Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz fcbarca #188200 üzenetére
A mailbox.de nem működik, mert nincs ilyen.
A mailboxde.com-ot viszont ismerem!
Beérkezik a csomag hozzájuk, utána töltesz pénzt az accountodra, kiválasztod a megfelelő szállítót és véglegesíted.
1) You need to have recharged credit on your account. Click on the link Recharge in the top menu.
2) In the Received Shipments menu, click on the button Confirm and Send and choose a carrier.
3) Complete the Forwarding Order.Elfogadom a sütiket.
-
vacs
veterán
válasz fcbarca #187950 üzenetére
Miért nem kérdezed meg a gyártót?
hu.remington-europe.com/kapcsolat(^)(>.<)(^)
-
w.miki
veterán
válasz fcbarca #165742 üzenetére
én is
2 kína, 2 spanyol, 2 olasz, 2 francia raktárból. Még egyiket sem adták fel.
Van a családban egy kisgyerek, aki csak ütésálló telefont használhatna mert minden mást eltör, így talán kitartana egy évig. De ha kiveszik a szájából a kínaiak...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Zsoleszhun
addikt
-
Teplic
tag
válasz fcbarca #159311 üzenetére
I. állatkínzás. Stresszes lesz a hal, kicsi, stb.
II. bármilyen meglepő is, minél kisebb az akvárium annál nehezebb fenntartani. 150+ litertől már jobban el lehet lenni. Ha van egy nagyobb akváriumod az a lakás dísze lehet. Tartási körülményeknek, társításnak, stb. gondosan utána kell olvasni. -
fujifilm1
senior tag
válasz fcbarca #151894 üzenetére
Haylou GT1.
Szerintem kicsit gyenge a basszusa. Több minőségi Bluetooth fülhallgatóhoz képest ami volt nekem .
De ennek ellenére szerintem kiegyensúlyozott kellemes hangja van.
Az ilyen babszem típusú fülhalgatóhoz képest nagyon tartottam hogy vacak lesz ennél sokkal rosszabb a basszus. ahoz képest szerintem egész jó. de az árcédula szerintem nagyon sokat javít a megítélésén...egyébként ez is valami Xiaomi leányvállalat terméke ha jól láttam... persze lehet hogy csak kamu volt a hirdetés
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz fcbarca #151686 üzenetére
Ha egy kicsit utána olvasol, hogy mi kell egy vérnyomás méréshez, akkor rájössz, hogy az egész csak ámítás. Fizikai lehetetlenség vérnyomást méri vele.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
izisz
senior tag
válasz fcbarca #150122 üzenetére
Nekem a TS100 van, eszméletlen jó kis kütyü (azóta az asztali állomást nem is használtam, csak ezt).
Arra figyelj, ha esetleg ezeket választod, hogy kell egy táp hozzá (12-24V, tetszés szerint).
A T80 QC powerbankról is üzemeltethető már.
Az emlegetett ausztrál Dave bácsi tesztelte ezt/ezeket is és jó volt a véleménye, ami nem utolsó dolog.
T80
Ill. egy random összehasonlító videó: [link] -
HXY
addikt
válasz fcbarca #150124 üzenetére
Yihua 936, lehet rendelni EU raktárból is, én onnan rendeltem.
Azt hiszem a Lengyelektől küldték, és még azon a héten meg is kaptam.Gondolkodtam azon is hogy megveszem a legolcsóbb Weller-t (60e) vagy a legolcsóbb Hakko-t(40e).
De mégis minek? Hobby célra, hetente párszor használni tökéletes.Privátban tudok küldtem egy linket, amivel olcsóbb és mind a ketten jól járunk.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
válasz fcbarca #150122 üzenetére
Hobbyking-ről Yihua.
Az ausztrál szaki a YouTube-on porrá alázza a tesztben a Hakko-val összehasonlítva,
de a későbbi videóiban már ajánlja azoknak, akik keveset szánnak rá.
Nekem is ez van. Előtte Lidl-s volt, amivel csak a gondok voltak, szerencsére kb. 2 hónap után a Lidl kicserélte egy újra, amit aztán jó áron el tudtam adni, és az árából meg vettem a Yihua-t, amivel már elégedett vagyok. -
petipetya
nagyúr
válasz fcbarca #143402 üzenetére
Ma jött meg a XIAOMI SOOCAS SO WHITE. A Xiaomi Mijia Electric Shaver-hez képest visszalépés a külseje az elején fényes műanyaggal. A sportcipők esetén (és úgy általában a Xiaomi cuccok között) is a Mijia a legszebb, és ugyanez érvényes a körkéses borotvára is. A Mijia szép állványt kapott, míg a Soocas csak egy töltőkábelt.
A Soocas 100%-ra töltve érkezett, ám azért feldugtam a kábelre - ekkor diszkréten csippant egyet, hogy hagyjam békén, hiszen maximumon van. A pajeszvágó része rendben van, úgyis éppen igazítani kellett rajta. A pofámon majd szombaton tesztelem, hiszen ma reggel már borotválkoztam, holnap nem lesz kedvem, mivel másnaponta szoktam. De nem számitok meglepetésre, hiszen hasonló szintet kell produkálnia a két terméknek.
A funkcionalitás ugyanaz, erre nem térnék ki feleslegesen, mivel már itt és a borotva topicban is leírtam a használati utasítást. A motor másnak tűnik benne: a Mijia esetén hallani ahogy felpörög, majd leáll. A Soocas-nál viszont késlekedés nélkül indul, majd ugyanolyan hirtelen áll meg.
A Soocas pengéket tartalmazó teteje zsanérral van rögzítve a borotva testére, így nekem sokkal könnyebb kifújni majd kitakarítani használat után, mert közben nem foglalja le a másik kezemet a Mijia esetén lepattintott fejrész.
Egyszóval szerintem semmi extra, hozza majd a megszokott szintet, a digitális kijelző pedig remek geek faktor.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
bugizozi
őstag
válasz fcbarca #143444 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Korábban a zoknicsipesz.hu-ról rendeltem, 10+ éve használok ilyet, imádom.
[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
kenand
veterán
válasz fcbarca #143174 üzenetére
Hozzávalót, csak be kell dugni
Itt egy nem túl jól sikerült banggood reklamálós videóm ott látszik a szenzor
-
kenand
veterán
válasz fcbarca #143160 üzenetére
eWelink appal működik (vagy átflashelés után home assistantba/Domoticzba is integrálható)
16A-es fogyasztóig jó. 3 féle szenzort tudsz belekötni, kettő beltéri és hőmérsékletet+páratartalmat mér (kültéri csk hőmérséklelet) (én fedett helyen kinn is használom a beltéri Am 2305-öt) Hőmérséklet és páratartalom alapján kapcsol áramot, tudod automatizálni.
Nekem ilyen működteti a pálma takarásának vészfűtését. (főtőkábel) (beállítottam a ha kapcsol IFTTT e-mailben is üzen)
Melléképületben egy LIDL hőlégfúvót kapcsol a másik (ott telel e többi növény)(#143170) sambenez
köszi, sajna a legtöbb eszközt akkor is csak úgy lehet használni ha Kínában tartózkodást linkelünk és kínai szerverhez kapcsolódunk
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
-
UberMutant
őstag
válasz fcbarca #143147 üzenetére
Skross cuccok
de a xiaomi cuccod fog így meg elégni -
kenand
veterán
válasz fcbarca #141333 üzenetére
Minden Zigbee-s eszköz gatewayel megy. Xiaomi LCD-s hőmérséklet és pára szenzor az amihez nem kell Zigbee gateway, mert az Bluetooth-on kommunikál, de azt meg nehéz távolról kukucskálni, mivel nem nagyon van BLE gateway olcsón (Mijia kamerában már nincs, csak az asztali és a kerek plafon lámpában) (esetleg Raspberry PI, BT modul, homeassistant)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz fcbarca #140803 üzenetére
(Szinte) bárhol. https://www.17track.net/hu
Szerk:
(Nyömkövetési) szaktopik -> Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz fcbarca #140421 üzenetére
Szerintem nem best buy. A Snapi 435 még rendben lenne ennyi pénzért, de a a B20 hiánya érezhető lehet, a keret hatalmas, és a minőségében sem bíznék. Ez egy Indiába szánt készülék globál verzió nélkül, érdemes megnézni a 4G alatt írtakat itt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Beni2360
félisten
-
Gerasz
aktív tag
Szerintem túl sok fórumozónak volt itt noname kínai telefonja ahhoz, hogy ilyet a specifikáció meg néhány renderkép alapján kijelenthessünk.
Youtube-on látszik, hogy a kijelzője megmosolyogtatóan kicsi a készülékház méretéhez képest. Ha a B20 hiánya nem lenne kizáró tényező (szerintem az kell, hogy legyen).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ennél sokkal jobb telefon az Ulefone S10Pro, amit most presale-ben megkapsz 70 dollárért
És igen, ebben van B20 is
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Arcképgyáros
válasz fcbarca #137915 üzenetére
The Chinese smart bracelet displays Chinese and digits, while the language of the App is the same as the system language of your phone.
Úgy tudom a Magyart is tudja. Bár én már a holnapi napot megvárnám, reggel 7-kor lesz 1000 darab elvileg _ _,79$-ért. Tuti bemegy 20 alá.
[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
válasz fcbarca #135231 üzenetére
Szerintem nem, arra a BlitzWolf BW-SHP2-t ajánlották itt korábban, úgy látom, az kupon nélkül is elég jó áron van.
-
bertokl
tag
válasz fcbarca #135229 üzenetére
Lehet van jobb ajánlat, a Rosegal a Sonoff S26-ot LMDLRG10 kuponnal $8.99-ért adja.
Szerk.: nem konnektor, de ugyanott a SONOFF BASIC WiFi Wireless Smart Switch 10A RNRGXP14 kuponnal $3.99.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz fcbarca #134983 üzenetére
Persze, vízminőség tesztre.
Kínában igen jelentős a környezetszennyezés, levegő, vizek, talaj, stb. Erre alapozva épült ki ekkora mérő-szűrő-tisztító iparág odakint. Nálunk azért az ívóvízben többé-kevésbé meg lehet bízni, legalább van egy dolog amiben még kína előtt vagyunk.
El lehet vele játszani amíg meg nem unod.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
petipetya
nagyúr
válasz fcbarca #121057 üzenetére
Nem, mivel a duty free shipping lett kiválasztva, és ma már jött is a szokásos DPS-s sms, amely alapján a szokásos 3 hétre tippelem az érkezését.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz fcbarca #114566 üzenetére
Nem, ha a komolyabb tesója a Y0177 kóddal 45,99 USD áron kapható:
Xiaomi Mijia Electric Shaver Waterproof"nincs rá lezsóidő"
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
válasz fcbarca #118085 üzenetére
https://www.timeanddate.com/worldclock/timezone/utc
Az nálunk 8:00A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
w.miki
veterán
válasz fcbarca #117528 üzenetére
Nyiss ticketet, hogy a barátaid kaptak egy ilyen levelet, és te is szeretnél részt venni benne:Dear Valuable Customer,
At Gearbest, we sincerely appreciate your business.
We invite you to share your shopping experience by posting a short review for us on our related comments websites.
By sharing your opinion you are greatly helping other customers make the right shopping decision and also helping us to make improvement.
It is important that you write honest and objective reviews.
We will then give you 300 points for each review into your account to appreciate the time and effort you have spent on posting your comments and helping the online community.
Important messages as follows:
It is very easy, just write a very short valuable review about our website on related websites.
That's it! (We will give you links later if you are interested.)
Time is important for you.
So please just give us your instructions as follows:
1. Reply "A" for the links to take part in the promotion. (In this case, please also tell us your ideas about your received order)
2. Reply "B" for not wanting to receive this kind of email again.
Thank you so much for taking your time to read the email.
May happiness and success be always with you!
Have a nice day!
(PS: If you have already shared your experience for us, please ignore this ticket! )
Best regards,
Gearbest customer service
http://www.gearbest.com/(#117546) tboy93: ez?
ORICO 3569S3 3.5 inch HDD Enclosure - BLACK 199061801
$19.99
vagy:
ORICO 3588US3 - V1 USB 3.0 Hard Disk Drive Enclosure Case - EU PLUG BLACK 1748
$19.86
300 pont -5 usd[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Dr.NX
addikt
-
spileraaa
senior tag
válasz fcbarca #116344 üzenetére
kérdezd meg itt is
Elemlámpa, zseblámpa [link]ott hamarabb kapsz rá választ
ezt nem tudjatok elküldik ingyen?
vagy nem tudtok ehhez hasonló jó borotvát?
mert ez nagyon jó volt
DORCO PACE 4 COMBO SET
[link]belföldről a cba-bol vásároltam kb 3.7 $ jött ki és 3 db volt benne
de már nem kaphatóErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
UHHH
senior tag
válasz fcbarca #114739 üzenetére
Amikor megvetted, akkor 2 tétel volt? Egy pár cipő és egy chip?
Mert volt olyan szakasz, amikor a chip nem járt hozzá.
Konkrétan a "BLACK A" azért A, mert nem tartalmazza a chipet, külön tételnek kell lennie a megrendeléskor a chipnek. Ha itt bepattintom a raktárba,
akkor külön tétel lesz a chip.
Én is rendeltem nemrég és megjött a chip is, és láttam végig, hogy külön tétel lesz.
[link]Nem saját fotó
Annyira jó a cipő, hogy már a második párat vettem belőle. Az elsőben benne van lassan 1500 km és már az alja kezd kopni, ne csodálkozzunk...[ Szerkesztve ]
-
-
emre
veterán
válasz fcbarca #111250 üzenetére
Használt árban (8k) egy bontatlan Logitech K400-at vettem inkább.
Ezek közül valamiért egyik sem tetszett annyira hogy megrendeltem volna.mod:
Meg is van, az volt a bajom, hogy túl kis méretű volt mindegyik.
A világítás és a két szélen levő egér gomb volt a pozitívum.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest