Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi191
csendes tag
Régi VHS-ről szeretnék lementeni két fontos filmet, milyen kütyüt ajánlotok beszerezni?
A szomszédomnak volt konvertáló kábele, de csak XP alatt működött, de egy napi szenvedés után is csak a hangot rögzítette.[ Szerkesztve ]
-
pprod94
aktív tag
válasz lkristóf #145398 üzenetére
Én is OBS-sel próbáltam, valahogy nem voltam megelégedve vele, amit linkeltél az szerintem ugyanaz, más csomagolásban.
(#145397) XtremLor
Ezelőtt én is azzal csináltam, pont tv 2000 xp-vel, csak nem nagyon akarok vele szenvedni, nekem csak XP alatt rögzített normálisan a saját programjával, kellett hergelni is rendesen, összeraktam egy gépet hozzá, de nincs kedvem magammal cipelni.
-
lkristóf
senior tag
válasz pprod94 #145396 üzenetére
Szinte ugyan ezt a típust vettem: [link] Nekem teljesen jól működött, OBS Studio-val használtam egy nem mai sony VHS lejátszóval, inkább a szalagok voltak nekem rossz minőségűek már, és volt amelyiknek már színe is alig volt. Budget megoldás volt, de ugyan olyan képminőséget hozott gépre mint ha tv-n néztem volna.
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Van valami bevált VHS digitalizáló eszköz? Egy ilyet rendeltem, de elég zajos a képminőség, sőt, képes "repkedni" is.. Remélem tudtok valami jól bevált cuccot.
-
Vertigo18
addikt
Alap 18650-es fejlámpára valahol akció?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
kenand
veterán
válasz PainKiller13 #145390 üzenetére
56 USD + 6 USD posta EU raktárból
-
őstag
válasz PainKiller13 #145384 üzenetére
Már 4 darab van itthon, meg egy ennél nagyobb méretű. Csak vesszük, csak vesszük. Amit lehet erre cserélünk, mert nagyon jók. Főleg, hogy a méretek között is cserélgethetsz az azonos rögzítő rész miatt.
-
robi191
csendes tag
blogbejegyés használatában tudna valaki segiteni?
-
kenand
veterán
Jó ár, de nem oly régen 56 USD volt EU raktárból.
Nekem van egy, a beépített BLE gateway miatt is vettem. Sajna a BLE gateway része Domoticz/home assistantba nem integrálható, mag a lámpa igen ha Yeelight apban engedélyezve van a LAN mód. Mi home apban viszont megy a BLE gateway pl BT LCD szenzor adata így távolról is lekérdezhető
Vettem hozzá második BT-s távot 9 USD-ért, kicsit macerás összekötni, áramtalanítani kell, majd bekapcsolni 1 percen beül párosítani. 2-t is lehet, így csináltam a szoba (garázs) 2 végében "váltó" kapcsolót hozzá. Falra ragasztós tépőzárral rögzítettem, fali tartó nem kapható hozzá. De így megy Xiaomi (Zigbee) gateway nélkül is a kapcsolás, ha az is van akkor Zigbee kapcsolóval is lehet fel/le kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
$63 nagyon jó, hol annyi?
Kb. egy éve használok egyet, bevált. Ha egy hagyományos falikapcsolóval áramtalanítod, beállíthatod hogy újra feszültség alá helyezéskor bekapcsoljon-e, ill. hogy visszaállítsa-e a korábbi fényerőt. -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Yeelightal van valakinek tapasztalata? Most újítom fel a lakást és lehet ilyeneket szereltetnék be. Árban 63 dolcsi milyen érte?
Úgy tervezném, hogy kapcsolóval is fel lehetne kapcsolni, illetve távval szabályozni. Ha beállítom egy bizonyos fényerőre és kapcsolgatom akkor tartja azt a fényerőt?
-
gabe_
őstag
Egy érdekes telefon-headset-powerbank kombó a zapalsról, hátha valakit érdekel:
SERVO R25Sovány szakácsban sose bízz!
-
spileraaa
senior tag
Original Xiaomi Mi Speaker Bluetooth 4.0 -
Kb 4-5 órát bír
amikor kezd lemerülni lehetne használni power bankrol? ha igen tudtok olyat ajánlani ami bírja -20 es +50 C fokon is
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
-
robi191
csendes tag
Nem néztem még meg az apróhirdetést, de úgy tudom, hogy ott egyesével kell hirdetni a dolgokat, amikre írtam, hogy nálam nem működik, mást kell keresnem.
Olyan megoldás kell, ahova kiteszek egy szöveget és hozzá képet, esetleg a képhez képaláírást, és ezt tudom ismételni, nem kell kódokkal meg egyebekkel foglalkozni, egy oldalon látszik mindegyik, és szükség esetén egyesével lehet törölni őket. -
The DJ
addikt
válasz finest #145371 üzenetére
Nézem, nézem, mondom de ismerős környék. Aztán leesett azért, mert Szentes Tesco, elég sűrűn megfordulok ott én is, ha nagy bevásárlást kell tartani
De hogy on is legyek: Nekem is van hasonló kamerám, csak az még a korábbi SQ11. Kocsiba menetrögzítőnek én se ajánlanám, de az aprócska mérete miatt elég sok felhasználási területe lehet. Dashcamnek Xiaomi Yi van beépítve nálam, tökéletesen teszi a dolgát.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
finest
addikt
válasz Ghard #145368 üzenetére
Két éve kipróbáltam egy Quelima SQ12-t a kocsiban. Szórakozni pont jó, de dashcam-nek nem elég jó a felbontás. Hozzátartozik, hogy cellux-szal rögzítettem, így a hang egy kicsit torz, a végén meg már ösze-vissza rázkódik. Sajnos nem figyeltem rá, h túl hangos a zene, ennyiire nem torz a hang egyébként, de nincs ennél értelmesebb felvételem: [link]
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
ace22
tag
Találkozott valaki olyan formátumú tracking numberrel, hogy QFLVS137xxxxxxxYQ (x-> számok)?
Januárban rendeltem Dolidada NCR18650B aksikat, hosszú ideig semmi, aztán az ígért PostNL holland szállítás helyett a fenti, egyetlen tracking site által sem ismert (vártam tíz napot) számot kaptam...
-
Ghard
őstag
válasz krisz74 #145363 üzenetére
Itt csak szimplán sétál vele a figura, Gondolj bele hokisisakon milyen lesz Megér ez 3700Ft-ot?
[ Szerkesztve ]
-
krisz74
tag
válasz Donki Hóte #145365 üzenetére
Akkor ott nem valami egyedi probléma van? Remélhetőleg nem mindegyik működik így.
-
veterán
-
kulup
tag
Nem vagyok egy nyelvtannáci, de azért egy kicsit nem ártana figyelni. Csak az utolsó pár hsz.-ben ilyenek vannak : ilyesmilye, hokisisaklyába.
-
krisz74
tag
válasz Donki Hóte #145362 üzenetére
Semmi extrára nem kell. Gyerek hokisisaklyába szeretném felerősíteni valahogy, aztán érdekességképpen megnézni, mit ér. Többet a kísérletre nem szánnék.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
krisz74
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen kis kamerát: [link]
Tudtok esetleg valami kupont, amivel olcsóbban el tudnám hozni? -
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz robi191 #145358 üzenetére
Csinálsz egy googledocs-ban egy dokumentumot, abba tudsz képet is rakni stb.
Másik lehetőség, hogy Hardverapróra teszed fel, a topicokban nem hirdethetsz a szabályok értelmében.
Hogy amikor anno én kerestem zsák számra merevlemez csavart, meg alaplaptartót, jumpereket stb, akkor senki nem volt, aki eladott volna ilyesmit...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
robi191
csendes tag
válasz Doki16 #145352 üzenetére
Hosszú lista lesz, talán inkább valami webes megoldás lenne jó, de azt folyamatosan szerkesztgetni nincs kedvem/időm, valami köztes megoldást kellene találni, de mit?
Ráadásul fotók is kellenének, mert sok dologról nem lehet tudni, hogy pontosan micsoda, mi a hivatalos neve.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Sungoo #145349 üzenetére
Én már nem veszek izzót kintről. Pont ilyen tapasztalat miatt.
Anno GU10 foglalatos LEDek hullottak el rövid idő alatt.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Sungoo
addikt
Egy kis tapasztalat: szenzoros led izzó 8 nap alatt elhalálozott.
-
válasz DJ. Ru$y #145347 üzenetére
Igen én is így gondoltam a dolgot hogy addig nem zárom. Sokkal korrektebb lett volna igen így intézni, de ő írta hogy feladta. Azért írtam én is hogy "elvileg" mert jártam már úgy hogy uk-s volt a cucc de közbe meg chinából jött.
(#145346) DJGABI: Hát nem sok terméke van. Elnézést akkor csak ugye ezt a topikot szoktam figyelgetni a másik eszembe se jutott.. Kicsit már fel is húztam magam rajta..
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz royalka #145344 üzenetére
Nem is biztos, hogy UK-ből küldi a cuccot, ott kezdődik. Én is akartam UK-ből telefontokot rendelni, mindnehol UK volt írva, erre Kínából küldte az ökörje.
Ha lezárod a case-t eBay-en, onnantól kezdve nem fogsz tudni új ügyet nyitni ehhez a termékhez. Ha mégsem kapod meg, akkor már csak Paypalon tudsz reklamálni, ha Paypallal fizettél.
Én mondjuk nem zárnám, de megírtam volna neki konkrétan, hogy ne újraküldje, hanem adja vissza a pénzt, maximum megveszed tőle még egyszer, hogy újrainduljon az eBay védelem stb.
-
bul07
nagyúr
rosegal.com
iFcane E1 Quad Band Unlocked Mini Card Phone Bluetooth 2.0 MP3 FM Alarm Clock
[link]
YYLF14
$8.99( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sziasztok. Kicsit offos dolog de annyira rég használtam az ebay-t hogy nem igazán tudom, hogy megy most a dolog arra felé. Szóval rendeltem egy Ps3-om játékot még Decemberbe.. aminek elvileg meg kellett volna érkeznie Január elején.. Az eladó nem ajánlotta fel a nyomon követett szállítást. Elvileg UK-ből jönne. Aztán írtam a srácnak most 2.hóba hogy nem jött meg. Jött, egy levél hogy ellenőrizzem a postán, amit meg is tettem de így rakszám nélkül nem sok minden sikerült. Megírtam neki hogy jó a cím de sajnos nem jött semmi. Hát mivel az előre látható érkezési időn túl volt, gondoltam nyitok egy case-t, hogy azért a 8K-m el ne csússzon már... és erre konkrétan lehülyézte az egész magyar társadalmat, nem részletezem de tök "jó" volt... Aztán írtam neki hogy vegyen már vissza.. Erre most ír hogy feladta újra és zárjam már a case-t hogy rendbe van minden.. Szerintetek mit tegyek? vagy hogy csináljam?.. Én nem zárnám ezt a dolgot míg, vagy pénz vagy termék nincs belőle. Esetleg az ebay-nek küldjem el a beszélgetést vagy velük vegyem fel a kapcsolatot? Régebben, ha nagy ritkán valami nem jött meg sokkal gördülékenyebben ment a dolog...
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Donki Hóte #145342 üzenetére
Ha a 1.5-2 hónap emíltése után minden magyarázat nélkül csak annyit linkelsz be, h 25 nap alatt itt van, az nem megerősítés, bármi is legyen a szándékod. Személyeskedni meg végképp nem idevaló.
-
veterán
válasz Degeczi #145341 üzenetére
nagyon fontos lehetett ebbe belekötni.
Relax, ember!
Nem kötöttem beléd, az általam linkelt oldalon világosan ott van (ahogyan írtam is), hogy 23-25 napig úszik a hajó a nagy vízen, a ki-be rakodással meg egyebekkel együtt a szállítási idő ajtótól ajtóig 6 hét.
Úgy látom, hogy tegnap este nem állt kötélnek az asszony, ezért vagy ideges, mert ha nem lennél az, akkor értenéd, hogy pont megerősítettem azt, amit te korábban írtál
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Donki Hóte #145339 üzenetére
A hajó igen. A szállítás, amiről írtam ennél jóval hosszabb, hiszen már ott hetek telnek el, mire fölkerül a hajóra, és Európába érkezés után is jópár nap még, mire hozzád eljut: így lesz az a 1.5-2 hónap, amit említettem.
De kösz, nagyon fontos lehetett ebbe belekötni. -
erdey_a
addikt
-
veterán
válasz Degeczi #145327 üzenetére
Shenzenből (Hongkongból) 23-25 nap alatt van Európában a hajó.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kano
nagyúr
válasz Skillet #145326 üzenetére
Szárnyas hajó?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz janakbacsi #145335 üzenetére
Összefoglalóban ott a táblázat, benne a 4 portos Orico.
-
janakbacsi
őstag
ezek megbízható töltők? nincs biztonsági kockázat?
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
KamuMazsola
őstag
válasz Jarod1 #145331 üzenetére
Ez sem feltétlenül így van. Inkább a szállító cégnek amelyik repülőn van szerződése a szabad kapacitás függvényében pakolhat fel különböző méretű konténereket. Ahogy ezek a konténerek megtelnek a gyűjtőbe úgy kerülnek a ki a reptérre és ahogy előbb írtam utaznak.
Üdv.: KamuMazsola
-
zeon.hu
nagyúr
Car diagnostic scanner beszerezhető legálisan.
#?*@&!
-
puritan
csendes tag
Mostanában megfigyeltem egy érdekes dolgot.
Gyakran rendelek, főleg az Ebayről 1-2 dolláros, főleg elektronikai cuccokat. Vannak időszakok, amikor szinte minden nap jön 1-2 csomag. Aztán hetek telnek el úgy, hogy semmi, de semmi nem érkezik. Aztán ismét beindul a dolog, és szórják ki a csomagokat.
Ez miért lehet?
Arra gondoltam, hogy amikor beérkezik Európába egy hajó néhány száz konténerrel, az abban levő cuccokat széthordják a címzetteknek, az néhány hét. Amíg ez tart, addig jönnek a csomagok. Aztán a következő hajó érkezéséig semmi..
Szerintetek életszerű ez az elképzelés? -
puritan
csendes tag
válasz tillatrilla #145308 üzenetére
Én nemrégen ilyet vettem. Egy primitív műanyag darab, de a funkcióját teljesen jól betölti.
Egyébként a közelemben levő számítástechnikai boltokban 2-3eFt körülieket találtam, ezért amíg nem érkezett meg, addig fityegett a drót végén az SSD.
-
erdey_a
addikt
válasz tillatrilla #145308 üzenetére
ssd beépítő keret random számítástechnikai boltban 300-500 forint
Vérboci
-
veterán
-
Saccco
nagyúr
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
beg
veterán
válasz p.t.r #145312 üzenetére
Jaj, bocs, beesett a darálóba, de kihalásztam
Visszaállítottam a hsz-t. (#145286)[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Saccco
nagyúr
Megjött a MESTEK IR01D -50~800°C Non-contact Infrared Digital Thermometer, amit rendeltem. Nagyon jó minőségű.
Pontossága 1,5%+/-3°C.
5 pénz volt.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
őstag
Az itteni tapasztalatok alapján felbátorodva rendeltem egy XIAOMI Soocas SO WHITE borotvát.
Remélem, nekem is beválik. -
Czimby
addikt
eBay-es eladónak, hogy tudom kilistázni miből adott el a legtöbbet?
Van milliónyi terméke, de engem csak az érdekel amiből sokat eladott.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ghard #145309 üzenetére
Ezek a noname HUB-ok mind ugyanolyan .... Egy rakásra való az összes.
Márkásat keress abból is külső táppal, az Oricok, mint a tiéd, elég jó cuccok. Nekem ilyen Orico van. Kb. negyed ennyiért vettem.
-
Ghard
őstag
Nem akció,csak tapasztalat:
Külső merevlemezek kapcsolgatásához vettem 2 fajta usb 3.0 hubot. Kényelmesebb mint a kábelt ki-be dugdosni, mivel a lemezek nincsenek napi használatban.
Newest 4 ports USB 3.0 High Speed Hub with Power Supply $4.99 volt free shippinggel, azóta rátett az eladó +$2.58 shippinget.
Nem ajánlom se drágán, se olcsón. Gyenge minőség, a portok a házon belül is lötyögnek picit. A tápja 1db 2,5"-os merevlemezt bír meghajtani orico átlátszós házban, kettőt már nem bír el Ezt leszámítva működik.
Esetleg ezt az usb 3.0 hubot próbálta valaki? Ez is ilyen gagyi lehet?ORICO Portable 4 Ports USB 3.0 HUB $12.99
Ez már teljesen jó, stabilak a portok és a gombok is minőségibbek. A hubnak külső tápja nincs. 3,5"-os WD merevlemezekkel szépen megy, ezeknek van külön tápja.ORICO Mini Bluetooth 4.0 Adapter
Erősebb a jele mint a noname 4.0 adaptereknek. Falon keresztül 8m-re akadozás nélkül szól vele egy BT hangszóró.ORICO DCV-4U 4 Ports USB Charger $8.79
Ez a töltő viszont nem valami jó. A dobozból kivéve minimálisan csak, de nagyon picit púpos az alja. Pont annyira, hogy mozogjon sima felületen. Az usb portok pedig olyan szorosak, hogy szinte úgy kell kitépni belőle a kábelt. Elhiszem, hogy biztonságosabb mint egy pár centes töltő, de így többet ebből nem veszek.
Orico cuccokra lehet kuponozni, akinek van coinja appban:Néhány Kazi és Bela lego copy szettről tapasztalat, akit érdekel: [link]
Láttam sokak a halálfejes teszt alapján keresgélnek töltőt. Az, hogy tűzveszélyes-e egy töltő vagy sem, nem a halálfej fogja eldönteni egy 2000-4000 Voltos teszten Nyilván nem ajánlom senkinek, de nekem használatban van már 3 éve egy dupla halálfejes 6 portos fehér töltő. Időjárás állomás, ledes óra és éjszakai led van rajta, ezekkel elboldogul melegedés nélkül. Aksit vagy telefont nem erről töltök Ugyanakkor van (nem Kínából, hanem telekomtól) egy apple 12W-os 1 portos töltőm, ami szuper zöld pipás. Csakhogy, ps4 kontrollernek egyáltalán nem ad töltőáramot. Raspberry pi-nek már igen, de ez meg folyamatosan jelez alacsony feszültség miatt. A sony telefonomat legalább tudja gyorsan tölteni. Szóval ne a legolcsóbb töltőt vegyétek, de azt is gondoljátok el, mire akarjátok használni. A halálfejes teszt arra jó, hogy látszik melyik töltő bírja a ráírt értéket stabilan leadni.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok adni linket alira a következő dolgokhoz? Persze megbízható eladótól,és jó termékhez.Beépítő keret SSD-hez, ( normál hdd helyére menne majd az SSD ) ,meg egy olyan kábel is kellene,aminek egyik fele usb portba dugható,a másik fele pedig az SSD-be. Adat átköltöztetéshez kéne. Köszönöm előre is!!
Üdv: Attila
-
Ghard
őstag
válasz frank04 #145305 üzenetére
A szétolvadást mire érted? Szétesik? Valóban műanyag a telefon, de egy üveglap előre és hátra, ezt egy kemény tokba téve elég strapabíró. Vagy ha a proci melegedésre gondolsz, játékok alatt valóban melegszik. Viszont böngészés, youtube meg viber alatt maximum langyos szokott lenni. Waze gps-el néha megyek órákat, telefon szivargyújtós töltőn de így sem olvad szét. Esetleg z5 compact, ebben van ujjlenyomat olvasó is a kényelmes nfc fizetéshez.
[ Szerkesztve ]
-
frank04
tag
válasz Ghard #145277 üzenetére
@IMGM6
@Beni2360
@DJGABI
@GhardKöszi a tanácsokat, a gondom az, hogy low-end felhasználó vagyok.
Tehát viber/messenger és 5 fénykép/év, és néha böngészek rajta, de csak olvasok.
Most egy S4 mini-t használok, de ezt is csak azért, mert kicsi, és amikor vettem, ennek sem volt konkurenciája.
Hasonló kicsi mobil kell, de jobb felbontással és hardverrel. Amire csak a Z1/Z3 compact-ot találtam, amik szétolvadnak a zsebben.
A Redmi 6 már 2.5 cm-el magasabb és 1cm-el szélesebb.
Szóval eléggé be vagyok határolva, mert sokat nem akarok költeni rá, mert nem használom ki.Használtan is jó lenne hardveraproról csak nincs választék. 20-30k körül vennék valamit.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
megjött ez a tűzgyújtó 7$ volt [link]
kíváncsi vagyok meddig fogja bírni elég gyengének találom így fogasra nem valami strapa vázban van
és a végén műanyag tartja a helyen ami meggyúl az szerintem idővel kifog onnan égni
képen bejelöltem hol műanyag[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
beg
veterán
18 hozzászólást kellett törölni kérés ellenére is. Aki szeretne egy nyugodalmas hétvégét eltölteni a fórumtól távol, folytassa nyugodtan
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Redmi Note 10. Hibátlan müködés. Első gazdás, Mediamarkt vásárlás, független.
- AMD Ryzen 5 2600 3.40GHz AM4 BOX Wraith Stealth hűtővel
- Hibás nyomtató Hp laserjet m110
- Eladó kis gamer gép, minőségi alkatrészekből olcsón!
- 1012 Eladó DELL E5470 Core I7-6820HQ 8x2700MHz/16G/256G SSD Gyári Magyar bill patika állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest