (ami annyival több hogy van rajta egy dupla katt gomb, de ezen kívül nagyon hasonlítanak). nagyjából ugyanaz amit leírtál: állítható dpi, plusz gombok, gumis, harisnyás, nem kopik... de én nagyon utálom nem tudom megszokni, nem bírok pontosan pozicionálni. így számomra játékra is használhatatlan. plusz folyamatosan színt vált benne a LED fény, ami elég piaci hatást ad neki (jó, tulajdonképpen tényleg piaci, na de akkor is.. ). tervben van a cseréje egy Logitech G100s-re, ami ugyan nem csicsás, de legalább egy jó egér.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Feketelaszlo
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Bence123 #29439 üzenetére
Emailezek a postával, de mivel nyomkövetés nélküli a csomag, illetve adatvédelmi okok, gyakorlatilag a jelöletlen csomagokkal nem tudnak mit kezdeni.
Ők is azt mondják, a helyi postánál érdeklődjek.
De hiába érdeklődök, ők is szétteszik a kezüket.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Snoop27
őstag
válasz Bence123 #28987 üzenetére
Igy igaz, nem olyan nagy osszeg, egy probat meger. A csomagtartoban valoszinuleg nagyon hasznos lesz, mivel a jelenleginek nagyon gyenge a fenye, sokszor alig latni valamit.
beg: koszi, de sajnos kerek szellozore fognam s ha jol latom a kepen arra nem javasoljak. Masik megoldas az lenne ha a CD lejatszoba szerelheto tipust vennek, de nem tudom az mennyire lehet megbizhato.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
-
veterán
válasz Bence123 #28945 üzenetére
Ha ezt hamarabb linkeled.
Ebből rendletem négyet, tegnap jött meg.
Pár napra rá vettem észre, hogy van belőle nagyobb, ebből is vettem hármat.
Meg amit linkeltél, abból tegnap 5db-ot.
így lesz sok olyan vacak, amit nem fogok használni. Mindegy megpróbálom eladni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
air
nagyúr
válasz Bence123 #28590 üzenetére
"ott pedig azonnal meg kéne jelennie a pénznek"
Csak abban az esetben, ha volt egyenleged a PayPal számládon, és abból fizettél.
Ha úgy fizettél, hogy a PP számlád mögött egy bankkártya vagy bankszámla van, és onnan ment a pénz, akkor az oda is fog visszamenni, nem a PP egyenlegedre.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
pityu8
tag
válasz Bence123 #28588 üzenetére
bocs, hogy neked írok, de lehetnék egy kicsit türelmesebbek. hibáztak, de mégis kárpótolnak! szerintem várjunk keddig a refundra. a bankodtól is függ mikor írja jóvá a kártyára érkezett lóvét, amit a számlára is át kell tennie.
szerintem nagyon korrekt módon rendezték a hibájukat! nem kéne pár napig basz...ni őket. hosszú hétvége, szép idő, használjuk ki, vagy vegyünk más kütyüket -
zsiz
őstag
válasz Bence123 #28431 üzenetére
a kupont bármekkora összegre fel lehet használni, vagy ilyen "nesze semmi, fogd meg jól" hogy költsek vagy 50 dollárt a beváltáshoz?
(#28432) San398 : nekem is volt X5C-1-em. a táv nálam se jelzett semmit. csipogott mikor bekapcsoltam, vagy mode1-2 között váltottam, meg mikor fényképeztem, stb.., de az akksiról semmit nem jelzett. a kijelzőn az akku visszajelző is csak a távban levő elemeket mutatta.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
spidersoft
senior tag
válasz Bence123 #28113 üzenetére
Jól tetted, hogy megvetted a fogót, a lidl-ös készletben lévő sokkal rövidebb (130 vs 92mm), ennek ellenére sokkal erősebb a rugó benne (ami nyilván akkor a legerősebb, amikor már vágni kéne az anyagot), hengeres a fogója, ami úgyszint kényelmetlen, ráadásnak annyira kinyit, hogy onnan már nem jó visszanyomni. A köszörülése is hagy kivetnivalót maga után. Egyetlen előnye, hogy apró, szóval ahova a piros nem jó, oda ez majd befér... A piros nyelűről tudni kell, hogy a kicsit keményebb anyag beleharap az élébe, így rugóacélt, vastagabb lágyacélt nem szabad vágni velük -- leginkább ellenálláslábra vannak ezek kitalálva. A lidl-össel még nem próbáltam keményebb anyagot elvágni, annak az anyagminőségéről nem tudok nyilatkozni.
-
maestro87
őstag
válasz Bence123 #28113 üzenetére
A bicikli állvány tippet nagyon köszönöm, ennek hiánya miatt nem tudtam sohasem beállítani a váltómat.
A vonalzó is nagyon tetszik, de 9 dollár nekem sok érte, pedig néha nagyon jól jön, hogy lásd a méreteket. Keresek hátha van olcsóbban. (Alin csak 6 dollár)
A távirányító is remek ötlet lenne, ha bluetooth-os lenne, mert akkor a pc-t ráköthetném a tv-re és a másik szobából lehetne irányítani a filmlejátszást.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Bence123 #27948 üzenetére
Nem tudom, nekem 2 KCX-017 van, az elsőt a fiam lenyúlta, rendelni kellett másikat, most meg egy keweisi van úton. Ezek egyszerre több adatot mutatnak, pontosságra nem tudom mennyi az eltérés.
Az első getone miband-om tegnap ért Bpestre, de held by customs, és ma feladták a következőt, meg a színes szíj 3-as csomagot is.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
Saccco
nagyúr
válasz Bence123 #23133 üzenetére
A powerbank topikjában van róla kép.
Szerk.: Vasinger linkjénkmisi99:
10.000-es $12 körül jó vétel, kb. 3.400-3.600ft.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
maestro87
őstag
válasz Bence123 #22690 üzenetére
Köszi, az a lényeg. A többit magam is betudom forrasztani.
Te nem tudod megnézni nekem, hogy max. mennyi kedvezménnyel lehet banggood-on megvenni?
Aliexpressen is van ilyen (~$19-$20), de ott egy valaki lehúzta az egyiket, hogy nem eredeti, meg tudom is én mi volt a baja. Viszont ott ma járna nekem 4 dollár kedvezmény, meg ha jól értelmezem 39 dollár vásárlás felett kapnék még egy 4 dolláros kupont. Vagy aliról nincs ajánlott eladó?
Állítólag van újabb firmware-s verzió is, csak nem tudom kitől lehetne azt beszerezni. -
beg
veterán
válasz Bence123 #22118 üzenetére
Én már vettem hazai boltból kínai rendelés helyett. 3 hetet vártam rá és a bolt arra sem vette a fáradságot, hogy az eredeti ebayes csomagolást és címkét levegye
Szóval tök mindegy honnan rendeled, ugyanazt kapod kínából, itthonról drágábban. Pixelgarancia viszont itthon sincs 3 pixel alatt.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Kasya
nagyúr
válasz Bence123 #16581 üzenetére
Pontosan melyik is a hirdetes?
Ha mas nem, hivatkozz erre esetleg.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Bence123 #4043 üzenetére
Az elsőt többen vettük, használjuk az jó(anno én linkeltem, bár én kéket vettem) .. A második az 1-2 hete jött meg, nem bicajhoz rendeltem, sztem használhatatlan, gumifalra felrakni egyenesen lehetetlen és két tekerés után le is jönne. Így én nem ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz Bence123 #3059 üzenetére
Ez engem is érdekelne.... ezt akarom leváltani, bár fájó szívvel, de már eléggé elhasználtam.
Sajna értelmeset, jó áron, még nem láttam... de jöhetnek a linkek.
-
Outlander
addikt
válasz Bence123 #2908 üzenetére
Az "Ezt" típussal van tapasztalat?!
Nekem is kellene egy valami hasonló, mivel helyszíni supportmál sokszor hívnak ki, hardveres/szerelős problémához, szoftveres problémával... olyankor persze battyoghatok vissza a szerszámokért, bár mondjuk ez csak kétszer történt meg, azóta mindig kis táskával járkálok, problémától függetlenül ... de most így megtetszett ez amit linkeltél... mert a céges kis táska, nem annyira kistáska, mint gondolnánk.
ui: jó lenne ha egy alkalomnál többet is kibírna...
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz Bence123 #2389 üzenetére
Ezt az eladót elmentettem amúgy a kedvencek közé, korábban vettem tőle 16GB-os Sandisk microSD-ket 3300-ért, egyikre sincs panasz azóta se, teszik a dolgukat. És vagy nagyon durván jó minőségű hamisítványok, vagy ahogy én gondolom, eredetiek, de mindegy is, hibátlanok minden szempontból
(#2400) petipetya: a kép sarkában a szám jelzi miből mennyi van a csomagban.
Set:01 2X Black Micro USB Caps + 2X Black 3.5mm ear jack Caps + 2X White Micro USB Caps + 2X White 3.5mm ear jack Caps
Set:02 5X Black Micro USB Caps + 5X Black 3.5mm ear jack Caps
Set:03 5X White Micro USB Caps + 5X White 3.5mm ear jack Caps
és így tovább
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz Bence123 #2194 üzenetére
köszi. Igazából nekem is inkább az AA lenne a fontosabb, abból ezt néztem ki az eladótól.
[link]töltőt esetleg nem vettél tőle olcsón? mondjuk van, de csak 2-t tud egyszerre.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
-
Zolás
addikt
válasz Bence123 #1341 üzenetére
Ez a szivárvány csomag azt jelenti, hogy mindenféle színű lesz benne?
Mobilról vagyok, nem tudom rendesen megnézni.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
őstag
válasz Bence123 #1341 üzenetére
Jó neked, nekem ma jött meg egy szeptember 18-i, de még vagy 5 hiányzik, ebből 3 akkumulátoros. Dual sim kártyás telefon topikban olvastam, hogy állítólag 2 kínai gép is lezuhant akkumulátoros csomag miatt, ezért sok csomagot visszaküldenek a feladónak, ezért vannak a késések. Nem tudom mennyi igaz ebből.
-
Bence123
tag
válasz Bence123 #1276 üzenetére
Na, beszéltem az eladóval, azt írta, újraküldi, ráadásul olyan színben, amilyenben kértem, pedig alapvetően random módon megy. Végre egy normális eladó, nem mint a másik
Valamint megjött ma a második csomagom is Indiából 8-9 nap szállítási idővel jöttek, meglepően jók. -
Mate
nagyúr
válasz Bence123 #1286 üzenetére
Én 30. nap mindig visszakérem a pénzt. Ha megérkezik az áru (2x volt ilyen) akkor visszautaltam neki. Ez így normális.
Most nem érkezett meg egy cucc, már kértem is vissza a pénzt. Engem nem érdekel, hogy ő, kínai posta, magyar posta keverte el. Hozzám nem érkezett meg a megfelelő időben és ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest