Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz AtiSnatch #144097 üzenetére
Nekem igen, pár hete jött, ha jól emlékszem elemmel.
Hőmérsékletet és szoba hőmérsékletet is mér.
Azt hogy mennyire pontos még nem teszteltem próbálgatás közben különböző értékeket mért, de aztán rájöttem, hogy kell tartani.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz Mr.Csizmás #144096 üzenetére
oké, ha legközelebb lesz szólj, nekem már két ismerősöm venne
-
AtiSnatch
aktív tag
Ezzel a lázmérővel van valakinek tapasztalata?
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Breki
veterán
válasz Mr.Csizmás #144092 üzenetére
Milyen telefonhoz?
Én amiket néztem mind eladták simán.
Én már a másodikat vettem az első annyira bejött.
-
Breki
veterán
Na már meg is érkezett a GGMM 4 amiről pár napja volt szó európai raktárból
Magyar ára
[link]Használtan láttam 66 ezerért árulják, már aki olyan hülye, hogy eladja. :-)
Kinti ára 129 dollár volt kuponnmal szállítással.
Itt írtam és írni fogok róla bővebben.
-
mazsi
senior tag
válasz Timyyy #144088 üzenetére
Nálam tökéletesen teszi a dolgát. Száraz lakásba viszont olyat érdemes venni ami párásít is.
Nálam 4-5 hónapig bírja a betét. Belvárosban ez lehet fele-harmada idő is, ott viszont még több értelme van.
Hasonló áron van itthon is.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Timyyy
őstag
Használ valaki ilyen levegő tisztítót? (Xiaomi Mi Air Purifier Pro)
Lenne néhány kérdésem a tapasztaltakról.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
dugesz77
őstag
Kettős fényforrású WARSUN Zoom-8 kis lámpicsek a BGWRN kupont használva 2,99$. AA akkuval vagy ceruza elemmel üzemel.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Korábban érkezett ilyen filléres cipzárvég, csak most applikáltam fel a tavaszi/őszi dzsekire, praktikus cucc:
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
GIJoe
addikt
Lenovo K5 Pro €124 kupon: KMVK5proYY
( nem tudom milyen, leírás szerint jó, és gondolom Priority line EU posta kell)
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
elektronyos fogkeféseket kérdem
Alfawise RST2056 lemerült (második töltés) és nem akar tölteni (wireless töltője van)
Mikor megkaptam, szépen töltött, jelezte a feltöltött állapotot, 1 hónapig működött róla.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nightzone
aktív tag
Ez de komoly: Helios Touch
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz sloja #144023 üzenetére
Nem kezdő. Hatalmas, valami 12 évente virágzó csudát is nevelget.
Úgy gondolja, ha "rendes" magot kapna lenne esély.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
chatran
őstag
Jobbféle BL-5C akkut keresek. Honnan érdemes rendelnem?
-
petipetya
nagyúr
válasz fcbarca #143402 üzenetére
Ma jött meg a XIAOMI SOOCAS SO WHITE. A Xiaomi Mijia Electric Shaver-hez képest visszalépés a külseje az elején fényes műanyaggal. A sportcipők esetén (és úgy általában a Xiaomi cuccok között) is a Mijia a legszebb, és ugyanez érvényes a körkéses borotvára is. A Mijia szép állványt kapott, míg a Soocas csak egy töltőkábelt.
A Soocas 100%-ra töltve érkezett, ám azért feldugtam a kábelre - ekkor diszkréten csippant egyet, hogy hagyjam békén, hiszen maximumon van. A pajeszvágó része rendben van, úgyis éppen igazítani kellett rajta. A pofámon majd szombaton tesztelem, hiszen ma reggel már borotválkoztam, holnap nem lesz kedvem, mivel másnaponta szoktam. De nem számitok meglepetésre, hiszen hasonló szintet kell produkálnia a két terméknek.
A funkcionalitás ugyanaz, erre nem térnék ki feleslegesen, mivel már itt és a borotva topicban is leírtam a használati utasítást. A motor másnak tűnik benne: a Mijia esetén hallani ahogy felpörög, majd leáll. A Soocas-nál viszont késlekedés nélkül indul, majd ugyanolyan hirtelen áll meg.
A Soocas pengéket tartalmazó teteje zsanérral van rögzítve a borotva testére, így nekem sokkal könnyebb kifújni majd kitakarítani használat után, mert közben nem foglalja le a másik kezemet a Mijia esetén lepattintott fejrész.
Egyszóval szerintem semmi extra, hozza majd a megszokott szintet, a digitális kijelző pedig remek geek faktor.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ha már szóba került ez a kábel.
Volna egy részben OFF kérdésem, amire nem kaptam választ a vásárolandó kábelhez tartozó készülék topikjában. Hátha itt kapok.
Vennék egy ilyen kábelt, de ez az egyetlen ilyen kábel melyen 3 vezeték van. A kék gondolom adatot visz át. Ha egy olyan adapterre kötöm, amelyiken csak két csatlakozás van, az okozhat-e gondot a laptopnak? Ha igen milyent? Kamion 24-jára lenne kötve az adapter bemenete.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Tudnátok tippeket adni, hogy milyen néven keressek olyan telefon tokot, ami olyan hatást kelt, mintha átlátszó lenne a hátlap, kép ?
(^)(>.<)(^)
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
64 gb-os micro sd kártyát kell rendelnem...
Tudnátok ajánlani valami jó vételt, megbízható sd kártyára?
Köszönöm szépen -
ztibor
senior tag
Úszáshoz bevált mp3 lejátszós fülest tudtok low budget kategóriában?
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Okos (villamos)hálózati elosztót tud valaki ajánlani? (Power strip)
Annyit kéne csak tudnia hogy 4 dugaljat tudjon külön-külön beállítható időzítőre tenni. EU plug.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
storm3
senior tag
válasz Donki Hóte #144055 üzenetére
Igen, de egy probat megert, hatha valaki hasznal ilyet es azt a topikot nem koveti, ebay, ali es tarsain rengeteg olyan cuccot talaltam mar, amirol nem is gondoltam volna, hogy letezik. Itt pedig egy cca. 10k-s toltorol csiszolok le valamit, es (ha gondom adodik a toltovel a kesobbiek soran, sosem tudni mert hasznalt cucc 12 ho garival) akkor alsohangon is elzavarnak, hogy hat batyja, ez nem ilyen volt,oldd meg akkor a problemad sajat zsebbol.
Szoval a csiszolas/kabelcsere reszemrol last resort, ha mas opcio nincs.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Breki
veterán
mini power bank before $18.99,now only $11.89
[link]A linket a boltból kaptam.
-
ALgore2
tag
válasz daniel2121 #144046 üzenetére
Nekem ilyen van úton :[link]
Most jó áron van, alin is hasonló! 5000es aksi, tenyérnyi méret.
Itthon ez dupla ennyi minimum![ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Saccco #144052 üzenetére
akkor úgy veszem le, hogy ez ár-érték arányban teljesen oké, sőt, inkább ajánlott. GB-nél pontozni is lehet, így 1000 körül elhozható.
(#144053) 6120
Nálam az nem szempont, sőt akár kicsit előnyös is lehet. Nekem a kézifék mellett van a szivargyújtó csatlakozó, így nem a műszerfalon világít. viszont a két ülés között este sötét van, így előnyös is lehet.
Ami miatt szimpi, hogy az alján ott a bemarás, és az én szivargyújtó csatimban van olyan búb, ami oda bele fog akadni, ami jó, mert a sima falú töltő a szar utakon felnyomódik az alsó csöcs rugójától, és olyankor megszűnik az érintkezés.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
veterán
válasz storm3 #144028 üzenetére
Nem értelek, a Thinkpad-es topikban is írtuk, hogy nemigen kapsz olyan adaptert, vagy átalakítót, ami ezt áthidalja.
Azt ajánlottuk, hogy vagy faragd le két kis pöcköt, vagy vegyél másik kábelt a töltőhöz.
Mindkét módszer valamilyen fizikai beavatkozást igényel, vagy lefaragod a régi csatlakozóról pöcköket, vagy szétszeded a töltőt és másik kábelt forrasztasz bele.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
koala69
tag
válasz daniel2121 #144046 üzenetére
ez a mini gps erre lenne pont jo, csak ebben nincs gps - ami likelve van - es igy olyan pontatlan, hogy semmire sem jo.en is probalkoztam hasonlo celra nyomkovetovel, gyerekeknek keszult gps-es orakat is probaltam, de azok meg nem kuldtek gprs-en adatot -vodafone sim - pedig tobb videot lattam, ahol mukodott, de en nem tudtam konfiguralni a APN-t..... ha esetleg van vki, akinek van bevalt, kiprobalt mukodo eszkoze, szivesen vennek egy linket!! koszonom!
-
Saccco
nagyúr
válasz cidalain #144050 üzenetére
Itt a teszt hozzá.
"Conclusion:
This is a nice little adapter with enough power to charge one high power device or two device with more moderate charge requirement. The design is fairly simple, but it has what is needed, including auto coding."
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kcsa
veterán
válasz cidalain #144050 üzenetére
Nekem ilyen van, VOOC (aka. Dash) miatt vettem, teljesen jó (idáig, az elmúlt pár hónap alapján...).
tud QC4.0-t is, ha már elhangzott kérdésként
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
cidalain
veterán
Baseus töltőkről van tapasztalat? Ajánlottak, vagy inkább felejtős.
Ezt néztem ki kocsiba, vagy még inkább innen, mert itt olcsóbb[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Breki
veterán
Qc 4-es töltőt látott már valaki?
-
senior tag
válasz storm3 #144045 üzenetére
Nem nagyon fogsz találni, sztem, mert pont ezzel akarják elkülöníteni a 170w/90w töltőket, és az aftermarket piac nem csapott le a piaci résre. Az tényleg vicces, hogy külföldi fórumokban is annyi a javaslat, hogy csiszold le a töltő két bütykét, mert egyébként más különbség nincsen. Részemről inkább ebbe a két dolcsis cuccba fúrnék két lyukat, hogy a bütyök belecsússzon.
No money, no honey.
-
Degeczi
nagyúr
Ahogy a képeken van, hátrafelé, így a szilikonpánt szépen betámaszt a fülkagylódba
-
storm3
senior tag
válasz davenport #144040 üzenetére
Ilyesmi cucc kene, csak a pocokkel tudjam beledugni.
@ivana:
a workstation-nek 170w-s toltoje van, nem 90w mint a tobbinek.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
kano
nagyúr
válasz Degeczi #144041 üzenetére
No de hogyan teszed be a füledbe? Ennek az érdekes "fülnek" hogy kell állnia?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
dugesz77
őstag
A kis halálfej az nem annyira mérvadó. A két átütési teszten a 2830 és 4242 Voltnál is átment a teszten tehát elég nagy volt a légrés hogy ne üssön át, bár szerinte az 5mm kicsit kevés ezért kapta meg (köztünk szólva a 5 KV átütési teszt amúgy is elég extrém mérés ). Ennél sokkal többet számít,hogy nagyon egyenletes , zavaroktól mentes az 5V-ja és a két porton egyszerre akár 5,6A is le tud adni. Nem sípol és nem melegszik nagyon. Rég óta használom én is 0-24-ben be van dugva , megbízom benne.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Hát nem tudom de nekem 2017 Május óta itt a kanapé mellett be van dugva a T elosztóba és rendszeresen töltöm róla a telefont meg a táblagépet. Kábel tesztelésre is szoktam használni. Minden ok vele.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Degeczi
nagyúr
Teljesen jól lehet anélkül is használni átlagos hétköznapi (nem sportolás persze) helyzetben. Ülőmunka, sétálás közbeni fejmozgástól nem esik ki, és cserébe egy pillanat alatt be lehet rakni, igazgatni sem kell: akár úgy is, h az asztalodon hever kikapcsolt állapotban és amikor bejövő hívás van, akkor kapcsolod be és teszed a füledbe, fél kézzel, oda sem figyelve.
Ha nagyon nem marad benn, próbálgasd a két másik mellékelt szilikon-illesztéket, hátha azokkal jobb.
Van kampós, komolyabb (Jabra) headsetem is, de napközben csak ilyen bedugós pálcát használok mint a Xiaomi és ez a Huawei, sokkal praktikusabbak.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Megjött nekem is a Huawei 4$-os BT füles. Hogy kellene ezt a fülembe tenni kampó nélkül? Tudom, hogy itt sokan rendeltek is azonnal kampót hozzá, de kíváncsi lennék, hogy az nélkül mennyire lehet használni?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
A214
aktív tag
csak ennyi:
Isolation distance a bit low, but it did not fail safety tests -
cadtamas
tag
Műanyag póker kártya. 2.96$
1 hét alatt megérkezett. Nagyon jó cucc, ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
Thinkpad topikba is írtam ezt a hozzászólást,bár én a faragás szakkör helyett még mindig ezt a megoldást preferrálnám,hátha itt tud valaki segíteni vagy látott valakit aki ismer valakit aki...
Vásároltam egy W530-at ~ 3 hónappal ezelőtt,amihez utángyártott töltőt kaptam ám ez a "hosszú" idők folyamán megadta magát,így beszereztem egy eredeti Lenovo töltőt. A csavar a történetben most jön:
Van egy 4338-as típusú dokkolóm,aminek a tápcsatlakozója nem a bevágott csatis,hanem a kör alakú,így már az eredeti Lenovo töltő nem megy bele.(Korábban az utángyártott Green Cell belement mindenhova,mert "sima" csatlakozós volt)A kérdésem az,hogy létezik ehhez a bevágott csatihoz létezik valamiféle átalakító,amivel "sima" csatlakozóvá alakul és ezáltal használhatóvá válik újra a dokkolóm? Képekkel illusztrálom a problémám:
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz kulup #144020 üzenetére
Abból szerintem a legnagyobb tud csak 163kg-ot. 36mm-es (8mm vastag) ezt tudja. Az NJ42 nem arra utal, hogy 42mm-es (9mm vastag)? Mert ha igen, akkor nem lehet nagyon sokkal erősebb (kb. 68kg). Amit én mutattam az is lepontozható kicsit.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
fecus
őstag
Régebben tárgyaltatok vetőmagokról. Ha jól emlékszem ott paprikáról volt szó.
Az egyik ismerősöm hobbija az orchidea. Rendeltem már magot százszámra, de vagy nem jön meg, vagy nem kel ki.
A kérdésem tud valaki megbízható boltot a sok kínai között?[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Ciccuka
veterán
Ez a mágnes mennyire lehet erős?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
beg
veterán
Szoftver témát engedjétek el légyszi. A másik TG nemrég kérte.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Beni2360
félisten
Hát én igazából szintén hobi-egészség végett úszok de a medence végén feszítette víztűkőr és ott rácsozat .
Na ott 100m-ként a papucsot szét húzom egy csíkkal. OFFBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MODERÁTOR
válasz Degeczi #143997 üzenetére
Az MS tud ezekről, elnéz mellette. A kecske és a káposzta esete.
Semmit nem fogok megmagyarázni, sem linkelni ezzel kapcsolatban, mert mindig lesz valaki, aki talál egy homlok egyenest más álláspontot a témában.
A lényeg: A PH!-n belül megfuttattuk a kérdést többször is, maradhat.
Tehát, témát kéretik elengedni.
Köszönjük!Degeczi! Neked válaszoltam, de mindenkire vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest