Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence123
tag
Pár újítás amit még nem osztottam meg:
- Fényképezőbe volt szükségem egy gyors SD kártyára. Ebay-DX vonzáskörben nézelődtem, a legolcsóbbat keresve. Erre esett a választás: Class 10-es, 8GB-os, közel nóném. Megérkezett(a megszokotthoz képest most csúszott a csomagom. Amíg új ügyfél voltam gyorsabban mentek a dolgok ), nem teszteltem le még alaposan, de egy biztos: fasza gyors, valószínűleg adja a 10-et, de a régi Class2-es kártyámhoz képest...
- Töltőtoll. Ára ellenére meglepően jó - nekem aukción sikerült egy ilyet nyernem, 510 Forintért kb. Élőben közel sem ennyire aranyszínűek az arany dolgok rajta, de szép. Mivel nagyon műanyag, meglepően könnyű, bár ez nem is biztos hogy hátrány... Jó a fogása, jól, szépen lehet vele írni. Nem is csöpög, folyat, vagy bármi Ezért az árért szerintem kellemes eszköz. Annyira megtetszett, hogy nemrég vettem egy másikat - még nem érkezett meg, de ahogy nézem sok különbség nincs a felépítésükben, csak küllemben.
- Fentebb kérdezett fejlámpa témára magamnak válaszolva: egy 21 ledeset vettem végül(650 Ft), meg 6 darab(3 kell bele, így két szett lesz belőle) tölthető AAA elemet(460 Ft). Meglátjuk, hogy teszik majd a dolgukat, ha megérkeznek.(említésre nem méltó üzletek voltak még, 1$-ért 5 db kijelzővédő fólia, stb. - legalább nem fáj, ha elcseszi az ember )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest